Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
tomajer | 2018.03.01. 13:50:05 / # 348161 |
Nem tudom milyen "pisis gyerekre" gondolsz.
De nem vágom fejből, Baó teljes munkásságát :-) |
|
Kovács Zoltán | 2018.03.01. 13:31:05 / # 348160 |
|
Tudod Tamás, én még sosem írtam erre az oldalra, és ritkán is fogok!
(egyre ritkábban jövök fel a Hallóra) Te jobbikosozni fogod, én pedig
(ismerjük egymást a Baóval, ismeri a "munkásságomat" is), ha találkozok
vele, nyakonverni fogom a "bokorba elbújó, pisis gyerekért"! Azt gondolom, hogy megérintettek a szavai, majd én is megérintem Őt!
Előzmény: #348159 tomajer 2018.03.01. 12:09:34 |
tomajer | 2018.03.01. 12:09:35 / # 348159 |
Legalább, mostmár ő se PÁRTHŰ!
Alóla is kiszaladt a pártja. Lehet, ezentúl jobbikosozni fogom élete végéig :-)
Előzmény: #348157 szálka 2018.03.01. 11:33:52 |
|
tomajer | 2018.03.01. 11:45:55 / # 348158 |
Ceglédi Zoltán: Orbán Viktor félVan itt egy feszítő kettősség, amely az egyszemélyi vezetőtől az utolsó, szűknadrágos NER-káderig minden fideszes politikust és körzetet jellemez. Ott vannak ugye egyfelől a megváltozhatatlanság illúzióját, az öröklétet és alternatíva nélküli rendszert hirdető szavak, másfelől viszont a tettek és árulkodó gesztusok, hogy úgy érzik, ennek akár holnap vége lehet. Paradox módon a Fidesz elnöke, a magyar kormányfő komolyabban tart egy áprilisi kormányváltásról, mint amennyire azzal az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek bármelyike is számol. Orbán Viktor ugyanis pontosan tudja, mit tettek. Végső felelősként trónol egy olyan szervezet tetején, amelyik nyolc éve magánvagyont épít az állami és uniós pénzekből. Orbán Viktor úgy ébred, úgy tölti a napját és úgy fekszik le, hogy tudja, a végletekig központosított Fidesz-rendszerben ő engedte meg a legutolsó fillér ellopását is, ő szotyolázta össze Polt Péterrel ezek büntetlenségét, és ha egyszer borul a rendszer, minden vezetőszáron vitt ruhagyuri és oligarcha mutatóujja felé áll majd. Ez pedig borzalmas nyomás. Hülyeségekre veszi rá az embert. Mint amikor Orbán Viktor kormánya legfontosabb feladatának, százmilliárdnyi közpénzt felemésztő missziójának azt tartja, hogy immár nyolc éve levelez velünk, polgárokkal, és kitapétázza az országot faltól falig arról az ostobaságról, hogy az IMF-től Soros Györgyig épp milyen gyíkemberek támadtak a magyarokra. Óriásplakáttal meg nemzeti konzultációval védekezünk! Kiírjuk, hogy Stop, Soros!, meg Nu, págágyi, Brüsszel, és majd ettől úgy is lesz. Megállnak. Fotó: Merész MártonRengeteg kormányzati kudarcot kell a zajjal elrejteni. Orbán Viktor fél, hogy egyszer majd nem lesz elég, hogy a sürgősségin meghaló emberek hozzátartozóit legorombítja Németh Szilárd, amiért „állandóan orvoshoz szaladgálnak”. Fél, hogy a diákok egyszer majd nem mennek haza – tavaly ilyentájt is volt rá esély, hajnalig rázták az Oktogont a fiatal tüntetők, csak akkor megtették Orbánnak ellenzéki oldalról azt a szívességet, hogy kinyírták a mozgalmat az új választási törvény hazug ígéretével. De arról majd máskor beszélünk, micsoda bűn volt ez. Most a lényeg az, hogy megint gyűlnek a fiatalok az utcán, és Orbán tudja, egy mai húszévesen már nehéz fogást találni. Ő még bőven általános iskolás volt, amikor a Fidesz hatalomra került, neki ez az „elmúltnyolcév” nem a 2010 előtti. Orbán fél, hogy nem a plakátra rakható, megszokott ellenfeleivel kell megküzdenie, hanem politikai értelemben szűz szereplőkkel. Márki-Zay Péter azért is győzött Hódmezővásárhelyen, mert elhittük a történetet egy jobboldali, sokgyerekes, vallásos értelmiségiről, aki a Vlagyimir Putyin hátsójában lakó korrupt és elvtelen Fideszt konzervatív alapon támadja. Orbán fél, mert látja, hogy a parancsuralom nem tud minőséget szülni, az előre lediktált gondolatok szükségszerűen ócskák; tudja ő, hogy sajtóbirodalma nem több mint közpénzből fenntartott propagandahálózat, de ha a polgár dönthet, nem azt nézi, nem azt olvassa, nem azt hallgatja. Fél, mert hiába foglalja el a nyilvánosság fórumait, már a nagymamák is fel tudnak menni a Facebookra (igen, pláne vidéken, jegyzem meg rögtön az előítéletes fővárosi betelefonálóknak), nem lesz már hermetikusan zárt a rendszer. Azért habzsol őrült módon a rezsim, mert mindezt tudja. Hogy ma kell megenni mindent, mert az egész akár holnap bedőlhet. Milliós táskák a magángép ülésére dobva, stressztől gyűrt táskák a szemek alatt: előbbi lenne a gyógyír az utóbbira. Ma minden az övék, igen. A felelősség is. Csak ők tehetnek a gondokról, és csak őket döntheti le a vihar. És végül: Orbán Viktor fél, méghozzá 16 éve
húzódó, időről időre megerősített félelme ez: fél, hogy nem látja időben
a világával szemben felkelő tömeget. Nem látta 2002-ben, nem hitte el
2006-ban, majd kormányra kerülése óta eltéveszti minden fontosabb
időközi választáson, amire ráment a kétharmada, most pedig
Hódmezőlázárhely. Mert abban a világban, amit fentebb leírtam, a
cselédsajtóval, a kézhez idomított nyomozati szervekkel,
igazságszolgáltatással, közigazgatással, Állami Számvevőszékkel és
Alkotmánybírósággal, a sok-sok nyalonc gyűrűjéből egyszerűen nem látszik
a valóság. Fél, mert tudja, hogy előbb-utóbb ezért és így fogják
legyőzni.
|
|
szálka | 2018.03.01. 11:33:53 / # 348157 |
|
Nekem nem a fidesz szavazókkal van bajom, hanem azokkal, akik nem látnak az orruknál tovább. Nem hiszem el, hogy nem zavar benneteket ahogy össze-vissza hazudoznak, és közben tömik a zsebüket. Jogot alkotnak ahhoz, hogy jogszerű legyen a tolvajlás.
Egy szűk, jól körülhatárolható réteg tollasodik, közben az ország tönkremegy. Páváskodik itthon a hatalomban maradásért, közben Brüsszelben bólogat. Színjáték az egész, és ti eszitek a nemzeti színű maszlagot. Nektek elég a "megvédjük az országot" jelszó. Azt meg végképp nem értem, de soha nem is értettem, amikor valamiféle vádként írod tomajernek, vagy nekem egyfajta megbélyegzésként, hogy szdsz-esek vagyunk. Az csak a te politikai rövidlátásod szüleménye, ha a szabadelvű gondolkodás nálad egyenlő a párthűséggel.
Előzmény: #348156 Bao 2018.03.01. 11:08:55 |
Bao | 2018.03.01. 11:08:56 / # 348156 |
|
Lehet hivatkozni mindenféle oldalra, kell is, de amikor a saját szavaid jönnek elő és a mérhetetlen gőg, ahogy a fidesz szavazókat emlegeted, az az, amit nem érzel át. És emiatt nem érted, nem és nem, hogy miért bánt így veletek a nép (lásd a képet) . Nyilván jó sokszor nyitod ki a bicskát az olvasók zsebében, kik a nemzetben gondolkodnak, de hát ez így van jól... További jó mulatást, látom 50%-al nőttek erőitek!
|
szálka | 2018.03.01. 11:02:11 / # 348155 |
|
Minden hiába, nem értik Beültek egy hatalommániás, megtébolyodott direktor színházi előadására és nem találják a kijáratot.
Előzmény: #348153 tomajer 2018.03.01. 09:37:28 |
tomajer | 2018.03.01. 09:37:29 / # 348153 |
|
|
tomajer | 2018.03.01. 09:17:32 / # 348151 |
Mellékesen, meg sem fordult a fejemben, hogy fideszes szavazóhoz szóljak.
Arra nektek megvannak a saját csatornáitok, ahol kiátkoztok lassan minden épp elméjű embert :-) Én azokhoz a józan paraszti ésszel rendelkező emberekhez szólok, akik nem értik, miért kéne összefognia a jobbiknak, a maszoppal .... bármelyik oldalon is álljanak ...
Előzmény: #348150 tomajer 2018.03.01. 09:11:57 |
|
tomajer | 2018.03.01. 09:11:57 / # 348150 |
Azért tettem fel Stumpf Andrást, és Pápay Györgyöt is! :-)
Előzmény: #348149 Bao 2018.03.01. 09:05:49 |
|
Bao | 2018.03.01. 09:05:50 / # 348149 |
|
Azt nem érted, hogy ti teljesen hiteltelenek vagytok, bármit is mondjatok, amit ti "szdsz"-esek normálisnak tartotok, az nem az.Ilyen shepferd féle férgeket sem raknál fel....ha értenéd, de sajna nem és nem, nem érted... Ez a lényeg: (lásd a képet)
Egyébként roppant szórakoztató, ahogy beindultál, sokkal többet segítesz ezzel Oviéknak, mint hinnéd!
Előzmény: #348146 tomajer 2018.03.01. 07:53:50 |
tomajer | 2018.03.01. 08:35:27 / # 348148 |
Konzervatív vélemény: „Az ország tényleg új ellenzéket akar: a Fideszt”Stumpf AndrásÉvekig szolgálta a Nemzeti Együttműködés Rendszerét a Fidesz-frakció mellett, ma viszont a Viszlát, kétharmad!-mozgalom vezetőjeként ismert Pápay György. A csütörtöki Heti Válaszban elmondja, miben van igaza Orbán Viktornak. És azt is, miért kellene kisebbségbe kerülnie egykori pártjának áprilisban. Hirdetés„Furcsa érzés” – mondja Pápay György, miután elárulja: noha soha életében nem szavazott balos jelöltre, most viszont Hiller Istvánra adja majd a voksát egyéniben. Fura is lenne, ha nem így tenne: mozgalma, a Viszlát, kétharmad! arra buzdít, hogy egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre, listán a legkedveltebb ellenzéki pártra szavazzon, aki nem szeretné, hogy a Fidesznek újra szupertöbbsége legyen tavasszal. Márpedig Pápay nem szeretné, pedig évekig dolgozott a Fidesz-frakciónak a 2010-es kormányváltás után. S noha örül Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelmének, elismeri: egészen más lesz a helyzet országosan, ahol politikusok indulnak majd – egymással is, nem csak a Fidesszel versengve. Mégsem pártos összefogósdira van szükség Pápay szerint, csupán arra, hogy a pártok is egyértelművé tegyék saját szavazóik felé: szabad átszavazni az esélyesebb jelöltre. Így a kétharmad megakadályozható szerinte, hiszen „Hódmezővásárhelyen kiderült, hogy Orbán Viktor igazat beszélt évértékelőjében. Ellenzékváltó hangulat van. Az ország tényleg új ellenzéket akar: a Fideszt.”
|
|
tomajer | 2018.03.01. 08:19:28 / # 348147 |
|
|
tomajer | 2018.03.01. 07:53:51 / # 348146 |
Nem elvi kérdésről beszélünk, hanem taktikairól. Ne keverd össze a kettőt.
Tudod, amikor még a két forduló között is hangoztatta mind Orbán, mind Torgyán, hogy ők aztán sosenem. .... és a kényszer összehpzta őket. Ott egy nap alatt döntöttek arról, hogy vagy összefognak, vagy a szocik győznek. Ha ők akkor nem fognak össze, akkor ma nem is emlékszünk már Orbán Viktorra. És akkor ez a videó: Én ebben nem azt láttam, hogy őt rázta ki a hideg, hanem azt bizonygatta, hogy a választókat rázza ki a hideg ... mármint a gyurcsánytól, meg az emeszpétől. Mivel bebizonyosodott, hogy ez azért nem egészen van így, hiszen, ha megnézzük, az ő pártjához képest ezek még mindíg "erősek" rá kellett jönnie, hogy tévedett. És ezt azzal el is ismerte, hogy képes volt bizonyos feltételekkel felülemelkedni a videóban elmondott álláspontján. Elfogadták a feltételeit, és megpróbálnak közösen tenni valamit az orbánizmus leváltásáért. Mi itt a centrális erőtéren kívül ... tehát, a jobbiktól a liberálisokig ... pontosan érezzük, hogy ez az összefogás nem normális. De! Ebben a választási rendszerben, nem lehet a hatalomban lévőt másképp leváltani. Ez a hatalmas (és az aljas) ebben a választási rendszerben. Figyeld meg, ha Orbán kikerül a hatalomból ... (jó ... rossz példa, mert akkor őt többet nem látjuk európa területén) de a fidesz, ha kikerül a hatalomból, azonnal boldogan szavaz meg egy normális választási rendszert. Mert ez a rendszer nem a fideszt védi, hanem a hatalmon lévőt. Mert az ellenzékének bármennyien is vannak össze kell fognia. Ha csak ketten is indulnak ellene külön, megfelezik a szavazataikat, és máris a hatalomban lévő nyert. Ennyi. Ha nem a fidesz lenne hatalmon, akkor az.
Előzmény: #348141 Bao 2018.03.01. 00:35:44 |
|
tomajer | 2018.03.01. 07:37:33 / # 348145 |
Én értelek.
Csak a mi kis házunkat nem támadja senki. A tőlünk kettőre lakó, gazdag szomszéd, hatalmas házába befogadott pár hajléktalant, akikkel néha van problémája, de ő azt állítja, semmi gáz megoldja. Persze mondott olyat, hogy egyet kettőt, akiket már ő lekáderezett, és ténylegesen rászorultnak tart, befogadhatnék. Állja a kajájukat, meg minden, csak adjak nekik egy sufnit, hátul a kertben. De nem akarnak átjönni.
Előzmény: #348144 Bátyó 2018.03.01. 06:56:11 |
|
Bátyó | 2018.03.01. 06:56:12 / # 348144 |
|
Én nem Sorososztam,el is hagyhattam volna,csak az EU álláspontjáról mondtam véleményt,ami hátrányos azokra az országokra nézve,akik meg akarják őrizni nyugalmukat és biztonságukat a jövőben. Én nem a belpolitikai visszáságokról beszéltem,hanem az ELSŐ SZÁMÚ KÜLSŐ FENYEGETÉSRŐL, ami ellen ÖSSZEFOGÁSRA LENNE SZÜKSÉGÜNK!!! Ha Te családi összejövetelt tartasz és a házadat egy másik "család " támadja, akkor remélem együtt,közösen a rokonsággal véditek magatokat és a házat és csak utána vonod kérdőre az öcsédet,hogy miért bánik úgy a feleségével,vagy a fiad miért hanyagolja a tanulást ./csak hogy értsd,hogy miről beszélek/ !!!!!
Előzmény: #348123 tomajer 2018.02.28. 08:19:11 |
Bao | 2018.03.01. 00:44:06 / # 348142 |
|
Nem semmi, ha ő is így látja.
|
Bao | 2018.03.01. 00:35:45 / # 348141 |
|
“Jobban utálom a szocikat, mint a Fideszt” – Nézze meg, korábban hogyan ekézte az MSZP-t Karácsony Gergely (videóval!)
Még fél évvel ezelőtt is utálta a szocikat, mára azonban az MSZP miniszterelnök-jelölt aspiránsa Karácsony Gergely, Zugló párbeszédes polgármestere. A PestiSrácok.hu csokorba gyűjtötte, az MSZP által nagyon akart Karácsony korábban miket nyilatkozott mostani hódolóiról, videonkban pedig azt is megnézheti, a politikus hogyan egyértelműsítette, hogy az MSZP és a DK ágyazott meg a Fidesz kétharmadának, ezért ezekkel a pártokkal nem lehet szövetségre lépni és hogy az MSZP és a DK a két legelutasítottabb párt Magyarországon.Ez nem 30 éve történt... nemde Tomajer? Ez a túlmozgásos szélkakas a miniszterelnök jelöltetek?
|
Bao | 2018.02.28. 23:44:59 / # 348140 |
|
Valamit nem értesz cukorhegy elvtársad oldalán, én mag azt nem értem, hogy miért mondod liberálisnak magad?
Előzmény: #348137 tomajer 2018.02.28. 13:07:23 |
tomajer | 2018.02.28. 13:07:23 / # 348137 |
Te Baó! Az a fideszinfó, ahova a hozzájárulásom nélkül beraktál, az jobb "anyag" mint a kurucinfó vazze!
|