Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Bao | 2018.04.07. 23:40:24 / # 348578 |
|
Balelölülő, a szövegértésed régebben jobb volt...
Előzmény: #348577 alelölülő 2018.04.07. 18:19:45 |
alelölülő | 2018.04.07. 18:19:45 / # 348577 |
Tényleg személyeskedsz, mivel Bao személyes sértésnek veszi, ha szidod tetves tolvaj patkány fideszt.
|
|
Bao | 2018.04.07. 16:38:06 / Módosítva / # 348576 |
|
Jól van, megnyugodtam, hogy maradt az eddigi hazugság, ferdítés, csúsztatás, az érvek helyett, ráadásul a sorok között olvasás sem megy!
Esetleg próbáld újra olvasni és értelmezni az előző hozzászólásom! (is) Ennyire kiborító volt amúgy, hogy 30-an voltatok csak Gyöngyösön? |
anyahajókabinajtóhajtogató | 2018.04.07. 13:36:13 / # 348575 |
|
Nem reagálnék az újabb baromságaidra, csak nem szeretem úgy befejezni a vitát, hogy (érv híján) hazugságokat állít rólam a vitapartner.
Nem fogom neked visszakeresni a neten, mert úgysem fogod megnézni a felvételt, (ahogy a brüsszeli szavazásokat sem hiszem, hogy elolvastad, úgysem tudnád értelmezni), de ha lesz időd, nézd vissza az Echo Tv adásait, a Sajtóklub március 19.-i adásában patkányozott Bayer, Orbán meg a múlt vasárnapi Echo Tv adásban (nem emlékszem, hogy melyik műsor volt) sorosiztázta le azokat, akik nem rá szavaznak. De lényegtelen, téged eddig sem nagyon zavartak a tények. A kötvénnyel olyan "veszélytelen" emberek jöttek be, mint pl. Salmo Bazakka, Atija Kohury vagy Pharaon. Ráadásul olyan kamattal kell majd visszafizetni a 20 ezer x 100 millió forintos kötvényt, hogy örülj ha nem lesz államcsőd miatta. De ez ne zavarjon téged, a végén még gondolkodnod kell, de az látom nem megy. A kvótás hozzászólásoddal bebizonyítottad, hogy halvány lila fingod sincs arról, hogy miről is volt népszavazás 2016-ban. Szó nem volt nyugatra bejutott illegális bevándorlók ide telepítéséről, MENEDÉKKÉRŐKRŐL volt szó, tudod, akik most 2300-an bekopogtak szerinted. Tudod, akik ellen 3 éve kampányol Vikotrunk. A lényeg, hogy a fidesz nem hazudik Tessék, ezt olvasd el (tudom, úgysem fogod, vagy pedig értelmezni nem fogod tudni, mint ahogy az eddigi linkeimet sem): https://hu.wikipedia.org/wiki/2016-os_magyarorsz%C3%A1gi_n%C3%A9pszavaz%C3%A1s Ez egy független összefoglaló, de óvatosan olvasd, mert lehet, hogy olyan információk birtokába jutsz, aminek a szöges ellentétét terjeszti az M1 híradó, a TV2 és a Ripost. "Nem vagy képes ezeket elfogadni, lepereg rólad minden, hiába linkelnél be cikket, azzal jönnél, hogy origo, tv2, habony, stb." Haver, te elolvastad ezt a kommentedet, mielőtt elküldted? Egy az, hogy logikailag totál értelmetlen (idézem:"Nem vagy képes ezeket elfogadni", miket??Továbbá: "lepereg rólad minden", mi???? Mi pergett le? És még: "hiába linkelnél be cikket, azzal jönnél, hogy origo...", miért jönnék azzal, hogy "origo meg habony" a saját linkemre????), másrészt ebben a vitában én vagyok eddig az egyetlen, aki felmutatott tárgyi bizonyítékot arra, hogy a Fidesz mást csinál brüsszelben, mint amit itthon kommunikál, az, hogy te ezt nem vagy képes értelmezni, az nem az én gondom. "Ráadásul te személyeskedsz most is, mi az, hogy átver a pártom???" Látom nem vagy tisztában a "személyeskedés" kifejezés jelentésével...semmi gond, Fidesz szavaznak pont jó vagy. De azért járj utána, hogy mit jelent, és számold össze, hogy te hánykor személyeskedsz itt a politikai rovatba, és én hányszor személyeskedtem veled. Most már tényleg nem fogok reagálni a baromságaidra, hogy "én hazudok meg lepereg rólam minden", önmagadból csinálsz paródiát. Na szebb jövőt, de most már tényleg.
Előzmény: #348565 Bao 2018.04.05. 18:21:25 |
Bao | 2018.04.07. 11:37:47 / Módosítva / # 348574 |
|
Pillantás a kilencedikről - Taxi '18
Avagy így rúgnak belénk a ballibek még egyszer, választások előtt... Pillantás a kilencedikről - Taxi '18"Hát én nem változtatok, mondja a taxis a vasárnapi választásokra utalva. Úgy látszik, már én is elveszítettem a politikai korrektségemet, hogy ilyen szenzitív információra kérdezek rá. De a taxis nem jön zavarba, nem utasít vissza, nem háborodik fel az otrombaságomon, a maga természetes módján válaszol, mintegy feljogosítva engem a beszélgetés folytatására. Így aztán megtudhatom tőle, hogy két lánya van, nagyobbak már, és neki mint családapának az ő biztonságuk az első, márpedig ezt csakis a Fidesz biztosítja számukra. „Egyedül ő véd meg bennünket a migránsoktól” – mondja, és bár arra a kérdésre, nem érzi-e úgy, hogy Orbánék egy kicsit túltolták ezt a problémát, igennel felel, azt visszautasítja, hogy nincs ma olyan párt, amelyik beengedné az országba az illegális menekülteket. „Szóval én biztos, hogy rájuk szavazok” – zárja le a diskurzusunk eme részét. Próbálkozom tovább, kérdezem a korrupcióról, a lopásokról, a fideszesek sorozatos lebukásáról, ám ezektől sem jön zavarba. Tudja, látja, hogy mi folyik itt, hogy maga a miniszterelnök meg a családja is benne van egy-két buliban, sőt azt is látja, hogy Mészáros Lőrinc vagyona hol csapódik le – ki nem mondja, csak utal rá -, de hozzáteszi: a többiek is lopnak, loptak korábban, és lopni fognak a jövőben is. Ismerjük ezt a nézetet, az „ezek már legalább megszedték magukat” sztereotípiáját. Akik így vélekednek, azoknak nem jut eszükbe, hogy a meggazdagodás soha nem befejezett, aki hozzányúl a közös pénzhez, annak sosem lesz elég, mindig talál új területeket, új forrásokat, új ötleteket. Nem hiszem, hogy bárki találkozott volna olyan oligarchával - vagy éppen országvezetővel -, aki egyszer csak leállt volna, mondván, most már elég gazdag vagyok. Nekünk, akik beosztással élünk, ez egy nehezen elképzelhető állapot, de higgyék el, így van: nem létezik a pénzszerzésre rákapottak körében befejezett állapot. De hallgassuk csak tovább a taxist – aki remélem, nem jár úgy, mint a pécsi biztonsági őr, elvégre a Fideszre fog szavazni -, érdemes odafigyelni rá. Azt meséli, hogy a kollégákkal mostanság arról beszéltek, vajon mit tennének, ha őket is megkínálnának korrupciós pénzekkel, ha valamit csak úgy nyerhetnének el pályázat útján, ha a pénzt vissza kellene osztani a bírálókhoz. És a kollégák - ahogy ő is - mindannyian azt mondták: naná, hogy megcsinálnánk, naná, hogy benne lennénk, naná, hogy visszaadnánk. - Jó ez így? - kérdezem, bár tudom, hogy feleslegesen. Nem azt mérlegeljük, uram - válaszolja -, hogy jó-e ez így, hanem azt, hogy mi a jó nekünk. Márpedig ha másként nem lehet előrejutni, kicsit jobban élni, akkor ezt kell tenni. Szavait nem szégyelli, sőt így tartja természetesnek. Gondolom a gyerekeit is ebbe az irányba tereli. Miért is terelné másfelé, ha egyszer mindenhol ezt látja. Elmegy tehát vasárnap, és arra szavaz, hogy tovább haladjunk ezen az úton. Hogy továbbra is közfelkiáltással álljunk ki a lopás mellett. Fizetek, adok borravalót. Tiszteljük egymást. Németh Péter"
|
Bao | 2018.04.07. 08:30:02 / # 348572 |
|
PC-re nincs?
Előzmény: #348571 hiénakutya 2018.04.06. 16:58:17 |
hiénakutya | 2018.04.06. 16:58:18 / # 348571 |
|
|
Bao | 2018.04.06. 09:32:58 / Módosítva / # 348568 |
|
Mi folyik itt Gyöngyösön?!? – Alig lézengtek Vona fórumán
Ott voltál, kabinajtó? Mi folyik itt Gyöngyösön?!? – Alig lézengtek Vona fórumánJó, ha harmincan voltak kíváncsiak Vona Gáborra és mondandójára Gyöngyösön – derül ki a Vadhajtások Facebook-csoportjának legutóbb megosztott képei alapján. Vona Gábor egyébként nem először került kellemetlen helyzetbe az érdektelenségbe fulladt lakossági fóruma miatt, legutóbb Pétervásárán tapasztalhatott hasonló élményt.A Vadhajtások legutóbbi Facebook-bejegyzésének tanúsága szerint alig harmincan lézengettek a Vona Gábor számára legfontosabb városban, Gyöngyösön, a pártelnök lakossági fórumán. Mint korábban beszámoltunk, Pétervásárán is méla csönd és hullaszag terjengett Vona Gábor lakossági fórumán, pedig ott Tóth Éva és Leblanc Győző operettműsorával igyekeztek vonzóbbá tenni a Jobbik progrogramját, és Vona Gábor személyét.
|
Bao | 2018.04.05. 18:21:25 / # 348565 |
|
Sokat elmond, hogy a legutóbbi megemlékezésükre 20 ember ment el, abból a fele riporter volt.
Amúgy meg összehordasz hetet - havat.. Ferdítesz és csúsztatsz, szokás szerint... A vélt Ovi és Bayer idézetek, - kötvény, ellenőrzött emberek jönnek... - kvóta, kevered direkt tudatosan az oltalmazottakkal, napi pár jön, ennyi gyűlt össze sajna, majd hazamennek, a kvóta meg ugye a nyugatra illegálisan bejutottak hazánkba passzolása lenne, tehát az oltalmazottak felett jönne még az 1200 kvóta szerint megítélt "ráadásul"... az miért lenne jó? Nem vagy képes ezeket elfogadni, lepereg rólad minden, hiába linkelnék be cikket, azzal jönnél, hogy origo, tv2, habony, stb. Ráadásul te személyeskedsz most is, mi az, hogy - átver a pártom??? Bár valljuk be ebben igazad van, pont ezért nem fogok úgy szavazni mint legutóbb... Ezt a szintet tényleg nem támogatom... |
Bátyó | 2018.04.05. 16:49:49 / # 348564 |
|
OV,illetve a Magyar Kormány a KÖTELEZŐ ellen lép fel következetesen " Mi döntsük el,hogy kit.........stb"
|
szálka | 2018.04.05. 16:23:49 / # 348562 |
|
Kedvcsinálónak álljon itt egy rövid részlet a ma megjelent Tölgyessy interjúból.. „A Fidesz ismét egyetlen hierarchiába szervezett főkutya-alkutya szerkezetben próbálja egybefogni az országot. Aki nem alávetettje, egyfajta szolgája hatalmának, az hamarosan az ellensége lesz. Közbülső állapotban igencsak kevesen maradhatnak.”
|
anyahajókabinajtóhajtogató | 2018.04.05. 16:16:09 / # 348560 |
|
Tehát azért, mert baloldali érzelmű emberek elkezdtek nyitni a Jobbik felé, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy megvették őket, és liberalisták lettek? És még én csúsztatok meg ferdítek...
Elárulok egy titkot: majdnem 10 millióan vagyunk ebben az országban, és egy pártnak, egy politikusnak mindenkit figyelembe kell venni, nem csak a balosokat, nácikat, agyhalott nyuggereket, Origó olvasókat, jobboldali érzelműeket stb...az nem megoldás, hogy le "sorosbérencezzük" a nem Fideszre szavazókat (Orbán Viktor), meg patkánynak nevezzük őket (Bayer Zsolt). De ha te támogatod ezt a szintet, és az sem zavar, hogy átver téged a pártod, akkor ez van. Én befejeztem a vitát, nem vagy képes elfogadni, hogy a kötvény-biznisszel mekkora kockázatnak tette ki Orbán az országot, és nem veszed figyelembe, hogy Orbán kik ellen kampányol 3 éve, és aztán kiket telepített le (ráadsul a kvóta szerint csak 1200-at kellett volna, de OV többnek adott engedélyt). Gondolom cseszted elolvasni az EU parlamenti dokumentumokat, amiből kiderült volna, hogy Morvain kívül senki sem szavazott le semmit (a fideszesek sem), egyszerűbb velem személyeskedni Na viszlát, szebb jövőt!
Előzmény: #348554 Bao 2018.04.04. 23:23:23 |
anyahajókabinajtóhajtogató | 2018.04.05. 16:03:54 / # 348558 |
|
Én nem gondolom, hogy pl. a 6. osztályos gyerekek azért írnak rosszabb kompetencia tesztet, mert olyan nagyon sokat buliznának. Meg akkor a kórházi fertőzések is a 12 éves bulizók miatt van, meg a korrupció is? Hát nem hiszem.
Előzmény: #348555 Bátyó 2018.04.05. 05:37:36 |
Bátyó | 2018.04.05. 05:37:37 / # 348555 |
|
Persze,hogy egyre gyengébben teljesítenek,mert ez egy "Bulis Nemzedék"Minden csak a BULI BULI BULI!Az éjszaka csak fiatal diákokkal van tele!A MÉDIA is csak ezt sugallja!
|
Bao | 2018.04.04. 23:23:23 / # 348554 |
|
Szerintem egy kicsit tanulmányozd még ezt a taxi dolgot, ezen az oldalon sok az információ... A fidesz megvette volna a Gaudit, Morvait, a Budaháziról még nem is beszéltünk... ?? Akkor a jobbikot ki vette meg, ha heller vezetésével a ballib tábor velük barátkozik mostanában?
|
anyahajókabinajtóhajtogató | 2018.04.04. 19:02:40 / # 348552 |
|
Egyébként elárulhatnád, hogy az írásomban mi volt ferdítés és csúsztatás...
Előzmény: #348549 Bao 2018.04.04. 18:11:25 |
anyahajókabinajtóhajtogató | 2018.04.04. 18:34:51 / # 348550 |
|
Morvai és Gaudi munkásságát én nem 2 hónapja követem figyelemmel, amióta a Fidesz megvette őket, hanem 8-10 éve, szóval nem lehet azzal vádolni engem, hogy nem ismerném őket. Azt kell, hogy mondjam: én mindig is zakkantnak tartottam ezt a két embert, és nagyon sokszor beszéltek baromságokat, habár szimpatikus volt a kiállásuk azok mellett, akik ellen a rendőrök "túlzottan" felléptek 2006-ban, ezért elnéztem nekik a hülyeségeiket. Hihetsz nekik jobban, mint nekem, csak mondjuk én a helyedben nem hinnék két olyan embernek, akik egy egyszerű, összetett mondatot nem képesek (vagy nem akarnak) értelmezni, és fikázni kezdenek valakit emiatt A Varga-Damm ügyre gondolok, ahol ő "A"-t írt, erre Morvai leírta, hogy Varga-Damm "B"-t mondott...Írásos bizonyíték van arról, hogy Morvai hazudozott, na ennyit róluk Alkotmánybíró akar lenni szegény, belátta, hogy a Jobbik pártfogoltjaként ezt esélytelen, úgyhogy más pályát választott.
A Fidesz kiállt mellettünk?? Hány évig tevékenykedett itt az Uber bármiféle következmény nélkül? 2/3-addal 1 nap alatt kicseszhettek volna az Uberrel, de csak akkor kezdtek ezen gondolkodni, amikor már tüntetések voltak. Mi kértük a rendeletet? Te kérted az online pénztárgépet, a sárgítást, az EURO V-öt? A droszt-díj emelést, és a korhatárt is? Szigorúbb itthon a szabály, mint a nyugati országokban, csak éppen a tarifa feleannyi. Egyébként meg ha téged csak az érdekel, hogy a kormány állítólag kiállt értünk, akkor gondolom nem zavar, hogy minden nemzetközi tanulmányi felmérésen a magyar diákok kb. 2011 óta folyamatosan, évről-évre egyre gyengébben teljesítenek, a kórházi fertőzések miatt kialakuló szövődményekben élre törtünk európában, és mi lettünk a második legkorruptabb ország... Kicsit tovább kéne látni a saját körbehugyozott területünkön.
Előzmény: #348549 Bao 2018.04.04. 18:11:25 |
Bao | 2018.04.04. 18:11:25 / # 348549 |
|
Morvai, Gaudi... mondanak neked valamit ezek a nevek?
Valahogy nekik jobban hiszek jobbik ügyben mint neked. Az meg különösen felháborító, ahogy megpróbálod elhazudni, hogy a fidesz nem állt ki mellettünk uber ügyben. A rendeletet , ha nem tűnt volna fel, "mi" kértük, még az uber megjelenése előtt. Azt ugye elmondtam, mi volt várható, a jobbiktól, uber ( az idegen erőszakos multi) ügyében, ezt nem tette meg, onnantól nulla lett a szememben. Ha uberezni akarsz, akkor menjél valahová, ahol van, el lehet menni az új "jobbikoddal" együtt... Vajon melyik újságokhoz lehet hasonlítani a ferdítéseid, csúsztatásaid? |
anyahajókabinajtóhajtogató | 2018.04.04. 13:42:49 / # 348546 |
|
Még annyit, hogy egyébként én úgy emlékszem, hogy nem kifejezetten az Ubert és a módszereit támogatta a Jobbik, hanem az applikáció alapú személyszállítást. De mint írtam, elég valószínű, hogy nem annyira jártasak ebben a témában, amit nem is várok el tőlük, tekintve, hogy a kormány párt sem volt jártas benne.
Előzmény: #348543 Bao 2018.04.04. 08:54:22 |
anyahajókabinajtóhajtogató | 2018.04.04. 13:40:18 / # 348545 |
|
Nekem nem probléma, a programjuk tartalma nem sokat változott, igazából a közlési módszer lett bizonyos polgárok számára "emészthetőbb". Ugyan olyan tervük van a devizások kisegítésére, az MKVV-k fejlesztésére, az elszámoltatásra, mint 4, vagy éppen 8 éve, és szerintem ez a fontos, nem az, hogy Novák Előd zsidózik-e a reggeli műsorokban, vagy nem. Ha valaki csak emiatt szimpatizált a Jobbikkal, mert az egyik képviselőjük zsidó emlékműveket rongál, az nem a jobbikkal szimpatizált valójában, hanem a beleképzelt "náci párttal". Nem tudom, hogy miért gondolod, hogy a hátrányukra változtak.
A rossz híreket, amiket mostanában róluk lehet olvasni...mire gondolsz pontosan? Remélem nem azokra a dolgokra, amiket a Ripost meg az Origo ír róluk. Csak mert 250 győztes pernél tart a Jobbik, a Habony-média ellen, és ezeket mind a mi adónkból fizeti ki a "médium". A taxisok mellett a Fidesz sem állt ki, egyrészt, kitalálták a világ legkeményebb taxisrendeletét, elég sok kollégának problémát okozva ezzel, másrészt, azért maradjunk annyiban, hogy a Fideszt sem nagyon zavarta az Uber ténykedése. A Jobbik akkori közleménye nekem sem tetszett, de szerintem nem voltak teljesen tisztában a taxispiac működésével (mert pl. az Airbnb-t ugyan abban a közleményben "szidták", pedig az is egyfajta "uber"). És különben is, ha most párhuzamot kéne vonnom, és feltenném a kérdést magamnak, hogy mi zavar jobban, a Jobbik akkori nyilatkozata, vagy a Fidesz elmúlt 8 éve, akkor inkább vállalom az Ubert, jobbik módra, mint megint a Fideszt 4 évig.
Előzmény: #348543 Bao 2018.04.04. 08:54:22 |