Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2019.09.10. 20:43:37 / # 350192
Szerintem, meg qrvára nem kéne eszükbejuttatni a kérdést.
Mellékesen, nem fővárosi hatáskör, mert a szabályok amik az ubert eltántorították, országosak.  A fővárosi szabályok közül, csak a tarifaszabályozás zavarta őket.
donkihóte 2019.09.10. 06:00:55 / # 350190
Hát igen, a második kép ad okot igazán aggodalomra. Tomajer társadalmi munkás újságíróként körbeszeglászhatna a főpolgármester jelölteknél és a pártoknál, hogy hogyan is vélekednek erről a témáról, és hogyan képzelik el a bp.-i taxizás jövőjét? Ez csak egy ötlet, kérés, nem pedig utasítás vagy követelözés ( mielőtt bárki belekapaszkodna ). Én előre is köszönöm.  Egyébként lenne még ötletem.
tomajer 2019.09.09. 19:12:14 / # 350187
Ne zavard össze ...  szemináriumon azt mondták, hogy a gaz imperialista németeknél nincs sajtószabadság, mert a Pravda kamuhíreit nem írja meg a Frankfurter Allgemeine :-)
tudomis(kibic) 2019.09.08. 18:20:16 / # 350186
Lassuljunk csak le! Mi van itt Németországban??? Cenzúra, vagy tiltott témák, vagy mi a NAGY f@sz? Te honnan informálódsz, hogy ilyeneket írsz/sugallsz? Tom arra gondolt, hogy néha kap rosszalló hívásokat egy-két bejegyzés miatt.Ahogy a gépezetet ismerem, még meg is vennék a hallótaxit szőröstől-bőröstűl, hogy megszüntessék... Vegyél egy kalapot, hogy levehesd, ha Tomajer jön szembe a gyorsforgalmin!!!Nélküle verhetnéd a "fészbúkon" amid van. (Billentyűzet. Pl. )Sőt!!! Azt is feltételezem, hogy saját zsebből működteti az oldalt, vagy bizonyos hányadát. (Gondolod, hogy véletlen volt az eset, amikor Tamás törölni akarta a politikai topikot? Ő fanatikus az Internet szabadságát illetően, egyik voltam aki remélte, hogy sikerül neki. Persze kibicként nincs kockázatom, ez már nem az én világom, de 25 évet eltöltöttem ebben a szakmában. Talán szabad nekem is verni a billenytűimet, hogy jobb legyen! )Ez szokatlanul sok karakter tőlem. Az első két sor azért készült, mert én itt élek, és tudom mi a valóság.A többi azért, mert éltem ott, és emlékszem...
tudomis(kibic) 2019.09.08. 17:44:32 / # 350185
Maradjá' már! Jövőre kötelező lesz az áramszedő a Zafirára! Ezt is szegény hátrányos helyzetű Feri találta ki???
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/taxi-utazas-kozlekedes-budapest.689037.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Bao 2019.09.08. 12:20:03 / # 350182

Lassan itt vannak a választások!

Szálkáék, tomajerék, ajtóék és a többiek szívesen karácsonyoznának októberben!

Mindennek a következménye, hiszen nyilván nem Karigeri a főnök, ez lenne:

Taxis ezt nem akarhatja!

Itt a lehetőség, hogy októberben valami ellen, (jó ballib módra) szavazzanak azok is, akik nem fideszesek!

Bao 2019.09.05. 06:16:36 / # 350179

Tomajeri lett ajtóék pártja...

Van ennél lejjebb?

Bao 2019.09.05. 01:18:43 / # 350178
Ha nem mondhatom el, akkor a mostani pl.: német "sajtószabadság" eljövetelét várod? Attól te elégedett lennél?
tomajer 2019.09.03. 15:10:16 / # 350175
Nyugi Baó.  Lassan már majd nem mondhatod el, és én nem fogok tudni rajta segíteni .... mert te elégedett leszel.
Bao 2019.09.03. 09:55:03 / # 350173
Tomajer, Voltaire szavaival élve, ilyen:
"Egyetlen szavaddal sem értek egyet,de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményedet".;)
tomajer 2019.09.02. 19:48:02 / # 350172
A hozzászólások sorszáma, már nem a régi.  Tehát, minden ami felkerül a hallóra, egyben sorszámozódik.  Az összes topicban, és még a cikkek is.  Nézd csak meg.  Ha ügyi vagy, majdnem minden sorszámot megtalálsz.  A cikkekét nem, mert az csak belső használatra van.   De a lényeg, egy sorszám, csak egy dologhoz kapcsolódhat. Tehát, nincs minden topicban, mondjuk 100. hozzászólás ....
És csak én moderálok, tehát, nem tűnhetett el semmi.  És szerintem hónapok óta nem töröltem semmit, akkor is csak egy kéretlen hirdetőt ....
donkihóte 2019.09.02. 08:22:19 / # 350171

Pedig valaki lelkesen törölget, elég sok luk tátong a hozzászólások sorszáma között. És biztosan itt láttam és Bao poszt volt. Aprólékosan kiszámolta, hogy a szavazók hány százaléka szavazott a ballib ellen. De ha nem te voltál, akkor bocs. De akkor ki lehetett?

tomajer 2019.09.02. 06:30:10 / # 350170
Akkor maradjunk annyiban, hogy elfogadom a bocsánatkérést :-)
Ha én itt cenzúrázni akarnék, akkor Baó, 15 éve itt se lehetne.
Nem tudom, melyik hozzászólást keresed, de keresd lelkesen tovább.  Ha nem találod, akkor nem itt láttad. 
Tudod, Baó tevékenysége nagyon szerteágazó ... :-P

donkihóte 2019.08.31. 16:04:09 / Módosítva / # 350166

tomajer, olyan nevetségesen kisstílű ez a cenzúrád. Tudod, amikor unalmadban, kicsinyes hatalomfitogtatásból kitörölsz néhány hozzászólást. Most konkrétan Bao azon bejegyzésére gondolok, amiben összeszedte, hogy melyik cimbidet és elvtársadat a választók hány százaléka nem akarja a hatalomban látni. Vajon hová lett?

Persze előre is ezer bocs, ha én néztem el valamit, de szerintem te takarítottál.

anyahajókabinajtóhajtogató 2019.08.25. 20:20:47 / # 350152
Őszintén mondom, hogy nem tudom, mire akarsz ezzel kilyukadni. Egyébként nekem semmilyen címkiadást nem találtak ki, én utcáról szeretek embereket felvenni, azok hálásak, és nem kell értük több kilómétert gurulni, meg 20 percet várni. 
Bao 2019.08.25. 18:00:50 / # 350151
Nagyon finoman fogalmazva, úgy látszik az ilyeneknek, mint te vagy, találták ki a "csendes" címkiadást.
Bao 2019.08.25. 17:59:02 / # 350150
Kár, hogy ennyivel letudtad. Érdekelt volna néhány gondolat egy "ős liberálistól", arról, hogy fletó nyíltan az életekre állt!
anyahajókabinajtóhajtogató 2019.08.25. 13:53:36 / # 350149
Látom nem sok életed van
tomajer 2019.08.24. 17:03:45 / # 350148
Látom, te legalább szót fogadsz, és teszed a dolgodat :-P
Bao 2019.08.24. 11:04:28 / # 350147

A centrális erőtér összeomlott

Tomajerék ("szdsz") és ajtóék, (maradék jobbik) és a többiek küzdenek fletó vezetésével az új fidesz 2/3-ért!

"

A centrális erőtér összeomlott

2019. augusztus 24. 10:23
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Az eredmény valójában borítékolható.

„A centrális erőtér összeomlott. Mert a konstrukció lényege az volt, hogy mivel a Jobbik és a demokraták soha nem fognak tudni együttműködni, a Fidesz relatív többséggel is tartósan a hatalmi centrumban tud maradni.

De a helyzet megváltozott. A Fidesz foglalta el a radikális jobboldalt, a Jobbik meg behúzódott a mérsékelt jobboldalra, így megszűnt a korábban áthidalhatatlannak vélt távolság a kormánypárt bal- és jobboldali ellenzéke között.

Az önkormányzati választásokra készülve így állt elő az a helyzet, hogy települések, kerületek sokaságában egy az egy ellen küzdünk.

Szavazhatsz a Fidesz vagy az egységes ellenzék jelöltjére.

Az eredmény valójában borítékolható.

Ebben a felállásban, megreped a kormánypárt hatalmi monopóliuma, vége lesz annak a helyzetnek, hogy a központi és a helyi hatalom is egy kézben összpontosul. Létrejön a kormányzati hatalom helyi ellensúlya.

Lesznek kerületek, városok szabad nyilvánossággal, demokratikus közélettel, elegendő erővel, hogy ha kell, fellépjenek a diktatorikus központi hatalommal szemben.

Ezek a települések fogják táplálni az egyre egységesebb ellenzék erejét a későbbi küzdelmekre.

A ma kezdődő önkormányzati választási kampány ezért sokkal többről szól, mint hogy ki lesz a polgármester vagy valamelyik képviselő. Az előttünk álló választás a Fidesz megbuktatásához vezető út egyik legfontosabb mérföldköve lehet.

Akkor tegyétek a dolgotokat!”

"

Oldalszám: 1785