Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2014.03.06. 09:25:36 / # 257559
Már megint ugyanaz a hiba tőletek..... engem nem érdekel, ki ír valamit, ha az jó. Erről is csak amikor betettem láttam, hogy jobbikos oldal:-) Sose fogtok felnőni ahhoz, hogy felülemelkedjetek a barikádokon:-(
baupexim1 2014.03.06. 09:02:54 / # 257558
alfahír? hoppácska
tomajer 2014.03.06. 08:52:14 / # 257557
Viktorkáék, bohózatot csináltak a választásból: Őrjöngenek a pénzéhes kamupártok jelöltjei

hiénakutya 2014.03.06. 08:48:46 / # 257556
"Azt támogatom, aki ezt az öntelt Viktorgyereket megint el tudja porolni." Az ki? negyvenhárom
tomajer 2014.03.06. 08:46:58 / # 257555
Én a Gyurcsányt is lesz@rom! Azt támogatom, aki ezt az öntelt Viktorgyereket megint el tudja porolni. Végeredményben, a nagy "győző" eddig kétszer nyert, négyszer elverték. ui: a kettőből is csak egy valódi győzelem, mert amikor a Torgyán kegyéből lett miniszterelnök, az azéé gázos.... (merugye a kampányban aszt montta, hogy Torgyánnal asztán soha!!!) ... és most is majd a Jobbikosok tolják be a miniszterelnöki székbe. És kíváncsi leszek, hogy lesz e a jobbikosokban annyi gerinc, hogy elzavarják, a vezetőségüket, ha így lesz?!? :-)
tomajer 2014.03.06. 08:41:48 / # 257554
Tucc olvasni? :-)
Bao 2014.03.06. 08:34:11 / # 257553
Egy elképzelt beszélgetés: - Szia Tomi, olvastad a hallón az új cikket? - Jocókám! Ne viccelj, az a gyurcsányista @asz csinálja a lapot. :)
Bao 2014.03.06. 08:31:09 / # 257552
Egyébként eszel disznóhúst? :)
tomajer 2014.03.06. 08:23:17 / # 257551
Nna majd én: Pár ritka perc amikor "normálisan" lehetett beszélgetni Baóval:-) [b][i]" Majercsik Tamás Keressétek a Happy End kft-nél, vagy kérdezzétek meg Kaya Ibrahimot:-) 22 órája · Tetszik Bakó Attila Josip Tot-tól akartam megkérdezni. 22 órája · Mégsem tetszik · 1 Majercsik Tamás Igen igen... lehet hogy ő tudja:-) 22 órája · Tetszik Majercsik Tamás Bedőlt a "cég" elfogyott az állami támogatás ...khmmm... lopni meg nem loptak eleget... így asztáá nincs miből fizetni. Ennyi ... oszt jónapot:-) 22 órája · Tetszik Bakó Attila De amikor volt pénz, akkor sem fizettek pl.: közüzemit.. 22 órája · Tetszik Majercsik Tamás Mer máá akkor is kevés vót. Kis párt, kis péz... 22 órája · Tetszik Bakó Attila Na persze... 22 órája · Tetszik Majercsik Tamás persze persze csúnya dolog... de mi taxisták is úgy vagyunk, hogy előbb tankolunk, asztán eszünk, és csak utána gondolunk az adóra... 22 órája · Tetszik · 1 Majercsik Tamás De te is tudod, hogy ez az összeg a borravalóhoz képest is kevés amit felcsúton osztogatnak.... 22 órája · Tetszik Majercsik Tamás Persze csak lovagoljatok rajta... mutatja, a lényeglátásotokat:-) 22 órája · Tetszik Bakó Attila 3. helyre bevette az összeomlás az szdsz egy volt elnökét... na itt jönnek elő az összeesküvés elméletek.. 22 órája · Tetszik Majercsik Tamás Jajjmááá... amikor a Fodor elnök lett, mi volt már az szdsz? A kÓKÁT BASZTASSÁTOK... Ő TÉNYLEG ÉRDEKES FIGURA.. HABÁR ELŐBB LETT GAZDAG, ÉS UTÁNA POLITIKUS, NEM ÚGY MINT FELÉTEK:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás bocs... beragatt:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Ordít 21 órája · Tetszik Bakó Attila 21 órája · Tetszik Bakó Attila Apropó, gyurcsány, hogy lett gazdag? 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás előbb mint politikus... 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás fogta magát, meggazdagodott, aztán rájött, hogy már semmi dóga elkezdett kicsit politizálni.... A másik oldalon, meg a "szegénylegények" elkezdtek politizálni, és hirtelen, igen gazdagok lettek... csak ez a kicsiny különbség van 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Majd figyelj, a Vona felemelkedésére, ha hatalomra kerültök:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Semmi politika... Persze az Apró nénin ott se volt... 21 órája · Tetszik Bakó Attila -n 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Aztán persze a bukására is, mert aki a Viktorral közösködik sok jóra ne számítson:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Miből gondolod, hogy közösködne? 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás aprónéninek az MDF kormány alatt sok szerepe nem lehetett. De tény, hogy a kapcsolati tőke fontos dolog... és biztos a privatizációban voltak randa dolgok. De az időrend akkor is mindent elmond. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Fog:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Mit fog mondani, ha ő lesz a mérleg nyelve??? Inkább az összefogás? :-))) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Próbálj reális lenni ... egyedül nem nyertek. 21 órája · Tetszik Bakó Attila A magyarázatod elégtelen, ezért vagytok hiteltelenek a nép nagy része előtt. 21 órája · Tetszik Bakó Attila Az összefosás a 15%-ért küzd... 21 órája · Tetszik Bakó Attila Ez a realitás 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás sose érdekelt. Csak és kizárólag a józan ész. Az meg tudom téged nem érdekelt soha:-))) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás azért küzd, hogy kénytelenek legyetek kormányra kerülni... de psszt:-) 21 órája · Tetszik · 1 Bakó Attila A józan ész nem fogadja el a felto meggazdagodására adott magyarázatod. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás én azt nem is védtem... azt mondtam előbb lett gazdag aztán politikus 21 órája · Tetszik Bakó Attila Neked még nem szólt gyurcsány, hogy ő akar lenni 2018-ban a min. elnök jelölt? 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás de soká van még:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Ne mondd már, hogy kisz legényként, komcsi anyóssal nem volt köze a politikához? 21 órája · Tetszik · 1 Majercsik Tamás előbb jön egy jó kis Fidesz Jobbik koalíció:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás nagyon fogom élvezni:-P 21 órája · Tetszik Bakó Attila Rettegsz? 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás kiszlegényként, komcsi anyóssal, az MDF kormány alatt:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás nem. Röhögök:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Én is. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás attól nektek kell félni... csinálhattok új fasziszta pártot, mert ezt is kicsinálja a Viktor:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Na, a lényegre tértél... De azért eldönthetnéd már végre, hogy fasiszta vagy náci a jobbik? 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás bekebelezi, aztán kiöklendezi... és ő lesz a nagy felszabadító:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Nem. nekem egykutya:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás részletkérdés. Hungarista jobb?:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Nyilas. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Van még jelző. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Lényegtelen 21 órája · Tetszik Bakó Attila Miért, Magyarországon talán cionistának kéne lenni? 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás mindig a részletkérdéseken lovagoltok:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás szavak szavak szavak 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás dehogy. A cionistának el kell menni ... várják Izraelben 21 órája · Tetszik · 1 Majercsik Tamás magyarországon demokratának kéne lenni. Nem kell.. az vagy ami akarsz. csak ne szégyeld:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Magyarországon magyarnak kéne lenni... És igazad van, menjenek el a cionisták, de sajna nem így van. És az értelmezésed is helytelen. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Nem kell Magyarnak lenni. Aki sváb, lehessen sváb aki tót, lehessen tót, aki zsidó lehessen zsidó, aki cigány, lehessen cigány... ha az akar lenni. Tartsa be a törvényeket!!! 21 órája · Tetszik Bakó Attila Gondolok itt a cionista háttérhatalomra. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás jajjmááá:-) 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás meg a szabadkőművesekre:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Ami te is vagy. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás és innentől megint zsákutca. jó volt veled beszélgetni. Időnként tíz percig normálisnak tűnsz:-) 21 órája · Tetszik Bakó Attila Aki itt van, az legyen hűséges (lojális) a magyarsághoz. Nagy kérés? 21 órája · Tetszik Bakó Attila A zsákutca. 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Nem tudom mit jelent a HŰSÉG a magyarsághoz. Mert nehéz, ha éppen ütik az embert. Ezért, én csak annyit várok mindenkitől, hogy tartsa be az írott és iratlan törvényeket... a társadalmi együttélés szabályait! 21 órája · Tetszik Majercsik Tamás Nna tsá! 21 órája · Tetszik Bakó Attila 21 órája · Tetszik Bakó Attila Így van, mindenki tartsa be... ÉS az ütés előtt mindig van valami, az ok! 21 órája · Tetszik"[/b][/i] Kicsit itt zavaros, de azért ki lehet bogarászni:-)

tomajer 2014.03.06. 08:19:18 / # 257550
Nem magamról. Mellékesen hozd ide az egész beszélgetést, ha már idézgetsz belőle:-) ui:Én magyarabb vagyok mint te. Ezt már ezerszer bebizonyítottam itt is..... Mert MAGYARNAK lenni nem arról szól, hogy sokat mondogatom:-)
Bao 2014.03.06. 08:11:03 / # 257549
Nem úgy látszik, hogy hidegen hagy minden vallás. :) És megkérlek ne keverjél! "Nem tudom mit jelent a HŰSÉG a magyarsághoz. Mert nehéz, ha éppen ütik az embert." Ezt írtad.
tomajer 2014.03.06. 08:00:11 / # 257548
Összekeversz valakivel. Vallásilag, a kétharmadnál is nagyobb többséghez tartozom. Konkrétan, akit hidegen hagy minden vallás:-) Nem böjtölök ramadánkor, húsvét előtt, és a nagyhéten se! Eszek füstölt csülköt szombaton, és sóletet nagypénteken, ha épp akkor olyanom van:-) Sz'al ne kavarj. Mellékesen figyelmeztettelek előre, hogy figyelj mit válaszolsz "ártatlan" kérdésemre:-) Tökéletesen bemutattátok itt mindketten a működéseteket. (Te meg Szittyáék) Most még várom tőle, hogy kifejtse, a "kisdeddel" kapcsolatos "álláspontját" :-) Ui: Nem tudom látod e, (mindenki más látja) hogy ti rugdossátok magatokat. Én meg csak tükröt tartok elétek, ami aztán aljas merényletnek van titulálva.... meg kell gondolni mit beszéltek összevissza, és akkor nem jártok így:-)
Bao 2014.03.06. 07:36:43 / # 257547
Kemény vagy, véletlenül nem te írtad a hamis Teller levelet? :) A katolikus egyház egyes viselt dolgaival való egyet nem értés nem éppen a kereszténység hetekig való szidása. A kérdésedre is érthető választ adtam, amit kiforgatni próbáltál. A lényegre válaszolj, hőzöngés mentesen, ha lehet! Te ugyebár egy kisebbség tagja vagy vallásilag (politikai értelemben is, de ez most mindegy). Máshol azt írtad, azért nem vagytok hűségesek (lojálisak), mert állandóan ütnek titeket. Az igazság az, hogy ti ragadtok meg minden alkalmat, hogy belerúgjatok az ezer éves keresztény Magyarországba. Így van? Aztán meg csodálkoztok, ha kaptok érte valamit... :)
tomajer 2014.03.06. 06:22:30 / # 257546
Jajj te Baó! Megint adtál magadnak egy pofont:-) Először is, a "kereszténynemzetikormány" állami tulajdonú vállalata volt ilyen okos, nem én! Másodszoris, khmmm... megint példáját adtad annak, hogy mennyire nem a valós meggyőződésed szerint írogatsz itten, hanem csak az érdekel agyatlanul, mit tudsz a másik oldal ellen éppen felhasználni.... pár hétig szidtad, negatívan minősítetted a kereszténységet.... én folyamatosan kérdezgettelek, hogy tényleg-é??? De tényleg. Nagyon határozottan kijelentetted, hogy a kereszténység káros a magyarságnak történelmileg... Nna akkor most mi van??? Csak a kormány is így gondolja! :-) Jja... én meg csak röhögök a sok marhán, aki azt se tudja mit beszél, csinál összevissza! :-) ... nna ez a megalol ... amit szintén nem én írtam... idézet volt!
tomajer 2014.03.06. 06:15:17 / # 257536
Állj állj állj!!! Én kérdeztem tőled kiskomám! :-) Nna mit is mondott, Heródes?
Szittya 2014.03.05. 22:57:21 / # 257535
Ezt inkább Tomajernek cimezném,de mindegy.Egy kutya.
Szittya 2014.03.05. 22:51:38 / # 257534
Kellemetlen a kérdés,látom.Nem mersz válaszolni? Vagy ennyire tudatlan vagy? Mind a két eshetőség Téged minősít!
Bao 2014.03.05. 22:49:49 / # 257533
Ez neked "megalol". Ezekután elvárod, hogy tiszteletben tartsák a vallásod? Ez is a hűséghez (lojalitáshoz) tartozna. Ki üt kit? Egy agresszív kisebbség üti a többségi társadalmat. (nem először)
tomajer 2014.03.05. 19:31:42 / # 257532

tomajer 2014.03.05. 19:29:50 / # 257531
Hajrá... akkor meglesz a háromharmaduk is:-) Mondjuk lehetett volna tényleg hátralépni, és nem indulni a szavazáson, de látod... azért lenne aki elindul... tehát ez olyan mint a taxiban azt mondani, hogy nem veszünk fel címet...:-(
Oldalszám: 1785