Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2020.01.04. 20:07:39 / # 350765
Igen.
anyahajókabinajtóhajtogató 2020.01.03. 17:32:21 / # 350764
Azért nyugtass meg, hogy Bao csak a cyber-térben ilyen értetlen és köpködő, komplexusos ember, a valóságban pedig teljesen normális....
tudomis(kibic) 2019.12.25. 11:04:31 / # 350757
Hogy a főnököd idézzem: Áldott békés Karácsonyt! (Ja nektek ez is fáj... )
Bao 2019.12.23. 21:10:37 / # 350756
Barátod neked a gréczy és a micsodája...Hazudsz, de azt legalább pont olyan rosszul csinálod, mint akikhez csapódtál.

anyahajókabinajtóhajtogató 2019.12.23. 19:00:29 / # 350755
Agyhalott barátom, a 350743-as hozzászólásodban linkeltél egy cikket, én ebből kifolyólag szereztem tudomást erről az egész dologról, csak utána olvastam el a régebbi kommenteket, és ott láttam meg, hogy donkióte megszólít. 

Szóval miben hazudtam te nethacos? Gondolod, hogy 0-24-ben a hallotaxi politikai rovatát nézem, és tisztában vagyok azzal, hogy hány napja téma Géczy farka itt?? 
tomajer 2019.12.23. 06:22:49 / # 350753
Én meg a szélmalomharcosnak segítettem megérteni a helyzetet, tehát a kör bezárult :-)
Bao 2019.12.22. 20:51:45 / # 350752
Miket hablatyol összevissza a jobbikosbol ballibbá lett, derék ajtó?

Tőlem értesültél elsőként mi?
Nyilván nem tűnt fel, hogy csupán Tomajer hasonló ferdítéseit, csacsiságait raktam rendbe egy nagyon helytálló cikkel.

Azaz már téma volt, amit nem én hoztam fel!
Pont olyan jellemtelen hazudozó vagy, mint akikhez csatlakoztál...

anyahajókabinajtóhajtogató 2019.12.22. 18:41:43 / # 350751
Miféle csapdába sétált bele Borkai? Ne röhögtess már, így is nagyon kínos a sztori, de neked sikerül tovább ásni a gödröt. Gondolom valaki még fegyvert is fogott Borkai tarkójához, hogy ezt csinálja végig Sőt, személyesen Gyurcsány tartotta oda a pisztolyt...

Akkor tehát szerinted: elmenni közpénzből egy luxus jachtra, és kurvákat döngetni (akik rejtélyes körülmények között EU-s támogatáshoz jutottak), miközben otthon vár az asszony, egy teljesen magas szintű morális világról árulkodik, szemben Géczyvel, aki (minden bizonnyal) a barátnőjének küldhetett privát fotót (amit sokmindenki más is megcsinál, nekem is voltak képeim az aktuális barátnőimről, biztos ők is morális gennyláda emberek voltak), ami kitudódott... 
Innen már be is fejezném a vitát, mert hatalmas értekrendbeli eltérés van köztünk, de van pár dolog, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül. 
Az állítólagos felvétel a fideszes képviselőről olyannyira állítólagos, hogy a mai napig megtalálod a neten az információt és a képeket az illetőről, mint a fidesz kispesti képviselője (illetve ma már nem tölt be tisztséget a fidelitasos ismerősöm elmondása alapján). Perverz kéjt maximum te érezhettél, amikor végig nézted, én biztos hogy nem, csak érdekességből tettem említést róla, bizonyítva, hogy az álkeresztény, álnemzeti fideszesek hogy ki vannak akadva a budaörsi csávón, de amikor az ő kutyájuk kölyke kerül szóba, akkor mélyen kussol mindegyik vérnarancs. Nem tudom, hogy mit értesz "hozzám hasonló ..k" embereken, de talán pont ez lehetne bizonyíték neked: a fideszes agymosottakon kívül mindenki leszarja a másik magánéletét, pont ezért nem csinált senki ügyet a kispesti fideszesből az ellenzék háza táján, az egy privát felvétel, ami ugyan rendkívül gusztustalan, de itt vége is a történetnek, mint ahogy a budaörsi csávó aktusa is "magánügy". Most is ki rúgózik Géczy képein? Hát persze, hogy az álkeresztény, álnemzeti fidesz. 

Egyébként fogalmam sincs, hogy mit értesz "fajtádbeli alatt", én europid, keresztény ember vagyok, úgy látszik te nem (gondolom te kipcsak vagy). Továbbá nem értem, hogy milyen mosdatásról meg hallgatásról beszélsz, bármily hihetetlen, én kampányidőszakon kívül nem foglalkozom politikával, nekem nem függ ettől az egzisztenciám, erről a Géczy ügyről is Bao-tól értesültem elsőként, 2 napja, itt a fórumon. 
Te most tulajdonképpen azt kéred rajtam számon, hogy miért nem kezdtem el hőbörögni, hogy Géczy azonnal monnyon le? Tudod mit? MONNYON LE!
Most megnyugodott a lelked? 
A kispesti meleg fideszes, a budaörsi független polgármester, és Géczy ügye fasorban sincs a Borkai üggyel, egész más a két eset volumene, de ezt neked hiába magyarázom, (gyanítom, hogy ha ez mind fordítva történt volna, azaz Borkai, Szathury lenne ellenzéki, Wittinghof és Géczy meg fideszes, akkor most mást fröcsögnél ide). 
De elárulok egy titkot: ha Orbánról kerülne elő egy kép, amin éppen a hímvesszője látszódik, Lévai Anikónak címezve, tudod mi lenne a reakcióm? Semmi. Magánügy. 
Azt persze tudom, hogy ha nem fideszes emberről fog előkerülni ilyen kép, te és Bao lesztek az elsők, akik habzó szájjal nekiállnak balhézni itt a fórumon, hogy "ezek a mocskos libsik már megint lapítanak meg mosdatnak". CSupán ennyi a különbség köztünk, semmi több. 

Azt továbbra sem győzöm hangsúlyozni, hogy semmi közöm sem a DK-hoz, sem az MSZP-hez, érvek híján még leírhatod 100-szor, hogy én az vagyok, hátha ezzel pluszpontokat szerzel a magadfajtáknál, a valóság úgy sem szokta érdekelni a fideszeseket, az elképzelt világodban meg akár még király is lehetsz, én igazán nem akarom elrontani az örömöd. 
donkihóte 2019.12.22. 06:25:58 / # 350748
Bingó! Hát ki másra gondolhattam volna, ha nem a nagyképernyős, diplomás taxisra? 
Azért annyi talán még neked is feltűnt te világ esze, hogy a két bukott politikus morális felfogása között micsoda szakadék tátong? Az egyik önszántából, saját elhatározásból, saját magáról készített és küldözgetett gyomorforgató fényképeket ( és most teljesen mindegy, hogy kinek és milyen célból ), míg a másik egy jól megszervezett csapdába sétált bele, egy olyan szituációban, amiről azért a férfiak többsége ábrándozott már. 
És amiért téged "hiányoltalak", annak rém egyszerű oka van. Pont te emlegetted perverz kéjjel többször is azt a rejszolós felvételt, ami állítólag egy fideszes képviselőről készült. A sztorinak sem az elő sem az utóélete nem ismert számomra, mindenesetre annyi bizonyos, hogy ha valódi lett volna, akkor a hozzád hasonló ...k nem szálltak volna le a témáról. Ezzel szemben amint fajtádbeliről kerülnek elő valódi, senki által nem cáfolt képek, te és a fajtádbeliek mélyen hallgattok, aztán persze mosdatjátok. Ez már a Győr vs Budaörs összevetésben is kiderült. 
A kérdéseidre a válaszom:  kétségem sincs afelől, hogy a Borkai ugyanolyan gané és korrupt, mint a politikusok csaknem 100 százaléka mindenütt a világon. De az is kétségtelen, hogy a mai napig nem került elő semmilyen bizonyíték egyetlen bűncselekményről sem, amit neki tulajdonítanak. Pedig egy ilyen bulin, ahol ilyen fesztelenül viselkedik, miután nem is sejti, hogy ő a főszereplő, nem gondolom, hogy pont a szippantást csinálná titkokban, szégyenlősen, félrevonulva. Legalább erről kellene valami, de nincs. Érdekes.

anyahajókabinajtóhajtogató 2019.12.21. 20:13:37 / # 350747
Nem tudom, hogy az "ajtó" alatt rám gondoltál-e, de ha igen, engedd meg, hogy ismételten megpróbálkozzak azzal, hogy egy kis fényt csiholjak ebbe a nagyon-nagyon mély és sötét verembe, néhány kérdés formájában:

-Gréczy (vagy ki a tököm) egy luxus jachton készítette a fotót, amit csúszó pénzekből finanszírozott?
-Gréczy prostituáltakkal készítette ezt a fotót, miközben egy mélymagyar és mélykeresztény párt katonája (egy olyan országban, ahol tilos a prostitúció)?
-Gréczy kijárt EU-s támogatást annak a hölgynek (vagy úrnak), akinek a képet küldte? 
-Nem láttam a fotót, de tán be volt drogozva Gréczy, miközben készítette a fotót? 

Szóval ezekre a kérdésekre próbálj válaszolni, és akkor talán egyensúly kerül az erőbe. (ja, és mintha Gréczy lemondott volna a mandátumáról, Borkai meg nem, de hát ezt már meg sem említem, mert már annak is örülök, ha az első 4 kérdésemre értelmesen válaszolsz)

Bao 2019.12.20. 23:55:27 / Módosítva / # 350743

Hiába a ballib mellébeszélés, kettős mérce, ez volt a fő probléma csupán:

Gréczy Zsolt: Hogy lehet ezek után kimenni az utcára? (Videó)

Gréczy Zsolt: Hogy lehet ezek után kimenni az utcára? (Videó)

Hihetetlen erkölcsi magaslatokról képes prédikálni és kioktatni másokat a helyes viselkedésről Gréczy Zsolt. A hölgyeket a vádak szerint előszeretettel zaklató, nőknek felkavaró fényképeket küldözgető DK-s politikus a Borkai-ügy kapcsán az ATV-ben nyilatkozott és lóbálta annak idején a morálostort (és mást is), miszerint Borkai egy erkölcsi nulla, el kell takarodnia a közéletből. Saját magával kapcsolatban érdekes módon nem fogalmaz meg hasonló véleményt, sőt, magát áldozatnak tartja. 

Akkor Gréczy arról beszélt, hogy Borkai nem teheti meg, hogy nem mond le, és véleménye szerint “folytatni kell a nyomásgyakorlást”. Azt is határozottan fejtegette, hogy “attól nem válik valaki becsületessé, és nem oldódik meg a helyzet, hogy kilép a Fideszből”. 

Nagy mellénnyel hirdette, hogy muszáj felhívni a győri polgárok figyelmét arra, hogy a város becsületéről van szó. Helyzetével kapcsolatban azonban arról most nem beszél, hogy a DK “becsületéről” van szó, amennyiben van nekik ilyen.

Így élnek a Fideszes urak!

– tette hozzá a morál legmagasabb hegycsúcsáról, amit utólag meg is köszönhetünk neki, mert kiderült, a DK-s urak pedig úgy élnek, ahogy Gréczy.

A beszélgetés legélesebb gondolata az volt, amikor Gréczy azt fejtegette, hogy nem lehet mindig bujkálni, és előbb-utóbb Borkainak ki kell majd menni az utcára és találkoznia kell az emberekkel. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy Gréczy Zsolt mikor fog kimenni az utcára, és hogy fogja érezni magát az emberek között. 

Gréczyről ma a Tutiblog is megejtett egy karcos írást.

Bao 2019.12.20. 23:53:18 / # 350742
Továbbra is működik a ballib kettős mérce...
Te is kibérelheted a yachtot, ha akarod...
tomajer 2019.12.20. 20:13:57 / # 350740
Ennyi.
tomajer 2019.12.20. 20:13:37 / # 350739

Gréczy Zsolt távozik a parlamentből

2019. december 31-i hatállyal lemondok parlamenti mandátumomról – jelentette be Gréczy Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gréczy Zsolt erről péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt is. Mandátumát listáról szerezte, így annak betöltéséről a DK elnöksége dönt.

tudomis(kibic) 2019.12.20. 18:55:02 / # 350730
Drága itt a papírzsepi. Sírok a röhögéstől, hogy politikusok farkával vannak elfoglalva képzett és megbecsült taxisok. Persze ha ez jó üzlet, nincs ellenemre.   Kinek a papné, kinek a diszpécser.

tomajer 2019.12.20. 18:10:26 / # 350728
Őőőő...  nem a Dk-sok prédikálják a kersztény mindenkinél szigorúbb erkölcsöket.
Ők, csak eccerű emberek ...  Persze sötét a lelkem, mert még magánemberként se készítenék olyan képet amin a farkam és a képem egyszerre látszik.
De a magánügye.!!!
Ha megnézed a képeket, nem százmilliós jachton készültek, sokmilliós kurvákkal ... mert a Borkai történetben az volt a felháborítóbb....  Csak a ti agyatokig nem az jutott el.
Szerintünk, egy ember szexuális élete magánügy.
A társkeresési szokásai is.   Ha talál ezzel magának partnert és nem alkalmaz erőszakot.

Ha meg kéretlenül zaklat valakit, akkor rendőrségi feljelentés ...  oszt a helyére kerül.

donkihóte 2019.12.20. 12:55:02 / # 350724

Hova tűnt... ajtó? Miért lapít kedves kolléga, amikor ilyen komoly képgaléria látott napvilágot? Igazából tudom a választ, költői volt a kérdés. Az a baj, hogy nem fideszesről készültek a képek, hanem dékásról?

Bao 2019.12.20. 06:23:09 / # 350723
A balliberális oldal minden szinten szeretné kiprovokálni, de itt sem sikerül...
tudomis(kibic) 2019.12.12. 18:04:02 / # 350719

Úgy látom helyre állt a társadalmi béke. Alábbhagyott az anyázás.

szálka 2019.12.05. 20:23:47 / # 350717
Boldogabb lenne a világ, ha nem létezne sajtóklub, és nem nyújthatna szellemi táplálékot azoknak, akik egyébként kevéssel is beérik.  
Oldalszám: 1785