Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
törölt felh. | 2008.12.31. 14:01:51 / # 231252 |
|
Én utáltam mindig is a ruszki himnuszt.Nem csak azért mert itt rohadtak 40 évig,de nem egy dögunalmas komcsi ünnepet kellett végigülni miattuk.Emlékszem végignézették velünk a suliba az összes főbolsi elkaparását is.brezsnyev,atropov,csernyenkó.Hullottak a mumiák mint a legyek a végén.De mint látjuk provokempesmáriónak ez bejön...Kinek a papné,kinek a lánya...Én maradok a székely himnusznál és a magyarnál.
Előzmény: #231250 csogu 2008.12.31. 13:32:44 |
Rocktaxi | 2008.12.31. 13:45:02 / # 231251 |
Nekem annak idején megtiltották, hogy énekeljek énekórán. :-))
Betartottam és 3-ast kaptam énekből! :-))
Előzmény: #231250 csogu 2008.12.31. 13:32:44 |
|
csogu | 2008.12.31. 13:32:44 / # 231250 |
Érdekes, de ez bennem szép emlékeket idéz fel:-)
Amikor énekórán, meg oroszórán nyomtuk ezerrel...MÁR akkor is jó hangom volt hozzá:-))
Előzmény: #231247 Kempes 2008.12.31. 13:12:14 |
|
csogu | 2008.12.31. 13:31:25 / # 231249 |
Szerintem elbeszéltünk egymás mellett...az alkoholt meg nem sértésnek szántam:-)
Mondjuk a napokban gondoltam bele, hogy utoljára januárban ittam Bbetyárral, tomajerrel és a Dodival...igaz, akkor az e évit letoltam magamba:-))
Előzmény: #231234 turul 2008.12.31. 13:11:07 |
|
baupexim1 | 2008.12.31. 13:14:43 / # 231248 |
|
Megragadnám az alkalmat,hogy minden kollégának(pártállástól függetlenül),a hallotaxi.hu stábjának,a telefonszám-tulajdonosoknak illetve a kedves utasoknak Boldog Új Évet kívánjak!
|
Kempes | 2008.12.31. 13:12:14 / # 231247 |
|
|
turul | 2008.12.31. 13:11:07 / # 231234 |
Helló Csogu!
Lehet,hogy egymás mellett olvastunk el.Való igaz,hogy nem rád gondoltam.Úgy álltalában a hangvétel oldalát akartam jelezni.
Baupexim1-nek tökéletesen igaza van.Én tényleg a balost nevezem primitívnek,amit az írások bizonyítanak.Ami pedig a becsiccsantást jelentené ez nem jött be,mivel egyáltalán nem fogyasztok alkoholt,sőt este megyek dolgozni.
Üdv.
|
|
baupexim1 | 2008.12.31. 13:09:00 / # 231246 |
|
Turul kolléga azt szeretné kifejezni,hogy az Ő nézőpontjába a balos a primitív,nem Te(aki nem baloldali):))))
legalábbis remélem
Előzmény: #231245 baupexim1 2008.12.31. 13:01:30 |
baupexim1 | 2008.12.31. 13:01:30 / # 231245 |
|
Turul kolléga azt szeretné kifejezni,hogy az Ő nézőpontjába a balos a primitív,nem Te(aki nem baloldali):))))
legalábbis remélem
Előzmény: #231244 csogu 2008.12.31. 12:55:11 |
csogu | 2008.12.31. 12:55:11 / # 231244 |
[i]A kommunista=primitív.
Ezért látod úgy,hogy a topic hangvétele némi kivánnivalót hagy maga után. [/i]
Szóval ezt most úgy kell értelmeznem, hogy szerinted én balos vagyok, aki primitív és ezért érzem azt, hogy a topik hangvétele hagy maga után némi kivetni valót?
Istenem, én megértem, hogy szilveszter van, de már délben így becsiccsentve lenni...nem semmi:-))
Előzmény: #231242 turul 2008.12.31. 12:51:02 |
|
csogu | 2008.12.31. 12:53:21 / # 231243 |
Bocsánatodat kérem...és én szerinted ennek az ellenkezőjét írtam? Vagy nem olvastad a szösszenetemet elég figyelmesen? Tuti valamit most benéztél:-)
Előzmény: #231242 turul 2008.12.31. 12:51:02 |
|
turul | 2008.12.31. 12:51:02 / # 231242 |
Sziasztok'
Csogu remélem úgyis olvastál,hogy elképzelted,hogy a nagyszüleidet esetleg a szüleidet a kommunisták tették tönkre vagy vettek el mindenüket.Remélem ebbe is beletudtad élni magad.Nekem a "BAL" egyenlő a kommunistával és ezen az Úristen sem változtathat.A kommunista=primitív.
Ezért látod úgy,hogy a topic hangvétele némi kivánnivalót hagy maga után.
Nézd meg melyik oldalról jött az ordenáré fogalmazás és ezekután vond le a konzekvenciát.
Baó és társai(beleértve magamat is igazán nem írtunk dehonesztáló szövegeket),mert mi tudjuk hol a határ.
Boldog,békés újesztendőt kívánok mindenkinek oldaltól függetlenül.
Előzmény: #231236 csogu 2008.12.31. 02:35:01 |
|
csogu | 2008.12.31. 12:47:23 / # 231240 |
Én is így érzem, és nem tudom elfogadni, ha valaki az ellenkezőjét próbálja velem elhitetni:-)
Előzmény: #231238 iron 2008.12.31. 12:43:52 |
|
iron | 2008.12.31. 12:44:49 / # 231239 |
|
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
|
iron | 2008.12.31. 12:43:52 / # 231238 |
|
...........Igaz, ők nem zsidók voltak, hanem csak egyszerű magyarok. Na mind1, ezt úgy sem fogom tudni megérteni, hogy mitől nagyobb bűn egy zsidó őseit gyilkolni, mint pl. az én magyar őseimet, de lehetséges, hogy bennem van a hiba, én ezt nem érhetem fel ésszel. .........
nincs különbség és soha nem is volt!
Előzmény: #231236 csogu 2008.12.31. 02:35:01 |
baupexim1 | 2008.12.31. 10:52:21 / # 231237 |
|
Jó reggelt:)
|
Bao | 2008.12.31. 07:10:06 / # 231235 |
|
Ez igazán korrekt volt,köszönjük!
U.i.:
Tényleg hanyagolni szerettem volna ezt a témát.
A linkek egyike már látható volt,a többi megtalálásában elég nagy szerepet játszott néhány itt fórumozó,de legfőképp egy kolléga munkássága.
Ezek a linkek mindenki számára szabadon elérhetőek az interneten,nem tartalmaznak trágár,nyomdafestéket nem tűrő dolgokat.
Nem is értem,hogy....
A kérésed tiszteletben fogom tartani.
Mert már tényleg elegem van ebből nekem is!
|
törölt felh. | 2008.12.31. 05:05:40 / # 231233 |
|
Igazad van és jól látod,hogy kik provokálják ki,hogy abba a bizonyos témába terelödjön az oldal mindig.És tudjanak a city315 félék alpári modón válaszolgatni,rágalmazni,személyeskedni,majd feljelentgetni.Bevált cionista trükk ez.Addig se kell a kormány és gyurcsány ,ellenünk,mindenki ellen ,elkövetett gaztetteiről beszélni.Az ország tönkre tételéről és kifosztásáról.Most is a zsidózás a téma, ahelyet,hogy a ránk uszított apeh-szerencse játék örület lenne.És nem arról diskurálunk,hogy a medencelizingelő,főprivatözör milliárdos,miért a megélhetési vállalkozókra uszitja az adóhivatalt és az embereket.Bao meg nagyon nagy szálka a szemükben, mert tényekkel dörgöli az orruk alá az igazságot.Ezért akarják elhallgattatni.Ez is régi bevett dolog diktatúrákban.
|
csogu | 2008.12.31. 02:35:01 / # 231236 |
Jó estét urak/hölgyek!
Komolyan mondom, tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek.
Szinte heti rendszerességgel felmerül konfliktusként a hallotaxin a politikai topik.
Hogy hol?
Főleg mostanában magánban. Emaileket kapok, ahol több kevesebb indulattal arra szólítanak fel (kérnek meg) engem, hogy töröljem/jük a politikát a hallotaxiról.
Ez a téma itt (is) folyamatos vita forrása. Utálom a politikát, nem szeretem, mert barátságokat vág haza, haverből ellenség lesz egy pillanat alatt. Utálom, de el nem kerülhetem, mivel az életem része. Befolyásolja mindennapjaim, a megélhetésem, a hangulatom stb…
Kifejezetten nem a párt kérdéssel, a hovatartozással van gondjuk pár embernek, hanem a „zsidózással”.
Most vettem magamnak a fáradtságot és 10 oldalt visszaolvastam. Elképzeltem, hogy zsidó vagyok, akinek a nagyszüleit ugyanúgy meghurcolták, illetve volt akit megöltek a háború alatt, mint ahogy ettől az én őseim sem menekültek meg. Igaz, ők nem zsidók voltak, hanem csak egyszerű magyarok. Na mind1, ezt úgy sem fogom tudni megérteni, hogy mitől nagyobb bűn egy zsidó őseit gyilkolni, mint pl. az én magyar őseimet, de lehetséges, hogy bennem van a hiba, én ezt nem érhetem fel ésszel.
Szóval elkezdtem olyan szemmel vizsgálni az elmúlt 10 oldalt, mintha zsidó lennék és az őseimet ez miatt hátrányos megkülönböztetés, üldözés stb…stb…stb…érte volna. Elképzeltem, hogy milyen lehet egy ilyen sztorit hallani, mint gyerek, ahogy ez velem is megtörtént, amikor a még élő nagyszüleim mesélték, hogy milyen volt hadifogolytáborban lenni, milyen volt éhezni, fázni, halottakon átgázolva küzdeni az életben maradásért.
Vagy én vagyok egy érzelmileg csökevény ember, vagy nem tudom értelmezni a leírtakat, de én sehol sem találtam az ismételt (!!!) olvasással sem olyat, amire felhördülhettem volna, hogy naaa ezt már neeeeeeem!!!
Pontosan azt vettem észre, hogy azok, akik ez ellen felszólalnak, azok terelik a témát folyamatosan abba a mederbe, ahonnan jól nem lehet kijönni. Ahol már pár embernél elszakad a cérna és olyat is leír (igaz, fogyasztható stílusban), amit nem is akart volna velünk megosztani. Nagyon emlékeztet ez engem arra, amikor a kisebbség állandóan a származása mögé bújik, amikor számon kérik egy-egy tette miatt.
Nem tudom, hogy melyikkőtök mióta olvassa ezt a politikaII fórumot, vagy esetleg itt volt-e már akkor, amikor még az első széria ment, amit valóban én töröltem ki, de aki itt volt és olvasta már akkor is, az nem tagadhatja, hogy nagyon nagyot finomult a dolog. Szalonképesebb lett.
Azt kell megértenetek, hogy ma hazánk is egy igen nehéz helyzetben van…és akkor is abban lenne, ha nem azok kormányoznák, akik most, hiszen nálunk sokkal fejlettebb, tőkeerősebb országok is kapaszkodnak most rendesen. Igaz, talán ekkorában nem lennénk, mint amiben most vagyunk, de ez csak egy lehetséges elképzelés. Mindenhol ott a politika, jobban, mint anno az átkosban…és a politika hatása…ami negatív.
ÉS ez indulatokat vált ki, mindenkiből. Kiből ezért, kiből azért.
Magyarán, a politikát, mint olyan, nem lehet megszűntetni, kiiktatni. Bár lehetne….
Amikor mi itt nem engedtünk politikai topikot, akkor az összes másik topikban felütötte a fejét az ilyen jellegű hozzászólások, és pont ezért hagytuk ezt a kis szegmensét a lapnak élni, hogy akinek ilyen jellegű kommentálja van, az itt megteheti. Természetesen bizonyos kulturált kereteken belül…
….ÉS NEM FOGOK (én tuti nem) EGYIK NÁCIÓVAL SEM KIVÉTELEZNI.
Sem jobbossal, sem balossal, sem zsidóval, sem magyarral, sem cigánnyal, sőőőőt, ha majd jönnek a bevándorló kollégák a pályára, akkor velük sem.
Senki sem kap megkülönböztető figyelmet, senkit sem részesítek pozitívdiszkriminációban, mivel minden ilyen jellegű tettem, az a másik oldalnak negatívdiszkrimináció!!!
Ha szidják a magyarságot, a mélymagyarokat, azt ugyanúgy engedni fogom, mint amikor a bűnözőéletmódot folytató kisebbséget szidják, és amikor a zsidóság kerül szóba, az a téma sem fog semmilyen diszkriminációt élvezni, vagy épp fordítva, sínyleni. Sem negatív, sem pozitív töltetűt.
EGÉSZ ADDIG, AMÍG EZ OLYAN FORMÁBAN KERÜL FEL A LAPRA, AMI NEM TRÁGÁR, NEM KÖZÍZLÉSTSÉRTŐ.
Az nem magyarázat rá, hogy téged és téged sért, hogy nem ismerik el a 6 millió zsidó áldozatot, vagy Kolompár Pityu háborog majd itt nekem, mert valamelyik testvére megint agyonvert egy pedagógust a gyermekei szeme láttára, és ez ellen itt valaki felemeli a szavát…de az sem érdekel, ha turul tojásából ostorpattogtatásával világra toppan mélymagyar hazafi akad ki azon, hogy az Árpádsávos zászlóra tesz valaki megjegyzést.
Mondom még egyszer, egészen addig, amíg ezt emberhez méltóan teszik…
Hogy mire fel ez a szösszenet?
Bao kolléga reggeli linkjei kivágták pár olvasónál a biztosítékot, akik ez miatt emailt írtak…ki kulturáltan, barátilag, ki fenyegetődzve, hogy lépjek fel drasztikusan….ez ellen.
Visszaolvastam 10 oldalt, de nem találtam olyat, ami túlzottan szélsőséges lenne, így moderálásra nem látok okot….de előfordulhat, hogy valami elkerülte a figyelmem, vagy mint írtam, nem érem fel ésszel az olvasottakat.
Így arra kérlek benneteket, hogy ha valamit sérelmeztek, és abba a kategóriába tartozik, amit az előbb felsoroltam, akkor a hozzám intézett emailben tűntessétek ezt fel, mert egy nagyáltalánosságban megemlített téma miatt nem fogok egy topikot sem törölni, egy nicktől sem elvenni a hozzászólás jogát.
De az nem magyarázat, hogy azért, mert rosszfényben tűnteti fel a nicjkében szereplő céget…mert ami neked nem szimpatikus, az másnak lehetséges, hogy pont fekszik.
Remélem így kései órában összetudtam magam annyira kapni, hogy némi magyarázattal szolgáljak.
Ui: Bao, téged meg arra kérlek, kerüld azokat a témákat, amiben a zsidóság szerepel, mint jelző, mert a hajam hullik már ettől az egésztől.
Nem haragszom senkire, remélem Ti sem rám, csak kicsit gondolkodjunk már felnőtt emberhez méltóan és ne egymás zrikálása legyen az, ami bearanyozza a napunk…úgy is kijut nekünk annyi sz@rság, hogy az már a szánkig ér…nem hinném, hogy attól jobb lesz, hogy ha egymást gyalázzátok...
Köszönöm, hogy elolvastátok!
|
|
iron | 2008.12.30. 21:24:13 / # 231232 |
|
?
Előzmény: #231223 2008.12.30. 12:34:10 |