Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
luxbela 2010.12.24. 12:29:32 / # 220772
Ha megvan a kettőstömegű lendkerék,azt lőném! :-)))
Rocktaxi 2010.12.24. 12:11:51 / # 220770
Csak lesz valami jutalék vagy ilyesmi!! :-))
hiénakutya 2010.12.24. 11:51:04 / # 220769
Most frankón följelentettél? Nem lehetsz ilyen! Donornak kellett, azért loptam el. Most miért kellett ezt? Na, mindegy. Legalább szóltál a följelentésről. Megyek, eltüntetem a darabjait az udvarról... :-)p
tuborg 2010.12.24. 07:16:36 / # 220764

fitos 2010.12.24. 07:08:44 / # 220763
Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek. Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol, s a gyertyafényénél még a csillag is táncol! Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!! :-)) Puszi a csapatnak! Anna

törölt felh. 2010.12.23. 21:02:37 / # 220755
Megpróbálok egy példával élni, mert úgy látom, elbeszélünk egymás mellett! Semmiképpen sem szeretnélek győzködni, félre ne értsd! Te, ellopsz egy autót! Elmondod nekem, hogy mit tettél! Minden apró részletet elmesélsz, a gondolattól a megvalósításig! Amennyiben nem vagy közvetlen hozzátartozóm, köteles vagyok erről a bűncselekményről beszámolni a hatóságoknak! Amennyiben ezt nem teszem meg, büntethető vagyok bűnpártolásért! Eddig gondolom tiszta! Szólok Neked, vagy bárkinek, hogy jelentem a hatósásog felé a tudomásomra jutott bűncselekményt, mivel ez állampolgári kötelességem! Kérdésem hozzád a következő: Számíthatsz e enyhébb büntetésre, illetve a vád ejtésére azért, mert a feljelentés tényének híre előbb jut el hozzád, mint maga az idézés, súlyosabb bűncselekmények esetén az előállítás!? Az autót elloptad, azon változtatni nem tudsz! Visszaadod a gazdájának? Ez enyhítő körülmény, viszont a bűncselekmény amit elkövettél, HIVATALBÓL ÜLDÖZENDŐ! Remélem, válaszom illetve a felhozott példa érthető!
hiénakutya 2010.12.23. 18:42:17 / # 220745
Ez most úgy is időszerű..., a suttyomban elhajított petárda hatása többszöröse annak, mint amit látványosan gyújtasz meg...
nazoli 2010.12.23. 18:34:18 / # 220744
Csigázza az érdeklődésünket. Én már alig várom!
törölt felh. 2010.12.23. 17:34:52 / # 220741
Hidd el, hogy tudom. Az egyik ok a várhatóan elfogadásra kerülő új média törvény..... De a legfontosabbnak a kollégák értesítését tartom. Azokról beszélek, akiket kiszopattak kauciójuk vissza nem fizetésével, akiknek azt mondták azon a pénteken, hogy vége, hazamehettek! Családok életével játszva, senkivel sem törődve! Karácsonyra pedig a rossz embereknek is jár ajándék a barátoktól! Ez az én ajándékom számukra! Az ajándékom postás hozza, ne a fa alatt keressék az érintettek! Ennyi! Várjuk a fejleményeket! AUGURI! Buon Natale per tutti!
hiénakutya 2010.12.23. 17:10:00 / # 220738
"...csak a megállók neveit írtam le!" Te dolgod, de minek, ha úgy is baszott nagyot fog szólni? Minek ezt fölkonferálni? Te se tudod. :-p
törölt felh. 2010.12.23. 17:02:05 / # 220737
Bocsánat, de mi köze ennek a kártyához? Kiteregetjük a lapokat? Ez a vonat már elindult, csak a megállók neveit írtam le! Leszállni róla nem lehet a vétkeseknek! Baszott nagyot fog szólni, ahogy nyomozati szakba kerül!
tudomis(kibic) 2010.12.23. 16:41:19 / # 220735
Egy kis kenyér, hogy tápláljam a hiteteket! A cégtulajdonosi kör bármikor kedvezményesen juthat hitelhez, ha az az alvállalkozók kifizetését célozza... Nem akarja? (Karácsonykor sem? ) És miért nem?! (Tán magánvagyoni fedezet is kellene?) Van itt egy topik, mely a bp.-i taxizás jövőjéről szól. Úgy látom csak engem érdekel. :(

tudomis(kibic) 2010.12.23. 16:26:32 / # 220734
A már lezárt/megvalósult cselekményekkel kapcsolatban nem tud védekezni az ellenfél, így ez nem butaság, hanem kinyilatkoztatása az elszántságnak. Nekem úgy tűnik a tagnak "Royal flöss" van a kezében... Ki nem mondott szavai mögött azt is feltételezem, hogy jobban örülne egy biztonságos további taxizásnak mint egy pernyertesként való kódorgásnak... De Ő lépett, és tisztelet érte! Részemről a www.pokerth.com webhelyen szívesen adok/kapok leckét, ha gondolod... (Keresd az APA felhasználót :)! )
hiénakutya 2010.12.23. 15:55:02 / # 220733
Öcsém, a legnagyobb okosság lenne: veletek pénzben kártyázni. Kiteregetitek a lapokat, bemondjátok, hogy mit fogtok dobni... Összeülhetnénk egyszer. :-D

törölt felh. 2010.12.23. 15:51:07 / # 220732
Igen Kedves Attus, jóra gondoltál! www.latonnarella.it Az a baj, illetve nekem nem baj, hogy páran még mindig nem értik, hogy nem a kaució miatt indul feljelentés! Pontosabban amiatt már indult! Akiknek esetleg még mindig nem tiszta, kérem használja a Google-t, gépelje be az alábbi szavakat: 1.Csődbűntett 2.Csalás 3.Sikkasztás 4.Bűnszövetség fogalma 5.Bűnszövetkezet fogalma Olvassátok figyelemmel és mindenki a saját elképzelésével illesszen bele cégneveket, személyeket az ott leírtakba!
attus 2010.12.23. 14:21:44 / # 220729
Latonnarella:D:D:D A nick neved alapján egy emberre tudok gondolni!:-)
hallo 2010.12.23. 14:13:17 / # 220727
Jó napokat! Nem hogy taxis vagyok, de néhány hete, még én is szenvedője voltam ennek az egésznek, de hála istennek időben dobbantottam! És hidd el, tudom mit beszélek! De ezt most nem tudom kifejteni...:(( ...De tény, könnyebb elmondani, hogy miért nem teszünk meg valamit , mint végigszenvedni azt, hogy hogyan igen...És addig amíg vitatkozunk, gyűlnek a csekkek, viszik az autót, és üres a hűtő!!! De ne ragozzuk, csak egy javaslat volt...
zodiákus 2010.12.23. 13:49:50 / # 220723
pár hetet?ne viccelj már..!:)ha akarja,holnap felszáll egy gépre és bottal üthetik a nyomát,a pénzeteknek meg annyi!járhattok évekig bíróságra,a vagyona közben az ikszedik gyermekére vándorol és ti még mindig pereskedtek.aztán egy szép napon hazajön,és ismét csinál egy ilyet,más néven..tényleg nem tanultok mások kárából?ők hányszor tököltek,amikor a saját vagyonuk volt a tét és ezzel szemben viszont nektek kellett kárt okozni?netán vártak heteket vagy napokat?döntöttek és kész!ti pedig muszályból aszisztáltatok hozzá..még mennyi időnek kell eltelnie ahhoz,hogy észrevegyétek,itt ti diktáltok,nem ők!!!a ti kezetekben van a megélhetésük és nem fordítva!!!akár holnap megvonhattok tőlük mindent,ami belőletek van finanszírozva! komolyan mondom,én még ilyet nem láttam basszameg!jó hogy nem kérvényt akartok benyújtani a pénzetekért..
törölt felh. 2010.12.23. 13:28:04 / # 220722
a nick neved alapján két emberre tudok gondolni, bár ez így nem igaz, hiszen akkor az enyém lehetne The George Voice recorder!
törölt felh. 2010.12.23. 13:21:32 / # 220721
Szó sincs róla! Általában a feljelentéstől számított 30. napon szoktak válaszolni, illetve az addig rendelkezésre álló bizonyítékok mellé, kiegészített vallomástételre jelentkezem, mert hallottam még ezt-azt......... E.U. pályázat, stb...... Az is tegnapi hír, hogy egy RoseHill-i autókereskedő 75%-ban megvette a H.P.- pert nyert cégét és felszólította ropilábat, hogy 2011 januártól addig adja át önként a bírói végzés értelmében megnyert "részeket" ameddig van még ropi lába és bolyhozó, férfi ember génjeire semmiképp sem hasonlító, enyhe Harry Potter típusú borostával az arcán még képes erre önmagától! Két menekülő szerencsétlen farok találkozása ez az egész! az egyik menekült a volt cégétől és a hozzátartozó giga adósságtól, illetve menekült az alkalmazottaitól, a másik pedig menekült az elbukott per miatt, hogy valamilyen formába tömörülve, név alá beolvadva , tovább szívhassa a taxis vért! Egy biztos! 750 tanú vallja ugyanazt, kérdésre! Minden Kedves Kollégámnak, Békés,Boldog Ünnepet, a csalóknak pedig már csak pár hetet!
Oldalszám: 274