Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2011.01.19. 05:12:58 / # 220631
Szia!:-) Köszönöm, vagyunk, vagyogatunk...:-) Héberül nem tudok, bár egyszer ittam olyat, amitől már majdnem....de aztán még sem:-)) Picit visszaolvastam, hogy mi ez az egész....szóval .... biztos telefont kapott tomajer, aztán nem akar gondot magának.....ez van, én megértem. Most indult a Penta meg minden, sok felé meg kell felelnie...ne ítéld el őt érte. Az emberekkel meg mindig tudott bánni, azonnal egységbe kovácsolva akarták őt meglincselni:-)) Picit változtassál azokon a dolgokon, amiket kifogásol, mert érdekesek az írásaid, majd picit pihentebben visszaolvasom az egészet...ha lesz rá alkalmam, azt nem megy át a dolog bérmoderálásba :-)) Szebb jövőt neked is:-)
törölt felh. 2011.01.19. 05:06:22 / # 220626
Szeva Csogu! Ezer éve nem beszéltünk! Megvagytok? A jelentése: tonhalacska A hebrew nem ment??? Szebb jövőt!
csogu 2011.01.19. 04:44:53 / # 220479
Szia! Nem szeretnék ebbe az egészbe belefolyni, mert nagyon nincs kedvem tomajerrel hadakozni, csak kíváncsi lettem. Leírnád számomra is érthető nyelven, hogy mit is jelent az, hogy Latonnarella?:-)) Különben meg az írásodban nagyon egyetértek ezzel...mondom ezt úgy, hogy nem igazán tudom miről is van szó, mert nem követtem az eseményeket: [b][i]Vannak olyan fórumozó társaim, akik konkrét neveket tettek a történetek mellé, mégis én vagyok az, aki ki lesz innen "pucolva"!
törölt felh. 2011.01.19. 04:36:16 / # 220475
Kedves Tomajer! Igen, én megtisztellek annyival, hogy leírom rendesen a neved! Nem jelent problémát sem elolvasni, sem megjegyezni, sem leírni, hogy Tomajer. Nem sértegetlek azzal, hogy a nevedből (akár saját, akár "nick") viccet csináljak, esetleg magam járassam le azzal, hogy nem vagyok még érett az olvasására, értelmezésére! Biztos Te is tudod, hogy mit jelent a Latrina és nem tudom van e fogalmad arról, hogy mit a Latonnarella? Kicsit elé megyek a dolgoknak, s mielőtt arra késztetnélek vele, hogy szótárhoz nyúlj, egy számodra érthető verzióban tálalom Neked a megoldást: קצת טונה Örülök, hogy gondolataim megoszthattam veletek. A válaszokból számomra kiderült, vannak köztünk hasonló gondolkodásúak és olyan személyek, akik osztják a véleményemet. Történeteimben soha nem írtam le egyetlen, az én általam elképzelt személy valódi nevét, mindenkinek meghagytam azt a lehetőséget, hogy illesztse oda azt, akit gondol. Aki esetleg magára gondolt??? Erre csak azt tudom mondani, akinek nem inge....... Vannak olyan fórumozó társaim, akik konkrét neveket tettek a történetek mellé, mégis én vagyok az, aki ki lesz innen "pucolva"! Kedves Tomajer! Kipucolni a cipődet kell, velem szemben egyetlen dolgot tehetsz, amit úgy nevezünk, moderálás! נחמד Tomajer! טוב בלילה חלומות מתוקים

tomajer 2011.01.18. 20:06:30 / # 221904
Figyu Latrina, vagy micsuda! Megkérlek, próbálj olyan témákra szorítkozni ami a közösségre tartozik, mert ki leszel innen pucolva!
törölt felh. 2011.01.18. 19:52:51 / # 221880
Nem, nem európai!!! Ahogy az üzemanyagot, a járulékokat az amortizációt és a tagdíjat sem kell neked, de kizárólag neked az utasra hárítanod! Ezért Te, gondolom rendkívül kedvező tarifával dolgozol! Sőt, már azon gondolkodom, ingyen! "az európai gondolkodás taxija" felirattal fuvarozol és hiába 400 a benzin, hiába magas az áfa, te ezekből semmit sem hárítasz az utasra, mert te európai vagy! Írd már meg pls, hogy kivel kevertek engem???
smokie09 2011.01.18. 19:45:57 / # 221840
Nem egyről beszélünk asszem. A fuvarszervezők 3kilós fizetését neveztem jutaléknak. Azt a fuvart szervezik hol évente, hol pár havonta, amit egymástól lopkodnak. Pedig nagy mondás, hogy: EBÜL SZERZETT HOLMI EBÜL VÉSZ EL!
törölt felh. 2011.01.18. 19:43:46 / # 221823
"Lopott cím" a lopott cím jelentése számomra: Aláígért, illetve magasabb jutalék visszafizetésére tett ajánlattal történő szerződéskötés. Ezzel a cselekménnyel indítható az a lavina, ami sajnos már elindult és az úgyis lesz egy olcsóbb típusú gondolkodást szemlélteti! Távol áll tőlem ez a dolog, Monkey Face kedvenc címét sem úgy hozom el, hogy többet ígértem rá!
Olsen 2011.01.18. 19:42:31 / # 221816
Értem. A pacsi áthárítása az utasra az európai. Mindegy ki mekkorára licitál, az egész folyamat szar, és te erősen részese vagy ennek. Amúgy meg amíg itt voltál emlékszünk, hogy szaroztad a mostani cégedet! Most meg tetszik? Lehet, hogy ez nem tetszik azoknak akik még itt vannak, például?!
törölt felh. 2011.01.18. 19:36:29 / # 221783
A jutalékot minden esetben a megrendelő kapja, hiszen ő az, aki igényt tart rá. Korábban már említettem, hogy ezekre a "nem európai" pacsikra, amik feltételezem, jónak számítanak a hazai taxis piacon, egy hozzá nem értő személy már próbált leadót növelni, hogy a többi, taxist károsító fuvar, ne lógjon ki a sorból. Vagy ezeken a sorokon nem akadt meg a szeme senkinek??
hiénakutya 2011.01.18. 19:33:26 / # 221737
Amen.
smokie09 2011.01.18. 19:31:15 / # 221731
Nem a vezetőség magánélete miatt alakult ki ez a helyzet, hanem egyes egyedek kapzsisága miatt. Sértett vagyok-e vagy sem, az életét mindenki saját maga irányítja, van aki várja még a csodát,és van aki átlát a szitán. A fuvarszervezés máshol sem más, egymástól illetve elsősorban a taxisoktól lopott címeket lopkodják most(egy pár éve) egymástól önmagukat fuvarszervezőnek kikiáltott (amúgy bukott taxisok) és telefonszámtulajdonosoknál jól simuló emberek. Olyan zenés játék hangulata van az egésznek, mint amit még az óvodában nyomtunk tudod amikor minden zenelehalkításnál elvesznek egy széket, és valaki a földre huppan:) Előbb utóbb mindegyik alól kihúzzák a széket, és az utca taxisát (jobb híján) csak ez vigasztalja.

törölt felh. 2011.01.18. 19:30:42 / # 221718
Nekem nincsenek pacsis címeim! CSak tudnám, hogy kivel kevertek össze állandóan! :-) A pacsi: A pacsi eredetét, pár öreg kolléga biztosan elmeséli Neked itt a fórumon. Magyarországon élünk és mint nyitott szemmel járó ember tudjuk, sajnos korrupt az ország, érdekesek az emberek! Ezzel a jelenséggel sajnos nincs mit kezdeni, kiirtani nem mi fogjuk. Alkalmazkodnunk kell hozzá és beleépíteni a kiszámlázott összegbe. Abban az esetben, amikor egy adott budapesti fuvart, el tudsz adni Hannover-i áron, szerintem nem megterhelő (bosszantó) lepacsizni belőle. Amikor rád erőltetik a repterest 1500-as leadóval, amit adott esetben számlaadási kötelezettséggel is terhelnek, na az már nem európai, hanem erősen balkáni jelenség! Ezt hívják burkolt fuvarlopásnak, a taxis kárára! Minden olyan cím, ahol a pacsi nem kettővel kezdődik, már valami olyan parasztgyerek megjelenését, illetve gyenge kapcsolatokat mutat, ahol a taxis terhére-kárára történt garázdaságot követtek el! Kicsit ha veszed a fáradtságot és bővebben írsz az általad nem európainak tartott jelenségről, ígérem véleményezni fogom, bár én nem vagyok olyan pozícióban, mint cigány gyerek!
smokie09 2011.01.18. 19:21:59 / # 221133
:) De nem mindegy, hogy ki kapja a jutalékot:)
törölt felh. 2011.01.18. 19:16:57 / # 221920
Sértett lennék? Csak én? Egyedül? Szerintem minden Budás, Tele5-ös és rádiós sértett! Mindenki másért, de a maga igazáért! Te nem vagy az?
Olsen 2011.01.18. 19:03:41 / # 220873
Az európai gondolkozástól azért a te pacsis címeid is távol vannak kissé!

smokie09 2011.01.18. 18:58:59 / # 220870
Kezd olyan szaga lenni ennek a kurvázásnak, mint akinek nem jött össze, és most kicsit sértett:)

törölt felh. 2011.01.18. 18:48:24 / # 222320
Én csak egy példát, egy friss példát hoztam föl! Nem taglaltam az eddig elvesztett-ezután elveszendő címeket. Őket nem nyomasztja a saját sötétségük, Hozzáértésükről kár is beszélnünk, a fix kampány mindent elárul! A Tele5 célközönsége majd minden esetben jómódú emberek, hírességek, celebek, stb.. A cigány taxi és a fix kampány pedig a csöves, kiszámolt, nullruppós hülye gyerekeknek való, akik atom részegen, pont a fix viteldíjra elegendő összeggel a zsebükben térnek haza békásról rákoshegyre! Ha nem alkalmazzák ezt a "harakiri" kampányt, már rég eltűntek volna a piacról! És, hogy maradtak a piacon??? Jelenlétükkel kárt okozva a taxisoknak, a normál, európai gondolkodást követő cégeknek! Azt írod, 'a probléma azzal van, aki ezt a két hülyét alkalmazza" Nézz végig alulról-fölfelé a ranglétrán és tedd fel magadnak a kérdést: kitől vársz itt érdemben bármi pozitív lépést??? Monkey Face Tom-tól? Ropilábtól, aki kiszopatta a saját fajtáját??? Captain George-tól, aki már három taxitársaságot, illetve ezekből kettő komolyat sikeresen leépített??? (Sig. St.Giorgi-t nem ismerem, ezért nem is tudom véleményezni) De lehet, hogy falnak vezetik..... Bár ezt a brutál kilépés hullámot csak nyomon követi és azt is látja, illetve érzi, hogy majd 1000emberről beszélt neki a és lassan a fele marad!
lulu 2011.01.18. 10:16:45 / # 220830
Milyen XI.kerületi önkormányzatról beszélsz? Volt nekünk egy Erzsébet hotelünk, volt egy Budapest szállónk, panziók éttermek. Mindet a City vitte el. Igazad van a paraszt gyerek mindig is paraszt marad. De a primitivmit 600 és az állitólagos ku..... Köpösdi Gyöngyi, mit tesz ez ellen? Kötik a degenerált szerződéseket mint pl. Melow Mood 18 milláért!!!!!!!!!!! beigérik a legmagasabb pacsikat, rendelés szám meg zéró. De nem ez a gond, mert őket is nyomasztja a saját sötétségük. A probléma azzal van aki ezt a két hűlyét alkalmazza, és engedi hogy tönkre tegyék a céget, a taxisokat és magát a taxis szakmát.
törölt felh. 2011.01.18. 04:35:46 / # 220815
Ennyire gondolkodtok? ??? Na jó, kicsit segítek! Szóval, úgy ért véget a történet, hogy....... "de szerintem ez csak mese és mostanság veszi kezdetét egy nagy hajóút a kauciókkal együtt!
Oldalszám: 274