Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
fitos 2011.01.20. 22:13:42 / # 220812
"Alkalmatlan volt a szolgálat a hívások kezelésére" Gondolom Te is a szolgálatban voltál ha ez a véleményed.....
góré001 2011.01.20. 21:40:32 / # 220808
természetesen nem 10-20 taxis lépett ki hanem 100-200!!

góré001 2011.01.20. 21:36:02 / # 220811
Köszönöm a tanácsodat főleg hogy ingyen van! Azért mégis egy két dolog! 1 Én semminemű olcsó tarifát nem kezdeményeztem sőt én voltam az aki mindig összecsőditette a dicső brigádot egy kis beszélgetésre! Sajnos volt aki " jegyzőkönyvezete ebből lett GVH! Nos ott volt kézfogás szembe nézés meg minden egészen a bucsuzó kezekig és az ajtó becsukodásáig! Onnan szabad volt a vásár! A tisztesség a becsület nem mindenkinek volt fontos de a taxisok között sem hisze3n a megnövekedett cimállomány megnövekedett taxis állományt is hozott! Soha senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez hogy ide aztán lépjél át mert itt jobban szól a rádió . MOST SEM !! Mint régen jött egy 150 Ft és hipp hopp máris piacvezető cég lett a semmiből?? Tényleg a nyolc hűlye tehet róla?? KÉRDÉS : KI ÉS MIKOR VITTE VINNÉ EL A 138 - a 140- a 150 Ft tarifás cimeket ha önérzetes TAXISOK akik itt sztrájkot hirdetnek nem áramoltak volna oda vagy áramlanának oda!!???? Van egy vezető aki 150 jó érzékkel a semmiből kitalált és soha nem látott gyorsasággal a legnagyobb legtöbb cimmel biró ember lett! Ő A HIBÁS ???? ugye viccelsz???? ugye vicceltek!!! Ő csak egy TAXIS egy ember aki jó tanácsra vagy jó belső sugallatra meglépte és egyszer csak elindúlt a lavina!! A cimek innen onnan IDE az emberek innen onnan IDE és máris pénz erő cimálomány vezető hatalom!!KI IS A HIBÁS??? Ő EGY VÁLLALKOZÓ aki jól gondolkodott időben és térben!! Követköző kérdés : KI IS TARTJA FENT???? Szóval nem lenne baj ha aki már név nélkül irogat bele mar emberbe cégbe mindenbe legfalább igazságosan tárgyszerűen tényszerűen végig gondolná a dolgokat!! HOGY MIÉRT VANNAK KÖVETŐI , HÁT EZ IS EGYSZERŰ VAN EGY CÉG 20 ÉVE A PIACON ÉS ELFOGY 10-20 EZER CIME NO MEG 10-20 TAXISA!! Ne lépjen hagyja hogy kimúljon hagyjon veszni pénzt cimet taxist mindent mert van egy társa a piacon aki meglépte az alsó lélektani határt?? UGYE EZT SEM GONDOLJÁTOK KOMOLYAN??? Sodrodni kezd az egész Taxis szakma az árral az olcsó de vezzető cég farvizén!! Mert aki nála maradt az balhézik miért nincs cim miért nem szól a rádió miért nem tudok keresni és rögtön meg van a BALHÉ !! következő kérdés : UGYE ISMERŐS ?? Ezek miért nem kerülnek ilyenkor elő bennetek!!!!???? Vagy az új példa mennyi TAXIS lépett át innen onnan a FŐTAXIBA csak hogy iszonyat drágán szarért hugyért repterezhessen 100 ZONÁS és legalább ennyi innen onnan! következő kérdés: VALAKI KÖTELEZTE ŐKET ????? Na befejezem mert ezen is sokat el kéne sok sok embernek végre gondolkodni!! Ja és én soha nem osztogattam lámpánál meg sehol sem kártyákat csak amikor szolgáltattam!! Ezek is az engem övező mendemondák világa!! A tanácsodat megfogadom nem irogatok hanem épitkezek erről meg csak hallasz elöbb vagy útobb!!
Horváth Krisztián1 2011.01.20. 20:36:27 / # 220805
Kedves Passat! Már rég megszoktam,hogy ti taxisok név alapján ítéltek! Nekem ez nem jelent problémát,sőt örülök ,hogy még egytaxisnak,embernek segítettem a boldoggá válás rögös útjára lépni. Azért egy gondolat ha a vér nem válna vízzé néha, a víz sem válna el a szartól,ha érted mire gondolok!? Segítek nem az öregemre!Nem minősítem sem a munkásságát,sem az itteni megnyilvánulásait. A gyengeségetek főbb ismérve,hogy mindig mást hibáztattok. Nézz vissza az elmúlt 20 évre. Javíts ki ha rosszul emlékszem,de számtalanszor történt meg az ,hogy egy cégvezető úgy próbált piacot nyerni,hogy vissza vitte tarifáit. Nos ez minden egyes alkalommal be is jött! Tudod mit?Ne menjünk annyira messzire:Taxi4 184 Ft 6 hónap 300 új tag, Taxi Plusz 140/150 Ft 8 hónap 700 új tag! Cég tulajdonos szemszögéből nézve mondhatjuk ügyes kapitalista,hisz rövid idő alatt hihetetlen bevétel növekedést ért el.Nem hiszem ,hogy bárki hibáztatja a Nike-t,vagy a Hugo Boss-t,hogy a kínai kis gyerekek verejtékén gazdagodnak!Tudod,hogy miért a övékén? Mert sem Amerikában sem az Olaszoknál,de még kelet Európában sem varrná meg a cipőiket ,és az öltönyeiket azért a fizetségért. Nekem az alkalmazotti munkás oldala maradt,de ez engem nem zavar,persze így a befolyásom is lényegesen behatároltabb!Persze meg van a véleményem az ilyen üzlet politikáról.A gerincemmel és lelki ismeretemmel el tudok számolni magam felé,és már rég leszoktam arról,hogy a velem megtörtént rossz dolgokért mást hibáztassak. Okos ember saját sorsa kovácsa legyen az jó,vagy rossz!Remélem gondolataim nem sértőek ,és túl őszinték a számodra. Horváth Krisztián!
tudomis(kibic) 2011.01.20. 19:14:53 / # 220623
Feküdj vissza Pali. Azért kezdték ki a családodat, mert "házon belül" sem tudtatok békében lenni. A fiaid tevékenységét anyázták, nem az anyukájukat akarták alázni... A Te intelligenciáddal ezt korábban be kellet volna látni. Hadd ezt a topikot, hiszen van saját céged, és ott számítanak Rád. Sokan mondják a fúzióról: "Sz@rba ágyaztátok a gyémántot".... És igazuk van! Alkalmatlan volt a szolgálat a hívások kezelésére, és alkalmatlan volt az állomány másik része a minőségi elvárásoknak megfelelni. Ami vesztettetek, az a taxisok vesztesége... .... Nem folytatom Pali. Gondolom azért beszélsz a fiaiddal?! Tudod, talán nem a Pászor G. kezdte ezt az egész sz@römlést, hanem Te! Valamit pénzügyileg elszabbhatál, mert a lámpáknál osztogattál kedvezményes kártyákat! Hallgass Pali, ez a legjobb tanácsom!

góré001 2011.01.20. 18:26:52 / # 220619
Te kis szájkaratés szarzsák! Össz-vissza hablatyolsz mindig más és más nicknév mögé bújva!! Tényeket ha lehet és tudsz igy én is tudok rólad nézd: Fiuk most hivtak hogy egy passát nevű taxista kikezdett a férjemmel az út végén égető nagy vágyat érzett hogy a taxi számlát elhagyva Ő természetben fizethesse meg hogy a taxisa lehetett !!Talán most könnyebb a hozzám vezető utad a " lerendeéshez !!"passat kivételével mindenkitől elnézést!!!
Mario Girotti 2011.01.20. 17:50:16 / # 220618
Akkor ennyi? Kereshet másik nicket?:-)
attus 2011.01.20. 17:45:38 / # 220617
Ki, Annamari? Felvennének szaktanácsadónak?:DDD
tomajer 2011.01.20. 17:22:55 / # 220613
Írt nekem levelet:-)
Anyuka 2011.01.20. 17:10:57 / # 220611
A moderálós médiatörvényes Annamarira gondoltam:)
tomajer 2011.01.20. 17:04:39 / # 220609
???
Anyuka 2011.01.20. 16:18:21 / # 220605
Tomacsek! Összejöttél Annamarival? :DDD

passat 2011.01.20. 15:57:26 / # 220599
Várjál, keres rajtad kívül itt még egy zsidót hogy lefordítsa
törölt felh. 2011.01.20. 15:51:23 / # 220598
tomajer! Az alábbi beírásom helytelen, vagy helyes???

törölt felh. 2011.01.20. 15:44:16 / # 220600
0

nazoli 2011.01.20. 15:29:38 / # 220595
A múltkoriban valamiben nem értettem vele egyet, és rögtön kihívott szkanderozni!
hiénakutya 2011.01.20. 15:29:14 / # 220594
De, ha még csak eltűrték volna... De szponzorálták is!
hiénakutya 2011.01.20. 15:25:22 / # 220593
És hol van annak a 3-4000 embernek a felelőssége, aki ezt eltűrte?
passat 2011.01.20. 14:55:25 / # 220588
hp. igen kisbetűvel, mert nem érdemelsz mást, és nem góré, mert nem vagy az. egy góré nem csinálja azt emberekkel, amit te tettél, mert ha nem tudnád, TE VAGY A TAXISSZAKMA SZÉGYENE. Találkoztunk régen, sokszor,sokat és bánom hogy akkor nem kaptalak el, hiszem nekem is ártottál, hazudtál, átvertél, ahogy sok 100 kollégát is. ha nem haragszol nincs kedvem odarepülni, csak azért hogy lerendezzelek, nem érsz annyit. Ami a drága nejedet illeti, természetesen szleng formájában említettem de mindegy. Horváth Krisztián. Tudod a vér nem válik vízzé, és ez veled sincs másként. A Horváth klán az elsőszámú ellensége a taxisszakmának kiegészülve a pásztor testvérekkel. Eljön a nap, amikor az ostoba taxisok (is) feleszmélnek, hogy évek alatt hány millát buktak a felelőtlen cégvezetők kapzsi üzletpolitikája miatt, és ha máshogy nem, majd csak lesz pár tökös legény aki megbünteti a felelősöket. Ti (telszámtulajok)7-8 an vagytok felelőssek 3-4000 ember elszegényítésében, egészségi és morális romlásában. Gratulálok

rosszqtya 2011.01.20. 13:34:17 / # 220554
akkor elbúcsúzhatsz a nickedtől. utána megkapom én? ;-)
Oldalszám: 274