Hozzászólások száma: 1780
Oldalszám: 89
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2009.10.12. 00:54:45 / # 195469
inzert, én megint többet voltam egy olyan cégnél, ahol nem tudtam normális kereteken belül megkeresni azt, ami szükséges a működésemhez. Erre, hogy ezt kompenzálják, hogy ezt megszolgálják...beemelték a tagdíjat és a nyakunkba akasztottak plusz(!!!) 40 ezer kauciót. Most akkor mit lehet tenni? Megtörtént!!!: - Kolléga habzik, hogy egyes cégek mennyivel járnak, majd rá 10 perccel (mellőlem) beülőssel bevállal egy Göd-öt 3 ezerért... Sok sikert hozzá, hogy ezekkel a kollégákkal eredményt mutassál fel...az meg csak hab a tortán, hogy a hatszáz (akit tisztelek és becsülök), megkérdezi tőlem, hoyg normális vagyok-e, hogy belépek egy olyan céghez, ahol 164 forintért el tudom érni azt a bevételt, amit el kell érni...kérdezi ezt ő, akik bevezették a 2777-ért bárkivel-bárhol tarifát... Én meg csak kapkodom a fejem :-))
baupexim1 2009.10.11. 22:57:38 / # 195468
eh...hülye duma-hülye duma:))) lehet... akkor azt mondtam Tibi,de miután visszajöttem arra kellett rádöbbennem,hogy 225-el állnak a taxik...(sajna)
szega 2009.10.11. 22:47:15 / # 195467
Taps!!! Sőt TAPSVIHAR!!! Hiába, no változnak az idők!
málna 2009.10.11. 22:10:17 / # 195466
Hányingerem van tőled!
málna 2009.10.11. 22:08:53 / # 195465
Ez hülye duma,már ne is haragudj! És még jöttetek azzal,hogy "én rád szavaznék málna",meg "csatlakozunk,valami történjen már",stb..Nektek,értünk,bármit is tenni?Ezek után?A saját csapdátokba estek bele,meglásd! Én kivárom!
baupexim1 2009.10.11. 20:16:31 / # 195464
nem szemlélet, kényszer...
focilabda 2009.10.11. 19:32:11 / # 195462
Na ezért az ilyen szemléletért alakulnak az ujabbnál ujabb fuvarszervező cégek és az ujabbnál ujabb akciós transzferek és olcsóbnál olcsóbb viteldíjjak.
törölt felh. 2009.10.11. 19:12:09 / # 195461
Én is elvinném a családot moziba. Én is ennék finomakat. Én is vennék 8-10eft-ért cipőt. Én is befizetném a csekkeket időben. De sajnos ezeket én nem engedhetem meg. Inkább nézzem az RTL-t ahhoz nem kell kábel TV-ét fizetni. Eszek paprikás krumplit és tojás rántottát,s alig várom a hétvégét amikor csirke pörkölt lesz nokedlival. Jó a Shang Hai felirat nekem és a család többi tagjának is. Igaz a gyereknek van egy Nike cipője,de azt a nagyszülőktől kapta még tavaly karira. Csekkek hát én már csak azt nézzem melyiket meddig lehet még elnapolni. Az emberek akik nem engedhetik meg maguknak a 200ft-ot igaz már az is kevés. Meg járnak szórakozni nap mint nap. Éterembe is taxival mennek. A cipőknek meg cipős szekrényt használnak.(na ja nekem is 2 cipőm van). A számlákat meg egyszerűen átutalják a bankszámlájukról. Mert nekik olyan is van. Na igen az elszegényedet lakosságnak számít a fuvaronkénti 30-60ft. NEKÜNK NEM!!! Egy taxis életút a sok közül.
baupexim1 2009.10.11. 18:54:44 / # 195460
Málna,igaz,de jelenleg ez pörög...164ért utaznak...én sem szeretem,de ez van:( hidd el,szívesebben mennék 200-ért,de az emberek nem engedhetnek meg többet:( hidd el,lesz jobb is:) a konklúzió: inkább kocsikázok 164-ért egész nap, mint verjem a faßom 225-ért a tutiban unalmamban:)
málna 2009.10.11. 16:03:45 / # 195459
Szívesen beszélgetek Veled,de erről inkább ne,ha kérhetem,mert lassan már ott tartunk,hogy aki 200 Ft alatt fuvarozik,az nem tankol többet és nem rosszabb a gurulója sem,és még többet is keres nálam.Na ebből inkább ne,jó?! De én azért csíplek,evégett biztos nem leszek morci Veled.:)
törölt felh. 2009.10.11. 15:56:49 / # 195458
de ha nem lépne be senki talán felkopna az olcsó tarifa. de belépnek sokan a még ettől is olcsóbb vállalkozásokhoz is. és most látom itt oldalt a reklámot 146 ft. no comment.

csogu 2009.10.11. 15:52:01 / # 195457
Röviden...nem leszek a magam ellensége, így csak ennyit erről...hidd el, jó vagyok matekból...bár ilyen kedvező számokra még én sem számítottam :-)) Bővebben, ha felhívsz :-)
csogu 2009.10.11. 15:49:59 / # 195456
Köszönöm:-) Miért pont a 2ezer? Felmértem a piacot és úgy éreztem, hogy jelenleg(!) ez az a cég, ahol megtalálhatom a számításomat a lehetőségeimhez képest. Na, most viszont megyek ki...szóval további kellemes vasárnapot nektek :-)
málna 2009.10.11. 15:47:40 / # 195455
Én megértelek,tudod jól,és meg sem kérdőjelezem a döntésed okát!De azt mérlegelitek,hogy 2002-ben volt 164 Ft egy km?Akkor 35.000 körül volt a tagdíj,1000 Ft a kamarának,6500 a vizsgadíj,és még sorolhatnám.Több a gurulód is,drágább a benzin is,így én látatlanban azt mondanám,nettóban nem hinném,hogy több marad a zsebedben.Maximum nem uncsizól,mert szól a rádió,és fel tudsz venni egy óra alatt akár három címet. Én nem csesztetlek,elég rég ismerlek ahhoz.De azt hittem,hogy matekból(is) jobb vagy a Baonál! Viszont a Te dolgod,azt csinálsz amit akarsz.És mindenki.De ne is törjetek pálcát senki felett többet semmiért,csak erre kérlek Téged(titeket)!(nem kell magadra venned elsősorban!):) Jó munkát! Üdv!
törölt felh. 2009.10.11. 15:46:36 / # 195454
Ez szépre sikerült. De miért pont a kétezer?
csogu 2009.10.11. 15:28:16 / # 195453
Nézd, azt hiszem senki sem azért jött el taxisnak, hogy a szakma büszkesége legyen. Én anno a Palinál addig-addig húztam a cégváltást, amíg eljutottam a legvégsőkig...nem részletezném. Most nem vártam ezt meg. Hiába állok én a tutiban 6 órát, büszkén nézegetve a tarifatáblázatomat...abból nem tudom eltartani a családom. ...és ha vki a szememre meri vetni, hogy de hááát miért nem próbáltam meg valamit tenni....hát Málna...én megpróbáltam... ...én próbáltam ebbe az agonizáló-vegetáló társadalomba lelket verni, tevőlegesen részt venni abban, hogy picit könnyebb-élhetőbb munkahelyünk, kenyérkereseti lehetőségünk legyen...nem volt rá fogadtatás. Bakucz Józsi céget alapított... Kovács Zoli 168 Ft.-ért dolgozik Forest 168 Ft.-ért dolgozik Tomajer pályázatot írt ki arra, hogy ki ígér érte többet és elveit-önmagával szembeni elvárásait feladva létezik Bbetyár ha taxist lát, akkor hányinger kerülgeti Apuka és Anyuka (ezek nickek...mondom azoknak, akik nem követték eme 2 taxis próbálkozásait) sem fog többé aláírást gyűjteni ...gondolom Málna, neked is eleged lett a felesleges, halva született ötletekből... ...ha kell és csak úgy fogom tudni a családnak előteremteni a betevőt, akkor 99 Ft.-ért fogok fuvarozni, ha kell, akkor riksára fogok ülni. Hogy ez visszatetsző? Álljon elém, akinek ez nem tetszik és vessen meg miatta, de előtte Ő maga is menjen végig azokon, amiken MI, EZÉRT A SZAKMÁÉRT VÉGIG MENTÜNK... El kell fogadni, hogy nem tudunk összefogni, nem tudjuk a sorsunkat a kezünkbe venni. Választhattam: a, céget alapítok (mint Józsi) b, bevágok egy batyut c, elmegyek mezítlábasnak és agyon csapom, aki beül d, Terrorizálom a kollégáimat és a NEKEM mindent szabad kategóriába helyezem magam e, f, g, h, Nekem még, MÉG, ehhez nem elég erős a gyomrom, így igenis, eljöttem a Taxi2000-hez és 164 Ft.-ért dolgozom és próbálok a felszínen maradni. Hogy ezért nekem szégyenkeznem kellene? Hmmm...nem hiszem. Szégyelljék magukat azok, akik miatt pl. most ITT, ezen az oldalon, nem mertem megdicsérni reggel az éjszakai szolgálatot...pedig URH-n sokan megtették ezt...és képzeljétek el, senki sem fogadta ezt negatívan!!! Senki sem jött azzal, hogy na, a gerinctelen hogy nyal most...hanem a szolgálat is megköszönte a mi munkánkat, hogy volt, aki 3-4 kerületet is képes volt rárongyolni egy-egy címre, csakhogy a megrendelőt meg tudjuk tartani. Hogy van egy hölgy, aki kihelyezett diszpécser és ami munkát ma (is) végzett, az már-már megfizethetetlen... Én szégyenkezzem? Szégyenkezzenek azok a nagy hangú, hímsoviniszta, öntömjénező kollégák, akik miatt az emberi hang már-már kiveszik belőlünk, akik miatt már azt is szégyellni kell, ha valaki becsületesen munkával próbál életben maradni. Tudod Málna, és ezek a sorokat nehogy magadra vedd, az elmúlt években sok kollégával megismerkedtem és azt tapasztalom, hogy nem azok élnek jól, akik a közért akarnak tenni, hanem azok, akik mindenkit eltaposva kaparnak előre. Nézz szét az utcán!! Fehér rendszámos taxik, a fél alvilág, bűnözők, drogosok, alkoholisták, kő kemény szenvedélybetegek...sorolhatnám...emberek kezdik ezt a szakmát elárasztani....itt ciki már normálisnak lenni. Az én bűnöm jelenleg, hogy egy olyan céghez jöttem, ahol úgy éreztem kapok egy bizonyos stabilitást...jelenleg. Tudod rég volt olyan, hogy vágytam ki az utcára...hiszen te is tudod, hogy milyen szájízzel végeztem a munkám az elmúlt években...és örülök, hogy végre azt hallom a kollégáktól: csogu, egészen kisimult az arcod...na igen, mert nem remegő gyomorral megyek ki...és ez kérem, nagy szó!!!
Bao 2009.10.11. 14:47:58 / # 195452
Neked szabad egyáltalán vasárnap billentyűzetet ragadnod?? :)
Berlioz 2009.10.11. 14:33:23 / # 195451
Hi, Albi mondta ami a szokásos, A többiek meg csavartak rajta eggyet :)
törölt felh. 2009.10.11. 13:58:09 / # 195450
hm-hm
málna 2009.10.11. 13:06:52 / # 195449
164-ért?:(
Oldalszám: 89