Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csőrmester 2009.10.15. 12:06:12 / # 193151
köszönjük Emese!
cheater 2009.10.15. 11:46:12 / # 193150
Ata8 most ne legyél már te is korlátolt. Ebben a topicban valóban az a sikk hogy aki idejön, elolvas fél mondatot aztán mond rá valami oltári nagy 1500 éves közhelyet? Ráadásul mindezt megfejeled 26 kérdöjellel hogy még hatásosabb legyen, mint egy gyerek. Most rendesen úgy érzed hogy jól odamondtad a tutit? Tudod egyáltalán hogy miröl folyik most itt a diskurzus? Akkor lenne érthető a véleményed, ha a gonosz Horváth Csaba és a gonosz 600 csak úgy, minden indok nélkül a hasára ütött volna és lejjebb viszi a tarifát. Mindezt csupán gonoszságból, ahogy nézem jópáran itt ezt képzelitek, ez lehet kb. ilyen óvodás szint. Nem ez történt. Nem csökkentett senki, sem city, sem taxi2000, sem rádió, egyik sem. Jött egy új cég a megfelelő háttérrel és 30%-al alacsonyabb áron. Mi lett volna a helyes lépés, emelni a tarifát vagy mi? Vagy elmenni a taxi4 vezetőihez és megkérni őket hogy ne csinálják?
cheater 2009.10.15. 10:59:54 / # 193149
és iszonyú messze jársz az igazságtól azzal,ahogy próbáltad felvázolni természetesen a tőled megszokott tévedhetetlenséggel,hogy én miként dolgozom Na ne már, megint tévedtem? Állandóan meghurcollak itt mindenki elött, de újra átgondolva igazad lehet. Van még egy harmadik lehetőség is, hivnak az "utasaid" mobilon. Nem látom a válaszod miért zavar hogy a sok birka viszi a transzfert ezzel nagyobb teret adva neked? Magyarázd már el hogy mi ezzel a gond, ez neked csak jó. A csatornaidőt sajnálod, attól félsz a normál fuvarok emiatt nem kerülnek kiadásra a nagy ömlésben? Vagy egyszerüen csak emberbaráti kötelességednek próbálsz ezen a fórumon eleget tenni? Ha már ilyen rendes vagy akkor igazán feldörzsölhetnél minket, nem viszed a transzfert, nem viszed az ezerFt-os fuvarokat sem, nem dolgozol mobilról (ezt megelölegeztem neked) hogy csinálod? Áruld el a titkod. Másik városban dolgozol? Már csak ezt tudom elképzelni:S
ata8 2009.10.15. 10:55:41 / # 193148
Ha nem lennének transzferek, akkor mindenki a rendes áron utazna. Ha egy tarifa lenne, akkor mindenki azzal fuvarozna. Nem gondolod, hogy aki most kénytelen taxiba ülni (betegség,utazás, vásárlás, kényelem,stb),az gyalog menne, ha egy tarifa lenne? Megsúgom neked: AKKOR IS BEÜLNE. Sőt. Sokkal többen beülnének, mert tudná pontosan, mennyibe fog kerülni. Volt már egy tarifa a 70-es,80-as években, és teljesen jól működött. VAJON KIKNEK AZ ÉRDEKE, HOGY MOST NE LEGYEN?????????????????????????????,
szálka 2009.10.15. 09:56:49 / # 193147
Rólam pedig nem tudsz semmit és iszonyú messze jársz az igazságtól azzal,ahogy próbáltad felvázolni természetesen a tőled megszokott tévedhetetlenséggel,hogy én miként dolgozom. Áruld el nekünk végül,hogy reggelente amikor belenézel a tükörbe,mi zavar jobban : a mérhetetlen rosszindulat a lelkedben vagy a sötétség a fejedben???
szálka 2009.10.15. 09:46:54 / # 193146
Az egyetlen dolog amit először is és utána is kérdeztem,arra nem sikerül válaszolnod. Tudod mit,nem is kell. Változatlanul fenntartom,hogy az egész taxizásból semmit nem értesz és csak mindig túlélni akarod az éppen rád virradó napot. Nem tudom,hogy valóban te vagy-e a Horváth Csaba,ahogyan azt sokan sejtik,de nem is érdekel. Viszont egy dologra felhívom a figyelmed: HA NEM TE VAGY,akkor tudd ,hogy a 600 kajánkodva élcelődik az irodában azzal,hogy "MI BAJOTOK A TRANSZFERREL?HISZEN ÖSSZENYOMKODNAK RÁ!" HA PEDIG TE VAGY A HORVÁTH CSABA,akkor nem korrekt az ilyen jellegű ömlengés.
cheater 2009.10.15. 04:18:27 / # 193145
Jó, hát az Isteni jelzőt picit én is túlzásnak érzem, de nem jársz távol. Próbáljuk megmozgatni a szürkeállományt, vagy az enyémet vagy a tiédet, rögtön kiderül hogy melyikünkét kellene. Nem tart sokáig igérem és nem lesz nehéz feladat, csak szeretném megérteni mi ez a nagy lázadás a transzferes fuvarok ellen. Végülis mi a baj ezekkel a fuvarokkal, ezek csak a te malmodra hajtják a vízet vagy tévednék? Te nem veszed fel, mert ez nem éri meg. Más viszont igen, előled a drosztról (igy előrébb kerülsz) vagy mellöled a tutiból (igy már vele sem kell harcolnod). Elfoglalja a taxisok egy részét igy te kényelmesen hozzáférsz a megszokott viteldíjas fuvarokhoz. Ha a transzfer nem lenne akkor minden sofőr a "te fuvarodért" harcolna, neked pedig jóval kevesebb esélyed lenne megszerezni. Magyarul neked áldanod kellene annak a nevét aki ezt kitalálta és nem szidnod. És persze röhögni a markodba a sok birka háta mögött akik vannak olyan ostobák hogy viszik a transzfert. Mig te tudod mi gazdaságos és hogyan lehet pénzt keresni, óránként beleférsz egy címbe, ezt elviszed 870Ft-ért erre kapsz 900-at (ha jó a beszélőkéd akár ezret is). Napi 20 óra melóval egész szép összeget össze lehet kalapálni, 2 óra marad a gyerekekre, 2 az asszonyra. Aludni meg majd alszol a kocsiban. Tehát ez nem úgy van, hogy ha nem lenne transzferes fuvar akkor lenne helyette más, csak a gonosz telefonosok ezt lerakják. Nem, ennyi normál fuvar van és ennyi transzferes. Ha a transzferes eltünik akkor maradnak a normal fuvarok. Lehet értük harcolni. Senki se higyje hogy bármelyik utas a 4500Ft-os árat fogja nap mint nap választani a konkurencia 3200Ft-os ára helyett. A különbséget inkább a gyermekeire költi, ti nem igy tennétek?
szálka 2009.10.15. 02:47:14 / # 193144
És még annyit "Csaló",hogy nekünk,addig semmi közös témánk nem volt amíg el nem kezdted magasztalni az árcsökkentést és a transzfert,mint egyetlen járható utat a mai viszonyok közt.Erre bátorkodtam tőled megkérdezni,ha szerinted ez a megoldás, akkor mit csinálsz,ha a többi cég még ez alá is lemegy és a Rádió lesz a LEGDRÁGÁBB a 2777 forinttal? Na drága barátom,ez az amire válaszolni nem tudtál,viszont azóta folyamatosan sértegetsz.Tehát nekem nem büntetés,végre békén hagysz.

szálka 2009.10.15. 02:33:47 / # 193130
Egyébként pedig nézd meg a reakciókat és magadtól is rájöhetsz,hogy vajon ki járatja le magát. Te vagy az kizárólagosan tudja,hogy ki hová jár vásárolni,milyen program fut a gépén,nyilván csak te lehetsz az egyetlen aki angolul tud,másnak fordítóprogram kell.És ami a legfontosabb A TAXIZÁSHOZ is csak te értesz. Te azt is tudod,hogy mi történik a Citynél,hány szerződést buktak,sőt azt is tudod,hogy ezután mi fog történni. Te egy ISTEN vagy.

szálka 2009.10.15. 02:21:07 / # 193143
Elképesztő,hogy te mekkora seggfej vagy. Téged egyszerűen zavarnak a tények.Tényleg azt hiszed,ha mindenkit leugatsz,lenézel és sértegetsz,akkor minden ember neked fog igazat adni? Neked az ember bármiről bármit írhat,csak hajtod a magadét és szemernyi kétség sem merül fel benned,hogy esetleg nincs igazad.Legalább saját magadra figyelhetnél!!! Itt a legújabb:felhívom a figyelmed,hogy nem tudsz helyesen írni,mert azt hogy "egyet",azt leírod kettő "t" betűvel.Erre tessék,itt írod,hogy nekem rossz a programom,mert az "együtt"szót egy "t"-vel írom.Miért reménykedsz,hogy mindenki megeszi a sunyi hazudozásaidat???
mészarospál 2009.10.14. 23:05:03 / # 193142
Hihetetlen ! Ezt nem hiszem el Aki olcsón - csóró színvonalon - fuvaroz az a saját maga halálos itéletét írja. A droidok alkalmazása sem megoldás, mert jönnek hamis jogsival, hamis okmányokkal, beetetős dumákkal, lelki dumákkal. Hamis papírokkal. Adtam a -közismert hiénának kocsit- fizetett minden nap addíg amíg nem jött a Karácsony. Akkor hibáztam. Ellopták tőle a kocsit a lakása elől a "nyócból" ! - Hibáztam.
cheater 2009.10.14. 22:35:01 / # 193141
Te Cheater vagy Csaló! Ööö... mit jelent ez szálka? Összezavarsz:D Látom a word mellé találtál egy szótárprogramot is:-) Nem, nem beszélek angolul egy szót sem, elkezdtem nyomkodni a billentyüket és ez lett belőle. Micsoda mázli hogy ez épp egy értelmes szó:P Valahogy úgy mint a végtelen majom elméletben. Egyébként a word programod még mindig hibás és az 'együtt' szót még mindig egy t-vel iratja veled? Én a helyedben reklamálnék a microsoftnál, végülis megvetted, az a minimum hogy jól müködjön:D *szálka: hallgass rám, ne folytasd. Mondhatnám a szokásos közhelyet hogy én csak jóindulatúan javaslom, de nem, nem érdekel mennyire járatod le magad. Egyszerüen nekünk kettönknek nincs értelme vitatkozni. Sajnos ez a helyzet.
törölt felh. 2009.10.14. 21:45:15 / # 193140
Hihetetlen mennyi energiát fektettek ebbe a kilátástalan okoskodásba.

szálka 2009.10.14. 21:01:55 / # 193139
Te Cheater vagy Csaló! Remélem tudsz angolul, ha már ilyen nevet adtál magadnak. Te csak írsz, beszélsz, oktatsz, okoskodsz, ha kutya lennél azt írnám ugatsz, de az ég világon nem mondasz semmit.

L.H.Oswald 2009.10.14. 19:39:05 / # 193122
Te egy antiszociális, tűzrakonál nem vagy több. De az úr védelmezi az együgyüeket, tehát élhetsz boldogan. És azt gondolom aki ennyire egyszerü, azzal nem is érdemes vitába szállni.

cheater 2009.10.14. 19:15:37 / # 193138
akkor te egy senkiházi alkalmazott vagy, amiből nekem szám szerint 14 van 14 alkalmazottad van és burcsázol az utcán? Újabb bizonyiték, hogy nem lehetsz egy pénzügyi zseni:D Bár, ha az alkalmazottaidnak is 6 milliós autókat vásároltál akkor nem csodálkozunk. 15x6M=90M, ezt az összeget megfejeljük a részletfizetés kamataival, hát.. nem irigyelek:D Igy már érthető miért sírsz itt minden nap. Nem lett volna okosabb döntés ha ehelyett inkább egy taxivállalatot alapítasz a saját (és helyes:D) pénzügyi terveiddel?
dragon 2009.10.14. 18:32:55 / # 193137
JUJ.....
Megbízható 2009.10.14. 17:58:26 / # 193136
Még mindig nem adtál választ a 62 Ft-os vidéki km. díjról! Mert nem mindegy, hogy pl. a City 240 Ft-ból pörget vissza kb. 30%-ot, vagy te a 180 egynéhány forintból. Megértem, hogy ezzel, meg az idióta transzfereddelakarod életben tartani a Rádiótaxit, de nem gondolkozol, hogy ilyen áron a kenyéradóidat teszed tönkre. Hosszútávon szerinted ez kifizetődő? Mert szerintem ugyanarra a sorsa jutsz, mint Horváth Palika!
L.H.Oswald 2009.10.14. 17:22:17 / # 193134
És a kollégáimtól útolag is elnézést kérek a senkiházit csak rád értettem.

L.H.Oswald 2009.10.14. 17:19:20 / # 193133
Drágám az eggyértelmű, hogy taxiban maximum hátul ültél, és persze akkor sem te fizettél. Én taxis létemre ha szórakozni megyek (bár nem iszom alkoholt és koromnál fogva nem a B7- be járok) taxival megyek. És te tagadod, hogy a H.CS vagy de ha mégis: akkor te egy senkiházi alkalmazott vagy, amiből nekem szám szerint 14 van. Ha buxát dobnánk és egymásét kapnánk el nem te járnál rosszabbul. Annak ellenére hogy én éhenkorász taxis vagyok.
Oldalszám: 934