Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
taxico 2009.10.19. 21:50:51 / # 192861
+40 fok legszivesebben rövidgatya zomtrikó . egyébként ki a f@szt zavarna,?
törölt felh. 2009.10.19. 21:50:07 / # 192859
Kicsit hiányos a lista. Kevés és pontatlan a történet.
taxico 2009.10.19. 21:44:18 / # 192858
fizesse be a havi 61000ft-t oszt más nem számit. miért mit vártál:?)
Robin Hood 2009.10.19. 20:27:32 / # 192843
Persze tedd még hozzá,hogy a mostani "vezetőséggel" kézenfogva ellopta a cégét is.:)

mészarospál 2009.10.19. 19:56:42 / # 192898
Miért mondana igazat ? Tudon ezt Te sem veszed be. Leírtad mert megkért. Én ezt sem tettem volna a helyedben. SZERINTEM HIBÁZTÁL !!!!
cheater 2009.10.19. 19:44:59 / # 192819
Megbiz6ó: egyszer végig kellene csinálnod egy iq tesztet és annak az eredményét ajánlom hogy vedd komolyan. Nem csak a könnyü részeket, az egészet elejétől végéig. Mi nem világos azon hogy nem vagyok H.Cs? Volt akinek elég volt egyszer leirni, volt akinek 3x kellett, neked pedig hiába irom 100x továbbra is ostromolsz a f@szságaiddal. Engem. Hát menj oda a rközpontba, kopogj be az ajtón aztán add elő a meglátásaid. Minek irogatod ezeket itt, ráadásul nekem? Mikor a Pali volt a fönök mindenkinek habzott a szája, hogy le kell cserélni de sürgösen. Taxisoknak, alkalmazottaknak, rtaxitól független taxisoknak, szó szerint mindenkinek. Feltételezem ennek egyik zászlóvivője voltál te is (szivesen elolvasnám az akkori hozzászólásaid^^). Aztán ez a kivánság teljesült és nem azért mert bárki itt gonosz volt, hanem mert nem volt mese, vagy ez vagy megszünik a cég. Most akkor legyen eltávolitva vagy mégse? Legyen eltávolitva de a céget ne a gyermeke mentse meg hanem egy idegen? Az úgy megfelelt volna a mimóza lelkednek? Képzeld el azt a jövőt (bár city taxisként ugye ez neked még elképzelhetetlen) hogy bár van még pár egyéni vállalkozás, de sok értelme nincs, ugyanis 1-2 cég uralja a piacot, náluk pedig gyakorlatilag csak bérautón dolgozhatsz. Lesznek a sofőrök románok, oroszok, kínaiak, tök mindegy. Mi pedig a vállalkozásunkkal együtt szép lassan kiszorulunk a piacról. Erröl van itt szó és nem a te személyes sértödöttségedröl, azt majd otthon asszonynak add elő, Ő meg fog érteni.
tomajer 2009.10.19. 18:50:44 / # 192813
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! :-) Felhívott Horváth Csaba, és nyomatékosan kijelentette: NEM ÍR A HALLOTAXI FÓRUMAIN SEMMILYEN NICKKEL.

Megbízható 2009.10.19. 18:27:55 / # 192807
" Cityről már leírtam mit csinálnak rosszul". Gondolom, nem haragszol meg, ha nem téged kérdezünk meg, hogyan folytassuk a következőkben és tőled kérjünk tanácsot! Akkor most kalandozzunk egy kicsit az elmúlt években. Ha jól emlékszem a taxi pályafutásodat apuka segítségével Óbudán, egy kiemelt szórakozóhelyen kezdted. Ahol nem csekély mértékű tarifával szállítottad az utasokat. (Ezt a tevékenységet most egy foltos állatnak nevezik.) Ez annyira tökéletesen sikeredett, hogy hetente kétszer kérted kollegáid segítségét, hogy üzemanyagot vigyenek az autódba. Mikor láttad, hogy ez neked nem megy, bekéredzkedtél apuka cégének a pénztárába, ahol két marokkal loptad ki a pénzt. Kisebb nagyobb sikerekkel. Amikor mindenki megutált, kis idő multán érezted, hogy ez a munka sem neked való. Ezidőtájt sikerült megfűznöd Palit, hogy a Kálvin téren egy kis vendéglőt működtessél. Hónapok elteltével rájöttél, hogy ezt is be kell fejezned, különben betoncsizmát kapsz. Utána kisebb nagyobb seftelésekkel próbáltad rátermettségedet bizonyítani. És ezután jött a nagy elhatározás, hogy az édesapádat végleg padlóra küldöd és létrehozd a 2. számú Rádiótaxit. Én úgy gondolom, eddig büszke lehetsz a teljesítményedre. Pár hónap elteltével rájöttél, hogy szakmai hozzáértésed csúcsán vagy. Innentől kezdve módszeresen arra törekszel, hogy tönkretedd és minél többet ártsál a taxis szakmának, azért, hogy az egodnak megfeleljél. Nem veszed észre, azzal, hogy egyre többet kaszálj a taxisaidon, milyen kárt okozol mindenkinek. De biztos te tudod, hogyha a pályázataidon 62 Ft-os km-t ajánlsz ki, vagy most esetleg a legutolsónál egy nevetséges tarifából 34 % kedvezménnyel saját magad alá ígérsz, vagy például a kialakított transzfer áraid milyen eredményeket hoznak. Ez mind megmagyarázza magasan képzett szaktudásodat és tapasztalatodat! Ehhez már csak párosul a folyamatos tagdíjemelés és a létszámnövelés. A belső etikai képről már ne is beszéljünk! (Kütyü, batyu, fuvarlopás,…stb.) Mi is látjuk dinamikusan emelkedő címállományodat, és minőségi szolgáltatásodat. De ennek ellenére még egyszer kérlek, ne haragudj meg, ha nem tőled kérünk tanácsot.
attus 2009.10.19. 18:24:54 / # 192801
"Cityröl már leirtam mit csinálnak rosszul, túlságosan biznak a múltjukban, egy darabig ez elmegy, de hosszú távon gondjuk lesz." Szerintem, ha a minőséget tartani tudják akkor nem lesz igazad!
attus 2009.10.19. 18:23:01 / # 192800
Nézd az én oldalamról az a megoldás, hogy ha a cégek csak ár alatt kínálnak fuvarokat, akkor szépen abbahagyom! Van az a pont amikor már nem tudod annyira lecsökkenteni ésszerűen a kiadásaidat, hogy az megérje. Jelen kihasználtság alatt, már a 184Ft is határeset, a 164,168, 2777 simán alatta van! Azzal ne is gyere, hogy javítsunk a gurulón, mert ha kicsit is értesz hozzá(megelőlegezem ezt a bizalmat), tudod, hogy van egy séma nappal is meg éjszaka is, hogy mikor melyik irányba mozog a megrendelések 80-90%-a! Nem vagyok rádiós, ha nem derült ki az írásaimból számodra sorry! Viszont qrvára nem érdekel, hogy melyik cég megy a jövőben tönkre! Engem a családom, a megélhetésem érdekel! Írod, hogy nem mondjuk meg a tutit? Én személy szerint azért nem teszem, mert a kétféle útból amit látok, az egyik hamarosan megvalósul egy új cég formájában, a másik pedig az én arany tartalékom marad! Bocsi! Még valami erre a mondatra:"Ugyanis mikor nincs megszerezve egy céges szerződés az azért nincs mert a cégvezető a ti igyényeiteknek szeretne megfelelni. Ti mondjátok hogy ennyiért már ne fuvarozzunk, ez a ti (mi) döntésetek." Ez szépen hangzana, ha így lenne, de ezt itt már szerintem senki nem eszi! A valóság inkább a "kössük, meg mert az Urh-nak szólnia kell, aztán majd úgyis lesz valami agyatlan taxis aki elviszi! ...és tényleg lesz!:-( De, hogy jót is mondjak: az legalább korrekt, hogy bemondjátok a 2777Ft-os okosságot előre! Van mérlegelési lehetőség, de egy T2000-es mit mérlegel? Tegnap még normális áron fuvaroztál, holnaptól szarért-hugyért?!:-(
cheater 2009.10.19. 14:02:29 / # 192764
Nem mondod el, ha tudnád akkor biztos nem itt mondanád el, aztán mégis mondod.. hogy van ez? Annak van értelme hogy egy fórumra beirkáljuk nap mint nap a transzfer egy zsákutca, annak már nincs hogy mást ajánljuk helyette... (pedig mi tudjuk) akkor mi értelme beirkálni? Ehhez egyáltalán miért veszitek a fáradságot ha nem a 'Ti' dolgotok? Cityröl már leirtam mit csinálnak rosszul, túlságosan biznak a múltjukban, egy darabig ez elmegy, de hosszú távon gondjuk lesz. Többé-kevésbé ez igaz minden a ma piacon lévő komolyabb cégre. Mit tökölsz itt, ha a főtaxi annyira jó, miért nem vagy ott? Most nem a megszokott utolsó válasz arra ha valakinek valami nem tetszik és ezt szóvá teszi, hanem nagyon komolyan kérdezem. Főtaxi egyetlen ásza a V, akivel a cégek lehetőleg nem kötnek üzletet, max az aki nagyon nagy bajban van, na most a főtaxi nagyon nagy bajban volt. Azt hiszed ennek a sok szórakozóhely treffnek nem kérik meg az árát? Gondolod ezt a főtaxi fizeti és nem a soförök? Ha V más céggel köt üzletet egyik napról a másikra a fötaxi létszáma a felére esik és az a slep akik eddig ott dolgoztak máris megjelennek az új cégben. És ez még csak az első nap lesz. Na meg ez is, a 6x6.. tv-s tender kiírás: bárki esélyes akinek kocka alakú a szabadjelzője. Azt hiszed ez ingyen volt? Kikkel fizetették ezt ki szerinted? És mindezt mindjárt fejeljük meg azzal hogy mikor itt volt a tv akkor nem hallottál mást az utcán, csak azt hogy 'ez nem kell nekünk' .. 'ez egy szar, ki vagyunk rabolva' .. 'ilyen áron fuvarozni, én oda nem állok' stb. Ugyanis mikor nincs megszerezve egy céges szerződés az azért nincs mert a cégvezető a ti igyényeiteknek szeretne megfelelni. Ti mondjátok hogy ennyiért már ne fuvarozzunk, ez a ti (mi) döntésetek. Persze mikor nézitek a sort a tv droszton akkor jöttök ide és irkáljátok hogy ez miért nem a miénk és különben is mi ez a transzfer?? Azt szeretném veletek megértetni hogy itt rég nem arról van szó hogy mennyi a tagdíj, melyik cég jár 200Ft alatt vagy felett, sajnos nem. Itt már rég arról van szó hogy 5-10 év múlva lesz e rádiótaxi, city, buda (ja buda már nincs), tele5 vagy bármelyik most a piacon jelenlévő. Ne higyjétek hogy a taxi4 volt az első és utolsó aki jött és nagyott harapott a piacból. Már most van pár új jelentkező, akiken egyenlőre csak mosolygunk, de ha jól emlékszem pont igy mosolyogtunk a taxi4-en is még egy éve.
zöldfülü 2009.10.19. 13:58:31 / # 192763
Mindehol ott vagyunk :) Asszem ezt kettövel vettem ,uhh kicsit belekaptam sebaj megcsinálljuk :)

attus 2009.10.19. 08:35:51 / # 192715
"de hogy komolyan is vegyünk kifejthetnéd bővebben." Ezzel a mondattal pontosan kettő probléma van: 1.Nem engem fizetnek azért, hogy ezt a problémát megoldjam! 2.De ha mondjuk tudnám a megoldást komolyan gondolod, hogy itt mondanám el??? Azért mégis csak egy kicsit beszéljünk róla. Szerinted a City, a Főtaxi, a Tele5, a 6x6, tönkrement? Ugye, ugye! Az olcsósítás a lecsúszófélben lévő ruppótlan cégek reakciója! Még jó, hogy ezek nem reklámoznak annyit!Ami az ott dolgozóknak pech, nekünk szerencse! Nem lett volna szabad belépni! Aki pedig elmegy a nehezen kiharcolt normális tarifával dolgozó cégektől("mert ott szól az urh")[font size=4]azt nem szabad többet visszavenni! Majd ha a "főnöke" megint elszarja a könnyen jött pénzt és 164-ért, meg 2777-ért hallgatná a síri csendet, mi nem ejtenénk könnyeket érte!
mo2007 2009.10.18. 22:48:26 / # 192626
Ki az az egy kivétel? Egyébként olyan ez mint egy nagy színház, ami az egész mai politikai és gazdasági életet jellemzi. Azt hiszik, hiszed, hogy ezt nem látják, látjuk át mi Emberek, taxisok? Csak az a kérdés meddig mehettek el? Ezt próbálgatjátok Ti is. Ebben a városban 8-1o-11-12.. taxis társaság van. Ebből a tulajok és sameszaik jól élnek, mert a taxisok összegrundolják nekik azt pár mill...-ot. Meddig mehet ez így? Majd jön az O. V. meg a T. I. és akkor majd megváltozik minden. Egy fenét. Majd ha megfelelően lesz értelmezve a demokrácia fogalma és a vállalkozói jogok fogalma akkor majd lehet tisztességesen dolgozni, ill. megélni. Miért nem szól bele a politika, az önkormányzat? Azért mert egyrészt jól megfizetik Őket a cégtulajok, másrészt félnek. Félnek mert egyszer már megégették magukat a taxisok által. Például kíváncsi lennék, hogy anno ki vette meg Fónagy urat, hogy kiálljon és mindenféle alap nélkül közölje, hogy a maximumtarifák így jók ahogy vannak? ( Életében nem ült taxiban). Egy szónak is száz a vége a cégvezetők túlságosan is kinőtték magukat és azt hiszik, hogy a pénzükért mindent megtehetnek. De meddig? Addig ameddig hagyjuk, és ez ilyen egyszerű. Majd ha megint ki tudunk menni az utcára és megállítjuk a forgalmat akár tíz percre akkor majd talán lehet tárgyalni, de addig? Mindenki megvehető, csak a pénz mennyisége a kérdés. Ez rád is vonatkozik "kedves" cheater!!! ( Te kié vagy?)
mo2007 2009.10.18. 21:47:50 / # 192537
Bravó, Bravó, Bravó!!! Te tényleg a H. CS. vagy. Ilyen hülye nincs máshol csak itt, Budapesten. Mit szeretnél királyfi? Azt, hogy Valaki itt adjon Neked tippet, hogy mi a megoldás? Itt provokálsz mindenkit, hogy elmondja az okosságot, Te meg majd mazsolázgatsz belőle... És lőn világosság, a H. CS. kitalálta a megoldást!!! Bravó, Bravó, Bravó...
tomajer 2009.10.18. 21:29:34 / # 192478
[b]A TX4 Londontaxi megérkezett hozzánk! Szeretettel meghívunk a magyarországi bemutatóra. Helyszínek minden nap 9-től 18-ig: [font size=3]Október 26. Főtaxi épülete előtt Bp.VIII. Kerepsi út 15. Október 27. Rádiótaxi épülete előtt Bp. XI: Alsóhegy Daróci sarok Október 28. City taxi épülete előtt Bp. XI. Vahot utca 6. Október 29. 6x6 taxi épülete előtt Bp.XI. Kondorosi út 2. Október 30. Cafe Droszt Tulipán előtt Bp. V. Nádor utca 34.[/font]

Robin Hood 2009.10.18. 20:53:00 / # 192464
A stílus az apjáé (nem esett messze az alma a fájától) Egyébként tizenéve taxizott ő is....az Árpád híd közeléből, mégpedig a többszöröséért mint ami szerinte most gazdaságos-NEKED!!!!!

cheater 2009.10.18. 16:22:32 / # 192443
az amúgy szép lassan normalizálódó tarifa most megint a béka segge felé tart, az P.G. és a hozzá belépő agyas taxisok felelőssége Mi az hogy ő maga is leirta? Ezt én irtam le egyedül, erre ugrott mindenki a nyakamba felhozva olyan kérdéseket amikre 20 éve nincs megoldás. Többen még azt is hiszik én vagyok a H.Cs. csak azért mert ilyet le merek irni. Ettől még nem biztos, hogy így kellett volna reagálni rá a többi piaci szereplőnek!!! Ez egy olyan mondat amit egy három éves gyerek is ki tudna jelenteni, de hogy komolyan is vegyünk kifejthetnéd bővebben. Tehát a cégek rosszul reagáltak. Akkor most szeretném ha leirnád mi lett volna a helyes lépés. Ugyanis ez az egész vita itt kezdödött és - egy kivétellel - nem mondott itt senki érdemlegeset. Azt mindenki tudni vélte hogy nem igy kéne, de hogy akkor hogyan arra olyan válaszok születtek mintha egy óvodában tettem volna fel a kérdést.
attus 2009.10.18. 15:31:46 / # 192427
Mindegy, a kellemetlen kérdésekre úgysem válaszol!:-) Ő maga is leírta amúgy az igazságot:az, hogy az amúgy szép lassan normalizálódó tarifa most megint a béka segge felé tart, az P.G. és a hozzá belépő agyas taxisok felelőssége! Ettől még nem biztos, hogy így kellett volna reagálni rá a többi piaci szereplőnek!!! De hát mint tudjuk: [font size=4]Más f@szával könnyű verni a csalánt!:-(
smokie09 2009.10.18. 05:59:54 / # 192397
attus! hagyd:) cheater csak a helyesírásban szereti a pontosságot. A számok nem az ő világa:) amúgy tökmindegy, hogy mennyi a leadójuk, valószínüleg kitermelik, mert ha nem így lenne már rég elhagyta volna mindegyik a süllyedő hajót. És azt sem láttam, hogy bármelyiknek is fegyvert fogtak volna a fejéhez...
Oldalszám: 934