Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2006.12.23. 19:02:28 / # 177597
Azt ne felejtsd el soha sem , hogy a Rádiotaxi a legjobb diszpécser iskola! Ma Budapest legjobb diszpécserei szinte kivétel nélkül nálunk kezdte és nálunk tanúlta a szakmát! Így egészen bíztos lehetsz , hogy a mainál csak jobb színvonalat fogsz hallani janúártól!!!!!!!
csogu 2006.12.23. 17:51:29 / # 177596
Ebben tökéletesen igazad van.
HáziPálesz 2006.12.23. 15:35:17 / # 177591
Csogu! Tisztelettel megjegyzem nem te fogod hallgatni az ujjoncok mekegését, amikor mindenki alányom a rendszertelen megszokhatatlan címkiadásnak. 5en püfölik a májkot kettővel de fölmegyünk 5percre meg stb. Emlékezzetek a "kéérem időőőővel"-re.

HáziPálesz 2006.12.23. 15:24:10 / # 177589
Ha rám gondolsz, én nem szoktam gerjeszteni semmit, hisz elég ritkán írok. Összekeversz pár emberrel aki itt állandóan fikáz téged. Ezért a dologér nem a Bufit hibáztatom, neki sok jó változtatást köszönhetünk de mégis szivénviselhetné az ilyen dolgokat is. Nálam pedig 10rugó jutalom 1 oszlopos tagnak gombokat jelent.

r069 2006.12.23. 13:29:42 / # 177595
Abban teljesen igazad van hogy hülye vagy,ebből vita nem lesz az tuti. Az is biztos hogy soha nem fogjuk megtudni mi történt ott benn kár is találgatni,mikor a Bufi visszajött ment a duma vajon milyen irányba fognak elindulni.Az egészben az a megdöbbentő hogy megint egy olyan ember távozott akinek a neve szinte egybeforrt a Rádiótaxiéval.Emlékekezz mikor a 600.kilépett sokan azt mondták itt a vég.Aztán megint itt van.Lehet hogy a Janinak is vannak hibái de kinek nincsenek?Az viszont elvitathatatlan tőle hogy tényleg gyorsan célratöröen kiszorta a cimeket és teljesen taxisbarát még az utassal is szembehellyezkedett nem egyszer a taxis védelmében.Biztos nem lessz probléma neki ha el akar hellyezkedni.Sok szerencsét Jankó!
csogu 2006.12.23. 13:23:55 / # 177594
Ez kb. most olyan volt (mármint hogy ők elmentek), mint amikor egy rossz házasságban a férfi úgy van vele, hogy na majd most megmutatja, és elmegy. Az asszonyka meg első ijedtében beadja a válópert, lecseréli a zárat és összejön gyorsan egy másik férfival:-)))))
góré001 2006.12.23. 13:21:03 / # 177593
Sajnálom , hogy tovább gerjeszted ezt a dolgot! De neked ez tetszik mert megint lehet temetni koporsózni meg minden! Nem fogok mindent leírni amit ebben a helyzetben le lehetne és le kellene! Nem akarok senkit főleg most karácsonykor megbántani ! Maradjunk abban , hogy köszönöm a Jankóék munkáját és folytatjuk tovább a munkánkat! De sok mindent lehetne erről írni még talán te is megdöbbennél de nem teszem ahhoz túl régiek a szálak és én tisszetességben akarom megoldani a dolgokat! A Bufit ne szidd ebben az esetben Neki ehhez nem sok köze lehetett sőt nekem sem! Igy döntöttek és mi nem kapkodtunk megmásítani döntésüket! Ez már a jövő szele hát most kicsit elöbbre lett hozva! A gombokra meg reagálva neked sincs sokkal több tisztán!!neked gomgok nekem komoly tehertétel! Ha folytatni akarjátok hát tessék ha csak rá nem kényszerítetek arra hogy a hazugságokra reagáljak akkor erről többet tényleg nem szeretnék írni!!!
dog 2006.12.23. 13:07:17 / # 177590
A beírást.Ezek a reformok,már minden társaságnál évtizede működnek.Legfeljebb le kell másolni őket.Más:Nem mindeggy,hogy ki adja ki a címet.A Jani mindenesetre nem volt beszédhibás.Remélem Ő is olvassa."Szia Jankó,hiányozni fogsz a cső végéről"
csogu 2006.12.23. 13:04:32 / # 177592
Urak! Elnézést, de kénytelen vagyok (azért mert ilyen hülye vagyok), védelmembe venni a Bufit…na meg a Palit is. Tudom-tudom, (ahogy a Keselyű úr mondja), addig jó, amíg valakit támadok, mert ahogy védeni kezdem annyi neki…de a hülyeséget félretéve. Vannak olyan dolgok, amit nem írhat le az ember…én leírhatnám, mert nagyon nem érdekel semmi, ha az igazságról van szó. De itt tényleg olyan dolgokról kellene írnom, amit bizonyítani nem tudok. Persze megtehetném, hogy regisztrálok egy másik nicket és hagy szóljon, de nem teszem. Nem teszem, mert számomra fontos, hogy amit írok, azt tudjátok, hogy én írtam. Nem azért mert büszke vagyok rá, sokszor nagyon nem vagyok az, csak magam sem tudom néha a helyes viselkedést. Igaza van a Palinak, inkább vegyétek ezt úgy, hogy közös megegyezéssel elválltak útjaik a Jankóval. Igen, ez így jó, mert így nincs senki sem megbántva (na meg én sem leszek beperelve:-D). Viszont, jelenleg a legártatlanabb ebben az egészben a Bufi. Nem akarom leírni, hogy miért, mert nincs kedvem megint a nyakamba kapni az ellenségeskedést. Jankóról meg nem szívesen írnék, mert sokszor kihúzott a kakiból, de legalább annyi jót tudnék írni, mint rosszat, így mondjuk azt, hogy egál és lépjünk túl a dolgon. Tényleg ne találgassatok, mert erre ráhibázni nem lehet.

r069 2006.12.23. 12:59:21 / # 177588
Esetleg áttennéd magad elérhető üzem modra?Ha lehetséges?
csogu 2006.12.23. 12:55:48 / # 177587
Most ébredtem:-)
csogu 2006.12.23. 12:55:30 / # 177586
Hát boccs ez csogus hosszuságura sikerült:) :-DDD
r069 2006.12.23. 12:55:12 / # 177585
Jóreggelt !Maga megint nem elérhető.
HáziPálesz 2006.12.23. 12:49:43 / # 177584
Tény hogy jó dolgok is be lettek általad vezetve,ezt köszönjük,de ez a húzás gusztustalan volt.
csogu 2006.12.23. 12:48:28 / # 177583
Jóreggelt és röviden...na bazz:-)))

BUFI 2006.12.23. 12:47:52 / # 177582
Csak arra reagálok amit rólam irtál!Hülyeségeket beszélsz és semmit nem tudsz! Szia
BUFI 2006.12.23. 12:45:05 / # 177581
Mit a nickneved? Nem tudom.
BUFI 2006.12.23. 12:40:12 / # 177580
Szia.Velem meg a stilussal nem kell barátkozni.Nektek tök mindegy ki ül a csövön a lényeg,hogy menjen a munka.Amugy meg szerintem a munkátokat könnyitő dolgok lettek a vezetőség részéről bevezetve.Ugye nem kell rohangálni etikás után vagy bármikor visszaadhatsz cimet,nem egyből két óra a belekapás stb,stb.De mily érdekes ezt nem irjátok csak mindig azt amit kinn a zuhanyhiradóból hallotok!Na üdv
HáziPálesz 2006.12.23. 12:39:53 / # 177579
Hát gratulálok Pali! Kiszúrtad gombokkal az egyik legjobb embered szemét és otthagyott, ne szépítsd!!! Vele és a Mártikával lehet(tett) a legjobban együtt dolgozni. A nagy reformok ebböll fognak állni, akinek nem tetszik a kevés lé annak tipli? Ez nem szakmai döntés volt az tuti. Amikor te dadogva szarul szórtad a címeket csütörtökön, hogy majd te megmutatod, akkor is jött a Jankó és rövid idő alatt letakaritotta a képernyőt, ami többek közt álltalad lett tele! Ez annak volt köszönhető, hogy vele nem "munkaszaguan" kellett melózni és neki hajlandóbbak voltunk elindulni, mert jó volt vele dolgozni. Látom te nem becsülöd azokat az embereket, akik átsegítettek a nehéz időkön inkább favorizálod azokat akik hátatforditottak neked (érthető okokból természetesen). Én azt hittem a Bufi nagy reformjai mindenre kihatnak, de már látom, hogy első körbe ki lesznek rakva a régiek és újak lépnek a helyükbe.(ezt neki se lett volna szabad végignézni de neki is az számit hogy olyan emerekkel vegye magát körbe akik jobban főnöknek tekintik) Majd megint jönnek az idült alkesz dadogós parasztok. Sebaj pali csak kussoljanak mindig ha nem kapnak lét és rendbe lesz minden, elvégre úgyse te hallgatod! Hát boccs ez csogus hosszuságura sikerült:) de nagyon fel vagyok háborodva! Viszlát Jankó, csíptünk téged:))))))
dog 2006.12.23. 12:36:17 / # 177578
Törőltesd!!!:-)))))
Oldalszám: 934