Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
törölt felh. | 2007.01.21. 12:12:59 / # 178723 |
|
Hát akkor az olyan mint a 22-es csabdája.
Előzmény: #178722 BUFI 2007.01.21. 11:59:21 |
BUFI | 2007.01.21. 11:59:21 / # 178722 |
|
Erről beszéltem!Semmi sem jó!Ha tiltasz rendet csinálsz bunkó vagy ha nem akkor meg minek vagy kérdés jön!
Előzmény: #178720 csogu 2007.01.21. 11:52:57 |
törölt felh. | 2007.01.21. 11:53:10 / # 178721 |
|
Bufi pillanatok alatt rendet lehetne csinálni csak azt a bizonyos etikai szabályzatot kéne betartatni erős vasmarkú etikásoknak. Ruha kocsi tisztaság IDŐMÉRÉS URH.
Nézd nálunk ezzel nincs baj mert ha valaki hibázik rögtön csücsül. Ráadásul még ő kér elnézést. Ha meg az ellenőrről etikásról időmérőről derül ki,hogy hibásan ítélkezet akkor az általa kiszabot büntetés duplája jár neki. Szerintem nálunk nem hallani olyat,hogy nem én időben voltam ott nem az nem úgy volt kezdetű mondatokat. Ami még jó az egészben, hogy ez mindenkire vonatkozik. Kivétel nincs.
Előzmény: #178718 BUFI 2007.01.21. 11:43:49 |
csogu | 2007.01.21. 11:52:57 / # 178720 |
Kivételesen:-DDDDDDD
A baj az, hogy kapsz egy intézkedési jogot, ha komolyan veszed, akkor ellenségeket szerzel és rohannak panaszt tenni rád...és mit mondd erre az, akinek védenie kellene téged, hiszen ő pont a rendcsinálást várja el tőled?
Idézem:
A többség (mind a 4-5 kolléga, aki bement panaszkodni) nem fogadott el, mint etikás, így köszönjük a munkád.
Érdekes, ott azok, akik a hátam mögött spicliskedtek, a patkányok, azok becsületes korrekt emberek. Akik itt nem vállalják magukat, azok szaremberek....jaaa és ott 4 ember a többség, itt meg egy elenyésző kisebbség. Mondd Bufi, mitől áll jelenleg szerinted égnek a hajam?
Előzmény: #178719 BUFI 2007.01.21. 11:47:01 |
|
BUFI | 2007.01.21. 11:47:01 / # 178719 |
|
Szia.Pont erről irtam az előbb!!! Emlékszel annak idején a Volga drosztra? Hmmmm.Voltak érdekességek de hamarosan rájött mindenki milyen autóval kell kijönni dolgozni! De ehhez Én egyedül kevés vagyok!!!!!!!!!!!!!! Ja és kivételesen igazad van!
Előzmény: #178717 csogu 2007.01.21. 11:41:43 |
csogu | 2007.01.21. 11:46:15 / # 178705 |
Aki jelenleg a szakmában rendet akar csinálni, az minimum közellenségé vállik egy perc alatt.
Pedig látjuk ám hogy a rend hova vezet...tessék csak a Cityre gondolni.
Amíg más cégvezető azzal küzdött, hogy 10-20 kolléga vélémenyére adjon, addig a Citynél tették a dolgukat.
Lett eredménye? Lett!!!
|
|
BUFI | 2007.01.21. 11:43:49 / # 178718 |
|
Szia.Miért,miért?Mert utána azok is akik itt irogatnak,hogy ezt meg azt kéne csinálni utána ők esnének Nekem,hogy mi a f...-t képzelsz magadról te k...!Persze TISZTELET a kivételnek! Sajnos nem a frankót mondja senki hanem amit hall,hozzátesz és tovább ad! Én benne vagyok csináljunk rendet! A Csogu tudna erről beszélni! OK csináljuk de akkor Ti is legyetek partnerek és ha valakit ilyenért letiltunk ne essetek Nekünk!!!
Előzmény: #178711 okoska01 2007.01.21. 09:45:42 |
csogu | 2007.01.21. 11:41:43 / # 178717 |
Egyem a szíved, biztos alszol még, mert ha nem aludnál akkor nem kérdeznél ilyen butaságot:-)
Hogy miért nem lehet? Elmondom és ez nem csak a R.T-re igaz, hanem szinte minden cégre, bár a Cityről nincs információm.
Azért nem lehet a kedves kollégára rászólni, mert :
1, 20 éve nagyon taxis, és neki senki se ugasson
2, mert az XY kávé, horgász, kártya barátja, és a végén mindig te szívod meg
3, Mert rohan a cégvezetőhöz és kilépéssel fenyegetődzik és vérig van sértve, ha szemébe mondod,hogy álljon arrébb mert büdös.
Jaaa és mindig te szívod meg, ha ilyenkor szólsz.
Van még kérdésed?:-)))
Jaaa és mondd ha nincs igazam!!!
Előzmény: #178707 BUFI 2007.01.21. 09:01:05 |
|
csogu | 2007.01.21. 11:33:22 / # 178715 |
HOGY?
Bevezetőben sérteget mindenkit, aki negatívan áll a dolgokhoz. Majd válaszol (?) a kérdésekre, végül bevezetésként végigsért ismét mindenkit, aki nem hajlandó felvállalni a véleményét, amiknek jórészt meg sem szabadna születnie, mert a TAXISNAK, aki fizet a tagdíjjal egy szolgáltatásért, annak nem ezzel kellene foglalkoznia.
Nem akartam erre én reagálni, de kijött. A másik Pali amit elfelejtesz, ha már ennyire nyílt napod van ma. Te nem csak simán cégvezető vagy, hanem egy érdekképviselő is. Igaz, ezen mindenki vagy röhög, vagy felhördül akinek mesélem, legyen az taxis, vagy civil, de ettől a tény még tény. Mit várjunk egy érdekképviselőtől, akinek az a nézete, hogy csak az a munka, és csakis az, amikor az utast visszük, amíg a címre várunk, az lébecolás és jópofázás a kollégákkal. Nem akarok rosszat, így nem kívánok neked télen -10 fokban ilyen jópofizást 3-4 órán keresztül, mint amiben nekem is részem volt.
Mindig azt kapjuk válaszként, hogy te ezzel és ezzel levelezgetsz. Örülök, hogy ennyi felesleges papírod van, de ezzel mi nem vagyunk előrébb.
Hallgatom a híreket és mást sem hallani, minthogy sztrájkolnak a vasutasok, a volánosok, a tanárok, a zöldségesek, a hajléktalanok, mert a szakszervezetük, az érdekképviseletük, fellépett az érdekükben. Mi miért nem sztrájkolunk? Mi miért nem próbálunk meg érvényt szerezni a jogainknak? Mi miért nem vívjuk ki azt, hogy valakihez végre tartozzon ez a rothadt szakma? Mert ez az egyik legnagyobb baj, hogy a taxizás senkihez sem tartozik, senkihez sem fordulhatunk panasszal, senkitől sem várhatunk gyógyírt bajainkra.
Ha valaki érdekeinkért lép fel, az vagy cégvezető, vagy cégvezetővé válik és napi 11 ezerért foglalkoztatja a taxisokat, 150 Ft/Km-s díjjal.
S még kérdezed, hogy egyesek miért szentségelnek itt?
Ha ennyire nem vagy képes ezt a szakmát összefogni, mint érdekképviselő, ha csak annyira telik, hogy levelezgess, érdemileg képtelen vagy cselekedni, akkor miért nem szünteted meg a FODESZT, hogy a mi kedélyünk is kissé megnyugodjon?
Már rég lobbiznod kellene azért - mint érdekképviselő -, hogy valami állami támogatással megoldható legyen az általad is favorizált fény és hangriasztó beszerelése. De nem, semmi. Levelezgetés folyik. Tisztában vagy azzal, hogy amikor régen még napi kapcsolatban voltunk akkor is azt mondtam folyamatosan, hogy a levelezgetéssel semmit sem érünk el, mert még a seggünk sem tudjuk kitörölni vele. Ezt a véleményemet jelenleg is fenntartom.
Csak jelzem, mert ezt neked jelezni kell.
Sem személyed, sem céged nem illettem negatívan ebben az írásomban, nem személyeskedtem, csak, mint érdekképviselő minősítettelek.
Amennyiben válaszra méltatod az itt jelenlévő 3-4 kollégát, akkor kérlek, válaszod erre irányuljon, minden körítést mellőzve.
Köszönöm
Csogu
Előzmény: #178709 okoska01 2007.01.21. 09:37:39 |
|
ata8 | 2007.01.21. 10:47:44 / # 178714 |
|
Jóóó reggelt mindegykinek.Visszaolvastam kb.10-12.oldalt.Hááát.. igazán felemelő volt,és fantasztikusan szakmai.sokmindenre felkaptam a fejem,de inkább csak röviden.
Pali.Te ne sértődj meg,ha a fizetővendég(taxis)reklamál,hogy nem azt kapja a pénzéért,amit szeretne.Ha Neked malacsült helyett hamburgert vinne a pincér, biztos reklamálnál.És ha a pincér megsértődne gondolom elég furcsén néznél? Mégvalami!!!
NEKED nem az a dolgod,hogy itt a nicknevekkel vitatkozz,és bizonygass,hanem az,hogy ezekből leszűrj dolgokat,és ne legyen okuk a kollegáknak ilyesmit írni.
Nem tűnik fel kedves Pali,hogy csak a RT. nek van ennyire futó topicja? Pedig máshol is vannak gondok,csak ott gyorsan megoldják.Lehet ezért szalad jobban a szekér?
BUFI. Téged sajnos nem ismerlek(bár lehet,hogy mégis 82-óta taxizom),amit a tévéről írtál,hát néhány cégnél biztos,hogy ott helyben lematricázzák az autót egy ilyen történetnél.ez ma már sehol nem megengedhető!!! Na ez Mégis jó hosszú lett.
|
törölt felh. | 2007.01.21. 10:31:28 / # 178712 |
|
Üzenem annak a kollégának aki nem ír csak olvas. PIROS LETT.
|
okoska01 | 2007.01.21. 09:45:42 / # 178711 |
|
Bufi az ilyen kollegát miért nem lehet 1 hétre elkűdeni pihenni? MÁshol mondjuk nem 1 hetet kapna..
Előzmény: #178706 BUFI 2007.01.21. 08:34:14 |
okoska01 | 2007.01.21. 09:43:17 / # 178710 |
|
Szia Muci! Részben teljesen igazad van csak sajnos nagyon körbe kéne néznünk a házunk táján. A 2000000-nál csináltak egy prémium osztály és ott megy a drágább fuvarozás (ha azt kéri fizesse azt meg, ebbe bele tartozik a kombis és egyéb kívánság listás rendelés is). Viszont az tény, hogy már ott is több a meló és az autóik is sokkal fiatalabbak mint a mieink...
Előzmény: #178685 muci 2007.01.21. 05:46:38 |
okoska01 | 2007.01.21. 09:37:39 / # 178709 |
|
megy ez így is! Ugye? :))))
Előzmény: #178704 góré001 2007.01.21. 08:29:14 |
okoska01 | 2007.01.21. 09:35:49 / # 178708 |
|
Szia! Ugyan nem tudom ki vagy Te, de nagyon remélem, hogy nem a mi volt Gyurink... Forgó nagyon nem szokott jogtalanul letiltani, legfeljebb Te érezted úgy. Egyébként meg személytől teljesen függetlenül (Forgó ide vagy oda) hogyan leht ember társadra olyat írni mint a Te utolsó mondatod? Te így nyugodtan tudsz lefeküdni aludni, hogy másnak a kárát kívánod? Utolsó senkiházi, paraszt vagy!!!
Előzmény: #178617 R063 2007.01.20. 16:22:51 |
BUFI | 2007.01.21. 09:01:05 / # 178707 |
|
Még egy szösszenet!Ti odakinn az utcán egymást könnyebben tudjátok pozitiv irányba terelni mint néha mi!De Nektek is fel kellene vállalni,hogy rászoltok arra akinek koszos az autója,aki nem kulturáltan öltözik mert ezek az emberek tőletek veszik el a pénzt!!!
Jó diszik+korrekt taxisok = Jó csapat!
Lehet még alszom???
|
BUFI | 2007.01.21. 08:34:14 / # 178706 |
|
Szia.De lehet,hogy többletszolgáltatás nálunk máshol ez alapszolgáltatás!De muci! Szóval azért egy kicsit még ha nehéz is azért magunkba is kéne fordulni! Mire értem? 2 napja mint ahogy szoktam kimentem a TV drosztra.Beszéltem a srácokkal,jópofiztunk majd beindult a tv.A bejáratnál kb 8 autónyi hely volt ezt nekünk ügyesen sikerült 3 autónak elfolalni.Majd Érkezve a többi kolléga már csak szembe tudott megállni. És akkor figyelj:
- taxis a másiknak: Kovács kinn van?
- taxis a megrendelők felé: Kovács itt van?
- Kovács:igen vagyok.
- taxis a másiknak: itt van!
- taxisunk: kűd át!
Hozzáteszem,az elmúlt napokban csak és kizárólag pozitiv visszajelzés érkezett a TV-től,de de!Ez igy biztos,hogy jó?????!!!!
Előzmény: #178685 muci 2007.01.21. 05:46:38 |
góré001 | 2007.01.21. 08:29:14 / # 178704 |
|
Innen is tisztán látszik mindegy , hogy mit is mondjatok , mindegy , hogy unalmatokban mit is huzzatok ki a kalapból igaz -e vagy sem csak ártson!
Nos az én kérésemnek egyikötök sem tett eleget , bár ezt megszoktam már !Unatkoztok így aztán gyerünk a hazugsághalmazzal
Ezért nem érdemes itt irogatni mert négyen öten a szakma szégyenei ezt lehettlenné teszitek!
Gyártsatok sok sok nick nevet szórakozzatok ez aTi pályátok éljétek ki alantas vágyaitokat itt legalább " VALAKIK" vagytok!
1: A Vizónak előre füzettünk így beragadt egy guriga!
Mi nem kötöttünk új szerződést a többiekkel teljes egyetértésben!
Nem szerettem volna ha az "árazások "tovább ártottak volna a cégnek így is elég sok ügy volt belöle!
A Tagság nagyobb része a szondáztatás alapján örült neki!
S bár az éjszakai élet így csendesebb lett de tisztább jobban követhető is!
Azon vagyunk hogy a másik utat járva is legyen munka - lesz is!
2: 408-as esete talán annyi fáradságot vehettetek volna, hogy talán őt magát kérdeztétek volna!
Nem hát nem a magam részéről az ügyet lezártam a 408 teljes megelégedésére!
kettönk ügye nem tartozik senkire !
Ha az András elmondja elmondja ha nem nem engem nem hatalmazott fel hogy kürtöljem világgá a dolgot - nem is teszem!
3: Most is mint mindíg azt mondom , hogy négyeteknek ötötöknek akik itt dupla nickekkel írogattok úgy hogy nem is itt dolgoztok vagy nem mindegyikötök , ha ennyire szar és rossz minden ha ennyire nem találjátok itt meg a számításotokat akkor tovább lehet próbálkozni nézzetek körül a világban hátha ott minden rendben van , hátha ott nem a személyemmel kell foglalkoznotok hanem a pénzkereséssel!
Az ajtó nyitva áll ne marcangoljátok tovább magatokat és okozzatok további ideges bajokat magatoknak egy kilépés egy belépés megold minden bútokat bajotokat és újból minden HAPPY- lesz!!!!
3:
Ha valaki közületek mégis túllép saját fekete árnyékán hétfőn 10-és 13 között a már leírt személyek szívesen állnak rendelkezésre , ötletelésre!
Várunk minden , tizedest , partizánt, mucit . házipáleszt, öreget,és a sok sok iagzságbajnok még nem regisztrált nicknevet!
Addig is én felfüggesztem megint ezt a dolgot mert ez a színt nem az én színtem bár néha a bárgyuságotokon már csak röhögök! Isten bizony az elején még bántott még sírni is tudtam rajta mára ez már a komédia színten röhögésre késztet !
Szerencsére vannak rendes emberek akikk igazi munkára serkentenek nos én azért a 405 emberért és az ezután belépőkért teszem a dolgomat nem az itt nagyon bátran egymást hergelve hazugságokat vagy féligazságikat új meg újabb nicknév mögé bújó szarkeverőkért!
|
BUFI | 2007.01.21. 08:17:52 / # 178703 |
|
Szia.Milyen volt az éjszaka?
Előzmény: #178702 HáziPálesz 2007.01.21. 07:18:44 |
HáziPálesz | 2007.01.21. 07:18:44 / # 178702 |
|
HAHAHA!!! Emlékszem! Na akkor rögtön visszavett az arcából. Ott is a nagy durrbele alpári stílusába inditott, és hopp már kérdezés nélkül repült is a briós a pofikájára. A szar is vigyázba állt benne. De megnéztem volna. A Vizó kéne ide etikásnak. A Bufié lenne a diszik irányitása a Hatkiló foglalkozna velünk, a Vizó meg nevelné a palit:-))))))) Nagyon zsííír!!! Ezt bedobom az ötletládába.
Előzmény: #178686 muci 2007.01.21. 06:04:54 |