Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Gyuszi50 2010.06.03. 23:48:36 / # 193668
Ezek szerint azok nem is emberek, akik nem veled alapitottak a ceget, csak azok szamitanak, akik ott voltak 20 eve? En jol erzem magam, mint radiotaxis es orulok, hogy az elmult 3 ev alatt tobb jo dolog tortent, mint az elmult jopar evben. Volt mar lehetoseged megmutatni, hogy mire vagy kepes. 3 eve azt mondtad, hogy te bebizonyitod es most lesz ihaj csuhaj es te megmutatod. Most ugyanott tartunk ahol 3 eve, Most kiket fogsz becsapni? nem azoknak kellene eloszor visszafizetni a penzt akiket atbasztal? azthhiszem errol a 210-es Dudas Jani sokat tudna meselni. Vagy o is hazudik? Hogy is van ez a regi baratokkal akkor? neki miert vettek el majdnem a hazat? Miert jart birosagra? Talan nem a te Mercedes-ed miatt? Azt is elfelejtetted fizetni, mint a mi csekkeinket anno. Nem ertem, hogy ki hinne meg neked? Most mitol lesz jobb, mint 3 eve? Akkor megvolt mindened az ujrakezdeshez. Festettek veled az irodat a baratok. Hol vannak ok most? (Kicsi 018 erkölcsi nélkül, Rumi, Jani...stb.) Most kit fogsz bepalizni?

góré001 2010.06.03. 23:44:12 / # 193667
Már nem kell!! Amikor kellett volna amikor jó lett volna valaki segit nyujtja a kezét akkor igen De ma már nem !! Ma már meg vagyok helyemen vagyok helyemre kerültem és vissza kaptam az életemet! Még pá óra és vissza áll a REND!!
góré001 2010.06.03. 23:41:54 / # 193666
Tudod nem hiszem , hogy ebben a gazdasági helyzetben olyan irodában kellene pöffeszkednem ahol egy általam sajnálatosan a taxizás világába bevezetett kisasszony torna terem nagyságú szobában növeszti kedvesével a hátsóját ahol a TI kemény és nehezen megtermelt és folyamatosan növeszett pénzeitekből akkora erkélyek és terek vannak hogy szalonnát lehet sütni Szóval szerényebben olcsobban kevesebben és mindjárt jó a 30-ezer Forintos tagdij is! Három év alatt mennyit is emelkededett a tagdij mértéke?? mennyivel is csökkent a létszám?? Tényleg az a fontos - hogy van -e POS terminálod jól leellenőrizhető formában és hogy droton rángathassanak? Tényleg ma ezekre kell kidobni a nehezen össze gyüjtött pénzedet?? Mi van a CSALÁDDAL??? Biztos ez a jo TAXIZÁS Az utcán ezeket abcettálják az utasok?? Tényleg azért hivnak benneteket mert nem egy hokedlin ülve adják ki a cimeket nektek hanem egy football pályányi szobából?? Tényleg mind ezek a külsőségek amely csak pár embernek - pár kiszolgáló embernek okoz kényelmet meg megalomán kielégülést ettő lesz jobb NEKTEK?? Hát ha igen akkor BAJ VAN !!!
oregtaxis 2010.06.03. 23:36:01 / # 193663
Sajnalom Pali, de te tenyleg nem valtoztal semmit az elmult par ev alatt. Eppen azzal szorakozok, hogy papirokat hamisitsak es datumot manupulaljak, mert ez a legjobb elfoglaltasom...Hm.. Nagyon de nagyon tudlak sajnalni.
góré001 2010.06.03. 23:27:13 / # 193662
Jól töröld meg a szemüvegedet! Nincs folytatás ez már az ITÉLŐTÁBLA és ott van mi a döntés és mi az enyém megfelebezhetetlenűl! A többi az csak mellé beszélés! Nem kell sem az iroda sem a tölem ellopott asztalok Urh-k számitógépek! Nekem a RÁDIÓTAXI név kell a saját szellemi termékem gyümölcsei a LOGÓ a SZABADJELZŐ. a két engem illető telefonszám és A SOK SOK RÉGI rádiótaxis barátom ÉS megrendelőink!!ÉS EZEK AZ ENYÉMEK FELLEBEZÉSNEK HELYE NINCS !!
góré001 2010.06.03. 23:20:55 / # 193658
Gyanitom a dátum csak a TE dokumentumodban szerepel! Nekem már két évvel ezelött közölték , hogy a kisasszony gyenge kezdeményezését viccesnek veszik! Hát a jog igazságszolgáltatás már csak ilyen! Ne Monort hivd segitek a 3.ker kaitányságot ott megmodják ha jogosult vagy rá mi is az igazság! NOSZA te kis MÜNCHAUZEN !
oregtaxis 2010.06.03. 23:20:02 / # 193657
Elolvastam a dokumentumokat es nekem az jott le, hogy ez az ugy folytatodni fog. De valoszinuleg megint mindenki maskent fogja ertelmezni. Itt velemenyem szerint szo sem esik arrol, hogy te visszakapnal egy Kft-t, amiben telefonszamok, szekek, asztalok, szamitogepek..stb. vannak. MI lesz par ora mulva? Vilagvege? Meg arviz?

góré001 2010.06.03. 23:16:20 / # 193655
De ha már itt tartunk! Hova tünt 3 év alatt majdnem 50 alapitó tag???? Hova tüntek az öreg rutinos sokat a cégért tevő nagyszerű emberek?? Hova fogyott úgy le a létszám hogy vidéki taxisokat kell hadrendbe hivni?? Hova tüntek a jó pénzes cimek?? Jut -e a 2-3 bizonyitottan fuvart lopokon kivűl külföld vidék stb,, NEKEM BIRTOKOMBAN VAN A PACSI FÜZET 3 SZÁLLODÁBÓL!! - lEHET LEDÖBENNÉL VAGY KI TRUDJA MERT SZERINTEM AZ EGYIK PONT TE VAGY! hiszen hogy kerűl hozzád este 22-kor egy több mint 2 éves levél??,Miért most miért pont most?? Hát szorul a hurok az biztos!! Én RÁDIOTAXI leszek - MI _ RÁDIÓTAXI leszünk kiváló BARÁTAINKKAL - ÉS TE ?????? TE mi leszel?? A Homok pereg!!
Gyuszi50 2010.06.03. 23:13:18 / # 193653
Köszi a tájékoztatást, de hasonlóan tájékoztattál minket 20 évig. Ha törölve van, akkor miért van tanumeghallgatás 2010. júniusában? Akkor most megint valaki hazudik.... Venni fogom a faradtsagot es felhivom Monort, hogy adjanak tajekoztatast, bar szerintem ezt neked kellene megtenni.
góré001 2010.06.03. 22:58:22 / # 193651
Ja bés 2-éve lejárt lemez mert hogy a 3.ker ügyész ezt a beadványt töröltette! mert hogy ők is rájöttek forditott a dolog! Ma meg már felebezhetetlenűl bebizonyosodott! Néhány embernek forro lett a talaj és még fognak ugrálni is megigérem!! GAME OVER !! 3-évig tartott de valahogy nem sikerült a sirba döngölni!MINDENT ELVESZTETTEM de a BECSÜLETEM A GERINCEM a KITARTÁSOM megmaradt! Ma pedig azok bujkálnak elölem akiknek a szemembe kéne nézni! Már nem kell ezt a kicsit már kibirom!és nremélem a RÉGI NAGYOK AZ IGAZ EMBEREK RÁDIOTAXISOK most vissza térnek szeretett helyükre!!
góré001 2010.06.03. 22:47:02 / # 193648
MAJD MEGLÁTJUK !! Már csak pár óra aztán csodálkozol!

góré001 2010.06.03. 22:45:17 / # 193645
Nos hogy meg kapd az egyenes és tiszta választ! A kedvec fuvarlopó párosod feljelentett mert a RÁDIÓTAXI nevében levelet irtam néhány cégnek akik velem voltal leszerződve! Tőbbsége 10-éves barát de voltak közöttük ujak is! A DHL RÁDIOTAXI lyen volt! Nos a kis okos szőke szépség elszaladt és azt mondta ehhez nekem nincs jogom és jelentsenek fel! Megtették! na ebből aztán nem lett semmi hiszen aRÁDIÓTAXI létjogosultsága mindig az enyém volt és az is marad! Azt a papirt is vedd elő hogy nagy értékre történő lopás miatt /tanukkal jegyzőkönyvekkel adás vételi okmányokkal bizonyitva a forditottja igaz aminek az anyaga és eljárása a III.ker kapitányság bünügyi csoportjánál van !!
Gyuszi50 2010.06.03. 21:46:44 / # 193642
Ha esteleg nem lehet olvasni: Idézés büntetőügyben: A csalás vétségének kísérlete miatt Horváth Pál ellen a bíróság hivatalos helyiségébe, Monor, Kossuth Lajos utca 69. szám alagsor 9. szám alatt tanúmeghallgatás tart. ügyiratszám: 6.B.240/2008/8 Valószínűleg az ügyhöz kapcsolódó dokumentumokat nem sietted el átvenni. Hjrá tisztaság és becsületesség!

Gyuszi50 2010.06.03. 21:39:20 / # 193640
Góré! A sitten fogod megalapítani az új társaságot? Mi már megkaptuk, neked megjött? Azt írod, hogy tisztaságot akarsz meg jogot és igazságot! Akkor előbb ezt kellene lerendezni nem? Meg azt a sok embert akiket a 20 év alatt és az elmúlt 3 évben átkúrtál! Erre mi lesz a magyarázat? Ez sem úgy történt ahogy a bíróság látja ugye? Valakinek nagyon tele lehetett veled a f..a. hajrá pali csak a tisztesség, így tovább.

tomajer 2010.06.03. 20:59:16 / # 194167
Húú de jó, hogy kimaradtam ebből:-) Csogunak köszönöm a segítséget, ha megnövök meghálálom:-) Nna... Palinak megígértem, hogy felteszem olvasható, értékelhető minőségben a dokumentumot. Én átrágtam rajta magam. Bevallom nem lettem okosabb:-)

lolkabolka 2010.06.03. 20:38:55 / # 194159
A csupa 7 itt csörög, a logó már rég más, a szabadjelző is más lesz egy kicsit, a bírósági ítéletedet, meg a rég elfelejtett kapcsolataidat a hajadra kenheted!
góré001 2010.06.03. 20:32:13 / # 194158
Te aztán nagy arc vagy! Neked nem hiányzik de azért nekem hiányzik a Ferike , a Varga testvérek, a Törpe, a sok sok Mini Mobilhoz szökött a Plusz taxinál vergödö a 120.Miki, stb stb nézd meg mennyien vannak az alapitokból a 10-15-20-évet itt dolgozókból akikkel autó túrákat csináltunk akikkel együtt fociztunk akikkel együtt bográcsoltunk,inkább Te nem kellenél, mert még a nevedet sem vállalod!
Kempes 2010.06.03. 20:23:24 / # 194151
ja. hozd vissza a sok büdös, retkes régi haverodat. a police, meg a kékfehér hiénákat, azokra nagy szükség vagyon most itten. hajrá pali amit nem basztál el 20 év alatt azt most megteheted. Nagyobb [font size=6]EL QÚRÓ [font size=6]vagy mint a Fletó.

góré001 2010.06.03. 20:20:00 / # 194152
Tudod jól hangzik csak nem igy van , erről nem nagyon beszéltem soha sem de ha most vissza adná mindenki azt a kis pénzecskét amit én nekik oda adtam akkor nem igy éltem volna három éven keresztűl! Na mindegy most nem pénzről van szó hanem az IGAZSÁGRÓL és a JOGRÓL ! LESZ MÉG NEM OLY SOKÁ NAGY RÁDIOTAXI !! Ahol mindenkinek helye van akit elűztek akit elzavartak akik elmenekültek a sok sok csodálatos igazságos családias döntések. A leckét megtanultam a hibáim miatt vétkeztem NEM KICSIT mégegyszer nem fordúl elő mert kétszer ugyan abba a mederbe nem lépek!! Tudom a leckét tudom a megoldást ez a végleges jogi döntés kellett! .
gyula607 2010.06.03. 19:59:58 / # 194144
Tudod én attól félek hogy az lesz mint az elmúlt húszon évben volt,mi voltunk a legutolsók akik számítottunk,mindenre volt pénz csak a cégre nem. Most persze látod hogy milyen csóró taxisnak lenni de ha kicsit felcsövesedsz úgy elfelejted mintha sosem lett volna.

Oldalszám: 934