Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
partizán 2010.06.04. 11:08:11 / # 193921
Na de azt ne kenjük a Palira, azt nem ő taláta ki. És egyébként is a 2.777-Ft csak Keresztúr - Békásmegyer viszonylatba érvényes, ami 100-tal azért 3.290-re jönne ki.
alelölülő 2010.06.04. 10:55:47 / # 193915
100 forint alatt még senki se fuvaroz Hmmm. És a 2777 Ft/30km?
partizán 2010.06.04. 10:50:06 / # 193912
No no. Ata8. Nono. A 20 év munkásságát és eredményeit felsorolni talán az egész hallotaxi.hu sem bírná tárhellyel. Csak ami most hirtelen eszembe jut. - biztonsági őv - busz sáv - közfeladatot ellátó személy - meg még ezernyi más Azért több tisztelettel és hálával kéne megnyilvánulni a múlttal kapcsolatban. És azokról a kollégákról se feledkezzünk, akiket a Pali saját zsebből segített az évek alatt. A temetésekről ne is beszéljünk.
ata8 2010.06.04. 10:38:47 / # 193905
Ezt simán feltételezem róla, hogy meglépi. Pali ,te pedig azzal kérkedj, amit te tettél 20 év alatt. Lehet, hogy a feketebárány fiad többet produkált 1 év alatt?? Inkább ne is válaszolj. köszi.

góré001 2010.06.04. 10:33:42 / # 193907
P L E K N I !!!!

partizán 2010.06.04. 10:30:01 / # 193906
Ezeket a dehonesztáló sorokat a Góré nevében is kikérem. Akik egykor a kék-fehér rádió taxi utasai voltak alig várják a feltámadást. Sosem felejtik el az együtt töltött éveket. Tulajdonképen vérszerződést kötöttek velünk és ezt Pali is tudja. A szotyizásról meg annyit, hogy 100 forint alatt még senki se fuvaroz. Pont eljött az ideje, hogy valaki egy bátrat lépjen a szakma érdekében. És mi becsületes régi rádiósok bízunk benne és reméljük, hogy ez a valaki, a GÓRÉ 0001-es lesz.
góré001 2010.06.04. 10:27:02 / # 193901
Szeretem amikor leszotyiznak egy céget ami 1-év alatt eljutott oda ahová mások 20-év alatt van 40.000 megrendelése 300 taxisa azok a megrendelők nem a megelégedek szolgáltato taxisoktól mentek oda??- azok a taxisok nem a nagy fenn hordom az orrom taxi társaságtól is mentek oda?? Sajnállak ha a PIACI helyzetet te számitáson kivűl hagyod! Miközben a Tscoba , meg a kinai piacon vásárolsz mert az occo kcci occo és közel addig eltart mint a NIKE ADIDAS LEE LEVI S ..stb! Ha TE a HUGO BOSS ban vásárolsz elnézést éret akkor is ez csak azt jelenti TE megteheted!!! De ne minősitsél senkit aki azért is küzd , hogy az occo kicit is megvegye és ha ezt ezen az áron tudja akkor HAJRÁ !! Mert első a CSALÁD és csak nyolcadik a FRADI !!
ata8 2010.06.04. 10:17:47 / # 193899
Szerintem nagyon is hiányzik még egy olcsójános cég a piacról. Pali. Megint háttal ültél be a moziba. A szabadjelző, meg a logo, lehet a tied. Mit érsz vele??? Abból még nem lesz megrendelő. A megrendelő attól még nem lesz a tied, mert egyszer rendelt téged. JOGA, ÉS LEHETŐSÉGE BÁRMELYIK SZOLGÁLTATÓT IGÉNYBE VENNI. Ha a kedve úgy tartja, akár naponta más céget rendelhet. Ezt te is, meg a hozzád hasonlóak is szeretik elfelejteni. Legalábbis nem nagyon emlegetik. Ahol viszont megelégedett a szolgáltatással, onnan nem fog egy újabb "szotyicéghez" próbálkozni. Kíváncsi lennék viszont, hogy képzeled az újraindulást?? 20 autóval(ha ennyi embert még rá tudsz szedni) nem igazán leszel ütőképes. Tényleg akkor tennéd a legjobbat a barátaidnak is, ha békén hagynád ezt a szakmát.
góré001 2010.06.04. 10:11:50 / # 193898
P L E K N I !!!!!!

partizán 2010.06.04. 10:07:06 / # 193893
Ez is egy bizonyítés arra, hogy a hetes telefonszámok a egyes egyedül a tiéd. Én kiprinteltem, mert ez egy örök emlék lesz. És még a bíróságon is jól jöhet bizonyítékként, mikor majd arról dönt a tisztelt esküdtszék, hogy ki jogosult a 7-esek használatára.
partizán 2010.06.04. 10:04:47 / # 193891
Na aki meg nem hisz a sors erejében, annak itt a bizonyíték. Pali válasza 177777-es számon jött. Mi ez, ha nem a sors keze. góré001 válasz | 2010.06.04. 09:50:22 (17777)
góré001 2010.06.04. 10:04:32 / # 193890
Még valamit hol olvastad aztb a négyszáz embert?? Ne probálkozz olyan a számba adni ami csak a te agyad szüleménye! Miért nem 566 vagytok miért csak 300-an Tényleg minden szép minden jó?? Olvass vissza kicsit ezen a topikon hiszen én ebbe 2éve nem irok majd ha figyelmesen végig mész olvass még régebbre vissza voltak -e ilyen kezdenményezések mocskolodások beirások aztán vagy rájössz vagy nem! A személyemet könnyű támadni hiszen adom a nevemet oda tartom az orcámat -NO ÉS TE??
partizán 2010.06.04. 10:01:05 / # 193886
Az Úr Isten adjon neked erőt küldetésedhez. Mikor lehet belépni? Ez a 30 rugós tagdíj nagyon jó ötlet. Hol lesz az új központ? Megyünk a haverokkal, pakoljuk a téglát, festjük a falakat, meg minden. Ahogy a régi szép időkben.
góré001 2010.06.04. 09:59:11 / # 193884
Gyuszi vagy hiogy is hivnak!?? Nincs közünk egymáshoz nem is kell hogy legyen! Sem téged nem pocskondiáztam sem senki mást csak azokat az egyéneket akik ha tükörbe néznek nem tudom hogyan is számolnak el önmagukkal! A fiamról nem beszélek de neked ha felnőtt vagy tudnod kell , hogyan is KELL működnie egy APA - FIÚ kapcsolatnak Nekem sajnos 2éve meghalt az APUKÁM de a telefonjaimon Ö a háttérkép és az ő hangja a csengő hangom mig élek és nincs hét hogy ne mennék ki hozzá a temetőbe egy kis beszélgetésre! Nos nálam ez igy működik! Sem gyűlölet sem bosszú nincs bennem pedig lehetne mert átéltem ezt - azt amit remélhetőleg te soha sem élsz át Adja Isten ! Ami nekem jár az JÁR azért meg ha harcoljak Neked nem az fog fájni!!
góré001 2010.06.04. 09:50:22 / # 193874
A szemem könnybe lábadt! Ne bántsd a Csogut és nem kell semmi van mindenünk csak a régi haverok kellenek! Meg a jogaim érvényesitése ! És helyre áll a világ rendje!!
Gyuszi50 2010.06.04. 09:46:52 / # 193870
Nagyon sajnalom Pali, hogy majdnem 400 embert, akik nem alltak melled harom eve herenek tekintesz es aki megfogalmaz valamilyen kritikat az mar adaz elllenseg. Szamomra az jott le a beirasaidbol, hogy teged csak a bosszu hajt, ami viszont nem jo tanacsado, de legyen. Sut az irasaidbol a gyulolet. Az is furcsa szamomra, hogy a csaladrol papolsz, amikor neked mindig csak egy eppen aktualis csaladod van. Inkabb az igazi csaladoddal kellene foglalkozni es a fiadra buszkenek lenni, nem pedig karhoztatni, de ez csak egy maganvelemeny. En azt latom, hogy o sokkal tobbet elert ezalatt a keves ido alatt, mint mas cegvezeto a sok-sok ev alatt, es ezt ok is elismerik. De sajnos te nem latod a fatol az erdot, es ez a te szived joga. A POS nem csak egy egyszeru POS, sokkal tobb van mogotte, de sajnos ezt sem latod, mert nem ertesz hozza. A munkank lenyegesen konnyebb lett, egyszerubb es atlathatobb. En ugy latom, ez a ceg elore fele menekult es most kezd beerni a gyumolcs. Persze nyugodtan lehet megint pocskondiazni es ragalmakat irni, ahogy szoktad, a szived joga....Harcolj konyortelenul es gazolj at mindenkin. Sok sikert hozza, csak minket KERLEK kimelj meg. Koszonom.
partizán 2010.06.04. 09:42:24 / # 193860
Szevasz Góré! Garatulálok, és le vagyok nyügözve. A Te küzdőszellemed most minden tisztességes taxisnak vissza adja a hitét. Sohasem szabad feladni, beletörődni az igazságtalanságokba. Nem adtam volna 3 forintot, hogy ez sikerül neked. Pedig azok a régi bográcsozások. Na, azok, meg a közösen végigizgult focimeccsek. Meg mikor a Kalászin közösen festegettük az irodát, és Te önzetlenül rendelted a pizzákat. Előszedegettem a régi fotókat. Milyen jól néztünk ki. Mikor indul be a gépezet? Mikor és hol lehet belépni? Csogu megadta már a tartozását? Abból már el is indulhatna az új központ.
góré001 2010.06.04. 08:44:18 / # 193828
Szépen kérlek az egészségemért ne agodj! 30-éve nem voltam beteg de még náthás sem! Tudod nem iszom , nem cigizek, nem drogozok, nem gépezek , nem kaszinozok. Te csak nyugodj meg nem veled nem érted harcolok henem az életemért a barátaimért a CSALÁDOMÉRT! Azokért akik a legszarabb helyzetben is kiálltak mellettem! Azért harcolok , hogy vissza kapjam mind azt amiért sokat tettem dolgoztam és amit most néhány ember kihasznál kifoszt és épitgeti belöle a maga biznicét! Bocsásd meg nekem ha mind ezért keményen határozottan és könyörtelenűl harcolok! Ennek a csatának csak azok lehetnek a vesztesei akikért nem kár mert here emberek vagy annak látszó tárgyak! Tudod az IGAZI EMBER soha sem tagadja meg a CSALÁDJÁT és az IGAZI BARÁTAIT !! Lehet ESŐ lehet SÁR lehet ÁRVIZ lehet HÁBORÚ mig világ a világ!!
gyula607 2010.06.04. 08:25:12 / # 193826
Kedves Pali! Az utóbbi 24 óra hozzászólásait olvasva bennem inkább a sajnálat jött elő. Komolyan sajnállak ahogy harcolsz és harcolsz és harcolsz. Nekem néha kicsit zavarosnak is tűnik az írásod,pedig mindig jól tudtál fogalmazni. Nem tenne jót valahová egy pár hétre befeküdni és kipihenni magad?

góré001 2010.06.04. 08:08:20 / # 193823
A stilus az ember?marad a RÁDIÓTAXI meg nem! A jövö taxicégében is képviselje ő a szinvonalat!Nekem nekünk ő ugy sem felelne meg! Tudod vannak akik átléphetik az irodám küszöbét és megint vannak olyanok akiknek a vissza számlálás beindúlt!10 ......9....8......7..
Oldalszám: 934