Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2010.07.14. 18:07:48 / # 194206
góré001 válasz | 2010.07.14. 18:05:53 (29) TISZTELT CÉGVEZETŐ ÚRAK ! TISZTELT KOLLÉGA ÚRAK !! TISZTELETTEL KÉRLEK BENNETEKET , HOGY MOST AMIKOR JÖNNEK A BEFIZETÉSEK NE FELEJTKEZZETEK EL BETEG MŰTÉTRE VÁRÓ ÉS VÁGYÓ KOLLÉGÁNKRÓL! NEKI MÁR CSAK EZ AZ EGY REMÉNY MARADT! NINCS MÁS ESÉLYE AZ ÉLETBE MARADÁSRA! KÉRLEK MINDANNYIOTOKAT A LEHETŐSÉGEITEKEN BELÜL - SEGITSETEK !!!! A VÉGSŐ ÖSSZEGYŰJTŐ TAMÁS MIKLÓS A CITY TAXI VEZETŐJE !!! ZOLI ÉS A MAGAM NEVÉBEN IS KÖSZÖNÖM!!

dragon 2010.07.14. 18:07:45 / # 194204
..

mouchoir 2010.07.14. 12:25:11 / # 194205
.

ftkptk 2010.07.07. 18:28:25 / # 194203

góré001 2010.07.06. 08:16:29 / # 194202
Tisztelt Kollégák! Utána jártam kicsit a dolgoknak orvosilag is! A Sportkorházbeli barátaim mondták , hogy még nem elismert a Bolgár és Olasz műtét de nagyon jók az eredmények sokaknak megállitotta a romlást és vannak sokan akiknél javulás is tapasztalható Van olyan is akinek vissza tértek a végtagi funkciói! Kőrulbelul 1 hónap a műtéti várakozó idő 300 eFt kérnrk a bejelentkezéshez és kb 1.300 -500 ba kerül kisérővel a kinttartozkodás KÉRLEK BENNETEKET ÉS VEZETŐ TÁRSAIMAT IS _SEGITSETEK ZOLINAK !!!

létrás 2010.06.30. 17:22:46 / # 194096
Miért politizálsz?Remélem a telekről nem feledkeztél meg.Jó ponty fogást.
törölt felh. 2010.06.30. 17:16:58 / # 194201
Na szerencsére megint találtál valamit ahol Te fényesítheted magadat. A fix tarifás fuvar egy opcio a címek között. Ha akarom elviszem ha nem akarom akkor nem viszem el. Persze igazad van tényleg buta vagyok,voltam,leszek. De ez tényleg így van. Ellenben veled mert rólad más nem mondja, hogy megbízható vagy csak te saját magd állítod mindíg. Majd Attila napra küldök valamit ha nem felejtem el.
Megbízható 2010.06.30. 15:37:06 / # 193984
Mert ugye te sem a 2777 bárhonnan- bárhova "ugynevezett" dömping áron dolgozol.Nem változtál semmit,sajnos buta maradtál.

nazoli 2010.06.27. 21:11:20 / # 193678
Nem kell "szembe támasztani", de a kettő kapcsolatban van egymással. Ezen a bevételi szinten, ahol mi vagyunk általában, nem igazán van (nem is nagyon lehet)olyan időarányos bevétel, ahol ne számítana a guruló. 100-120 Ft környékén már nincs elkölthető jövedelmed. Akkor mehetnél alá, ha mondjuk minden nap csinálsz egy 4-500 km-es vidéki fuvart. Akkor jó a 100. Kihangsúlyozom, minden munkanapon!

törölt felh. 2010.06.27. 18:46:28 / # 194165
Mert ugye nem mi dolgozunk ugynevezett dömping áron. Márpedig, ha nem dömping tarifával de dömping jellegü kihasználtsággal érjük el a bevételünket akkor az még akár jó is lehet.

törölt felh. 2010.06.27. 18:11:36 / # 194161
Azt kezdem sejteni a gurulót lassan szembe kell támasztani a bevétel megszerzésére forditott idővel. Mert lehet, hogy bizonyos mértékü bruttó esetén már nem számit a guruló mértéke. Kérdés az mekkorának kell lennie ennek a bruttónak és mennyi idő alatt lehet megszerezni.
gyula607 2010.06.27. 17:06:47 / # 194056
Valami érdekes mértékegység a reptér! Sokan azt nézik hány repteret löktek egy nap,(bevallom én is)pedig egy marhaság. Valószínű a Fő varázsa négyezer-pár száz Forint,amiért ha nincs szerencséd elég sok hat-nyolcszázas fuvart le kell nyomni,ami kevesebb kilométerből,de több időből jön össze. Na most ha onnan visszarohansz,azaz mentél negyvenvalahány kilométert akkor talán már a 100FT/Km sem jön ki. Ám ha megállsz a reptéri droszton és megvárod hogy visszahozzanak akkor lehet hogy több órát ott töltesz és akkor már megint lehet hogy jobb lett volna visszajönni utas nélkül. Tudja a fene mi a jó!

szálka 2010.06.27. 14:49:50 / # 193999
Engedd meg,hogy én (is)válaszoljak!:-)) Szóval,a szállodákból menni a reptérre nem is annyira rossz üzlet-nem feltétlenül jó-de mégsem olyan,mint amikor egy pesti 4300-as transzferért Káposztásmegyer 2-re kell menni. (vagy fordítva) Vannak egyesek,mint pl. a fent nevezett,akinek olyan mértékű nyálképzése indul be (pavlovi reflex!!!) a "repteres" szó hallatán,hogy a jelentősen megnövekedett páratartalom ami az autóban keletkezik, jótékony hatást fejt ki a rádió teljesítményére.Ennyi a titok..... és,mint nyilván Te is tudod,amikor valaki nyom a címre nem feltétlenül érzékeli,hogy közben mi történik az éterben.Viszont aki "csak" hallgatja....az néz...és már nem is csodálkozik.

nuova 2010.06.27. 09:56:18 / # 194164
Elnézést, kedves Gyula, hogy közbeszólok. Lehetne egy kérdésem? Mit jelent az, hogy "Sajnos van rá időm, miközben Te jössz-mész a reptérre"? Vannak kivételezett egyének? És olyan jó a reptérre menni?? Állítólag olcsón csináljátok, nem éri meg. Most csöppentem ebbe a világba, sok mindent nem értek még. De igyekszem tanulni.
gyula607 2010.06.27. 08:55:14 / # 194163
Kedves 654 Zsolti! Írásod meglepett,valami arctalan fröcsögésre gondoltam válasz gyanánt! Jelzőid nagyon jól esnek,szinte olyan érzés mint mikor az 590-es Gabi vagy a Hatszáz beül és ahogy Te mondod "Főnök" vagy ezt a ZOTYKO-POTYKÓ-t senki más nem tudná így mondani. Szabadidőmet én is a családommal töltöm,csak kevesebb jut,mert nekem több időt kell kint lenni mint Neked,ahhoz hogy heti egy napot legalább otthon tudjak maradni. Hidd el nem sok különbség van köztünk,Te azon vagy hogy Neked és a barátaidnak minél több jusson ,én pedig,hogy NE csak Neked és a barátaidnak. Sajnos,nekem ilyen a természetem,ha valami nem tetszik azt meg kell mondanom.Ez a fórum ezért hasznos is lehetne,ha többen felvállalnák a véleményüket,és adnák hozzá az arcukat. Egyébként a hozzászólásaimat a Nagymezőben írom,mert tudod feltalálták a mobil internetet. Sajnos van rá időm,miközben Te jössz-mész a reptérre,abban bízom amíg visszaérsz nekem is jut valami.Utána az esélyem úgyis a nullával egyenlő. A papuccsal jól megbuktam,úgy jártam mint Te a matricával! Tudod,amit a szemle második napján, hajnalban raktál fel a Nagymezőben a kocsid oldalára. Gondolom azért Te raktad fel hogy ne rabold a szemlével sem a saját,sem mások idejét. Maradok tisztelettel: Az ellenfeled,de nem az ellenséged 607 Gyula
zsolti654 2010.06.26. 20:57:35 / # 194055
Kedves Gyula 607! Először is, megköszönném kitüntető figyelmedet, illetve fáradtságot nem kímélő kitartásod, hogy erődet nem sajnálva ennyit foglalkozol velem!Továbbá nagyon jól esnek ezek az észrevételek egy olyan embertől, aki ennyire bölcs, rutinos és nagy szakmai múlttal rendelkezik, mint Te! Én mondjuk Veled ellentétben amikor nem dolgozom, otthon vagyok a családommal, játszom a gyermekeimmel, vagy éppen kirándulunk a barátainkkal és eszembe sem jutna, hogy veled vagy bárki mással foglalkozzam, illetve véleményt nyilvánítsak ilyen hasznos fórumokon.Ezért egy kicsit sajnállak, hogy neked csak ez jutott! Én sohasem foglalkoztam veled, sohasem vitatkoztam veled, illetve sohasem nyilvánítottam rólad véleményt, de nem is akarok! Viszont én is javasolnék valamit: próbáld meg egy kicsit élvezni az életet, ne mindig másokkal foglalkozz, ne mindig másról alkoss véleményt, főleg ne negatívat, és húzd ki a fejedet a "barátaid" (főnökeid) seggéből, mert már tisztára nyaltad őket! Valamint valami jófajta gombaölő krémet szerezz be, hogy a kiemelt ás papucsodat végre lecserélhesd egy zárt cipőre! Többet semmiféle írásodra nem kívánok reagálni, ha valami bajod van az emberrel, nyugodtan gyere oda és mondd el! Egyébként az autóm is és én is egész nap a Nagymezőben vagyunk, bármikor átvizsgálhatod te is, Józsi barátod is, vagy bárki, de ezt már többször felajánlottam neked, nem tudom, miért nem teszitek meg?! Maradok tisztelettel: 654 Zsolti

cicu 01 2010.06.25. 19:45:29 / # 194200
Addig is amig ezek megvalósulnak....
törölt felh. 2010.06.25. 19:44:37 / # 194199
Ma jártam a TV droszt felé és a Dodibácsi erősen invitált, hogy ha nem akarok repteres fuvart felvenni csak nyugodtan álljak meg. :) Azért egy marmara-keleti viszonylat csak becsúszott.
gyula607 2010.06.25. 11:46:37 / # 194198
Nekem a TV-droszt "újraelosztásával"kapcsolatban van 1-2 felvetésem. Mivel miattam indult ki az egész,próbálom értelmezni. Az hogy megkaptam a drosztról az Október 6 utcát és javasoltam hogy talán nem innen kéne kiadni (ami több hete nem is ide tartozik) ezért,MIATTAM megszüntették a TV drosztot. Ezért minden kollégámat megkövetek és elnézést kérek amiért közel 40 perc alatt értem a címre,nagyon röstellem. Ezután hogy a Bazilika Hotel nem került vissza de azt rágalomnak tartom hogy azért lenne így hogy a Nagymezőből rá lehessen nyomni. Sőt azt is rágalomnak tartom hogy a Sopi és a 36-os kolléga azért nem veheti fel az Erzsébet Szállót mert rátutiztak és miattuk más nem fért hozzá a Nagymezőből. Ha ezek a vádak esetleg mégis valósak lennének,amit én határozottan nem hiszek, akkor javaslom az Etikai Bizottság feloszlatását és egy új kinevezését. A Bizottság élére azonnal javaslatot is tennék: legyen a 654-es kolléga az Etikai Bizottság vezetője. Nála becsületesebb Ember nem nagyon van itt a cégnél,sőt.... Nekem nagyon sok vitám volt-van vele,de be kell látnom,ha mindenre megesküszik amire csak lehet,akkor tényleg biztosan Tíz wattal dolgozik,csak mi többiek vagyunk ennyire szerencsétlenek-bénák. Sajnos úgy látszik,ilyen furcsa helyzeteket produkál az ÉLET hogy van 3-4 profi,aki az aranyozott kábelével mindig tudja hová kell állni és itt vagyunk mi a 300 szerencsétlen,akik még a mikrofont is alig találjuk meg annyira pancserek vagyunk. Na de ha lenne egy ilyen vezetőnk lehet hogy mi is megtanulnánk rádiózni. Én is a balga több mint húsz évig azt hittem hogy tudok rádiózni,tévedtem. Egyszerűen itt állunk és nem találjuk azt a Szuper Tutit,ami pár embernek azonnal,szinte bármerre megtalálható de remélem egyszer mi is megtudjuk a TITKOT.

stat 2010.06.25. 08:29:47 / # 194197
nekem nincs diplomám de nem is verek össze senkit ha van hely ha nincs! láttam a barátodon hogy nem jozan ennyi Elötte fél orával ha kiszállok akkor én is igy jártam volna annyi különbséggel hogy én hamarabb megtaláltam volna az elzáró boját!
Oldalszám: 934