Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2009.01.25. 17:53:27 / # 191897
Mind három igaz!! Most " emberek"és nem egymást folyamatosan szivató és hátba támadó hazug embernek látszó tárgyak álltak össze , hogy jót alkossanak! Most jó tenni mert vannak eredmények és jó dolgok történnek! Nincs vége csak az út eleje! de feszesen és nagyon akarjuk a JÓT!
Bao 2009.01.25. 17:53:18 / # 191896
Ami volt eljön ismét,ami van nem lesz többé? És mivel Pál napja van,boldog névnapot kívánok! :)
csogu 2009.01.25. 17:45:04 / # 191895
Hmmmm...vagy az elmúlt 1 év tett jót neked, vagy a körülötted lévő emberek, vagy csak simán elmentél egy kommunikációs tanfolyamra...vagy a bal1-ben eltöltött idő...de tagadhatatlan, hogy változott a stílusod...és jó irányba.
góré001 2009.01.25. 17:42:16 / # 191894
Köszönöm BAO vissza várlak és a többi jó érzésű RÁDIOTAXIST is! Jó MAGYAR emberek jól össze fogva sok mindent el tudnak érni!
góré001 2009.01.25. 17:40:54 / # 191893
Kértelek , hogy ne a politikai topik stilusában vitatkozzunk! Ha jól tudom senkinek sincs egy tarifa a kocsijában! Még a mezitlábasoknak is van vagy 8 meg néha 2X8 , hogy a különböző kis válról inditható dolgokról ne is beszéljünk! érdekes akik ezzel járnak már 3-éve az valahogyan nem szúrta a szemedet! Nos még egyszer leirom! Kötöttünk egy nagy szerződést az ORSZÁGOS REHABILITÁCIÓS INTÉZETTEL , ahol az volt a kérés előre tudjuk megmondani kit mennyiért is viszünk haza a kocsijával együtt! Több száz erre rászoruló van és mi egy ALAPITVÁNYI támogatás keretében szálltunk be! Szerintem ezen nem kellene ennyi és igy csámcsogni! nekünk fontos a betegeknek segit az alapitvány meg örűl!
Bao 2009.01.25. 17:35:34 / # 191892
Harcodhoz sok erőt és kitartást kívánok! Szebb jövőt!!! :)
góré001 2009.01.25. 17:35:14 / # 191891
Öt anyagilag és erkölcsileg is egymás felé és a CÉG felé és a TAXISOK felé is elkötelezett személy össze hangolt vezetése! Itt mindenkinek le van osztva a feladata és beszámol a másik négynek minden hétfőn! Igy nincs sunyiba sutyiba és felelőtlenűl meghozott vagy becsapott helyzetű CÉG vezetés! Itt minden rossz döntés egyformán fáj és minden jó döntés egyforma örömet okoz! Együtt sirunk és együtt nevetünk!! Remélem az utcán egyre gyorsabban megjelenik mind ennek hatása!!
ata8 2009.01.25. 17:35:00 / # 191890
Pontosan ezek miatt írtam,hogy nagyon demagóg az amit itt vetítesz.Ha én le akarnám csökkenteni a létszámot,nem hírdetnék KEDVEZMÉNYES, MEG AKCIÓS felvételeket. Mindegy milyen kocsival, csak gyertek hozzám, nekem fizessetek. Na ez azt gondolom, eléggé szemben áll azzal, amiket itt leírsz. Nektek hány tarifa van a taxiórában??? Ha jól tudom, nem egy. Miért??? Majd akkor lesz ez hiteles tőled, ha te ezeket már megtetted, de addig??????? Addig, míg te mész alá minden cég tarifájának, addig te ne beszélj olyasmit, hogy az a taxisért, és annak felemelkedéséért van.
csogu 2009.01.25. 17:34:41 / # 191885
Ok, a higgadt válaszod lenyugtatott, további kellemes napot neked!

góré001 2009.01.25. 17:30:56 / # 191889
Csogú! Gondoltam a jelenlegi helyzetemben is elképzelsz annyi észt és tudatot , hogy tudjam miről is beszélek , no meg ezt már annyiszor de annyiszor átbeszéltük! Hát persze , hogy ez igy működne ez lenne az értelme vagy csak ennek lenne értelme semmi másnak! Azonban ez a mostani helyzeten semmit de semmit nem változtatna! A ma " nem keresők " ettől még nem keresnének jobban!! És ma ez a FŐ KARDINÁLIS kérdés mitől tudna többet keresni a ma a pályán lévő TAXIS!! Sajnos amig nem lehet normálisan emberi nangon egymással beszélni addig nincs nagyon megoldás sem! Már szinte minden politikai erővel beszéltem most talán sikerűl legalább az alapot megemeltetni és azzal az ideológiával , hogy az első 2km benne van! Igy talán tálalható! A jobb oldalon??? - mát túl vagyok most jön a neheze! SZDSZ - MSZP! a héten vagyok hívatalos majd megglátom mi az aggály és akadály!!
Péntek 2009.01.25. 17:14:22 / # 191859
Szia Pali ! PAPA - ÖCSI- ZOLI-DUDI ez mit jelent ?

Péntek 2009.01.25. 17:14:20 / # 191888
Szia Pali ! PAPA - ÖCSI- ZOLI-DUDI ez mit jelent ?
csogu 2009.01.25. 17:12:30 / # 191887
Pali, annyiszor, de annyiszor elmagyaráztuk már ezt nektek, de nem akarjátok megérteni...mert ezt nem lehet nem megérteni, ezt nem akarni kell megérteni. Ha lenne létszámlimit, mondjuk 3000, akkor ez nem azt jelenti, hogy szelektálunk, azt mondjuk pl. X Y-nak, hogy holnaptól nem taxizhat, hanem ADDIG(!!!) amíg nem csökken le a létszám 3 ezer alá, nem kaphatna jogosultságot senki arra, hogy a szakmába jöhessen. Mondjátok meg, mi olyan nehéz ebben megérteni??? Van 6000 almácskátok, és amíg nem hamiztok meg abból 3 ezret, addig nem mehettek az almafához újabb almáért, mert jön az őr és rábasz kicsi kezecskétekre. Ennyi, mit nem lehet ebben megérteni? Miért kell azt írni, hogy kimerné felvállalni az Isten szerepét, meg tönkre tenni ennyi, meg ennyi családot. Megfogadtam, hogy nem akadok ki, meg nem írok, nem szólok bele, de könyörgöm a mindenhatóra...tessék már megérteni, hogy itt felnőtt emberek vannak és nem agyhalottak (még ha úgy is tűrjük a dolgokat) és tessék már ennek megfelelően kommunikálni velünk. Kérem! Ne vedd kérlek a személyed támadásának, csak annyira bosszantó már, hogy olyan rosszul van tálalva a trutyi nekünk, hogy az már csak na.
góré001 2009.01.25. 17:03:20 / # 191886
Nem vagy nem csak a tarifával van a gond! Azt gondolom TE is tudod a létszám borzalmasan nagy! nem birja el BUDAPEST ezt a sok Taxit! Nem hogy csökkenne még nővekszik is hónapról hónapra! sajnos egyszer sikerült elérnem , hogy legyen létszám limit de egy nagyon aranyos kedves taxis védő angyal az ALKOTMÁNY BIRÓSÁGNÁL megvétózta! Azóta senki egyetlen politikai erő sem nyúl bele sem igy sem úgy! Bp -en max 3000 Taxira lenne szükség! A jelenlegi forgalmat figyelembe véve jól - NAGYON JÓL meg lehetne annak a 3000 Taxisnak élnie! De ki játszik ISTENT ki essen ki kinek szabadjon kinek nem?? Minek alapján lehet egyiknek igen a másiknak nem! Sajnos sem ANGOL , sem AMERIKAI helyzetet nem lehet immáron létre hozni! Nos azért az elgondolkodtató , hogy a pénztelenség ellenére nem csökken hanem növekszik a dolgozoi létszám! Az mekkora felháborodást váltana ki ha egy varázs ütésre elkezdene valaki szelektálni! Képzeld el akkor is mennyi család mennyi ember sérülne! Tarifa! Egyetértek magasabbnak kéne lenni de a kereslet kinálati piac meghatározza a jelenlegi helyzetet! Igy is hatalmas vissza esés van mindenkinél képzeld el ha " áron "dolgozna mindenki! Megpróbálom elérni amit csak lehet a tarifában de nem old majd meg semmit! A piacra kerűlés feltáétel rendszerét kellene megváltoztatni! Milyen iskolai végzettség , milyen kocsi , milyen tárgyi tudás ! Ez ma kivitelezhettetlen! A szapulás csak úgy bele a világba semmit sem ér kérdezz válaszolok igy értelmesebb! Momd az ötletedet én meg válaszolok!
ata8 2009.01.25. 16:46:01 / # 191884
Nem a rosszindulat az ami dolgozik bennem, hanem a felháborodás. Felháborít,amit műveltek a TAXIS társadalommal. Okoska nagyjából megfogalmazta: vidékre a vidéki tarifával megyek. Mindenkinek!!!! A taxi sosem volt szociális intézmény. Aki taxiba ül, nagyon jól tudja, hogy az pénzbe kerül. Nem nagyon kellene ezt neked,meg a hozzád hasonlóknak még lejjebb csavarni,hiszen így is megalázóan alacsony díjért szolgáltatunk.Valamelyik topikban mostanában írták,hogy tulajdonképpen a mekiben több marad a dolgozónak,mint a taxiban. Ehhez képest itt mi ruházunk be,minden felelősség a mienk,életek múlhatnak rajtunk,stb. Sorolhatnám,de ez téged gondolom nem érdekel.Lenne még,de tudom,annyit ér,mintha lóval imádkoznék. Ez nem rád vonatkozó sértés,csak egy hasonlat.
okoska14 2009.01.25. 12:47:31 / # 191883
A Citynél a legolcsóbb retúr tarifa: 450 Ft, a Tele5-nél pedig 430 Ft... A 165 Ft/km nagyon karcsú,de úgy is mondhatnám, hogy s z e m é r m e t l e n ü l kevés.Főleg az elvárásokkal szemben,amit a taxisoknak teljesíteniük kell a telefonszámtulajok felé. Nevetséges,ami itt folyik.SFRT vagy sima RT, egykutya.
góré001 2009.01.25. 11:55:41 / # 191882
ATA! Ez nem a politikai topik! Te most ahol vagy mennyiért is mész vidékre?? na ugye ! Nos én a nyugdijasokat mindig is a szivemen viseltem! Jó lenne ha TE is ezt tennéd! A vissza adást meg nem nálam kéne számon kérned ! Nálunk csak 40 ezer a tagdij és 107 vagyunk! Mi ebben a demagógia?? Ne mindig a rosszindulat oldalról közelits meg mindent! nem minden rossz amit más csinál! hallani fogsz még majd a TAXISOK érdekében tett intézkedéseinkről! Csak ne rosszindulatuan figyelj! Hátha Neked is megtetszenek a dolgok amiket itt most teszünk! Tudom miben hogyan és mennyire hibáztam de most oda át bebizonyosodott nem velem volt a baj! hanem azokban akikben " sajnos VAKON hittem" és akik hátba szúrtak! Ebből tanúltam és többet abba a mederbe nem lépek bele! Ha ott vagy akkot tudnod kell mennyien voltunk mennyi cimmel és most hol tartanak! Itt mi öten egymásra figyelve mindenkinek a feladatait szem elött tartava ezek a hibák nem jöhetnek! Épitkezünk csendben és szerényen és nagyon nagyon TAXIS és utas barátként! Remélem egyszer csak Te is megbarátkozol mind ezzel!- FIGYELJ ÉS KÉRDEZZ!!
ata8 2009.01.25. 11:38:08 / # 191881
pali. Ha ennyire a szíveden viseled a nyugdíjasok taxizási szándékát VAJON MIÉRT NEM TE PÓTOLOD KI A KÜLÖNBÖZETET??????????Nagyon idióta,és demagóg duma amit előadsz. A probléma az, hogy még mindig van, aki kajálja ezt, és ezért még fizet is.Tudjuk neked viszont csak az számít,hogy a lét beszedjed.Jó vastag bőrrel vagy megáldva.
kibic 2009.01.25. 11:29:13 / # 191880
a túlélésben egyetértünk a modszer kissé vitatható és aggájos
góré001 2009.01.25. 09:49:19 / # 191878
Sajnálom , hogy nem olvastad el mi miért van! Nos ez egy cél tarifa ez igy biztonságos ebből nem lesz vita! Tudod ez a fuvar a rokkant kocsikkal 90% ban vidékre megy! Ha jól tudom ma mindenhol 100-150-között megy Bp -en kivűl nos mi ennyiért állapodtunk meg! Az , hogy mi erre felfűztük a nyugdijasokat és a diákokat az csak egy kis kibővités! Remélem az nem baj ha valakinek a nyugdijas nagymamáját el visszük az SZTK-ba meg haza! Sajnos vacak világot élünk valahol oda fent jól el kú.....k ! Nekünk ezt túl kell élnűnk!

Oldalszám: 934