Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
üvegtigris 2009.03.21. 11:37:53 / # 192038
Nem értem!Nem értem,hogy miért vagytok annyira oda?Megveszitek a kártyalehúzót oszt hajrá.Nekem senki ne mondja,hogy a rádiónál gondot jelent ez a pár ezer ft. Beálltok a BP-drosztra és pörögtök.Láttam az éjszaka ott állt sórba egy rakat sf taxi.Ott lehet pénzt keresni.Kell a lehúzó,igenis kell.Nehogy a kedvesnek sétálnia kelljen öt métert egy autómatáig. Nem kell idegeskedni,pikk-pakk(ahogy a Béla mondaná)megtérül az ára. No jó munkát.

Pannon Puma 2009.03.20. 22:01:15 / # 192037
Finom és elegáns véleményed -szerintem- nem minősít semmit csak téged. Így kellene minden cégnek tennie ! Erről írtunk több oldalon. Azért nem volt eddig kártyalehúzó a cégek többségénél, mert ez a tulajdonosi kőrnek nem szolgálta érdekét. Ezt tudtuk. Mi lesz most? Fogcsikorgatva mennek a City után ! Kell venniük software-t, fedezetet, garanciát biztosítani a bank felé a kártyalehúzok működtetéséhez. Stb... IGENCSAK ZSEBBE KELL NYÚLNI. /-valakinek. A P. ezt nem vállalta. Azok az idők már elmúltak amikor a hp kiállt az erkélyre és pénzt kért a taxisoktól a folytatáshoz. Ma már nem lehet a taxist terhelni plusz pénzek beszedésével. - S Ő T !!! El kell gondolkodni minden érdekeltnek, hogy hogyan tudja segíteni a taxisait. Adott esetben tagdíj csökkentéssel, kauciós megoldásokkal, kedvezményekkel. Itt a vége ! A kivagyiságnak. Aki taxiscéget akar működtetni Bp.-en annak tőkeerősnek kell lennie ! A süketelést és a nagyhangú dumákat már az értelmes taxisok nem veszik be. ( Ezek vannak többen.)
micimackó 2009.03.20. 20:43:00 / # 192033
A szar a szemét a geci city taxi! És még a kaukció egy részét is visszafizetik! Hú de szarul mennek otta dolgok!

everyday 2009.03.20. 16:45:40 / # 192036
április elején nem kell a City Taxinál tagdíjat fizetni.

törölt felh. 2009.03.19. 14:48:44 / # 192031
Most olvastam Zodiákus nevű topictárs írását.Kimásoltam ide is,miheztartás végett. Íme egy büncselekmény tiszta köntösbe csomagolva: Mi is az a KAUCIÓ??? "Megpróbálom leírni,üzletileg. Adott egy fuvarközvetítő iroda.Az alakulás idejében nincs megfelelő tőke a kezében,csak annyi,amennyivel fenntarthatja a rendszert.A tagdíjat emeli,többen lesznek,de a hasznot nem forgatja vissza a cégbe,mert az látható lenne az adóhatóság előtt.Így arra "kényszerül",hogy befizettet az alvállalkozóival X összeget,amiből fedezni tudja,az álltala köttetet idióta szerződési feltételeket,mint például a 60-90 napos utalásokat a szerződött partnerektől.Erre az összegre visszafizetési garanciát nem tud vállalni,mivel a törvény egy Kft. esetében csak korlátozott anyagi felelőséget állapít meg.Tehát,ezek után megsértik a vállalkozási törvényt,és a piramis játékokhoz hasonlóan,büntető jogi felelősség kérdését is kimerítik a gazdasági büncselekmény területén.Ezen összegek után kamatot nem fizet(kivétel a City),annak ellenére,hogy információim szerint,két működő bankszámla közül, a kauciók egymástól függetlenül vannak lekötve.Esetenként 60-tól 98 millió forintról beszélünk,amelyhez nem kell nagy matek,hogy mekkora is a haszon...Gyakorlatilag,a taxis vállalkozó,az álltala befizetett pénzből fizetteti ki azokat a fuvarokat,amelyekért már havonta egyszer fizetett fuvarszervezési díjat,és a fuvarból még Ő ad kedvezményt,majd elmegy a pénzéért a pénztárba,ahol nem biztos,hogy mindennap ki tudják fizetni! " Tehát a jelenlegi formájában kauciót szedni az márpedig bűncselekmény. Ugyanezt a szöveget másolom be minden illetékes oldalra,ahol ezt hivatalból üldözik.

stat 2009.03.17. 10:58:14 / # 192028
Ezt mind-mind mi fogjuk megfizetni , kiköhögni.
micimackó 2009.03.10. 15:47:40 / # 192021
Drága barátom! Ez a régmúlt! Azóta már alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez és új válságkezelő programjuk van! Működik! Az általad említett papírok beszerzése rengeteg pénzbe és időbe kerül. A rádió taxik nem papírokkal és vizsgákkal működnek, hanem benzinnel! Itt dolgozni kell és nem papírokat mutogatni!
csogu 2009.03.10. 15:12:48 / # 192020
Hattomi! Most látom, hogy a honlapotokon nincs fent a hallotaxi linkje, egy erre a topikra mutató hivatkozással!:-( Ennek van valami különleges oka?:-)
Kempes 2009.03.10. 15:09:49 / # 192019
micimackó 2009.03.10. 15:02:15 / # 192018
A Darócin mindig van felvétel. Akár éjszaka az utcán is elintéznek mindent. Van lehetőség olcsó autó és rendszám bérlésre (beépített kütyüvel és batyuval!), és nemsokára lesz ingyen kártyalehúzó is! És a telefonok is csörögnek éjjel nappal szakadatlanul! Szerintem nyárra piacvezető lesz a cég! A Hcs-nek és a 600nak már készítik a egyedi limuzint amivel tárgyalásokra járnak majd! Azokat a taxisokat akik napi 20 óránál többet dolgoznak az utasok gördülékenyebb kiszolgálása érdekében ezekkel a limuzinokkal fogják családostul nyaralni vinni. A vidékről felkerült friss munkavállalóknak ingyenes papíralapú térképet biztosítanak és egy Rádió Taxi feliratú nylon reklámszatyrot is adnak amibe a megkeresett pénzt tudják tartani. (a rendszeresített méretű pénztárcák már kicsinek bizonyulnak!) Egyéb információkért hívjátok a Farkas András élőerő managert az ismert telefonszámokon!
evetke 2009.03.10. 14:47:45 / # 192017
Mi a f@szra kell a Pálnak pénz? A villanyt meg a gázt kikapcsolták a házában. Bocsi! Pontosítanék! A házban amiben lakott, mert a ház a banké volt! Autót bármikor tud lejmolni bárhonnan, ergó nem baj ha nem fizet érte, mert van másik. A hajléktalanoknak van ingyenkonyha, tehát a kajája is meg van oldva. Mostanában az eső is gyakran esik, a fürdés sem lehet gond és a természetes vizek is elkezdenek melegedni lassan. Mondjuk elég szar lehet 60 évesen megtanulni takarékosan élni!
törölt felh. 2009.03.10. 13:11:27 / # 192016
Kérem szépen érdeklődni szeretnék,hogy van e felvétel a rádiótaxihoz? Mi a társaimmal a Daróczi útira gondoltunk. Úgy hallottuk,hogy nagyon pörög a munka és örömmel látják az új belépőket,hogy eltudják látni a megrendelőket kocsival. Nyíregyházáról telepűlnénk a fővárosba,mert itt semmi munka nincs. Kérem,ha valaki itt válaszolna azt megköszönnénk.

A Sírköves 2009.03.10. 12:22:16 / # 192015
és nagybaszó!
kritikus 2009.03.10. 12:17:08 / # 192014
Képzelheti magát akárkinek a horvát,csak egy szarházi taxis /az ő szavaival élve /lett.Ráadásul teljesen alkalmatlan rá.De nem baj a férgese ugyis hamar kihullik.Egyre jobban csúszik le a lejtőn.Szánalmas senki.Álom világan él azt hiszi körülötte forog a taxis szakma,közben a taxisok legalján található.Nincs az ég világon semmije.Egy szánalmas vén ember,egy nagy nulla.
csogu 2009.03.10. 12:10:47 / # 192013
Van egy harmadik lehetőség: Olvass emailt
A Sírköves 2009.03.10. 11:49:10 / # 192012
Mindig nagybaszó volt és gáláns. :)
taxico 2009.03.10. 11:38:29 / # 192011
Kavarognak a fejemben a gondolatok! "le@arom kell a pénz".-Nekem nem banyek?Ha a f@ másik oldalán állok akkor már nem is olyan jó dolog a szopás?A nagypályások, batyusok (tényleg batyud nincs vagy legalább felhúzott rádiód ?)turkálnak a zsebemben.Mindig is hánytam tőlük.Koldus és királyfi. Modern változat. Miféle friss kinevezésről van itt nagybaszó?
Nevem senki 2009.03.10. 08:52:25 / # 192010
Esküszöm, nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek:-((
csogu 2009.03.10. 06:34:45 / # 192009
Azért érdekes dolgok ezek kérlek…7 éve volt egy beszélgetés. Akkor páran nagyon szerettük volna, hogy eltöröld a 2 perces első feldobást. Lobbiztunk is nálad érte rendesen, de hajthatatlan voltál…idézlek: - A 2 perces cím, a Rádiótaxi védjegye…úgy kell nyomni, hogy odaérjél, aki erre sem képes, az nem is taxis. Akkor nagyon csúnyát gondoltam magamban, bevallom…de lenyeltem…lenyeltük, mint annyi mást is az évek során. Erre (ahogy ezt te is mondtad tegnap) a Te külön kérésedre eltörölték a 2 percest és az első feldobás 5 perces lett…mivel olyan címekre nyomtál 2 perccel, ahová fizikai képtelenség odaérni…és amikor ezt neked szóvá tették, akkor azt válaszoltad: „lesz@rom, kell a pénz!” Hallom, hogy az általánosban folyamatosan beolvassák, hogy 2 nap meg nem válthatót kaptál…nem dolgozhattál…milyen érzés? Milyen érzés, hogy 2 perccel KELL odaérned, mert KELL a pénz…majd vársz a kedvesre, amíg megiszik még egy sört, amíg még dob egy sárgát…és örülhetünk, ha csak ezt! A friss kinevezésedhez gratulálok és sok sikert hozzá…őszintén szólva, nem is neked való ez a szakma…ez túl kemény…sajnos tudod gyenge volt az elmúlt 20 évben az érdekvédelmünk…igaz, mehetünk a buszsávban, meg nem kell védeni az életünket a biztonsági övvel…de hogy pénzt sem tudunk keresni, az is biztos…és neee, nee mondd, hogy Te tudtál, mert erről is hallottam ma éjszaka… Mind1 Pali, téged így kell elfogadni…aki akar, hogy nem szabad hitelt adni a szavadnak:-((((

csogu 2009.03.10. 06:19:38 / # 192008
Te Pali….én nem értelek, de komolyan…. 1 év után felhívsz és ferdítesz…olyan dologban, amihez különben semmi közöm és tőlem független:-( Mondd, ezek után hogy bízzon benned az ember? Neked ez a véredben van? Nem vert az elmúlt években az Isten épp eleget ahhoz, hogy leszokj erről?:-( Tudhatod nagyon jól, hogy ebben a szakmában semmi sem titok. Főleg a hallotaxi létezése óta… Mindegy, nem is folytatom…de kérlek, csak akkor hívj, ha őszinte és egyenes emberré tudtál válni… Számomra ez érthetetlen…

Oldalszám: 934