Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2009.09.01. 15:08:22 / # 192803
A 90 %-a elmegy 2-5 perccel, úgy viszik mint a cukrot, nem lehet hozzá férni. Miről beszélsz?
dog 2009.09.01. 14:02:47 / # 192802
Elérkezett a szeptember. Vége a nyári akciónak? Jó lenne pénzért dolgozni és nem gombokért. Mikor vesszük le a "kampány" matricát? Királyunk kérünk válaszólj!!!!!!!!!600!!!

Pannon Puma 2009.08.28. 19:43:27 / # 192799
Én is idézek a Pali-tól: " - Tudom, hogy taxizni nem érdemes, de központot fentartani igen. Szorozzunk csak...."
Pannon Puma 2009.08.28. 19:12:28 / # 192798
Sziasztok újra itt vagyok ! (sajnos) Azt hallom manapság, hogy pár héttel ezelőtt 3,5 milláért is odaadta volna a kék - fehér (Erről a libások jutnak az eszembe. Öreg hiba.)rédijóótaxit! A fő hiba az volt -szerinte-, hogy a kisebbik fia a Krisztián is eltünt pár millával. Nem maradt neki más csak a töpörtyű meg az új barátnő aki -éppen most,pillanatnyilag nem dolgozik-. Elvitte a bank a házat, az Elmű a villanyórát. Maradt a bérautó meg a nagy rizsa ! A többit még - egyenlőre- hagyjuk.
forest95 2009.08.28. 17:27:41 / # 192797
"mert akkor azt kívántam neki, hogy egyszer egy hónapig kelljen ebből megélnie és az ő szájába tegyék a....kenyeret..." TE KIS BOSZORKÁNY!!!!!!! Mindenkinek figyelem! Ha lehet mindenki kerülje messzire a csoguval való mindennemű kapcsolatot!.......DDDDDDD
csogu 2009.08.28. 12:54:47 / # 192795
Gyerekek, ha valaki találkozik a Palival, legyen olyan kedves és kérdezze már meg, hogy mi a véleménye most arról, amit anno nekem 2 éve mondott?! Idézem: [i]Nektek a legjobb. Jó ha napi 1-2 órát dolgoztok. Mert az nem munka, hogy ültök az autóban és cseverésztek, miközben címre vártok...de az sem munka, amikor a címre mentek, mert az is csak autókázás...a munka az akkor kezdődik, amikor beül az utas és addig tart, amíg ki nem száll. ...nektek a legjobb, mert amíg a szegény fuvarszervező 24 órát dolgozik, addig Ti csak ücsörögtök és csak le kell nyomni azt a kis fekete gombot és máris a szátokba teszik a kenyeret.[/i] Na az érdekelne, hogy ezt még mindig így gondolja-e, mert akkor azt kívántam neki, hogy egyszer egy hónapig kelljen ebből megélnie és az ő szájába tegyék a....kenyeret...

szálka 2009.08.28. 12:43:09 / # 192794
Egy újabb gyöngyszem: Tegnap az újdonsült kolléga felvette a XVII.ker-ben a VII. utcát,persze akciós izébizé sok jutalommal és utána segítséget kért, nem találta mert NEM TUDTA,HOGYAN KELL BEÍRNI A GPS-be.....és persze a jutalmakat felhasználva később el lehet vinni a fuvarokat olyanok elől,akik a képességeik alapján inkább nevezhetők taxisnak. Daróczi út-ÉBRESZTŐ!!!!! A 2.világháborúban az amerikaiak annyi fegyvert gyártottak és hoztak Európába,hogy a németek bármennyit süllyesztettek el az óceánokon maradt elég.Ott fontos volt a mennyiség. Itt manapság nem kéne a minőségre több hangsúlyt fektetni???

Kempes 2009.08.26. 17:48:06 / # 192791
irjatok peticiót. a tele 5nél óriási eredményt hozott
Fantomas 2009.08.26. 17:41:40 / # 192790
Igaza van a 607 Gyulának,szegény Eszti,amit ma alakitott,az (nem csak ma) kritikán aluli,és ezt nem csak mi halgatjuk,hanem az utasok is!!!A Nagymezö droszt,az valami isteni,okos találmány,ha nem figyelsz,egész nap nem dolgozol.
szálka 2009.08.26. 16:05:43 / # 192789
Ehhez pedig csak annyit,hogy a Janit sokszor nem lehet érteni,amit a Móni csinál az maga az ámokfutás!!
szálka 2009.08.26. 15:59:41 / # 192788
Egy apró történet,hogy mennyire nem ördögtől való az elvárható tanulás.Én a 80-as évek végén kezdtem taxizni.Mint sokan mások a Főtaxinál mellékfoglalkozásként(ott így hívták)szerettem volna.Helyismereti vizsgán/bizony akkor volt ilyen/egy külvárosi tanács(Önkorm.)pontos címét nem tudtam,a teret ahol volt igen,csak a HÁZSZÁMOT nem...és megköszönték a részvételem és egy későbbi vizsgára invitáltak.Igaz hozzátették,főállásba felvettek volna úgy is.Aki csinálta akkor az úgy is érti mit jelentett akkor munkakönyvet eltenni és stb...Akkor még így volt,ÉRTED!!!!!GPS.hahaha..
szálka 2009.08.26. 15:34:37 / # 192787
Értem én ,hogy véded a mundér becsületét...hajrá
szálka 2009.08.26. 15:33:35 / # 192786
Drága barátom! Ne hőzöngj,hanem gondolkozz józanul.Az iskolában is először leültünk tanulni,aztán ki többet,ki kevesebbet,de tudtunk.Aki taxizni akar,de hiányosak az ismeretei,üljön le és tanuljon,mert amit így művel az önmagának ciki,viszont a többségre nézve egyenesen sértő.Annak semmi köze a taxizáshoz,ha valaki azért adja vissza a tv-droszton kapott Báthory utcát,mert nem tudja helyesen leírni(beírni a GPS-be)és ezért szerinte nincs is olyan.Ez pusztán történelmi és nyelvismeret.
kari31 2009.08.26. 15:11:25 / # 192785
Ha figyeltél volna, a kolléga a János kórház-traumát kereste...nem pedig a főbejáratot...
jomeo! 2009.08.26. 12:02:49 / # 192784
[b][font size=17]HOLNAP IS 0-24 ÓRÁIG SZTRÁJK! RÉSZLETEK A SZTRÁJK! FÓRUMBAN.

gyula607 2009.08.26. 11:13:07 / # 192783
Tisztelt Vezetőség,Kedves Tamás! Így húsz év taxizás után már azt hiszem van elképzelésem a DISZPÉCSER munkáról, Marha nehéz. Nekem eszembe nem jutna csinálni,nagyon fárasztó sok figyelmet hozzáértést,memóriát igénylő talán már nem is munka hanem hivatás. Sajnos nagyon kevés jó Diszpécser van,de ezért találták fel az ÖNKRITIKÁT,ha valaki ezt szeretné,de nem tudja csinálni akkor nem kéne erőltetnie fel kell állni. Ám ha ez magától nem megy talán nektek kéne odahatni hogy ha valaki egy papírra sorban számokat írni vagy visszaolvasni nem tud arról nem biztos hogy a dropszrendszer tehet,ne erőltesse!

bacilusgazda 2009.08.26. 06:33:18 / # 192782
azzal hogy beléptél a céghez ide tartozol függetlenül attól mióta taxizol és mennyit tudsz erről a szakmáról de a kívülálló az utas nem téged a kezdőt minősíti ha hibát észlel hanem a céget aki befogadott és lehetőséget adott neked arra hogy megélj abból amihez nem értesz neked úgy kellene viselkedned hogy a legkevésbé járasd le a cégedet ha valamit nem tudsz az nem baj de úgy járjál annak utána hogy minél kevesebben röhöghessenek rajtad és a cégeden ha elmész az autószerelőhöz vagy az orvoshoz elvárod tőle hogy értsen ahhoz amiért pénzt kér vagy elfogadod hogy kísérletezzen rajtad vagy az autódon a te pénzedért
gyula607 2009.08.26. 06:30:40 / # 192781
Gondolom te mindig ilyen megértő vagy! Amikor egy "kezdő" kolléga a Nyugati helyett elvisz a Keletibe,amikor az étterembe a marhapörkölt helyett zsíros-kenyeret kapsz mert a "kezdő" szakács még nem tud főzni,a fogorvos a jó fogadat húzza ki a rossz helyett,mert KEZDŐ! Ez egy SZAKMA amitől vannak minimális elvárások még egy kezdőtől is. Nem baj ha a GPS-böl taxizik,de akkor legalább ennek a használatát tanulja meg profin,mivel azt sem elég megvenni azt is meg kell TANULNI kezelni.
truth 2009.08.25. 19:28:13 / # 192780
mindenki szövegel,hogy mit csinál a másik,de az mindegy ha ti hibáztok!!! ez undorító!!!inkább segíteni kellene a kezdőknek,nem pedig lenézni őket!!!nem ezek az emberek járatják le az egyes társaságokat hanem ti akik leszóljátok őket és gúnyt űztök a hibáikból!!!ezeket a hibákat csak a kollégák hallják a csövön,ti meg itt kibeszélitek.gusztustalan!!!várom a visszaszólásokat!!!

törölt felh. 2009.08.25. 18:53:11 / # 192779
Miért nincs igazam? Miért nem vagyok igazságos? Én nem mondtam egy szóval sem hogy ha valaki nem tud ilyen dolgokat akkor az helyes. Nekem is az a véleményem, hogy igen is a Mátyás templomot illene tudni, hogy hol van. Aztán, hogy ezeket a dolgokat miképp kellene kezelni abban már lehet nem egyformán gondolkozunk. Az meg szerintem nem okoz gondot.
Oldalszám: 934