Hozzászólások száma: 1073
Ugrás a hírhez Oldalszám: 54
Témakörök > Hírek fórumai > Nem állunk meg! TOR TÚRA! TAXISDEMONSTRÁCIÓ JÚNIUS 4-ÉN! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2012.06.05. 13:21:03 / # 173757
Igen, az tetszene, mi, ha élő adásban megfejelném a Vizyt? :-D
mezitlábas1 2012.06.05. 13:20:23 / # 173756
UGYE TEGNAP EZÉRT DEMOSTRÁLTUNK!! Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaim! a május 17.én megtartott Érdekképviseletek és a Főváros közötti egyeztetés teljes sikertelenséggel zárult. A Főváros továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a nappali tarifa 700ft-os alapdíj mellett 240 ft-os km díjjal legyen maximálva úgy, hogy az éjszakai tarifát eltörlik! Mindez mellet az előzőekben ismertetett szigorításokat bevezetik: 10 év tengelytáv 2550 Autó szín egységesítése (fóliázás, fényezés) csomagtér 430 liter Euró4 semmilyen írásos anyagot nem kaptunk, hogy megváltoztatnák az 1.600cm3 vonatkozó előírásukat! A kész tervezet június 20-án kerül a közgyűlés elé ezt az érdekképviseletek a beterjesztés előtt 3 nappal fogják megismerni A Főváros szabályozási tervezete elfogadhatatlan, hozzáállásuk felháborító! A legkeményebb tiltakozással fognak szembesülni mind írásban, mind tettekben Elutasítjuk a Főváros (BKK) javaslatát mindenre tekintettel. A tarifa bevezetése/ módosítása 2013 januári bevezetéssel teljességgel elfogadhatatlan ezt a közgyűlés azonnali hatállyal júliustól is elő írhatja az éjszakai tarifa elvétele a maximált tarifa esetén elfogadhatatlan ha nincs fix tarifa csak maximált, akkor az legyen: Nappali tarifa: 700Ft alap 360 Ft/ km 90 ft/ perc Éjszakai 800 Ft alap /400 Ft/Km /125Ft/perc díjjal 14 éve maximálták az árat. nem tehetik meg, hogy ennyi idő után sem emelnek, pláne azt nem, hogy még csökkentenek is! Azonnali hatállyal kell bevezetni bármilyen tarifa (fix, maximált) bevezetése esetén is a főváros elvárásai túlzóak, minden szakmai indokot mellőznek, a szolgáltatás javulása ettől nem várható, mi több, romlani fog. Bármilyen elvárás a Főváros részéről csak is kifutó rendszerben képzelhető el de csak is akkor ha a tarifát előtte rendbe tették. A szigorú feltételek csak a pályára lépők, ill. kocsit cserélőkre vonatkozzanak, de a pályán lévőkre a kocsi cseréig nem! A Főváros mindentől elzárkózott és el is zárkózik a mai napig. Ez a cinikus hozzáállás, a szakmához nem értésük több ezer taxis és családjának a tönkretételét szolgálja! Ezt nem engedjük, Nem engedhetjük! A TGFSZ ezért egy demonstráció sorozatba kezd melynek első napja május 28, hétfő 15 óra. A részletes összeállítás később kerül ismertetésre! 2012-05-18 Üdvözlettel Farkas Zsolt

hiénakutya 2012.06.05. 13:20:07 / # 173755
Ők nem mennek be, a Dudás megy be, mint Kamara.
hiénakutya 2012.06.05. 13:18:00 / # 173754
Micsoda? Ez? Ez az Index játéka. Engem a hivatalos érdekel. Dáci lépten-nyomon elmondta, hogy majd a budapestiek eldöntik, hogy milyen legyen a taxi (lásd még: ócska, primitív demagógia), és a szavazás jelenleg is folyik. Tudjuk, hogy hol folyik? Van erre egy link, ahol az egész nap a számítógép előtt kotló informatikusok, brókerek és különböző ügyviteli alkalmazottak voksolhatnak? Én is zavaznék! Hun lehet, he?
szálka 2012.06.05. 13:11:44 / # 173753
Figyu Csogu! - Tomajer elővezette a gördülő demonstráció ötletét. - Metál rárepült, és magáévá tette. - Tamás leüvölti ezért a Metál fejét, aki bocsánatkérően néz, mint egy kisboci. (és szarik rá) - Apukafarkaszsolt elhív engem egy szupertitkos szűkkörű stratégiai megbeszélésre, ahol ott lenne a Metál. - Rövid úton elzárkózom, mert nem bízom benne, de értem, hogy lassan nem lehet megkerülni. - Két napra rá apuka többek előtt elnézést kér tőlem, mondván nekem lett igazam a Metált illetően. - a temetés után Tarlós égre-földre nyilatkozik baromságokat, többekben felmerül, hogy valakinek helyre kéne tenni. - Mostanra nyílt titok, hogy én írtam azt a " Kettős Átok " című nyílt levelet, amit a Tamás volt szíves kitenni a főoldalra. - megbeszéltük, hogy a Tgfsz nevében szétküldik a sajtóban. - tudomásom szerint sehol nem landolt. A Málna.... nem nyilvánítanék véleményt. Ez a Tomajer asztala. Erről nekem az a véleményem, amit egy-két napja valahol pont Neked leírtam : - van a kiszolgáltatottságnak olyan foka, amikor már egy érdekképviselet nem mérlegelhet. A Málna ennek az érdekképviseletnek komoly részese volt....a többi az ő lelkiismerete.
baupexim1 2012.06.05. 13:07:05 / # 173747
"Programfelelősnek baupexim1 kollégában érzem azt a személyt, akinek lennének ötletei." kit kell lezúzni?:)
baupexim1 2012.06.05. 13:06:14 / # 173746
most kellene odakocognia 500 autónak...
csogu 2012.06.05. 12:57:34 / # 173745
Ezen nem kell meglepődni...ők nem demonstráltak (Főtaxi), ők lettek a kiváltságosok. TGFSz, 1000 embert kivittetek...hol a felelősségvállalás? Hol a válaszlépés? Na mentem ebédelni, mert túmács vagyok már magamnak is, és ha ennyi sem elég, akkor ez olyan, mint lóval imádkozni... Gondolom most mennek a telefonok és értetlenkednek, hogy bazzz, de nem ezt ígérték nekünk... Jajjj gyerekek...nőjetek már fel:-)))
csogu 2012.06.05. 12:54:25 / # 173744
Személyi cserék is időszerűek, ha ezt elrontják... Kommunikációs igazgatónak Hiénakutyát javasolnám. Tárgyilagos, összeszedett gondolatai vannak, és hozna nézettséget a médiának is egy-egy vitaműsor alkalmával. Programfelelősnek baupexim1 kollégában érzem azt a személyt, akinek lennének ötletei. Miklós mehetnek elnöknek. Szálka meg alelnöknek. Málna meg kapcsolati és tanácsadói státuszt kaphatna...csekélyke ellenszolgáltatás fejében. Tomajer lehetne szónok, mert ha rágyakorol, akkor megy neki...mondjuk mint kameraman leszerepelt, mert mire megnéztem a felvételt, leszédültem az ágyról, úgy kapkodta a képet... F. Zsolt, meg értékes ember, mert mindenkit, akinek fárasztó ötletei vannak és azzal bombázzák az aktív stábot, hozzá küldenénk. Hagy beszélgessenek:-))
szálka 2012.06.05. 12:51:52 / # 173743
He-He-he-he! :-((((((((((((((((( Úgyse titok, ha titok az se érdekel. Most nem. A szavamat se adtam, hogy nem hozom nyilvánosságra. 8 perce azt írtam a Főtaxiról, hogy "EGY(séges) egész... Most kaptam egy e-mailt, hogy az a mai tárgyalás, amelynek részt vevői lettek volna -Telegdy, Metál, Dudás, kamarai atyaúristenek : Elmaradt. Illetve, állítólag csak a Dudás van ott....................
csogu 2012.06.05. 12:47:12 / # 173742
Figyu Szálka, Te egy értelmes gyerek vagy. Szóljál már az uraknak, hogy kivittek az utcára 1000 embert, ezzel zöld utat adva Metál Zolinak, hogy a megfizetett céljait elérje...ideje lenne a felelősséget is vállalni és nem ünnepelni és a sírunk gyorsabb kiásása miatt érkező gratulációk fogadását későbbre tenni. Ha meg nem tudják mit kell ilyenkor tenni, akkor kérdezzenek már meg valakit, aki nem csak a forgalomirányításhoz ért. Mondjuk kérjenek Málnától elnézést, és kérjék meg, hogy legalább az irányt mutassa meg...mert levágták a fejet, a test meg rohangál össze-vissza.
szálka 2012.06.05. 12:39:29 / # 173740
Nem! Ők, mint EGY(séges) egész. :-(
csogu 2012.06.05. 12:39:20 / # 173741
Egyáltalán milyen jogalapon mennek be Ők tárgyalni? Mondjuk ezt hagyjuk, de azok, akik ott ülnek...és leülnek velük tárgyalni, valóban nincsenek tisztában azzal, hogy olyanokkal tárgyalnak a krumpli áráról, akik még földet sem láttak, nemhogy krumplit? Mind1... Hallóóóóóó TGFSz!!!!!????????
csogu 2012.06.05. 12:30:37 / # 173739
Hétpecsétes titokról jut eszembe...azért az sem rossz, hogy Vizi Andris azt mondta, az üzleti titok, hogy ők milyen tarifát akarnak. ŐK? Mint fuvarszervezők?
csogu 2012.06.05. 12:27:01 / # 173720
A kalocsai mintás vezet...a linket ide többször is betettem, nem láttad?:-)
hiénakutya 2012.06.05. 12:21:06 / # 173719
Jó, hát előbb-utóbb ez úgyis kiderül. Esetleg kell valami kecsói kapcsolat, aki ismer valakit a gyárból, hogy mit nyomnak most, milyen színben, ilyesmi. Az is érdekes, hogy hétpecsétes titok, hogy milyen lesz az egységes külső, vagy az, hogy hogyan áll a szavazás. Egyáltalán, mire lehet szavazni? Hol? Vagy hogy megy ez? Tudja valaki? Azért egy ilyennel lépéselőnyhöz lehet juttatni valakit, ha esetleg más is rágerjedne a bulira. Az információval rendelkezőnek már kész a flottája, mikor a másik még csak a rendelést adja le...
baupexim1 2012.06.05. 12:20:02 / # 173704
még mindig azt mondom, mentes skoda, használt 2-3 éves szarok, flottakezelőtől egyben átvéve...
csogu 2012.06.05. 12:14:51 / # 173718
Hidd el, hogy egy ekkora darabszámnál már szinte ingyen is viheted...még házhoz is szállítják...volt rá már példa a szakmában, és nem ekkora számokról beszélünk...és nem ismert arcok voltak mögötte...erről Nevem senki kolléga tudna mesélni....szóval hidd csak el...
hiénakutya 2012.06.05. 12:10:03 / # 173738
Miért, vannak a TGFSZ-nek ötletei egyáltalán?
rosszqtya 2012.06.05. 12:08:43 / # 173703
a M. egyeztet és az ő agyrémei fognak megvalósulni, nem a mi, vagy a tgfsz ötletei... nem hinném hogy nekünk jó lesz... emlékszik valaki még arra, hogy a kb. 20 éve a meg lett fogva batyuval, majd etikás lett, utána egységvezető, szépen kiépítette közben a kapcsolatait, majd átpofátlankodott a citybe... most meg küldözgeti a sárga csekkjeit nekem a tagdíjára! ki a faszomtól tudja a nevem és a címem!? no ezek a nagy dolgok még

Oldalszám: 54