Hozzászólások száma: 3396
Oldalszám: 170
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisoknak is jár egy kis kikapcsolódás (képekkel) A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Nevem senki 2008.08.09. 11:40:22 / # 172157
Jól szóltál:-) A Dodinak szóló résszel különösen egyet értek!
888 2008.08.08. 23:12:27 / # 172156
Hogy ti mennyit írtatok! Nem győztem végig olvasni! csogu! Emlékszem többször leírtad, hgy mennyire rossz visonyba voltál annak idején tomajerrel. Még megis akartad verni. Valahogy egy ilyen feelingem van. Nem kéne cbtaxival is ugyanezt eljátszanatok? Nem a Bogdánin találkozni? Egyébként a ti mai írásotokból nekem kiderül, hogy már mind a keten hajlanátok egymás felé, de a dac, a sértödöttség még visszatart beneteket. Nem kne az ESSO kúton lerendezni ezt is? És mi megkönyelműdve vennénk tudomásul, hogy akét barát ismét egymásra talált. cbtaxi! Akik téged Dodinak szólítanak, azok személyesen ismernek! Ismernek téged is, és a másik felet is. Ahogy elköszöntél, az szerintem nem logikus. Te is haragudhatsz csogura, de ki haragudna rád? Ki ment neked, a kettőtök vitájába? Sehol nem olvastam olyat, hogy valaki ellenségeddé vált! Úgyhogy próbálj érzelmeid fölé emelkedni, és tisztázzátok akettötök közötti gyerekes civakodást! Bízm abban, hogy egyszer leszünk mi még egy társaságban, az ellenség csoguval, és az egészen jót röhögünk.

Bao 2008.08.08. 20:40:33 / # 172154
:)))
csogu 2008.08.08. 20:26:29 / # 172153
Hááát persze, de Bao egyből jelentkezett...neked ez nem gyanús?:-))
csogu 2008.08.08. 20:26:01 / # 172155
Anno, azokban a régi szép időkben, szerintem mi sokkal fantáziadúsabbak voltunk, amikor telefon betyárkodtunk. Akkoriban még nem volt telefonszám kijelzés, nem volt semmi, olyan nyers volt a piac. Már javában lezajlott pár ilyen betelefonálós műsor és terjedőben voltak a különböző kereskedelmi csatornák. Szóval a köztudat már meg volt dolgozva. Kisebb iszogatás után beindult a fantáziánk és rákattantunk a telefonra: 1, Keress egy vidéki telefonszámokat tartalmazó könyvet (magánszám legyen) 2, Komolyság és ünnepélyes, olyan bulis műsorvezetős stílust vegyél fel. Tárcsázz és jöhet a baromkodás: - Hallo…hallo…szép jó estét kívánok uram. Szecsenák Balázzsal beszélek? - Ő ő igen, Szecsenék Balázs vagyok! - Tisztelt uram, Karsanekker Tibor vagyok. Gondolom látta már ön is az RTL klubbon műsorunk, ahol sok szerencsés nyertes jutott hozzá a többmilliós nyereményéhez. - Ő ő ő persze, az asszonnyal rendszeresen nézzük (közben a telefon kagylóját letakarva üvölt kifelé valahova az asszonynak: Margiiiiiiiit gyere gyorsan, Karpater van a vonalban) - Uram, mint ahogy tudja, önök lehetnek a hónap nyertesei, de ehhez pár kérdésre felelniük kell. - Persze, persze, mondhassa (Margiiiiiiiiit, gyere mert fejbe b@szlak!) - Vannak-e az udvarban állatok? - Vannak persze, ő hát egy egész állatkert van itt. (közben beérkezett Margit, akit gyorsba felvilágosít pár szóban a férje) - Háááát csirke vagy kakas van-e? - Van hát, minden tojótól kezdve minden. - Uraaam, ön máris 1 millió forint leendő nyertese…ha sikeresen vesz két akadályt! Jöhet az első feladat. - Jöhet…jöhet… - Egy dalt kell elénekelnie…esetleg ott van maga mellett a kedves felesége? - Itt itt… - Jó, ő is segíthet magának. Figyel Balázs? Készen áll? - Figyelek, figyelek, figyelek… - Akkor mondok pár sort egy nagyon híres magyar népdalból, amennyiben tudják folytatni énekelve, akkor már szinte a zsebükben érezhetik az 1 millió forintos nyereményt!! - Modhassa! - Oké Balázs, figyeljen: Én elmentem a vásárba… - Tudjuk, tudjuk… - Akkoooooor énekeljék gyorsan!!! Ilyenkor olyan zenei élményben lehetett részünk, hogy szerintem már ezért érdemes volt megszületni… Amikor hallottuk, hogy lassan kimerül a kórus, akkor folytattuk: - Balááááááázs, önök mér félig nyertek is!!! - Jaaaajjj de jóóóó… - Már csak egy feladat van hátra. - Mondhassa, figyelünk. - Egy kakast kellene rávenni a kukorékolásra ééééééééés maguké az 1 milliós havi főnyeremény!!! - Ő ő ő a kakas az udvaron van… - Sebaj, adja át a telefont a kedves feleségének és hozza be a kakast, amint kukorékol egyet már önöké is az egymilliós főnyeremény!!!! - Hallo…hallooooo Margitka vagyok, az uram kirohant a baromfiudvarra… - Ön kilát oda a telefontól? - Igeeeen, pillanat, jó hosszú a zsinór. - Látja Balázst Margitka? - Igen látom, már kergeti a kakast. - Margitka, ééés mire fogják költeni ezt a rengeteg pénzt, ha sikerül megkukoréltatni a kakast? - Ó, hááát így hirtelen…hááát nem is tudom…talán bevakoljuk a házat, meg veszünk még disznyót is… - Hol tartunk Margitka, megvan már a kakas? - Már lassan megvan…már mindjárt megvan… - Jó-jó, csak siessünk, mert sajnos már csak 3 percük van a feladat teljesítésére…szóljon Balázsnak, hogy siessen… - Rendben… Itt általában nagy ordibálás volt hallható, Margitka kiengedte a tüdeje összes levegőjét… - Jön már…hozza a kakast… - Rendben…Balázs itt van Nagy lihegés, zihálás… - Itt vagyok, itt a kakas, mit kell most csinálni? - Meg kell kukorékoltatnia és maguké az 1 millió forint!!! Itt általában olyan hangok voltak hallhatók, amik bőven kimerítik az állatkínzás fogalmát…vérmérsékletünktől függőtt, hogy meddig mentünk el…de általában mindig ott lett vége a dolognak, hogy vagy elröhögtük a hangok miatt magunkat, vagy sajna lejárt a "játékidő":-))) Hogy gonoszság volt? Igen! De olyan jó volt, és különösebb kárt senkinek sem okoztunk:-))) Kicsit összehoztuk a családokat, mert minden vetélkedő kicsit összekovácsolja az embereket:-)))
Csumi 2008.08.08. 20:16:26 / # 172145
...ezt most a lányoktól kérdezed? :-)
Fox 2008.08.08. 20:04:29 / # 172151
:( "Van vele valami aranyember is" :DD

csogu 2008.08.08. 19:59:57 / # 172152
Érdekes, több ilyet is megnéztem anno (meg ezt is itt), de még megmosolyogtatni sem sikerült nekik. Persze ettől még lehet jó...
Fox 2008.08.08. 17:14:17 / # 172150
2# Tudom hogy régi gyerekek, de egyszerűen fenomenálisan sikerült!! :D
Fox 2008.08.08. 17:12:41 / # 172149
Tudom hogy régi gyerekek, de egyszerűen fenomenálisan sikerült!! :D

Anyuka 2008.08.08. 16:36:50 / # 172148
jaj! rontottam, a libafososok a travelesek, a palataxi az tényleg a csupa 9, de nem tudom, hogyan álcázzák magukat.
Anyuka 2008.08.08. 16:27:55 / # 172147
Nem, az egy másik! Ez a libafoszöld lacettikből álló csupa 9-es telefonszámú, azthiszem ez van rájuk technokolozva, hogy Hívja a legnagyobbat!:)
Bandie 2008.08.08. 13:58:43 / # 172146
Felvételi követelmények: 18. betöltött életév Jó fizikai állóképesség, erős kitartás Idegen nyelv ismerete Érvényes jogosítvány (min. KRESZ és e.ü. vizsga) Kitűnő városismeret Motiváció: nyitottság, csapatszellem, pozitív hozzáállás öööö, azt hogy nevezzük, amikor a buszsávban szambáznak lámpa nélkül? Mellesleg a múltkor ott röhögtem, 2 pedicabes kiscsávó tudta csak feltolni a járgányt a járdára :D
Fox 2008.08.08. 12:37:02 / # 172144
Na rohanok mert kész az ebéd, aztán egy kis fürcsi (majd integetek szemből Indi) aztán irány haza. csao
csogu 2008.08.08. 12:32:17 / # 172143
Hááát azt nem mondhatjuk, hogy nem gondoltál ránk:-)))
Fox 2008.08.08. 12:31:48 / # 172142
A csajok takaritanak én meg.. :D
Fox 2008.08.08. 12:31:28 / # 172141
:P Ez a kép most készült Zamárdiba, csak nektek!:P
csogu 2008.08.08. 12:27:06 / # 172140
Szabad ember! Látom a jövőt... Füred 2008.. Fox úr és marokba! :-D
Bao 2008.08.08. 12:24:04 / # 172139
Szabad ember! Látom a jövőt... Füred 2008.. Fox úr és Mareka! :)
Fox 2008.08.08. 12:21:15 / # 172138

Oldalszám: 170