Témakörök > Droszt Híradó > Szóljunk be tomajernek! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
tomajer | 2010.10.03. 10:13:01 / # 168797 |
Neeeem.... csak ezééé reménykedtem, hogy a "kör" elején kerülök sorra....;-)
|
|
nagyonkedves | 2010.10.03. 10:09:10 / # 168796 |
|
mééé?
nálatok máskípp mongyák? :))
|
tomajer | 2010.10.03. 09:53:51 / # 168805 |
"körbeérek rajtatok" ?!? ;-)
|
|
nagyonkedves | 2010.10.03. 09:45:13 / # 168802 |
|
szegénykéim... :)))
majd ha körbeérek rajtatok én majd akkor majd írok szépeket rólatok :DDD
|
tomajer | 2010.10.03. 08:52:12 / # 168811 |
Jóregg!
Úgy látom, bpkisasszony, hazaért hajnalban a buliból, és eszébe jutottunk:-)
Végeredményben írhatott vóna egy ijjent is! :-)
|
|
csogu | 2010.10.03. 08:00:01 / # 168810 |
1, Köszönöm
2, ...de hiszen én vagyok az etikai vezető:-))
|
|
Dodi | 2010.10.03. 07:48:33 / # 168809 |
|
"A normálisabbja dolgozik, és nem fröcsög a neten."
Akkor miért nem ehhez tartod magad,zugfirkász?
|
Aranyospalabácsi | 2010.10.03. 07:42:46 / # 168808 |
|
Csogu!
Fejet hajtok elötted.
Eddig is tetszettek az írásaid , de ez most ott volt de nagyon.
Attól függetlenül utálom a max taxi etikai vezetőjét ( Téged nem ).
Előzmény: #168804 csogu 2010.10.03. 07:18:16 |
csogu | 2010.10.03. 07:33:28 / # 168807 |
Csatlakoznék hozzád:
"Vidd ki a szemetet, mert eltöröm a térded"
(faterom úgy 20 éve)
Amen:-)
|
|
nagyonkedves | 2010.10.03. 07:27:00 / # 168806 |
|
Vasárnap lévén, igét hirdetek :)))
"Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet" (Példabeszédek könyve)
Szeressük továbbra is ennyire nagyon egymást! :D
Amen
|
csogu | 2010.10.03. 07:18:16 / # 168804 |
Tisztelt hölgyem!
Lehet nem vette észre, de én próbáltam segíteni.
Mivel nincs belelátása a szakmánkba (ami persze nem zárja ki, hogy cikket írjon róla), így már maga a kérdés is helytelen volt. Erre próbáltam rávilágítani, de sikertelenül.
...és mivel önben tomajer és Gyapi szaktárs bohókás beírásai csak erősítették azon frusztrációt, amit ön most sztereotípiának definiált, feltételezem, hogy erős előítéletekkel rendelkezik a taxisokkal szemben.
Na már most így nagyon nehéz lesz egy objektív cikket írni.
Fizessek, hogy furikázzak, és akkor majd megmondjátok a tutit?
Kolumbusz sem a kádban ülve fedezte fel ... na most itt az újkori kutatások megoszlanak, hogy mit is...szóval néha bizony ki kell mozdulni és bele kell ásni magunkat a munkába...még nekünk is, akik taxisok vagyunk és taxisokról írunk.
De nem kell ennyire messzire elmenni, elég lett volna itt csak pontosan kérdezni, engedni segítséget kapni és illendően viselkedni, mint egy "vendégnek", aki kéréssel érkezett.
Most tessék nekem megmondani, mit szólnának az újságíró kollégái, ha én berobbannék egy fórumukra és megkérdezném, hogy hány karakterből áll egy cikk...úgy kb.?
A fáradtabbja elküldene a fenébe, ahogy magácskát is tomajer szaktárs...az oktatótípusú rámpirítana, mint itt Gyapi úr...és talán akadna egy rendesebb is, aki elővenné a gyógypedagógiai érzékét és próbálna legalább kérdezni megtanítani abban a témában, amiről majd én publikálni szeretnék, hogy ne írjak le egy akkora baromságot, mint szoktak a kedves kollégái.
ennyi nagy arcú hülyét
Nagyon sajnálom, hogy ez a kép alakult ki önben rólunk és higgye el, szégyelljük is mi itt egypáran magunkat a többiek miatt:-(((
De nem hiszem, hogy a taxistársadalom tehet arról, ha magácskának bizonyos biológiai igénye kielégítetlenül maradt és ez miatt picit férfi ellenessé vált.
Ha tényleg olyan nagy kincs és titok az autók száma, és ilyen sok ostoba primitív ember őrzi, akkor gyorsabban kiderítem, mint gondolnátok.
Igen, titok, üzleti...
A titkok őrzői a cégvezetők, szóval ott tessék érdeklődni.
Kap annyi fals adatot, hogy az csak na...
Tessék majd a fuvarmennyiségre is rákérdezni....csak úgy repkednek majd a 10 ezres, meg százezres számok...és miután publikálni is tetszik, belevegyítve egy kicsi keserűséget, megvetést irányunkba, mi majd jól elolvassuk és legyintünk, hogy ez is egy kalap sz**t ért.
Természetesen van egy másik alternatíva is.
Kölcsönösen elnézést kérünk egymástól és új fejezetet nyitunk.
Ebben ön rávilágít arra, hogy mit is szeretne pontosan tudni, mi meg a legjobb tudásunk szerint segítünk magácskának.
Amennyiben ezzel nem kíván élni, az sem baj, megszoktuk már, hogy egyesek a selejtes munkából élnek meg és hiszik magukat hozzáértőnek...hiszen ez egy ilyen szakma...mármint az újságírás.
Lehet lelkiismeretesen is végezni, meg úgy is ahogy ön futott itt neki.
Tisztelettel:
Egy a sok közül.
|
|
nuova | 2010.10.03. 06:40:58 / # 168803 |
|
Hát emberismeretből jelesre vizsgáztál. Ha tényleg olvasod ezt a fórumot, meglepő, hogy ilyen következtetésre jutottál. Nem tudom, van-e valami komolyabb végzettséged, de gyanítom, nem igen! Talán szabad bölcsész -- vagyis naplopó -- voltál, de lehet, még az sem. Gondolom ezért van az,hogy neked meg CSAK az újságírás maradt megélhetésnek, és ráadásul az is valami "első osztályú" lapnál. Soha nem lesz belőled rendes újságíró. Ahhoz nagyon sok empátia, türelem, tapasztalat és szakmai tudás, ismeret kell. Ez pedig belőled teljesen hiányzik. De ami a legfontosabb, még az igény ezek elsajátítására is hiányzik. És ez öreg hiba.
Tünj el innen, hagyd békén a taxisokat, mert ők most az életükért kűzdenek. A lakosság nagy részével együtt. Ugyanis, ha nem vetted volna észre, nagyon sokan élnek nagyon nehezen!
(Én nem taxis vagyok, semmi közöm hozzájuk.)
|
alelölülő | 2010.10.03. 02:31:18 / # 168801 |
bors meg blikk féle szennylapot nem olvasunk, és mióta internet van- sportot se.
|
|
Bao | 2010.10.03. 01:03:13 / # 168800 |
|
Erősítetted a sztereotípiát a nagy arcú zugfirkászokról...
:)
|
budapestiujsag | 2010.10.03. 00:42:16 / # 168799 |
|
gyapi, hogy merészelsz így látalanban nekem esni? Neked is van véleményed az újságírókról (bár kellemes érzés a Borsor, Blikket, Sportot minden nap átnyálazni fuvarra várni), másnak meg ne legyen sztereotípiája a taxisokról?
Miért ne? Miért kellene taxiba ülnöm, hogy tudjam, hogy a mai világban ki megy taxisnak vagy marad az? Akinek jobb nem jutott, ennyi :(
Előzmény: #168792 gyapi 2010.10.02. 00:57:11 |
budapestiujsag | 2010.10.03. 00:36:31 / # 168798 |
|
Köszönöm szépen az értelmes hozzászólásokat, erősítettétek a sztereotípiát a taxisokkal kapcsolatban. Sajnálom, hogy ennyire nem vagytok együttműködőek, de sebaj. Ha tényleg olyan nagy kincs és titok az autók száma, és ilyen sok ostoba primitív ember őrzi, akkor gyorsabban kiderítem, mint gondolnátok. Fizessek, hogy furikázzak, és akkor majd megmondjátok a tutit? Na ne vicceljetek.
Mindenesetre továbbra is olvasom a fórumot, ennyi nagy arcú hülyét, akinek csak a taxizás maradt megélhetésnek, csak a neten találni. A normálisabbja dolgozik, és nem fröcsög a neten.
|
nagyonkedves | 2010.10.02. 07:13:51 / # 168795 |
|
még csak udvarlok neki az engedélyért :DDD
azt vártam,hogy te kipihend magad...:D
Előzmény: #168793 gyapi 2010.10.02. 01:03:44 |
nagyonkedves | 2010.10.02. 07:10:49 / # 168794 |
|
"Ha komolyan gondolod ezt a "cikket", akkor menj ki az utcára.
Utazz minden céggel 1 1 kört, tájékozódj, és vond le, tapasztalatok alapján a következtetést."
tyűűű...
akkor én hamarosan elmehetek újságírónak!!!
de jó :)))
Előzmény: #168792 gyapi 2010.10.02. 00:57:11 |
törölt felh. | 2010.10.02. 01:03:44 / # 168793 |
|
Na mi lesz már ezzel a szófacsarós oldallal?
Tomajertől várod az engedélyt?:)
|
törölt felh. | 2010.10.02. 00:57:11 / # 168792 |
|
" meg tudnátok adni saccra, hogy a nagy taxis cégek (100 autó felett) flottája hány autóból áll, és ebből mennyi budapesti?"
Provokatív jelleggel
vagy ennyire tudatlan, vagy spontaneitásból? ( Mint cikk író)
Ha okosodni akarsz:
1: Ne direktben kérdezz!!!
2: Ne minősíts! ( Főleg ne ilyen hülyén.Nagy taxis cégek 100 autó felett)
Te vagy provokálsz, vagy olyan beteg vagy, mint a szakma!)
Budapesten, Budapestiekről, szerintem nem kéne minősítő írást erőltetned,mert dilettánsok írtak már elég hülyeséget, anélkül, hogy halvány segédfogalmuk lett volna arról, amibe
beletenyereltek.
Ha komolyan gondolod ezt a "cikket", akkor menj ki az utcára.
Utazz minden céggel 1 1 kört, tájékozódj, és vond le, tapasztalatok alapján a következtetést.
De megkérlek, ne akarjál a sokadik okoska lenni,
aki lusta szarként otthonról tudatlanul minősít .
Tehát ne lustulj. Lépj.
LE!!!
|