Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Yuri 2009.07.05. 00:52:01 / # 161163
Nézd, Balázs! Itt egyesek nem azt írják, hogy nekik hogy jó, hanem hogy aki nem úgy csinálja, mint ő, az hülye. Nem azt írja le, hogy neki mi a jó és mi a rossz a megélhetését illetően, hanem megpróbál meggyőzni másokat arról, hogy úgy KELL csinálni, ahogy ő. (Ha magadra ismersz esetleg te is, az nem az én hibám.) Majd miután belefárad abba, hogy meggyőzze a másikat a saját vállalkozásának tökéletességéről, cinikusan "tökéletes taxivállalkozó"-nak gúnyolja őt. (Nyugodtan olvasd vissza málna és protelos betű-karatéját.) Nem tudom, hol olvastad tőlem, hogy "ne írd le a véleményedet!". (Segítek: sehol.) Én azt írtam, hogy nem értem, miért kell másokat meggyőzni arról, hogy "ami nekem jó, az a jó, tehát neked is jó". Biztos vagyok abban, hogy mindenki úgy taxizik, ahogy az neki jó. Ki használt autóval, zömmel egy kerületből, klíma nélkül, más új autóval az egész városból, klímával. (Illetve ezek számtalan kombinációjával.) De attól még nem biztos, hogy bármelyik is hülye lenne. Én ezt tartottam nevetségesnek, főleg egy olyan valakitől, aki mást sem tud, csak másokat b@sztatni, és osztani az igét. (Örülök, hogy feltűnt neked a "Majd legközelebb engedélyt kérek..." mondatom. Azt azonban már sajnálom, hogy nem értetted...)
Bao 2009.07.04. 20:43:39 / # 161162
Akkor jó melót! Szombat = Szilveszter! :DDD
attus719 2009.07.04. 20:41:24 / # 161161
Hi! Nem vagyok nagy sörös, meg amúgy is fél lábbal már a taximban vagyok!
Bao 2009.07.04. 20:34:26 / # 161160
Szia! Mennyi sörnél tartasz ma? :)
attus719 2009.07.04. 20:28:48 / # 161159
Megy a ruhat az erdõben. Találkozik a Rókával. -Szia Róka, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Rókát. Megy tovább. Találkozik a Farkassal. -Szia Farkas, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a farkast. Megy tovább. Találkozik a Medvével. -Szia Medve, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Medvét. Megy tovább. Találkozik az Emberrel. -Szia Ember, én most megeszlek. -Azt nem hiszem - mondta az ember és megette a ruhatot. Mi a tanulság??????? Nem a ruhat eszi az embert!
Bántelki Lajos 2009.07.04. 20:20:43 / # 161158
Ez igaz. De! Azért helyesen írni, már az iskola 4,5 osztályában tudnak a gyerekek. De azt hiszem, ezt ne firtassuk. Hagyjuk.
Kekec 2009.07.04. 20:18:47 / # 161157
Láttam én már egyetemet végzett hülyét is,meg 8 osztályos intelligens embert is. Nem a ruha teszi embert!
törölt felh. 2009.07.04. 19:47:49 / # 161156
Hurrá! Megnyitották a rakpartokat. Most csak a Kossuth téren, az Erzsébet téren, a Deák téren...stb meg a város belső területén nem lehet közlekedni!!! De a híd ünnepét megtartjuk.:-DDD

Bántelki Lajos 2009.07.04. 14:05:53 / # 161154
Csak azt nem értem, hogy miért nem mentek mindjárt őlre! Az eszetek megvan hozzá. Tudjátok, az a baj, hogy a taxizáshoz csak 2 éves jogsi és páv II kell. És mi kell a jogsihoz? Na? Sima nyolc általános. És gyanítom, hogy a legtöbb taxisnak " csak " ez van. Ez nem lenézés, de rendkívül elszomorító! Néha olvasgatok és én szégyenlem magam némelyikünk helyesírásáért, fogalmazásáért! Pl, előszőr azt hittem, hogy a hobbytaxis csak játsza a primítívet. Már tudom, hogy nem. Nem bántani akarok senkit, de aki nincs tisztában, hogy mikor használjuk a pontos és mikor az LY-os j-t, hááát... Ő, biztos, hogy taxis? Bízom benne, hogy nem. Köszönöm!
Kekec 2009.07.04. 13:24:06 / # 161153
Gyuri én egy értelmes kollégának tartalak és nem értem a mostani hozzá állásod. Azzal kezded hogy "Majd legközelebb engedélyt kérek........."ezzel szemben kritizálod vagy nevetségesnek tartod azt amiről mi beszélgettünk nem ellentmondásos ez egy kicsit. Arról ír mindenki amiről akar legfeljebb ne olvasd el. Igaz nem nekem írtad ezeket a dolgokat de a beszélgetésben én is benne voltam így rám is vonatkozik.Én tiszteletben tartom más véleményét legfeljebb nem értek vele egyet de ezt nem úgy reagálom le hogy minek itt ilyenről beszélni.
málna 2009.07.04. 13:19:33 / # 161152
:)))))))))) Mókás fiú vagy,kellesz nekünk!
Yuri 2009.07.04. 00:58:26 / # 161151
Majd legközelebb engedélyt kérek tőled, hogy írhassak ide... Megismétlem, hátha megérted (kétlem): Viccesnek tartom azt, amiről és főleg ahogy "dumcsiztatok", és azt, hogy te gúnyolsz ki valakit olyan dolog miatt, amit te magad is csinálsz. (Mondjuk ez utóbbi inkább szánalmas...) Egy szóval nem mondtam, hogy fejezzétek be. Sőt, a fórum erre (is) van... Úgyhogy - ahogy azt nagytiszteletű és -hasú kollégám mondaná: "Hajcsatok!" Na jó "dumcsizást", te tökéletes taxivállalkozó... :D
Bántelki Lajos 2009.07.03. 15:12:10 / # 161150
Szia, Kukucska! Szórólaposaimat? Én, mindig mindenkinek kifizetem ami jár. Ezt, jól vésd a kukkantós szemecskédbe! Én nem osztok semmit! Csak nevetségesek vagytok azzal, hogy mindenki tudja a tutit, mindenki okos, de mégsem... És engettessék meg számomra, hogy jókat kuncogjak a szenvedéseiteken.. :)) Vagy, dülöngéléseiteken? Én, már csaknem 2 hónapja mgmondtam a tutit. Olvasd el.. Barát topik. Nem kellett a címarányos tagdíj, nem kellett a szövetség és még sorolhatnám.. Persze, tudom, hogy csak az én segítségemmel nem.. De nincs más! Nincs más, aki nem azt nézi, hogy a zsebe ürül. Az ényém is ülrült volna, de a másik oldalon a Barátból .... Na. Ki is az okoska:::)))
KUKUCS 2009.07.03. 14:18:43 / # 161149
te kifizetted már a szórólaposaidat? Ne oszd már az észt
málna 2009.07.03. 12:02:42 / # 161147
Nagyon hiányoztál... Egyébként csak dumcsiztunk,nem megerőszakoltuk egymást.Tudom,hogy ez számodra némiképp furcsa,de a fórum erre(is)van...nem?! Hogy ki a vicces,arra inkább nem reagálnék...:D

Yuri 2009.07.03. 11:19:15 / # 161148
Az egyik 19, a másik egy híján 20... Ugyanazt csinálod, mint ő, csak mások az elképzeléseitek a "tökéletes taxivállalkozás"-ról. Nem értem, miért kell valakit meggyőzni arról, hogy ami neked jó, az neki is jó. Új autó-használt autó, kályha-nem kályha, csekkes fuvar-kápés fuvar... Nem tök mindegy, hogy a másik miből termeli (vagy nem termeli) meg a kenyerét? Viccesek vagytok... :DDD
málna 2009.07.02. 19:40:04 / # 161146
Ez is igaz!De ezt én is írtam,hogy átlagot számoltam és még sok minden mástól is függhet.Azt gondolom Te is számításba vetted,hogy a 150-es guruló mellé az említett bevételt megnövekedett üzemanyaggal és amortizációval éred el...ugye?:)) Na mindegy,nem akartam címlapot ebből.Szerintem ennyi.Most már úgy is hozzászólt olyan,akinek nem kellett volna...:DDD(Nem rád értettem Bíró Úr!:)))
törölt felh. 2009.07.02. 18:49:30 / # 161145
Ezekkel a 200 alatti km díjakkal akkor van meg a 201-es gurulód, ha a malévos beszállítás közben beülteted az earst&-est és elindítod a másik órádat.Akkor nulla az üres km-ed.:DDD
Kekec 2009.07.02. 18:31:36 / # 161143
Én meg azt hiszem hogy így a számítás sz@rt nem ér.Hogy a gurulóm 201-180-170 egy bizonyos napi összeg alatt tök mindegy. Hiába csinálok napi 5000 ft-t 240-s gurulóval éhen halok.De napi 30ezer 150-s gurulóval sokkal többet ér hiába rosszabb a gazdaságossági mutatóm. Az igazsághoz ez is hozzá tartozik szerintem.Én nem tudnám kijelenteni hogy 201ft alatt gazdaságtalan sok mindentől függ az. Felhozott példám szerintem jól mutatja.
attus 2009.07.02. 17:41:37 / # 161142
Minél több malévest, tévést, earst&youngost viszel annál kevesebb az esélyed ilyen gurulóra!:-( Én tegnap csak egy malévest csináltam(reptér I.-Kistarcsa), és már is a brekusz segge alatt a gurulóm!:-( Nálam kb. február volt a választó vonal, addig én is jól meg voltam 7-9 óra munkából, azóta veszteséges vagyok!:-( Lehet többet kellene dolgoznom? Na meg az sem mindegy otthonról mennyivel egészítik ki...?! Nagyon sok ilyen "nyereséges vállalkozó" kollégáról derült ki, hogy jól keres az asszony, ki van adva a lakás, stb.-stb...
Oldalszám: 676