Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Yuri 2010.02.04. 01:03:33 / # 162220
Viki! Nem tudom, hogy beszéltél taxiboy-jal, de szerintem sem jó ötlet itt vitatkozni vele. Ezzel ugyanis lesüllyedsz az ő szintjére... :) taxiboy! Nem tudom, hogy beszélt veled a Viki, de ahogy te itt megnyilvánulsz, azzal magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Vajon ott bent, mikor az ominózus párbeszéd elhangzott, szóvá tetted neki azt, ahogy beszélt veled? Vagy csak itt kezdted szapulni őt? Véleményem szerint ha valami bajod van vele, azt személyesen intézd el (menj be hozzá, üljetek le és beszéljétek meg), ne pedig itt próbálj másokat ellene buzdítani. Kolev1817! Szerintem te vagy eltévedve. A taxis egy embernek fizeti a tagdíjat. Hogy ő azzal mit kezd, kinek mennyit ad belőle, és miért, ahhoz a taxisnak semmi köze. De legfőképpen: a taxis nem főnöke a pénztárosnak! Nem tudom, ezt honnan veszed... Még sosem hallottam, hogy valaki azért ad vissza egy fuvart, mert csekkes. Ismét egy dolog, amit Isten tudja, hol hallottál. Elárulod nekem, hogy melyik szerződött pertnerünknek nem számíthatunk fel várakozást? Ha jól vettem ki a soraidból, te nem 6x6-os vagy. Akkor (hogy alkalmazkodjak a stílusodhoz) neked mi közöd van a mi tagdíjunkhoz, és a pénztárosunk fizetéséhez? Szerintem neked ebben a témában még véleményed se lehet. Nem hogy még itt osztod az észt. "Komolyan mondom, szánalmas..." "Komolyan mondom, hihetetlen..." "Kegyetlenül óvatosan fogalmaztam..."

törölt felh. 2010.02.03. 21:58:57 / # 162217
De zoli... most öszintén... neki ehez mi köze van? Le van irva ez neki valahova mint munkahelyi kötelesség? Komolyan mondom hihetetlen.. Szerintem neki ebben a témában még véleménye se lehet. Nem, hogy még ki oktat kollégákat... Komolyan.. szánalmas.
törölt felh. 2010.02.03. 21:55:56 / # 162216
Taxiboy. Minden irásod tökéletes. Nem hinném,hogy lesütött szemmel kéne neked ezek után bárkire is nézned. Teljesen helyén van amit irtál és ahogyan gondolod. Hihetetlen.. mit hisz magáról ez a P...a? A ti tagdijatokból kapja a fizetését...ergó ti vagytok a fönökei... hihetetlen.... Kegyetlenül ovatosan fogalmaztam.

törölt felh. 2010.02.03. 21:53:12 / # 162215
Szeva. Már ne haragudj... de TE teljesen át vagy esve a ló másik oldalára... Szövegértés megy számodra??? Ha nem lenne hitelezett fuvar, akkor a nagy multicégek dolgozói nem biztos, hogy készpénzzel utaznának Veled, hanem inkább a BKV-t választaná, és akkor te sem lennél taxis, "akkor ki kiért is van?"-->>>>> Erre gondoltam speciel... Hidd el,hogy sokan nem szeretik a csekkes fuvarokat. Pl: Ingyen várakozás. Mert a kedves állandó céges megrendelö és neki nem szabad. Valaki ezt kifejezetten utálja. Söt valaki ilyen dirket nem vesz fel. Vagy vissza adja 1 pontért. Mert CSEKKES. De az,hogy te azt mondod egy olyan embernek akitöl efektiv a fizetésed 1%-át kapod, hogy ki van kiért... ez mélységesen felháboritó. Tudd már hol a helyed légy oly kedves. Ha a taxis nem lenne neked sem lenne munkád. Persze fizetésed sem!!!!! EZT SOSE FELEJTSD EL!!!!! Gondolom csekbeváltásnál meg tagdij fzetéskor már nem ennyire vagy felháborodva mikor oda oda csuszik 100-200 ftocska.... Szánalmas. Nem is értem mit képzelsz magadról.
törölt felh. 2010.02.03. 21:17:22 / # 162214
Szerintem a pénztáros dolga az, hogy beszedje a lét és ne ossza az ész. Főleg ne beszéljen hülyeségeket a taxis szakmáról, mert nem tud róla semmit, csak hallomásból ugatja. Tulajdon képpen az volt a felháborító számomra, hogy meg akarta magyarázni, hogy a mélyen áron aluli fuvarozás az nekünk jónak kell, hogy legyen. A GVH nem tudom miért nem lép már az ügyben.
nazoli 2010.02.03. 20:46:39 / # 162213
Szia Viki! Én elhiszem neked, hogy bánt ez a dolog, hogy így megtaláltak, de nem tartom szerencsésnek, ha beszállsz ebbe az adok-kapokba! Vagy azt mondod, derüljön ki végre, hogy kinek kiről mi a véleménye? Az értelmesebbje tudja, hogy nem te tehetsz ezekről a dolgokról. Így aztán többet ártasz magadnak ezzel a vitatkozással, mint amennyi haszonnal jár az, hogy elmondhasd, megvédted magad. Mert esetleg még azok is magukra veszik!
pénzügy 2010.02.03. 20:22:00 / # 162211
Te vagy a TAXI Boy új üdvöskéje? Esetleg te tartanád a markod, amikor nem lesz fuvarotok, az jó lenne Neked?. Ha nem lenne hitelezett fuvar, akkor a nagy multicégek dolgozói nem biztos, hogy készpénzzel utaznának Veled, hanem inkább a BKV-t választaná, és akkor te sem lennél taxis, akkor ki kiért is van? Megint egy szánalmas minősítés a csapatodról, szuper meglátású kolléga lehetsz, talán Te jobban tartod a markod, akár a TV-s borravalóra is. Mindenki saját magából indul ki.
baupexim1 2010.02.03. 20:11:04 / # 162210
fejtsd már meg:)
attus 2010.02.03. 20:05:51 / # 162209
Gyerekek ez a cikk cím ez nagyon ott van, pedig tényleg a véletlen műve:Orbán egyre inkább vevő Surányira!:DDDDD

taxi free 2010.02.03. 19:57:09 / # 162208
Szerintem mindenkinek a maga dolgával kellene foglalkozni,hogy mit viszünk el és mit nem az nem pénztár feladata kiértékelni. Drága Viki ha nem szólaltál volna meg ebben a dologba biztos népszerűbb maradtál volna. Lefikázol itt bennünket de azért beváltáskor tartod a kis markodat a lepattanó 100-200 ft.-ért. Nem elfelejteni hogy ki van kiért!
bebe 2010.02.03. 19:27:01 / # 162207
Hi!Este "belétek"hallgattam, volt aki 15-el vette a tv-t!Miközben a táblázós keleti nem ment el...Pedig az annyiról indul mint a kompenzáció...Hiába no:a taxis legnagyobb ellensége a taxis
volántaxis 2010.02.03. 15:39:46 / # 162205
Főleg, hogy most a sok jóképességű drosztos nem tud magával mit kezdeni.-Istenem hová süllyedtünk?
attus 2010.02.03. 15:23:39 / # 162204
Akkor is elvinnék, sőt ha semmi nem lenne rajta akkor is! Ez a szomorú!
volántaxis 2010.02.03. 15:22:08 / # 162203
"A semminél a 400 ft is több." Nem is tudom minek az a 400Ft. Elég lenne 100. A semminél az is több.
törölt felh. 2010.02.03. 14:03:46 / # 162201
Ez egy korrekt információ, csak az a rasszistázás volt teljesen felesleges. A lényegről, amit Taxiboy feszeget, úgysem tudja elterelni a figyelmet. Hol a lóvé? Hol van a még kb 500 6x6 taxisnak a pénze? A letétre befizetett 190 ezrünk hol van? Mert ha el nem lopták az egészet (kb 95 millió forint) akkor a péntárban nem lenne probléma a csekkbeváltás. Követeljük az elvégzett munkánk ellenértékét, amit a tulajdonos csórosága miatt magunknak hitelezünk. Olyan nem fordulhat elő, hogy a pénztár nem tud nyitvatartási időben csekket váltani. Ki a felelős? Ki a felelős vezetője ennek a kuplerájnak?
pénzügy 2010.02.03. 13:50:10 / # 162200
Kedves Taxiboy! Ha az vagy akinek gondollak és mondtak, akkor ebből a színvonalas írásból már csak a rasszista megnyilvánulásaid hiányoznak. Bár tudom, hogy feleslegesen írom, de amit mondtam, annak pont az volt a lényege, hogy mindkettőnknek az az érdeke, hogy elvigyétek a fuvart és ne menjen el a Tv. Más cég is ennyiért fogja majd vinni, tehát hiába mennek majd a tv után a 6x6 -osok, ott sem lesz jobb. A semminél a 400 ft is több. A visszaéléseket pedig nem én találtam ki, de ezt ti jobban tudjátok nálam. A fizetésemért, pedig ne aggódj, már egy éve kevesebbet keresünk. Természetesen továbbra is szeretettel várunk a pénztárban. Viki.
peti493 2010.02.03. 09:39:09 / # 162199
Már úgyis tudod,de visszamentem. Szép volt, jó volt, köszönöm- ennyi. Ha érdekel, elmondom a meglátásaimat.
attus 2010.02.03. 07:44:42 / # 162198
Nagy hiba! Tuti buknak ezzel a húzással pár fizető vendéget! Én átgondolnám a helyükben, hogy megéri -e? Nem tudom mennyi pénzről van szó, de olyan sokról nem lehet hiszen kettő napról beszélünk! Makacs embernek ismertem meg a Lajost, de korrektnek! Ez a húzás viszont nem igazán lenne korrektnek nevezhető, én simán szerződés szegésnek mondanám....!:-(
csabiapu 2010.02.03. 02:59:05 / # 162197
de nem fogják
mármegint 2010.02.03. 00:42:10 / # 162196
Álljunk csak meg egy szóra! Az álltalános így szólt: Február elsejétől megszűnik a kilóméterenkénti kompenzáció. Amit januárban csináltunk, azt kutya kötelességük kifizetni.
Oldalszám: 676