Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zoro 2010.04.27. 11:37:23 / # 163608
Ki ugrott a gumigerinc a központból! Nálunk még 184 Ft-ért sincs munka még hétvégén este se és nappal se!Pedig aztán az se egy mai tarifa!!
manci 2010.04.27. 05:19:34 / # 163607
Hát igen, az a szomorú a nagyobb cégeknél, hogy a mi letétünkből gazdálkodnak. Kíváncsi lennék ha befáradna 200 emberke a letétért mit mondanának, gyertek vissza majd tagdíjkor akkor talán lesz annyi pénz. Valószínű nem lenne, mert mindenki csekkel fizet általában tagdíjat. A kifizetések a társaság felé halasztott hatályúak, viszont ez nem a mi gondunk, agy piacvezető társaságnak beállított cégnek kéne legyen tartaléka.

törölt felh. 2010.04.27. 00:17:36 / # 163606
Oda lehet haladni kiscsávó. Ha nem tetszik a haccorhatostaxinál, akkor be lehet jönni a letétért, azt el lehet húzni a jó büdös francba. Az egy természetes dolog hogy szaré-hugyé tarifával van munka. Napi 9000 Forint leadó mellet pár hónapos kezdők is boldogulnak, akkor ott jobban tudsz majd keresni, mert te egy profi taxisnak tartod magad. Vidd magaddal a többi nagypofájut is. Nektek a szar is büdös, egész nap szenvedtek a hármason.
fradika 2010.04.26. 19:31:51 / # 163605
Ebben az egész Max Taxi cikkben ez fogott meg! Remélem az is olvassa akinek kéne!:) Mi nem akarunk pluszban keresni a taxisokon, mi nem akarunk a zsebükben turkálni, különböző magunk által kreált szabályok mögé bújva. Mi azt szeretnénk, ha itt mindenki megtalálná a számítását. Taxis, utas egyaránt.

nazoli 2010.04.26. 13:45:55 / # 163604
Most így hirtelen nem is tudom,hogy melyik csontról van szó. Mert van egy pár!
berci 2010.04.26. 12:14:44 / # 163603
SOK IDIOTA RÁGJA A GUMI CSONTOT SZAVAZZZZZZ ÉS HALLGASSSSS.TÉGED MEG AZ UTOLSÓ MONDATOD UTOLSÓ SZAVAI MINŐSITENEK!!!!!!!!!CSÓKOLJÁTOK MEG EGYMÁST A " NAZOLIVAL".
Yuri 2010.04.25. 17:06:12 / # 163601
Ez legyen a legnagyobb öröm az életedben. De most már téged is kérlek, hogy lépj tovább rajtam, és ha én nem is, legalább te szólj okosat. Mert úgy látom, ezen a csonton kettőnk közül nem én rágódom...
belataxis 2010.04.25. 15:51:30 / # 163600
A gumicsont amin rágódsz, jó minőségű lehet, hogy nem adja meg magát. Amit írogatsz a hosszú hozzászólásaidban, kevés köze van a szakmához, inkább fontoskodás, néhány mondatban el lehet magyarázni. Idióta meleg célzás már megint a cinizmusod mellékterméke. Igen, a munkám mellett van időm hallgatni benneteket, mert érdekel, hogy mit hagytam ott. Nem haragból jöttem el, hanem süllyedt a hajó. Olyanok vagytok nekem, mint a kereskedelmi rádió. Hallgatni csak szabad?
Yuri 2010.04.25. 14:29:29 / # 163599
(Éppen kinek a seggét nyaltam? Össze-vissza írsz hülyeségeket...) Milyen jól megértitek egymást "Bélus"-sal. Biztos vagyok benne, hogy másban is a segítségére lehetsz, ha szépen megkéred. Tudod, csak kommunikáció kérdése az egész... ;) Te figyelj, mi lenne, ha mostantól inkább szakmailag nyilvánulnátok meg? Mert én eddig így tettem (ezután is ehhez tartom magam), veletek ellentétben igyekeztem a topik profilját szem előtt tartani, erre jöttök itt a személyes bajaitokkal, amire feltételezem, senki nem kíváncsi. Ha valakivel bajotok van, beszéljétek meg vele személyesen (szerdán 2-től megtalálsz a központban), mint ahogy azt már korábban más is írta, és ne csináljátok itt feleslegesen a feszültséget. Előre is köszönöm a topik olvasói nevében is.
volántaxis 2010.04.25. 13:37:54 / # 163598
Belataxisnak segítettem megkeresni a nickneved kapcsolatát a kelettel, szerintem elég jót találtam. A lakásom eldugott rejtekén nem a rólad készült kémfotók vannak.(én a lányokat szeretem).-Egyébként megint cinikus, lenéző, és nagyképű voltál, szóval Bélusnak igaza van, egy kis seggnyaló fontoskodó köcsög vagy.
Yuri 2010.04.25. 12:56:49 / # 163597
Megtisztelő, hogy az éjszaka közepén arra áldozod drága idődet, hogy a nicknevem után érdeklődsz, keresgélsz, nyomozol. Azért nyugtass meg, hogy a lakásod egy eldugott rejtekén nem a rólam készült kémfotók csüngnek szárítókötélen, piros fényben...
Yuri 2010.04.25. 12:54:24 / # 163596
Bár megfogadtam, hogy nem kommunikálok veled alkalmatlanságod okán, most mégis megpróbálok lesüllyedni hozzád. Mert hogy annyi ostobaságot írsz, amire nekem is fel kell hívnom a figyelmedet, ha már te is vagy olyan rendes velem, hogy a hibáimra figyelmeztetsz. Sajnos írsz valótlant, nem is keveset. Kezdhetnénk a keleti harcművészetemmel és jártasságommal a keleti műveltség táján, de ez talán nem is annyira érdekes. (Mindenesetre megtisztelsz, hogy tudományomat mesteri szintűnek tartod, és köszönöm azokat a derűs perceket, amiket tudatlanságoddal okoztál nekem. Egyértelműen kitűnik, hogy olyan húrokat pendítesz, amik igen távol állnak tőled. De ha mégis tudod, hogyan kell viselkednie egy olyan embernek, mint akinek engem gondolsz, kérlek, taníts, mester.) "Szerencsére már csak kívülről szemlélem ezt az egészet" - írod. Részünkről a szerencse - már amennyiben ez valóban így van. Ugye nem akarod megetetni senkivel, hogy te már nem vagy a 6x6-nál, de a szombat éjjeledet azzal töltöd, hogy a 6x6 Taxi forgalmazását hallgatod URH-n. Sőt, nem csak szombat este, hanem egész héten hallgatod, hiszen olyan jól vagy tájékozódva, hogy én mikor mit szólok. Az is érdekes, hogy csak az én hozzászólásaimra gerjedsz, holott sokak nyilatkoznak cinikusan, és írják meg a frankót. Orvoshoz fordultál már ezzel a problémáddal? Nagyon sok jó szakembert találhatsz, akik örömmel segítenek rajtad. Én ellenzem a drosztrendszert és ha lehetőségem adódik rá, mindig is ki fogom fejezni az álláspontomat ezzel kapcsolatban. De erre neked is lehetőséged van, nyugodtan szólj bele az URH-ba, ha már úgyis egész éjjel hallgatod és nem tudsz aludni. Viszont mostantól minden hozzászólásomban - mind itt, mind URH-n - motiválni fog az a tudat, hogy ez irritál téged, amitől remélhetőleg mégfrankóbbbb és mégcinikusabb lesz a mondanivalóm. Ha túl sűrűnek találsz, próbáld más, hasznos dologgal eltölteni a szabadidődet: sétálj a friss levegőn, sportolj, olvass könyveket, és ne engem hallgass/olvass. Tudod, béla (már ha egyáltalán béla vagy, mert ebben is kételkedek), így inkognitóban qrva okos vagy, de legalább annyira hiteltelen is. Úgyhogy addig, amíg ez így van, az írásod nem marad más a szememben, mint egy perverz, beteges elme szánalmas próbálkozása az önkielégítésre, akinek csak egyet tudok kívánni: szarjál sünt.
Provokatőr 2010.04.25. 09:56:05 / # 163588
A 6x6 helyzete nem is lesz fejlődő irányú mindaddig, amíg nem összetartás, mindinkább széthúzás van köztünk. Van itt azért még pár ember akik egy véleményen vannak, és megírják a tutit. Ők sem tűrik más véleményét? Lásd be, nem volt helytálló az előző hozzászólásod. Nem ide való. Ha nekem bajom van valakivel, elé állok, és szemébe mondom.

belataxis 2010.04.25. 09:29:50 / # 163594
Kérdeztél én válaszoltam. A hozzászólásomban nem volt semmi valótlan dolog. Nem tudom miért tettszik nektek a gumicsont rágása és hozzá még a cinikus beszólások? Ő ebben élenjáró és nem tűri mások véleményét, erre szerettem volna felhívni a figyelmet és ezért volt a személyeskedés. Nem szoktam rébuszokban beszélni senkivel. A droszt kérdést egyszerűen le kell rendezni, NEM rágódni rajta: NEM A 6x6 helyzete amint a szombat esti forgalmat hallgattam nem éppen fejlődő irányú. "Bővebben lettem volna kíváncsi a keleti kultúrákra" a NET-en biztosan találsz hozzá irodalmat, én had ne tartsak előadást itt!
Provokatőr 2010.04.25. 09:21:45 / # 163593
Nekem most már senki ne mondja, hogy a 6*6-osoknak nem megy jól, még én sem! Akinek baromságokkal van ideje foglalkozni, és nem azzal törődik, hogy cégünket hogyan lehetne előbbre vinni, annak nagyon is jól megy. Ne törődjünk a saját, és a cég jövőjével, hisz minden oké. személyeskedjünk inkább, ez visz minket előbbre, sőt tovább megyek, a gyerekeinknek is személyeskedést adjunk vacsorára. Ha másoknál beválik, akkor nálunk miért ne?

Provokatőr 2010.04.25. 09:05:14 / # 163592
Én konkrétan nem azt kérdeztem, hogy Yuri milyen harcművészetben jártas. Szíve-joga, ám látom, hogy ebben te sem vagy biztos. Bővebben lettem volna kíváncsi a keleti kultúrákra, ám látom ezekről meg fogalmad sincs. Előbb járj utána, hogy egyáltalán miről akarsz írni, majd aztán próbáld a gondolataid normális keretek közé önteni. Mert ha még te sem vagy biztos benne, akkor mi tudatlan taxisok hülyén halunk meg. A másik,(csak azért mert én a személyeskedést nem szeretem): most tényleg a taxisok, konkrétan a 6*6-osok fő problémájának ezt tartod? Én örülök, hogy vannak normális hozzászólások,(lásd: nazoli, yuri, haliho, stb.), és világosan átlátom a helyzetünket. nos ezért járok én ide, nem személyeskedni. Ha okosat nem tudok mondani, hallgatok-olvasok.
volántaxis 2010.04.25. 01:54:50 / # 163591
"Maga a yuri szó liliomot jelent és (ahogyan sok más virág) egy hétköznapi japán női keresztnév is egyben. 1971-ben Itou Bungaku, a Barazoku magazin szerkesztőjeként „összehangolta” a homoszexuális férfiak irányában alkalmazott „Barazoku”-val " [url=http://hu.wikipedia.org/wiki/Juri[/url]
belataxis 2010.04.24. 23:27:23 / # 163590
Úgy tudom, hogy Yuri valamelyik keleti harcművészet mesteri művelője. A hozzászólásai alapján nem gondolnád ugye?
Provokatőr 2010.04.24. 22:21:59 / # 163589
Szia Béla! Én kérek elnézést, ha tudatlannak tűnök, de megtennéd nekem, hogy kifejted mi jellemző egy keleti kultúrában jártas emberre? Írtál két jellemzőt, de az olyan közhelyesnek tűnik. Konkrétan melyik kultúrára gondoltál? Azért keleten van egy pár... Előre köszi a felvilágosítást!
belataxis 2010.04.24. 18:17:41 / # 163587
Szeva Kispajti! Te mindig megmondod a frankót. Áruld el légyszíves, miért kell valami cinikus primitív megjegyzést tenned a hozzászólásokra az URH-n és itt a topicon is? Kezd olyan érzésem lenni, mintha Te lennél az Alfa Hím aki közelébe nem mehet senki. Vegyél már vissza a lendületből, mert nem Te rottyantottad ki azt a bizonyos viaszt és lehet másoknak is eltérő véleménye! Mindig ott csüngsz az URH-n és vérlázítóak az igazságtevő cinikus beszólásaid! Szerencsére már csak kívülről szemlélem ezt az egészet, így még szembetűnőbb ez a viselkedés. Bár milyen rendellenes dolog történik a csatornán, Te vagy az első aki beszól vagy megjegyzést tesz. Ez nem egy kultúrált és a keleti műveltségekben jártas emberre vall. Úgy tudom, hogy ott a fegyelem és az önmegtartóztatás fontos szerepet kap a mindennapokban, amit Nálad nem érzékelek. Bocs hogy szóltam, de már túl sűrű voltál itt és ott!
Oldalszám: 676