Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nuova 2010.07.19. 09:09:11 / # 163948
Szia nazoli, Gabi! Kívülállóként érdeklődéssel olvasgatom a taxistársaságok oldalait, itt a Hallotaxin. Egy ici-pici kötődésem a rádiótaxihoz van, de ott a góré001 ellen indítottak támadást, eléggé gusztustalanul. Bár, ami "lejön" igen furcsa, állást sem foglalhatok, de nagy átverés só lehetett ott. Ami itt folyik a 6x6-on, az sokkal kultúráltabb, bevallom, nekem szimpatikusabb is. Érdeklődve olvasom a hozzászólásaidat és jóleső érzéssel nyugtázom, hogy azok mindig korrektek, szépen megfogalmazottak és ami nem lényegtelen dolog ebben a mai, internetes világban, abszolút hibátlan a helyesírásod. Ehhez csak gratulálni tudok! Jólesik ilyen értelmes, tartalmas, pontos hozzászólásokat, mint a Tiéd, olvasni. Köszönet érte! (Nem vagy Te tanár?) :-)
nuova 2010.07.19. 08:55:05 / # 163947
Szia! A kedvenc festőm, nem tudom, honnan szedted ezt, de NAGYON JÓ! Feldobta a reggelemet. Köszönöm!
attus 2010.07.19. 08:18:14 / # 163946
Szép napra ébredtünk ma: 2010.07.19.:-)

joe442 2010.07.18. 21:06:28 / # 163942
Sziasztok hátha jobb kedvetek lesz.

nazoli 2010.07.18. 12:24:08 / # 163941
Ebben igazad van. Az ember elment, de a baj....
fradika 2010.07.18. 12:02:59 / # 163940
Jobb felső sarok regisztráció!!!
Bao 2010.07.18. 11:32:23 / # 163939
Működik a bolsevik szűrés! :)))
protelos 2010.07.18. 11:28:29 / # 163938
Sziasztok! Néztem a honlapunkat,de nem találtam a belső forumunkra,a belépési lehetőséget.Akinek sikerült legyen oly szives segitsen,neki, hogy sikeredett. Köszönettel igy utólag!

fradika 2010.07.18. 07:55:07 / # 163937
Szia Gabi! Én szerintem nem azt kell hibáztatni aki beszél a bajról,hanem azt aki előidézte! Szerintem!
nazoli 2010.07.18. 05:23:28 / # 163936
Szia Árpi! A jól bevált mondás szerint, mindent lehet, de nem biztos, hogy szabad. Én nem tettem volna föl. Több okból sem. Akár nyilvános, akár nem. De ez az én hozzáállásom a dologhoz. Lehet, hogy van különbség a levél, és a közlemény között, az is lehet, hogy mindenkinek hozzáférhető, én akkor sem tettem vola föl. Mondom ezt annak ellenére, hogy végeredményben azonos oldalon állunk. Te is a 6x6 jelenét, jövőjét félted, én is. Te is próbálsz a magad belátása szerint tenni a jobbítás érdekében, én is. A választott út az, amiben különbözünk. Én, de inkább úgy fogalmazok, hogy mi, szerintem tudod, kikről beszélek, azt az utat választottuk, hogy időnként összedugjuk a fejünket, és megpróbálunk ötletekkel, javaslatokkal segíteni a cégvezetésnek. Február óta folytatjuk ezt a tevékenységet, de be kell látnunk, hogy nagyon kevés sikerrel. Mondhatnám, nullával. Talán ez a 6x6 hivatalos honlapján elindult fórum az egyetlen, amit elértünk. Ezt is nagyon sokára, és kínkeservesen. Nagyon sok írásos anyagot adtunk az Orbánnak, és a Zengőnek, de gyakorlatilag mind a kukában végezték, olvasatlanul. Lajos a szokásos stílusában gyakorlatilag mindent leszarozott. A Zengő pedig - mint minden bölcsességgel és tudással megáldott embert tisztelve őt - mindent feltételek nélkül elfogadott, amit a Lajos mondott. Ami a legrosszabb az egészben, hogy még csak nem is kérdezett egyikük sem, a beadott javaslatokkal kapcsolatban. És ha valaki nem kérdez, azzal nem lehet mit kezdeni! Pedig rengeteg munkánk, és időnk ment rá, és megítélésünk szerint nem is mondtunk hülyeségeket. Ha nem, hát nem. Minden józanul gondolkodó, érdeklődő, és tájékozódó, nem full egyszerű 6x6 taxis látja a problémákat. De azt tudomásul kell venni, hogy csak annak az emernek lehet segíteni, aki akarja, igényli a segítséget, és maga is tesz a saját dolgaiért. Itt nem ez a helyzet. Ez a nagy nehezen beindult fórum talán egy lehetőség. Ha minél többen regisztrálnak a 6x6-osok, és minél aktívabban vesznek részt a cég életében, talán el lehet érni komolyabb, lényegi változásokat is. De azt semmiképpen nem tartom jónak, hogy a cég belső dolgait itt, a mindenki által olvasható topikokban teregessük ki. Már ez is sok, amit most leírtam. De ennyi talán még belefér. Ezzel szerintem válaszoltam a kérdésedre. Ezért az a javaslatom, hogy minden érdeklődő 6x6-ost terelgessünk a cég fórumára, mert ott külsős figyelők, és jóakarók nélkül tárgyalhatjuk meg a saját ügyeinket. És akkor az ilyen, és hasonló viták is elkerülhetők lesznek.
fradika 2010.07.17. 18:58:21 / # 163935
Gabi! Tényleg utoljára a Duna Tv közleménye(nem levele) a közbeszerzési tanács honlapjáról bárkinek hozzáférhető!(már múlt idő,mert visszavonták azt a tendert) A MTV-s levél AZ EGY ÜZLETI LEVÉL KÉT FÉL KÖZÖTT! A Te olvasatod szerint akkor a nyilvános adatokat,híreket sem lehet ide átemelni?
Yuri 2010.07.17. 16:32:50 / # 163934
Ezt előtted 1-2 hozzászólással már leírta az Árpi. De azért köszönjük... :)
nazoli 2010.07.17. 15:40:10 / # 163933
Szia Balázs! Árpi nem csak a köztartozást tette föl, hanem a Duna TV-t is! Én erre emlékeztem, csak összekevertem a két televíziót. Ezért elnézést is kértem az Árpitól, és most megteszem veled is. De az MTV levele, amit idéztem pontosan ugyanúgy érvényes erre az esetre is! Mert ugyanúgy levéltitok, és üzleti titok! Ezért nem érdemes megsértődni. Attól, hogy az APEH honlapján valami elérhető, az nem jelenti azt, hogy a Hallotaxira is föl kell tenni! Ha valamit el akart érni az Orbánnal kapcsolatban a ZZ-nél, azt megtehette volna más formában is. Ha ez volt a cél. Ha az volt a cél, a jelek szerint, sikeres volt. Az Orbán elment. De mi változott?? A Lakattal kapcsolatos megjegyzésedre annyit, hogy ha ő tette föl az MTV levelet, ugyanolyan hülyeséget csinált, mint az Árpi. Tudod mi a különbség a kettő között? Hogy az Árpi megsértődött ezen a megjegyzésemen. "Árpira rápirított a cégtulaj, de annak volt valami alapja." Szerinte nem pirított rá, és nem is volt alapja. Szerintem meg rápirított(vagy nevezd ahogy akarod, meg alapja is volt, függyetlenül az Árpinak a cég érdekeit figyelembevevő jó szándékai ellenére is), és alapja is volt rá. No most a Lakattal én nem kerültem ilyen vitába. És az Árpit sem támadtam be, csak válaszoltam a megjegyzéseire. Mondhatnám, ő támadott be engem, és én védekeztem. Persze ez megítélés kérdése. Én így látom, ti meg másképpen.
nazoli 2010.07.17. 15:13:52 / # 163922
Nem értelek! Kit istenitek én? Milyen képet alkotok? Milyen stilust sulykoltak belém sikeresen? Nem a törvénytisztelet, vagy a következetesség motivált ennek a megírásában. Ha elovasod az előzőt abból kiderül.

nazoli 2010.07.17. 15:06:01 / # 163932
Azt írtad, hogy részedről befejezted a velem való beszélgetést. Akkor mit vársz? Ha kinyilvánítod, hogy befejezted, akkor nincs értelme egyetlen szónak sem. De ezek szerint mégsem fejezted be. Akkor válaszolok, hátha lesz értelme. Valóban. Tévedtem. Ezért elnézést kérek. De miben is tévedtem? Abban, hogy nem azzal támasztottam alá az állításaimat, amivel kellett volna. Ezt belátom, tényleg figyelmetlen, és felületes voltam. De most kijavítom a hibámat. Azt jegyeztem meg először, hogy a ZZ rádpirított. Nézzük ennek a valóságtartalmát. Ezt saját magad írtad. "Ma nyomatékosan felhívták a figyelmemet,hogy a 6X6 Taxiról semmit ne írjak a Hallótaxi fórumára!" Ezt minősítettem rápirításnak. Szerintem ez bele is fér ebbe a kategóriába. Sőt, egy sokkal durvábba is, az általad írt búcsúlevél sugallata szerint! Azt jegyeztem meg másodszor - de ezt már a válaszaid hatására - hogy a rápirítás alapja, az egy olyan dokumentum, amit föltettél a Hallotaxira, és itt beidéztem az MTV levelét. Ez tényleg hiba volt, amiért megint elnézést kérek, mert figyelmetlen voltam. Kicsit tovább kellett volna visszamenni a hozzászólások között. Nem ezt kellett volna föltenni! Hanem a 8750-51-52-t, meg a 8766-67-et! Igen. Elkövettem azt a hibát, hogy nem megfelelő dokumentumot idéztem! De a most idézetteket te tetted föl! Ezekre emlékeztem, de előbb megálltam a visszaolvasásban. Még egyszer elnézést! De azért azt be kell ismerned, hogy a most, már helyesen idézettek alátámasztják az állításomat, mely szerint olyan dokumentumot tettél föl amit nem lett volna szabad! Mert ez is ugyanúgy levéltitoknak minősül, mint az MTV- levél, amit a Lakat tett föl! Csak ezen nem sértődött meg a Duna TV, csupán a ZZ, meg az Orbán! És nem vették olyan komolyan, mint az MTV! Ugyanez vonatkozik az APEH-es idézetedre! Bármennyire is nem tetszik valakinek, ahogyan folynak a dolgok a cégnél, NINCS JOGA AHHOZ, HOGY A CÉG ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÉRE UTALÓ BÁRMILYEN DOKUMENTUMOT NYILVÁNOSSÁGRA HOZZON! És itt nem is feltétlenül a törvények betartására utalok, mert azokat én sem ismerem túlságosan mélyrehatóan, hanem csak a józan ész diktálja ezt a kijelentésemet. Remélem nem kell bővebben magyaráznom, hogy miért! Tehát ez az állításom is igaz. Aztán. Vádaskodással vádolsz. Ha vádaskodásnak tekinthető mindaz, amit leírtam, és amit a tények támasztanak alá, akkor vádaskodom. „Annyit azért ide írhattál volna,hogy: -Bocs,tévedtem! Mit várok én tőled???” Igazad van. Tényleg odaírhattam volna. Tudod miért nem írtam oda? Azért, mert ezt a litániát, amit most írtam, meg akartam spórolni mindannyiunk érdekében! Már éjszaka, meló közben rájöttem a hibára. Amikor hazaértem, ez volt az utolsó bejegyzésed, amit olvastam. Összegezve. Hibáztam abban, hogy nem jó idézetet tettem föl, ezért ismételten elnézést kérek. Hibáztál abban, hogy föltetted a most már helyesen idézett dokumentumokat. És ennek az egész adok-kapoknak, mivel mindössze a rádpirított megjegyzésből indult ki, semmi értelme sem volt!
mármegint 2010.07.17. 15:00:32 / # 163931
"Maradjunk ennyiben" :D
Kekec 2010.07.17. 13:09:50 / # 163930
Gábor most egy kicsit mellé nyúltál. Árpi a köztartozást tette fel ami az APEH.honlapján nyilvános,és ezzel így nem sérthetett semmit. Az MTV. levelét Lakat tette fel anno.Őt vajon betámadod-e ugyanígy?
törölt felh. 2010.07.17. 11:57:26 / # 163929
Ha már ennyire törvénytisztelő , és következetes vagy: A 6x6 tenderét be sem fogadhatta volna, az általad istenítettek által akkor támogatott MTV zrt. Gondolom erről is tudsz, csak nem illik bele abba a képbe, amit alkotni akarsz. Egyszerűen nem értelek! Időnként totál értelmes meglátásaid vannak, de nem tudsz elszakadni attól a begyepesedett stílustól, amit x évig próbáltak belénk sujkolni. Kinek milyen eredménnyel!
góré001 2010.07.17. 08:29:56 / # 163928
TISZTELT CÉGVEZETŐ ÚRAK ! TISZTELT KOLLÉGA ÚRAK !! TISZTELETTEL KÉRLEK BENNETEKET , HOGY MOST AMIKOR JÖNNEK A BEFIZETÉSEK NE FELEJTKEZZETEK EL BETEG MŰTÉTRE VÁRÓ ÉS VÁGYÓ KOLLÉGÁNKRÓL! NEKI MÁR CSAK EZ AZ EGY REMÉNY MARADT! NINCS MÁS ESÉLYE AZ ÉLETBE MARADÁSRA! KÉRLEK MINDANNYIOTOKAT A LEHETŐSÉGEITEKEN BELÜL - SEGITSETEK !!!! A VÉGSŐ ÖSSZEGYŰJTŐ TAMÁS MIKLÓS A CITY TAXI VEZETŐJE !!! ZOLI ÉS A MAGAM NEVÉBEN IS KÖSZÖNÖM!!

fradika 2010.07.17. 08:25:53 / # 163927
Annyit azért ide írhattál volna,hogy: -Bocs,tévedtem! Mit várok én tőled????
Oldalszám: 676