Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
tomajer | 2010.11.03. 15:37:28 / # 164520 |
8.) Hozzászólások törlése:
a.) Jogsértő hozzászólások.
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
b.) Bármely regisztrált felhasználó valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatokat") tartalmazó hozzászólások.
Előzmény: #164519 Rocktaxi 2010.11.03. 15:09:50 |
|
Rocktaxi | 2010.11.03. 15:09:50 / # 164519 |
Gratulálok! :-(
|
|
zodiákus | 2010.11.03. 12:34:05 / # 164517 |
|
ez felettéb érdekes..azt írod,soha,egyetlen taxisnak sem ártottál.én emlékszem a kilencvenes évek közepére,amikor a rádiósok pénzéből finanszíroztál mindent,ami nem a taxiról szólt!úgy,hogy voltak idők,amikor a pénztárban egy vas sem volt,amikor a Bufiékat hónapokig nem tudtad kifizetni,és így tovább..de ezek biztos csak hazugságok Pál.most pedig 177-el akarod vinni az új-régi-eredeti rádiót..ez mi,ha nem a taxisok elleni manőver?tudod te is,hogy mennyi a "normális",nem?
te sajnos mindenkinek ártasz,mert nem tudsz veszíteni!pedig vesztes vagy,az életed ezt igazolja!
Előzmény: #164506 góré001 2010.11.02. 10:41:44 |
volántaxis | 2010.11.03. 12:01:02 / # 164516 |
|
Mi szükség van erre? Ez egy fórum. Azért vannak a nicknevek, hogy az anonimitás megmaradjon. Ha valaki névvel akarja elmondani a véleményét, akkor ott a 6x6 saját fóruma.
-Kérem ehhez tartsák magukat.
Köszönettel Orbán Viktor :-)
Előzmény: #164514 Tűzrakó 2010.11.03. 11:06:19 |
Rocktaxi | 2010.11.03. 11:22:45 / # 164515 |
Valami "szöszi" nick volt meg.
Előzmény: #164514 Tűzrakó 2010.11.03. 11:06:19 |
|
Tűzrakó | 2010.11.03. 11:06:19 / # 164514 |
|
azt ne mond hogy nem tudtad
|
Tűzrakó | 2010.11.03. 10:36:20 / # 164518 |
|
T. ...
Olvasom az itt olvasottakat, és valamit nem értek, de nagyon nem.
MI ALAPJÁN KÖPKÖDSZ BÁRKIRE IS?
Azt gondolod te jobb vagy? Szánalmas.
A 6x6 taxi sem tartana ott ahol, ha TE nem tettél volna siker ellen.
Mondták már neked, hogy 2010-van???
A vándormadarakról annyit, hogy ha a tisztelt cégvezetők betartanák a szavukat, vállalnák a szerződésben foglaltakat, fele ennyi vándorlás nem lenne. gondolok ilyenekere: hirtelen céváltás, tulajváltás, tarifaváltás és minden olyan dolog, ami NEM a taxis miatt történik.
|
T 730 | 2010.11.02. 17:04:12 / # 164513 |
|
Még egy fontos dolog "kedves" berci /n.../ a Pali legalább adja az arcát! És te????
|
T 730 | 2010.11.02. 16:53:48 / # 164512 |
|
Nem védem a Palit csinált elég f@szságot az életébe,de berci/nemecsekesen!/ te jobb ha halgatsz mert okoztál te is elég kárt,inkább ápolgasd magad!!!
|
dinnye | 2010.11.02. 14:30:18 / # 164511 |
|
Kicsi huszár! Tedd azt amiben hiszel Higgy abban amit teszeszel! Hiányoznifogsz.
|
góré001 | 2010.11.02. 11:32:23 / # 164510 |
|
Minden betüje IGAZ !!!
Sajnos igazolni tudom mert tanuja résztvevője vagyok!
|
nagyonkedves | 2010.11.02. 11:18:32 / # 164509 |
|
"A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra."
(Paolo Coelho)
bezonyááám!!!
:DDD
Előzmény: #164504 tomajer 2010.11.02. 06:45:07 |
Yuri | 2010.11.02. 11:11:46 / # 164508 |
|
Beszélgetünk. Érveket ütköztetünk ellenérvekkel. :)
De ez a fórum ezért jött létre. Ha nem hiszed, kérdezd meg a szerkesztőt... ;)
Előzmény: #164504 tomajer 2010.11.02. 06:45:07 |
Yuri | 2010.11.02. 11:09:46 / # 164507 |
|
Akkor én értettem félre minden szavatokat, és én képzeltem szavaitok mögé téves mondanivalót, én értelmeztem rosszul a beszélgetést.
Elnézést kérek érte.
Ettől függetlenül én még úgy látom, ahogy leírtam, mások meg döntsék el maguk, hogy mit vélnek kiolvasni a sorok mögül.
Szívesen folytatnám, mert én ilyen kötözködős fajta vagyok (:D), de ez a Hatszorhatosok kuckója, nem pedig a Yurié vagy Csogué... :)
Sok munkát!
Előzmény: #164503 csogu 2010.11.02. 06:09:19 |
góré001 | 2010.11.02. 10:41:44 / # 164506 |
|
Kedves Berci!
Nincs azeddigi életemnek egyetlen perce sem amit szégyelnem kellene!
Imádtam Citys lenni fúrtam faragtam ,cimeket hoztam és nagyon nagyon büszkén és tisztán szolgáltattam!A Dáciámról csak jót mondhatsz benzinesben is meg dizelben is !
Sajnálom minden harag nélkül , hogy azok táborát gyarapitod akiknek belső inditatéka van engem mint divat szapulni!
Soha egyetlen Taxis ellen nem vétkeztem sok sok mindent kiharcoltam nagyo nagyon sok taxison segitettem!
Sok sok pénzembe van!
A sok sok mende mondától má hányingerem van!
Olyan dolgokat küldenek útjára a b" zuhany hiradón keresztűl ami még csak köszönő viszonyban sincs a valósággal!
Nem baj ha nem szeret mindenki elég ha azok szeretnek akiket én is szeretek!
ÉN EGYEDŰL ALAPITOTTAM A RÁDIÓTAXIT és egyedűl csináltam belöle olyan céget ahol a TAQXISOK az IGAZI Taxisok BARÁTOK voltak együtt mozogtak mindenhova!Ma is ha megnézed szinte az egyetlen cég ahol a TAXISOK köszönnek egymásnak ha szembe jönnek egymással! Erre és még sok sok mindenre BÜSZKE vagyok és ezt senki SENKI sem tudja elvenni tőlem!
Az elmúlt 5-évre nem vagyok büszke sem amit a gyermekem és néhány barátnak hitt ember tett velem de ezt is méltósággal viselem!Már semmit sem érek azzal ha átgondolom a múltat mert az már történelem vissza forgatni az élet kerekét nem lehet csak ELÖRE !!
Arra meg majd csattanós választ kapsz kaptok!
Nincs harag de ha felhivsz már csak úgy sima tisztánlátás miatt is talán megbeszélhetnénk! Ha nem hát nem akkor nőveld te is az engem jogtalanúl hazugságokkal szapulok gyáva táborát!!
Előzmény: #164505 berci 2010.11.02. 10:10:41 |
berci | 2010.11.02. 10:10:41 / # 164505 |
|
Őszintén csodálkozom,hogy le irtad a véleményedet.Ismerve a taxis multadat tudod az
Almássy-térről a Dáciás időszaktól,hát inkább
nem irok semmit.Én a helyedben csenben szemlélném a dolgokat!!!!!!
Javaslom ha sötét szobába este lefekszel hunyd be a szemed és gondold át TAXI tevékenységedet.
Ha van még valaki aki a TE tanácsaidra kiváncsi
(alapitás-szervezés-pénzügyi-gazdálkodási)ügyekben azt csodálni kell!!!!De azért nincs harag.??
Előzmény: #164500 góré001 2010.11.01. 19:30:48 |
tomajer | 2010.11.02. 06:45:07 / # 164504 |
Háát Sanyi! Amikor feltettem, még meg se fordult a fejemben....
Ez van.
Jóreggelt urak. Látom jól elvagytok :-)
Előzmény: #164502 lakat 2010.11.01. 23:48:40 |
|
csogu | 2010.11.02. 06:09:19 / # 164503 |
Kedves Gyuri!
A legnagyobb tisztelettel válaszolok neked.
biztos nem szorul arra, hogy megvédjétek a döntését.
Nem volt szándékom tomajert védeni és nem azért, mert Ő nem tudná magát megvédeni, hanem mert ezt alapból nem teszem...szeretem, ha kínozzák:-)
Simán csak írt valamit Goré, ami elindított bennem egy késztetést arra, hogy pár sort idefirkáljak. Elnézést, ha ezzel megzavartam a nyugalmadat.
Vajon ti, akik ennyire hangoztatjátok, hogy AZ a jövő, és ebben ilyen nagyon egyet is értetek, vajon ti jelentkeztetek már?
Már megbocsájtsál, de hol írtam én ilyet, hogy az a jövő? Ne keresd, mert sehol sem.
Csogu, te miért ne tehetnéd meg? Ugyan mi marasztal téged a jelenlegi társaságodnál? Csak nem a tarifa? Netán a tagdíj? Vagy a jelenlegi társaság még egy szövetkezetnél is jobb?
Most itt szépen belekevertél ide mindent...nem is értem miért.
Egyszerűen jól érzem magam a jelenlegi cégemnél.
Mint anno azt leírtam, totál mindegy melyik cégnél vagy, a jelenlegi felállásban a ***** rossz végén helyezkedsz el...egész pontosan a szívó felén....akkor meg már legalább a hangulat legyen nyerő.
Értem én a kérdésed provokatívságát, de nem hinném, hogy bárhol is erre okot adtam neked.
Itt fényezitek a Pentát nekünk, közben meg a saját pecsenyétekkel vagytok elfoglalva.
Sehol sem fényeztem a Pentát. A topikjukban sok sikert kívántam nekik indulásnál és becsülöm bennük, hogy alkotni szeretnének valamit...ennyi.
De közben nem hirdetek olyan igét, amit magam nem teszek. Mert ti most ezt csináltátok.
Ismételten visszautasítom ezt a kijelentést a részemről. Úgy érzem, picit általánosítasz, személyeket kötve ideológiákhoz.
Amennyiben mennék, akkor sem a lehetőség miatt, hanem a társaság vonzana, akik ott jelen vannak.
[i]
És éppen ezért írtam most ezt le: mert tudni szerettem volna, mi késztet valakit arra, hogy míg itt azt hirdeti, a helyes út jobbra van, addig az életben ő maga balra tart.[/i]
Te itt most azt írtad le, hogy olvasol, de lóf@szt sem értesz meg belőle:-))
Én Palinak adtam tomajerrel szemben igazat. Ennyi, semmi többet nem tettem. Nem éltettem a Pentát, nem mondtam mi a jövő meg a többi. Palinak esze ágában sem lenne egy olyan csapathoz tartozni, ahol a karmesteri pálca nem az Ő kezében van. Nem fogja sosem feladni annak a lehetőségét, hogy talán egyszer majd újra irodában keresse meg a kenyérre valót. Erre meg egy szövetkezeti rendszer nem a legjobb táptalaj.
Szóval sem én...és szerintem Pali sem, mondtuk azt, hogy hipp-hipp-hurrá:-)))
Drága Yuri kollégám...az ünnepek előtti nehézséget nem a címmennyiségre értettem, hanem arra a nyomásra, stresszre, amit ezekben a hónapokban elvárnak tőlünk, mint kiadás.
Tudod, család...télapó, Jézuska...szilveszter meg ilyenek...és ezeket messze nem fedezi az a pici plusz, amit az jelent, hogy "megy a meló".
Szóval szeretem én azt, amikor valaki azt hiszi, hogy tudja miről beszél...és nem is rejti véka alá, csak annyit kérek tisztelettel, hogy engem hagyjon ki belőle.
Köszönettel és egyben tisztelettel: Csogu
Előzmény: #164501 Yuri 2010.11.01. 22:46:27 |
|
lakat | 2010.11.01. 23:48:40 / # 164502 |
|
Ezért kár volt felrakatni az új matricákat
Előzmény: #164484 tomajer 2010.11.01. 02:38:20 |
Yuri | 2010.11.01. 22:46:27 / # 164501 |
|
Köszönjük mindkettőtöknek, de tomajer már leírta a Szóljunk be tomajernek! topikban, hogy miért tette, amit tett, és biztos nem szorul arra, hogy megvédjétek a döntését.
Vajon ti, akik ennyire hangoztatjátok, hogy AZ a jövő, és ebben ilyen nagyon egyet is értetek, vajon ti jelentkeztetek már?
Elvégre tomajer is elkötelezettje volt egy társaságnak (mint említette, a 6x6-hoz haza járt), mégis átment oda. Csogu, te miért ne tehetnéd meg? Ugyan mi marasztal téged a jelenlegi társaságodnál? Csak nem a tarifa? Netán a tagdíj? Vagy a jelenlegi társaság még egy szövetkezetnél is jobb?
Pali, ha jól tudom, te is az utcáról dolgozol. Te jelentkeztél már? Hiszen te is azon a véleményen vagy, hogy AZ a jövő. Sőt, írod, hogy te is évek óta próbálsz egy jó céget létrehozni. Most részese lehetnél. "Megmutathatnád" - ahogy te fogalmaztál. Jelentkeztél már?
Itt fényezitek a Pentát nekünk, közben meg a saját pecsenyétekkel vagytok elfoglalva.
De ne értsétek félre, nincs ezzel baj. Sőt, ez a helyes. Nekem is a saját pénztárcám a legfontosabb. De közben nem hirdetek olyan igét, amit magam nem teszek. Mert ti most ezt csináltátok.
És éppen ezért írtam most ezt le: mert tudni szerettem volna, mi késztet valakit arra, hogy míg itt azt hirdeti, a helyes út jobbra van, addig az életben ő maga balra tart.
("...mert Mi (és már Te is Pali) tudjuk milyen nehéz kenyér ez, főleg így az ünnepek előtt...a januári éhenhalás előtt."
Nos, ha így tudjátok, szerintem rosszul tudjátok. Biztos, hogy nem taxizom olyan régóta, mint ti, de azt tudom, hogy az ünnepek előtti időszak a legjobb időszak arra, hogy egy társaság beinduljon. Gondoljatok csak bele... A január pedig az egyik legerősebb hónap. Ha éhenhalásról beszélünk, az biztos nem januárban fog bekövetkezni.)
Tisztelettel: Rahmé Gyuri (6x6: 952)
|