Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nazoli 2011.03.02. 16:13:58 / # 165279
Ja, még valami. Ott nyugodtan vállalhatod magad. Semmi bajod nem fog történni. Nekem se történt. Pedig elmondtam, ami a szívemet nyomja. Nem tetszett a Zengőnek, és meg is sértődött miatta, de soha nem éreztem, hogy gondom lehetne emiatt.
nazoli 2011.03.02. 16:10:16 / # 165278
Az a gond ezzel, hogy egyenként járkálunk be, és mondogatjuk a magunkét, az nem szervezett akció. Az Orbánnak, és a Zengőnek is az volt a vesszőparipája, hogy hányan állnak mögöttünk, hányan támogatnak. Végeredményben szarintem egy mindenki által támogatásra érdemes álláspontot képviseltünk, képviselünk, de a fizikai megjelenés, a látható, közvetlenül érzékelhető tömeg legalább annyira fontos, mint maga az ügy. És még egy. Ott legalább időnként válaszolgatnak is a beírásokra. Hadd ne nekünk kelljen már elmenni a cégtől, ha boldogulni akarunk! Vannak más ötletek is!
döncielemér 2011.03.02. 14:40:39 / # 165277
Sajnos a kérdéseidre nem tudom a választ de ha megtudod írd meg nekem is hátha még érdekel! A legszebb az egészben hogy kevesebb lett a fuvar a bazári majom matrica és a lopós Kati projekttel. Én ezt akkor sem értem ha agyon vernek! Tudatos tönkre tétel a jó emberek elmarása folyik. Példát vesznek a teletök holding hervadástól? Jó a kitaposott út előre a Lenini úton!
döncielemér 2011.03.02. 14:36:16 / # 165276
Ne haragudj de a regisztrációra való felkérés nem megy és nem azért mert nem merem vállalni magamat...nincsen értelme egyszerűen. A tulajdonos magától vagy segítséggel de megy a hülye gondolatok után. Ehhez asszisztálni nem fogunk jó páran és nagy valószínűséggel megyünk a többiek után csak innen el jeligére.A megélhetőségről szól a történet és itt már megélhetési problémáim vannak és nagyon sokunknak! Azért írtam de le lettem hurrogva sokan visszasírják a Surcit. Addig is közlekedem mint egy bazári majom aki "autó versenyre" készül majdnem éhen halva! Majd egy éven keresztül pofáztunk még személyesem is, többen megkerestük.....hát nem akkor nem,legyen így inkább elmegyünk. Csak sajnálom magát a 6X6 taxit, tulajdonostól függetlenül mert sok időt lehúztam sokad magammal.
hiénakutya 2011.03.02. 13:32:26 / # 165275
De azt elhisszük, hogy az agyonmatricázott autó jótékonyan hat az üzletmenetre??? Mert -szerintem- ez egy qrva nagy tévedés. Valamelyik egyszer elkezdte, mostanra majdnem mindegyik a követőjévé vált. Ráadásul egyik-másik matrica úgy néz ki, mintha a cégtulaj unalmában rajzolgatott volna valamit. A legfertelmesebb a Max matricája. Soha, senkinek nem fogom elhinni, hogy azt profival terveztették. Az valami szánalmas, kritikán aluli. De a tiétek is biztos, hogy dobogós lenne egy ocsmánysági versenyben. Tomajer helyében már rég indítottam volna egy ilyen szavazást: "Keressük a város legpocsékabb taxi-dizájnját!" Hogy a taxizáshoz ért-e a cégvezetésetek, vagy sem... De legalább esztétikai érzékük volna, vagy keresnének valami profi reklámgrafikust!
Yuri 2011.03.02. 13:09:12 / # 165274
Szerintem mind a stílus, mind a sárfoltok (:D) az autósportból jöttek át. Egyértelműen a sportosságot hangsúlyozzák. Valahogy úgy érzem, mintha egy rally-autóra készültek volna ezek a matricák. Hogy ez kell-e? Azt én nem tudhatom... A miértre is megvan a teóriám, de azt itt inkább nem... ;) A pontos nagy 'I' pedig - a szívfájdalmam - érthetetlen...
hiénakutya 2011.03.02. 12:47:56 / # 165273
De legalább volt valami ideológia ehhez a matricához? Mert én ezt qrvára nem értem. Mik azok a sárfoltok rajta, például? Mit akar az jelképezni? Szerintem ronda, értelmezni nem tudom. Számomra rejtély, hogy volt egy tök jól bejáratott logo; hogy ezt miért kellet erre lecserélni???
nazoli 2011.03.02. 12:10:18 / # 165272
Regisztráljatok a 6x6 hivataloson, aztán ott mondjátok el ezeket. Ne csak én, meg a Gyuri, mert azt gondolják, hogy csak nekünk van bajunk ezekkel a dolgokkal. Ez nem provokáció, vagy kóstolgatás, csak egy kérés.

duracell 2011.03.02. 12:02:12 / # 165271
Ez az üzletágazat is olyan mint az autósport: csak viszi a pénzt nyereséget nem hoz. Pedig kellene ha jó kezekben van.:-)

döncielemér 2011.03.02. 11:49:14 / # 165270
A saját bőrén keresztül ismeri és ez a legszarabb az egészben! Tegnap az egyik kolléga mesélte hogy az unokájának nem tud semmit venni a szülinapjára ebből a keresetből. Most már nem arról kell beszélni hogy az üzemanyag 400-Ft lesz hanem arról hogy 500-Ft lesz. Akkor mi lesz ki fogja elvinni a szotyikat.Bár most sem gazdaságos elvinni 370-Ft os üzemanyaggal. Az is kiderült megint elmentek páran a régiek közül! Gondolkodtam a megfejtésén annak a tézisnek mi a titka lopós Katinak. Mivel tudta Z.Zoltán behülyíteni mivel eteti ,mikor bent is utálja mindenki, pedig nekik a fizetésükbe nem szól bele....idáig! Esetleg nem tudatosan rombolja a céget, majd mikor elvégezte akkor elmegy egy jó kis szotyi taxihoz ahol a vizsgához szükséges unfrankó papírokat adja hülye taxisának. Nem tudatos rombolás süllyesztés folyik itt? Ennyire nem lehet senki kókler hogy ne vegyék észre....vagy mégis? A másik ami eszembe jutott: tavalyi gyűlésen azt mondta Z.Zoltán kérjük számon nyugodtan ha nem lesz kész amit ígért. Zoltán hol a lehúzók cseréje hol az új rendszer vagy elvitte a cica. Netán lopós ezt is ellopta? Mikor lesz méltó a régi nevéhez a mostani cég? Verte Z.a mellét több milliót költött a matricákra...és.....úgy nézünk ki mint a bazári majmok munka nélkül. Attól nem lesz több munka ha másnak a f--t szopogatjuk és megyünk utánuk.Egy jó fuvarszervező na nem olyan aki a régi címeket 184-Ft re majd 166-Ft re köti hogy legyen szerződése és igazolása a tudatlan főnökének! Tehát a matrica projekt nem jött be! Ismét elmondanám ezt a szakmát nem lehet gyorstalpalón elvégezni! Itt az eredmény..............tudja valaki hányan mentek el?
partizán 2011.03.01. 23:11:16 / # 165269
Na ne már... Ne játszd itt, hogy nem ismered. A fuvarszerveződ, a barátnőd, akinél meghallgatásra került óhajod, hogy inkább szotyira váltsuk a becsületet. Ma mit kötött át 208-ról 166-ra? Majd holnap megtudjuk.
dinnye 2011.03.01. 21:07:06 / # 165268
Igazat szollottál fiam..... Mármegint miért kell MÁR MEGINT??????????:((((
mármegint 2011.02.28. 12:50:45 / # 165266
Next generation:-)
törölt felh. 2011.02.28. 12:11:01 / # 165265
???:((( Annó Nekünk ("szolgáltatott"?) mint fuvarszervező cég! Akkor Mi Volánosok voltunk, a fogyasztók! Azután rövid időn belül fogyasztottak lettünk. És most ő védené a fogyasztók érdekeit? Hol tart ez az ország? De van előnye is. Közel van , ha pofán akarod vágni!:) A Zsadányi helyett!:D Egyszer kerülhetne már, megfelelő ember,( bár néha elég lenne, ha elő helyett igazi), kerülne olyan posztra, amire az a bizonyos poszt megszületett. És nem poszt kommun....
1Taxis 2011.02.27. 10:43:27 / # 165264
Még le is írod hogy milyen szar ember vagy? Ehhez csak gratulálni tudok.
döncielemér 2011.02.26. 14:55:56 / # 165263
Ne magadból induljál ki azért ha lehetne!
peti493 2011.02.26. 13:44:01 / # 165262
Te nem törölsz fuvart? te nem sakkozol az adóval? a villannyal, gázzal?? Ebben az országban mindenki lop, csak nem gondol bele.
mármegint 2011.02.26. 12:06:40 / # 165261
Horváth Gyurira emlékeztek még? Most láttam a tv-ben, ő a fogyasztóvédők elnöke. Mi lett a kisz titkárból:)

nazoli 2011.02.26. 11:19:29 / # 165260
A Bakácsot ismerem (tudom, ki ő.). De ki az a lopós Kati?
1Taxis 2011.02.26. 09:25:56 / # 165259
Ez durva volt! Bocsánat nem vagyok szalámi lopós Bakács és lopós Kati sem! Soha nem loptam és nem is fogok.
Oldalszám: 676