Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2011.06.18. 11:45:08 / # 165638
Most kaptam az infót levélben, hogy a Főpolgármester Úr leállította a droszt díj emelésével kapcsolatos törekvéseket.

törölt felh. 2011.06.18. 11:17:50 / # 165637
Sokkal alacsonyabbra építették annál. Max elsüllyed!!!:) De a múltkori válaszommal kapcsolatban: Nem tudom van e jelenleg Budapesten taxis cég, aki rendelkezik, min 60 6+1 egyterűvel, 1.44m-nél magasabb járműparkkal, ( A superb alacsonyabb!!!) min. 2 db 1 milla fölötti, 2 évre kötött közbeszerzésessel, és tudja igazolni, hogy a taxisai 90 százaléka nem megélhetésért, (hanem a nép igaz megvilágosodását szolgáló, önzetlen magyar népmédia működése érdekében)teszi a dógát, és önként hal éhen, családostól! Következő lépcső! Ha nem viheted őket ingyen, trotilt kötsz magadra, és úgy kényszeríted őket, hogy fuvar végén adhass nekik egy kis megélhetésükre valót!:((( Amit a dógozó természetesen köteles beadni utána a média nagy közös kalpagjába. Aminek csak feneke nincs. Na nem ragozom. Szerintem érted!!!
mármegint 2011.06.15. 09:20:48 / # 165636
Kössz. Nem néztem körül.
tomajer 2011.06.15. 08:27:34 / # 165635
mármegint 2011.06.15. 08:14:17 / # 165634
MTV Eldőlt már?

nyuszicsiga 2011.06.14. 20:10:54 / # 165633
És kiosztják az e- pay kártyákat,és azzal fizetnek.Lesz majd droszt az elsö kerületben is,hogy a dunatv- t elvigye valaki ilyen árakon!
törölt felh. 2011.06.14. 20:01:18 / # 165632
Mindezt gondolom max 140-ért, min 15% visszapörgetéssel. Engem a 2-10 000ft kötbér vonz a legjobban!:DDD

nyuszicsiga 2011.06.14. 18:40:48 / # 165631
Az még csak összejönne,de 50 6+1 személyes egyterü? A Zafira elég necces ennek a kitételnek!
Dodi 2011.06.14. 16:29:13 / # 165630
Elég egyértelmű. Bár ez kitétel,azért elég fura. Nem hogy egy cégnél,de még a 6000 pesti taxiból sem találnánk 500 olyat,amiben van oldallégzsák elől-hátul.(vagy függönylégzsák)
döncielemér 2011.06.14. 08:52:58 / # 165629
Nem lennék benne biztos hogy sikerülne. "Rendelkezni kell továbbá, minimum három diszpécser munkahelyes, 0-24 óráig üzemelő, vezetékes és mobil hálózatról hívható diszpécserszolgálattal, valamint vip vonallal is." VIP vonal még csak csak de VIP autópark hát az nincsen....... No Comment!
törölt felh. 2011.06.12. 15:25:10 / # 165628
Ha figyelmesen végigolvasod a feltételeket,akkor észreveszed, hogy egy adott cégre van kihegyezve a pályázat.:(
mármegint 2011.06.12. 12:47:15 / # 165627
NeoSoft Hátha sikerül.

fradika 2011.06.01. 20:08:09 / # 165626
Doma Antal temetése 2011. június 17. Péntek Időpont: 9:45 Helye: Rákospalotai temető A család kérése, hogy ne hozzatok koszorút, hanem, egy-egy szál fehér virágot.

dinnye 2011.06.01. 15:48:30 / # 165625
MA 18 ÉVES A 6x6 TAXI!!! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BÉKESSÉGET ÉS TÜRELMET KIVÁNOK MINDENKINEK EZEKBEN A NEHÉZ IDŐKBEN SZERETETTEL TÖRÖK DÁNIEL EX 342

nazoli 2011.05.30. 08:18:35 / # 165624
Tisztelt Zengő Úr! Most, hogy a 6x6 taxi vezetősége, nem tudom, kinek a javaslatára, "ötletére" hallgatással megszűntette a cég honlapján eddig működő belső fórumot, ezen a topikon szeretném felhívni szíves figyelmét egy, általam fontosnak tartott dologra. (Egyébiránt nagyon hasznosnak tartom, hogy megszűntették azt a fórumot! Mi a francnak irkálnak ezek a balfasz taxisok oda mindenféle problémákról, amiket úgysem old meg a cégvezetés? Mindig hülyeségeket írnak, és csak a baj van velük!) Jó egy évvel ezelőtt, azt próbáltam megértetni Önnel, és még néhány cégvezetővel, hogy nagy veszélye van annak, hogy a Budapesten a Plus átveszi a piacvezető szerepet, és én ennek nem igazán örülnék. Ön, illetve a cégvezető társai semmit sem tettek ez ellen, és ez a helyzet mára bekövetkezett. Ön, a saját bőrén (pénztárcáján) fogja érezni (illetve már érzi is) ennek következményeit. Most itt van a másik probléma. A Fötaxi. Ajánlom figyelmébe tanult, tapasztalt, és józanul gondolkodó kollégám, Hiénakutya topiktársunk írását, amely erről szól. Teljesen vele megegyező módon látom a problémát. Hozzáteszem. Ő igazán nem vádolható azzal, hogy a cégek szekerét tolja! Hogy Önnek ne kelljen más topikokban keresgélni, ezért bemásolom ide az írást teljes terjedelmében. "hiénakutya válasz | 2011.05.28. 14:58:13 (29746) Annyit tennék hozzá, nem Málnát szólongatva, csak az írása kiegészítéseként, hogy ez a történet nem a reptérről szól. Ez a történet az élet egyik legfontosabb alapelvének semmibe vételéről szól. "ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI" Itt ez sérül. Ha a betonon minden úgy marad, ahogy az jelenleg van, akkor viszonylag rövid időn belül mindenki, ismétlem: MINDENKI ki fog szorulni erről a piacról. Ahhoz, hogy a legostobább (tehát átlagos) taxis is megértse, miért írom ezt, bele kell képzelnünk magunkat az utas helyzetébe. Megérkezel egy hosszú utazást követően, szeretnél mielőbb haza, vagy a szállásodra érni. Egyszer biztos el lehet játszatni veled azt, hogy át kell hurcolnod a csomagjaidat a bolygó másik oldalára, de másodjára már nem. Olyan szolgáltatót fogsz keresni, amely a terminál előtt vesz föl, az pedig csak egy lehet. A cégek sem lesznek hajlandóak sokáig ilyen tortúrának kitenni az alkalmazottaikat. Ha szerződést nem is bontanak az eddigi fuvarszervezőjükkel, de a reptéri utak alkalmából bizonyosan más szolgáltatót keresnek majd. Mi következik ebből? -A befelé irányuló fuvarok száma drasztikusan csökkenni fog. -Lehet, hogy kifelé változatlanul utazni fognak majd más cégekkel, de nem lesz visszfuvarod, vagy lesz, de napokat fogsz várni rá. -A fuvarszerveződ vagy megemeli a kifelé transzfer árát, vagy veled nyeleti be az üres visszaút veszteségét. Ha megemeli az árat, bukja a megrendelőit, hiszen nem lesz versenyképes a FŐTAXI transzferjével. Ha veled nyeleti be, akkor meg azért szopsz. Tehát, ha marad kifelé transzfer, abban sem lesz sok örömed. Továbbá: Ez egy modell. Kétsége ne legyen senkinek, hogy a FŐTAXI étvágya a reptéri falattól nem lesz kisebb. Senki nem lát a jövőbe, én sem. De, ha ez működni tud, és nem ütközik minden eddiginél szélesebb és határozottabb ellenállásba, akkor ennek a történetnek nem lesz vége a betonnál. Borítékolom, hogy ugyanilyen szerződések és módszerek tucatjai következnek majd. Lehetséges célpontok a pályaudvarok, szállodák, további szórakozóhelyek. Ha téged ez nem érdekel, mert már most sem állhatsz oda egyikhez sem, akkor gondolj arra, hogy az ezekről a helyekről kiszorulók lehet, hogy pont a te nyakadra mennek majd ahhoz a céghez, ahol éppen dolgozol, miközben a FŐTAXI kivételével mindenki más piaca szűkülni fog. Ha téged ez nem érdekel, mert azt mondod, hogy akkor majd belépsz a FŐTAXI-hoz, gondolj arra, hogy mennyibe fog ez neked kerülni! Gondolj arra, hogy mennyi a leadó a BA felé egy-egy fuvarból, és ne gondold azt, hogy a MÁV, vagy egy hotel, vagy egy szórakozóhely nem fog leadót kérni a kizárólagosságért cserében! Miért ne kérnének? Ha ez a modell működik, ha ez a modell törvényes, jogszerű, akkor bárhol máshol is az kell legyen. Ha erre az a válaszod, hogy sok esetben már most is fizetsz a fuvarokért, akkor azt mondom, hogy tudom. Csak nem mindegy, hogy mennyit. Előzmény: málna 2011-05-28 13:38:52 (29743)" Eddig az írás. Tudom, hogy mostanában ötletrohamokkal(:-D) próbálja megpldani a 6x6 problémáit, ezért hívom föl szíves figyelmét erre a problémára. Amennyiben ezt Ön is problémának látja. Néhány megoldási javaslat a Fötaxi topikjában olvasható. De tudja mit? Bemásolom ide azokat is. "Norbi válasz | 2011.05.30. 02:18:03 (29778) Ha én egy meghatározó taxivállalat vezetője lennék, (nem főtaxi) akkor elkezdeném agitálni a befolyásosabb megrendelőimet, vagy szerződött partnereimet, hogy éljenek panasszal (esetleg feljelentéssel) az ellen, hogy miként bánnak alkalmazottaikkal vagy érkező vendégeikkel egy Európai Uniós repülőtéren. Miért kell Nekik balkáni módon az általuk rendelt taxijukhoz eljutni ill. rosszabb esetben plusz költséggel (parkolási díj) kijutni a repülőtérről. Azt is megvizsgáltatnám, hogy mennyi plusz pénzébe kerül az adófizető magyar állampolgároknak az, hogy a Lisztferihegyi reptér körül minden bokorban vagy fa alatt egy villogó rendőrautó áll min. két értelmes pofával bámuló rendőrrel. A taxis érdekvédők helyében pediglen azt is számonkérném, hogy milyen jogon tituálja Hardy szóvívő úr (?) hiénáknak a taxisokat? Előzmény: nazoli 2011-05-29 21:44:53 (29776)" Nem tudom, hogy ez a Norbi, az a Norbi-e, de ezek konkrét, hasznosnak látszó ötletek. Lenne még más is, de én magam már elvből nem adok ötleteket Önnek. Viszont bemásolom a dologhoz, a Fötaxi topikjában tett megjegyzéseimt is. "nazoli válasz | 2011.05.30. 07:30:12 (29782) Hát igen. Valahol, itt kéne kezdeni, és lehetne folytatni a sort még számos lehetőséggel. Ez a rendőrös sztori igen érdekes. Pár hónappal ezelőtt, ha jól emlékszem (valami ilyesmi történt) még a Zónát védte a rendőrség kommandós hedserege! Páncélozott járművek, vízágyú, meg állig fölfegyverzett hadsereg! Ki mozgatja a szálakat, no meg a rendőrséget? Egyszer a V.I. féle maffia, egyszer meg a Főpolgármesteri Hivatal féle maffia?? Kilopják a seggünk alól a tisztességes megélhetésünket!! Előzmény: Norbi 2011-05-30 02:18:03 (29778) előzmény betöltése... nazoli válasz | 2011.05.30. 07:21:11 (29781) Szia Attila!:-) Régen Láttalak!:-( Ez, összességét tekintve, csak egy kis része a problémának. A Gyuri nagyon jól írja. "Ez egy modell. Kétsége ne legyen senkinek, hogy a FŐTAXI étvágya a reptéri falattól nem lesz kisebb. Senki nem lát a jövőbe, én sem. De, ha ez működni tud, és nem ütközik minden eddiginél szélesebb és határozottabb ellenállásba, akkor ennek a történetnek nem lesz vége a betonnál." (És még szerénykedik a jóstehetségét illetően! Jó. Lehet, hogy nem jós, de a formális logika szabályai szerint gondolkodik, és következtet.) De még ennél is nagyobb baj az, hogy mindezt ÁLLAMI SEGÍTSÉGGEL LEHET MEGTENNI! Nem véletlen, hogy az International Transparency szerint, hazánk az élmezőnyben helyezkedik el a korrupcióval súlyosan fertőzött országok rangsorában! És a sok ostoba cégvezető még mindig nem ébredt föl! Remélem, hogy talán a Málnáék. Mondjuk az is egy röhej lenne, hogy a TGFSZ kaparja ki a gesztenyét a cégeknek! Előzmény: attus 2011-05-29 23:08:51 (29777)" előzmény betöltése... Hát ennyi. Örülök, ha tudtam segíteni a probléma megoldásában, vagy legalábbis a figyelem felhívásban (már amennyiben ezt Ön is problémának tartja). Ha nem, akkor elnézést, hogy zavartam! Üdvözlettel: Telegdy Gábor

dinnye 2011.05.16. 13:18:25 / # 165620
Elaadó egy 8 csatornás YAESU VX2100 E DO 25rádio térerömérövel kodkiiró kivezetéssel mikrókapcsolóval.Fél évet használt szinte uj.iá 52000ft. Továbbá egy dager nagy mánestalpas antenna iá 8000.ft tel 06209 662133

törölt felh. 2011.05.15. 18:36:08 / # 165623
Akkóóó Hajrá Fradi!!!:D
tomajer 2011.05.15. 09:55:23 / # 165622
Az legfeljebb az Árpinál véd meg:-)))
törölt felh. 2011.05.15. 09:20:44 / # 165621
Rajtam van a zöld kendő???:)
tomajer 2011.05.13. 16:17:35 / # 165619
Áhhh... ha eddig nem!?! ;-)
Oldalszám: 676