Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
volántaxis 2011.04.27. 03:06:36 / # 125358
Semmiképp! Szólok is bent, hogy minimum 300-ra emeljenek.
Hamlet 2011.04.26. 18:55:31 / # 125357
a 190 az megoldás????azzal a taxisok megtalálják a számításaikat?
Hamlet 2011.04.26. 18:54:18 / # 125356
gratula!
tudomis(kibic) 2011.04.26. 15:47:58 / # 125355
Magyarázd el a pontnak,hogy mi az a gömb...
törölt felh. 2011.04.26. 15:16:57 / # 125354
Csendesebben vígadj. Csssss.Alszunk.
csakúgy 2011.04.26. 14:58:09 / # 125353
üdv! nem vagyok plüss-ös de ilyet a föld nem látott! kis szám meg nagy? mi? mi ez a baromság? ilyet még nem hallottam bár csak kicsit több mint egy évtizede taxizom. nem pest-buda? hmm! az egy dolog, hogy Én birka nem vágom, de az utas meg rendesen cigin van! vagy nem? milyen butaság ez?!

strikt. 2011.04.25. 09:23:27 / # 125352
Kicsi ősi rigmus, szép leányok értik, Bár az én locsolom sem ér sajnos az égig, Hogy meglocsoljak minden vágyó virágszálat, Kik tél után tavasszal pezsdülésre vágynak, Hát köszöntöm eképpen PLUS-nak összes jányát, S hívom húsvét hétfő, népi hagyományát, Ha jő hozzátok legény, adjatok oly puszit, Mely éleszt locsolót, az meg köszönt nyuszit, Ki meg van oly bátor, hogy elébem lépjen, Várva a frissülést a tavasz jegyében, Meglocsolom bíz a, szirmait, bimbóját, Kényeztetem csókkal bájos csillantóját S hogy ezután mi jön? Két tojásom bánja, Ha majd úgy piroslik, mint húsvét hagyománya. Ecset is van nálam, festeni is tudok, Készítsétek a nyuszit, bolondos angyalok

volántaxis 2011.04.23. 02:46:55 / # 125351
Nagyon jól összefoglaltad. Azt külön köszönöm, hogy mindezt kultúrált stílusban tetted. Én is útálom magam, hogy meg kellett tenem ezt az utolsó előtti lépést. Ha nem cseréltem volna autót, akkor én is ki tudtam volna várni talán, hogy "helyreálljon a világ rendje".-Dehát "ahány ember, annyi egyedi élettörténet a maga örömeivel - tragédiáival":-)
nazoli 2011.04.22. 19:13:59 / # 125350
:-))
szálka 2011.04.22. 17:06:58 / # 125349
:-) Tőled már az is megtisztelő elismerés, ha nem csontozod ki betűnként. :-DDD Köszönöm nektek!
hiénakutya 2011.04.22. 16:55:20 / # 125343
Ezt most nem lájkolom, mert nehogy az legyen, hogy csak azért teszem, mert belevettél. :-)

tudomis(kibic) 2011.04.22. 16:30:21 / # 125348
Tamás eléggé szűkszavú... Úgy gondolom nincs vitatni való írásodban. Egyetértek! DE! A plüss most emel 190-re. Ha a mai címállománynak 80%-át meg tudja tartani,akkor nyert!Remélem az ott lévő taxisok megtalálják a számításaikat. Az egy másik kérdés,hogy vérüket/ünket adták el a cégvezető gazdagodásáért...
tomajer 2011.04.22. 16:11:33 / # 125347
Hamáá itten divattá vált! :-)
szálka 2011.04.22. 15:47:45 / # 125346
Abban az esetben, ha cinikus akarnék lenni, azt válaszolnám : be kell fejezni a taxizást. Egyébként pedig : tőlem ne várd, hogy megmondom az egyetlen igaz megoldást. Ahány ember, annyi egyedi élettörténet a maga örömeivel - tragédiáival. Mindenkinek magának kell kapaszkodót találnia. Csakhogy itt az igazi kérdés az, hogy ez a társaság betölti-e a valódi mentőöv szerepét? Vagy csak annak az illúzióját kelti. Szerintem ez utóbbi az igaz! És akkor mindazoknak hibás a gondolkodása, akik ebbe kapaszkodnak. Elhiszem, hogy borzasztó érzés szembesülni a lecsúszás veszélyével, de rövidlátásra vall, ha valaki(k) önmaguk és a munkájuk olcsó kiárusításában látják a túlélés esélyét. Bűnt csak azért nem írok, mert bűne annak van aki kihasználja mások nyomorúságát. Ez esetben kizárólag a cég létrehozójának!! Te ,vagy ti pedig segédkezet nyújtottatok ahhoz, hogy számottevő vállalkozás lehetett ebből a taxitársaságból. Bűnrészessé a többi társaság vezetője vált a töketlen szemlélődéssel. ( de ezt a Hiénakutya nagyon szemléletesem már megírta) Önmagatokat becsaptátok azzal, hogy azt hittétek a taxizás olyan foglalatosság, ami egyszerre lehet jó a szolgáltatást nyújtónak, és az azt igénybe vevőnek. Komfortosan mindkettő érezheti magát egyszerre, de anyagilag Neked - nekünk lenne célszerű nyerni. Másképp: leszerződtetek egy olyan helyre, ahol hosszabb távon eleve kódolva van a veszteség. -Azért, mert nem lehet a meglévő költségek mellett hasznot termelni. -Azért mert a "van cím szarásig" hamisságára amúgy is rászerződik egy csomó ember, és már egymást is utáljátok. Közbevetésként engedj meg egy apró történetet: -Néhány éve a Vadása-tónál kempingeztünk a családommal. Valamilyen oknál fogva elképesztő mértékben elszaporodtak a darazsak. Szinte ellehetetlenítették a nyaralást. A vendéglősök a legkülönbözőbb módokat találták ki, hogy egy-egy helyre koncentrálják a darazsakat. Szűk nyakú üvegekbe tettek gyümölcssűrítményeket, és a mohó állatok csak másztak és másztak egyre mélyebbre a finom falatokért. Egymás elől elvéve a túlélés lehetőségét, egymás után fulladtak a "mézbe". Túléltek, igen. De mit? Még két hónap autótörlesztést. És utána mi lesz? Ha mindenki marad a seggén, vagy legalább olyan cégváltásban gondolkodik, amivel nem egy újat épít fel, ezzel megteremtve önmaga konkurenciáját, akkor talán önmagát kínálja az a bizonyos kitörési pont. A "plüss", és a ti látszólagos sikereteken felbuzdulva tucatszám kezdtek "rövidlátó" emberek taxizni, mert csak a pörgést látták. Ez hiányzott? Neked biztos nem! De akinek alázattal behordod havonta a pénzt, annak igen. És itt a többi nyomorult cégtulaj, akik ebben a helyzetben újra csak árat csökkentenek. Lásd Budapest taxi, és a hamis - hazug ígéretek. És már annyian vagyunk, hogy minden büdös szarkupacra találnak verebet. Sőt - tolongás lesz! Tehát : talán elég lett volna semmit se csinálni. Most nem marad más, mint szorítani a TGFSZ sikeréért. -hogy megakadályozhassanak minden olyan elképzelést, ami nem értünk íródott. -hogy elérjék a fix tarifa megszületését, mert a meglévő, és a leendő utasok szemében semmi nem ébreszthet akkora bizalmat, mint a kiszámíthatóság. -hogy végre gátat lehessen vetni az indokolatlan létszámbővülésnek. És, ha mindez megvalósul, akkor helyreáll a világ rendje. Előáll az az egyébként normális, kézenfekvő állapot, amikor az utas keresi a taxit, és nem fordítva. Te, én, vagy a többiek pedig újra szolgáltatnak és nem kiszolgálnak. Megfelelő díjszabásért. Úgyhogy én csak azt tudom javasolni, hogy mielőbb el kell menni az ilyen cégektől, és sokat hangoztatni ezek kártékony hatását. Mert így csak a végzetünk lesz különböző. Ha esetleg vitorláztál már a Balatonon viharban, vagy csak tartózkodtál olyankor kinn a vízen, akkor megfigyelhetted azt a jelenséget, amikor a víztükör felett 30-50 cm magasságban egy párafüggöny keletkezik. Ezért nem lehet a viharban kiúszni, mert csak vizet lélegzik be az ember. Na most, mi akik maradtunk a süllyedő hajón ülünk lebéklyózva, és legfeljebb reménykedünk. Ezt a béklyót ti tettétek a kezünkre. Eközben ti kiugrottatok, és tiétek a szabadság és a túlélés illúziója. Pedig csak máskor és másképpen fogunk megdögleni.
volántaxis 2011.04.22. 15:38:01 / # 125345
APEH+kocsi:190000/hó. A többi nagyjából átlagos.-És én nem vagyok varázsló:(
Pepe 2011.04.22. 14:42:29 / # 125344
Kollegám! Én nem szotyi tarifával is talpon tudok maradni és nem halok éhen pedig hitelem is van rendesen. Állandóan ezt a szöveget nyomjátok,h máshol csődbe mentetek volna,de akkor mi (nemszotyisok) varázslók vagyunk???? Kiváncsi leszek egyébként arra,h mennyire lesztek drágák mert ha jól tudom a fuvarok nagy részét most is 150-el nyomjátok hiába volt emelés 165-re...
volántaxis 2011.04.22. 02:13:06 / # 125342
Bocs nem raktam idézőjelet. -De! Szerintem vége.
mano10 2011.04.21. 20:12:30 / # 125341
Fingod nincs, mit jelent az, hogy "drága"- ezek szerint. Vagyis nincs vége.
csontos 2011.04.21. 20:05:40 / # 125340
Igazad van, Fitos. Tényleg egymásért vagyunk, de ez nem mindig van így. Nem tudom, hogy te ennél a cégnél dolgozol, de ha figyeled a forgalmazást észreveszed, hogy a Béla mint egy süket háziasszony, aki a saját szavát sem érti, úgy adja ki a címeket és ha valaki szóvá meri tenni, rendesen lekiabálja a fejét és ezt nehéz egy olyan embertől elfogadni, aki annak idején a régi cégeinél pénzért adta a címeket, most meg úgy viselkedik mint ha ő szarta volna az egész taxis világot. Nekem csak ezzel van bajom. Igaz, van mással is, de majd azt egyszer megosztom veletek. :D
ata8 2011.04.21. 11:53:34 / # 125339
Nem vagyok érdekelt, de a Penta még mindig komolyabb kitörési pontnak látszik a sok szotyinál.
Oldalszám: 552