Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
volántaxis 2011.06.05. 23:04:25 / # 125559
Szerintem is, kb. addíg lesz plus, míg ő itt dolgozik. Ő tartja láncon az Attila kutyáit.

Nevem senki 2011.06.05. 18:06:38 / # 125558
Bocs, hogy belevau, de most csatlakoznom kell! Többször volt szerencsém Bélával dolgozni és ezt valóban szerencsének éreztem. Mindenkinek van egy sajátos stílusa és hát az ő hadarását bizony meg kell szokni. Először 10 perc után kikapcsoltam a rádiót, mert szédültem:-), de mikor megszoktam... Szóval a profizmust értékelni kell Hadar, de: -beletol a címbe, ha bizonytalan vagy -nem szívja a véredet feleslegesen -nem ad ki nem létező címeket -ha mégis hibázik, nem téged kaszál el érte -ha nem tud valamit, nem te leszel a hibás. Nekem volt olyan ütésváltásom a "kedves" utassal, hogy amikor áthívott a beszélgetősre, már azt kalkuláltam mennyit kapok az etikán:-), függetlenül attól, hogy ma is állítom: 100 %-an igazam volt. Bélánk csak egy mondatot pazarolt a dologra( ő intézte az utaspanaszt): "Jössz egy kávéval", és már ment is tovább hadarni a címeket:-) Szóval, hátrébb az agarakkal. Ha valaki nem tud vele dolgozni, attól szerintem nem Ő a hülye a taxizáshoz:-)
turul 2011.06.05. 16:18:54 / # 125557
Köszönjük a 2 es csatorna használatát budán.Szinte nem is volt visszakérdezés és ami fontos tévesztés sem.Végre érthető volt a diszp forgalmazása.Nem lehetne a 2 est alkalmazni esetleg hétközben is?

Csaholó 2011.06.04. 08:45:26 / # 125556
Kedves Gyerekek!!! "én" imádom a munkámat,de egyre jobban kezdem a hitemet veszteni!Szóval akár az utas,akár a másik taxigépkocsi vezető?!?Hát egész egyszerüen elképesztő!!! Hiénakutyának van teljes mértékben igaza,most már értem!!Nem utasítgatja senki,nem fizet senkinek,azt visz akit "Ő"akar!!Mi fizetünk mint idioták,aztán megmondják mit csinálhatunk!Majd kipróbálom,jön a megrendelő,"hova megyünk"kérdem én,4 ropi itt a kulcs vezess,majd én vissza hozom a bringát! Mert ugye velünk is ezt csinálják,NEM?????

Csaholó 2011.06.04. 08:25:57 / # 125555
Jut eszembe/hová/most is mosolygok szegény taxison aki felvette hajnalban a "Váci út-Teve utca sarok"be olvasást,hogy most is ott bolyong valahol,mivel reklama csatira bekerülni csak heti előjegyzéssel lehet!!! Igazándiból úgy kéne dolgoznunk,1-s címkiadás,2-s,3-s,4-s reklama!!!! Alapanyag van hozzá bőven!!! TISZTELETEM KOVÁCS ÚR!!!!!!

Csaholó 2011.06.04. 08:15:12 / # 125554
Hát én nem erre gondoltam.Pedig soha nem álltam"üzleti"kapcsolatban VELE!!!!Egyszerüen a "TUDÁSÁT"szeretem és maximálisan elismerem!!!! Vele a hadarás ellenére is lehet dolgozni,csak meg kell szokni!!Viszont az "Ő"szintjére törekvők,már más tészták!!Bélánknak hadarás közben nincs ideje beirni a pontot,amit viszont utánzóiról nem mondhatunk el!!Ő hadarva is észre veszi ha nem létező címet tolnak elé, "Mit csinálok? ilyen nincs"és már javít is!!!Ez viszont óriási különbség!Pénzért nem igazán tud előnyt nyujtani,ismered a "Fönökét"!!!!!!!!
tomajer 2011.06.03. 19:42:49 / # 125553
Perszehogy... :D
tudomis(kibic) 2011.06.03. 19:23:15 / # 125552
No ezért szükséges a beszélgetés! Szemtelen vagy! Tudtad?
tomajer 2011.06.03. 19:04:53 / # 125551
Pfff... megnézném a Bélát, mint főtaxis "kezelő"-t :DDD
tudomis(kibic) 2011.06.03. 18:48:57 / # 125550
Gondolom a Forgó Bélát szapuljátok... Nem okos,mert Ő tolta meg a szekeretek,amikor senkik voltatok. (Most is azok vagyok,de nagynak képzelitek magatokat.) Ha jó pénzt kapott volna bárkitől is,rendben lennének a fogai. Jó lenne -a talán utolsó- szívvel dolgozó taxist békén hagyni! (Tisztelni nem kell! De mocskolni méltatlan,ha Ő adja a kenyeret a szádba.) Béla 1984.-ben is hadart,és trükközött,de (mi taxisok) imádtunk vele dolgozni,mert percenként kif@sott 10 címet a profiknak. (Lehet,hogy dilettánsok vagytok? :) ) Akkor még nem volt számítógép,se URH csak CB,és cetli... Ha nem becsülitek meg,elviszem tőletek. Csak egy beszélgetés,és 2 próbaóra kell hozzá,de akkor húzzátok le a redőnyt! Uff! (Sajnos nem láttam vagy 8 éve...)
csontos 2011.06.03. 17:07:36 / # 125549
"Gondolom nem szeretnéd,ahányan szerettek,annyian utáljanak is!!" Hát Uram, ez egy szép mondat volt, és lényegre törő. Pont azokra gondoltam, akik szeretik, mert azok nem véletlenül ragaszkodnak hozzá, hanem azért, mert valami előnyük származik belőle. Követték őt, jó pár cégtől idáig, akik vagy seggnyalók voltak, vagy jó pénzt fizettek neki, a kis előnyök miatt!!
666666 2011.06.02. 13:41:39 / # 125548
Csaholónak igaza van,bár abban nem vagyok biztos,hogy hétközben is kellene több csaton dolgozni.Azt viszont végképp nem értem,hogy miért éppen a legrosszabbul vehető csatornát használjuk.Budán ez a cstorna gyakorlatilag halott.Persze az ebből eredő tévedéseket azért nagy örömmel szankcionálják.A kettes csati(mivel az átjátszója a Széchenyi hegyen van)teljesen megfelelne a budai oldalon.No persze ezt úgysem mi döntjük el.Vannak erre hivatott szakemberek (((.
Roby7704 2011.06.02. 09:31:39 / # 125547
Ez már nem fog menni neki,mert az érthető beszédhez,a fogakra is szükség van!Neki már lassan az a kettő is ki esik a szájából.Hiába a térkép a fejében,ha nem érted a címet. :)
Csaholó 2011.06.02. 08:47:34 / # 125546
A másik fele! Be rakattak,pénzért 4 csatornát.Miért kell nekem a hadarást hallgatni 1csatin,ha van még 3 másik,ahol érthetően lehetne beolvasni a címet artikulálva,hogy értsük!Lehet többet vennénk fel! Lehet hogy öregszel "Kovács Úr"??G Gondolom nem szeretnéd,ahányan szerettek,annyian utáljanak is!! Ne hagyd hogy leirjanak,légy TAXIS mint rég!!

Csaholó 2011.06.02. 08:37:42 / # 125545
Kovács Úr!!! Nagyon sokan vagyunk!!!! Javasolnám a túlnyomásért vissza a 2órát,ezek a pontocskák nem fognak vissza senkit!Idő mérőket is vissza kéne tolni. Senki nem mer mérni,mert nem kollégális,de az sem hogy mindenki repked,akár odaér,akár nem!!!Mivel a környéken dolgozó barát nem méri,mert akkor viszont mérik! Nagyobb rend volt,míg ez volt a rendszer!! Na majd csak lesz valahogy,maradjunk-menjünk???

Csaholó 2011.06.02. 08:26:25 / # 125544
Nincs mit elismernem,még nem kerültem ilyen helyzetbe!Azt próbáltam szemléltetni,ha helyzetbe kerülsz,jobb a HOZZÁÁLLÁSA! Egyébként úgy kéne mindenkinek dolgoznia hogy ne kerüljön ilyen szituba!!! Aki nem vétkes,nem próbálja elsikálni pult alatt!! Most akkor miről beszélünk?????
666666 2011.06.01. 12:55:09 / # 125542
Kedves független Örömmel tudatom veled,hogy amennyiben ez a tarifa 175ft/km neked nem felel meg,mert túl magas,akkor ajánlom figyelmedbe a most alakuló új csapatot a WELOREX TAXI néven. 99 ft/km díjjal fog dolgozni.A tagdíj Havi 21000ft + áfa.Jó a reptéri Transzferár is. Pld:Máriaremetéről a reptér II b.az 1999ft lesz. Kizárólag nagyméretű autókra van szükség. Amenyiben érdekel a csapat és átlépnél hozzánk,akkor várd meg a rövidesen megjelenő honlapunkat és azon tájékozódj. Várunk szeretettel.
Karaj 2011.06.01. 08:10:12 / # 125541
"Jobban jársz vele,mint kőzutálatnak örvendő főnökével,sőt olcsóbb is!!" Ezzel gyakorlatilag elismerted hogy igaz a történet.
Csaholó 2011.06.01. 08:06:42 / # 125540
Kovács úr! Aki nem vesz fel havonta,Min.100 címet ki kell rúgni,feleslegesen van rajta a cég felségjele!!!!Max. rontja a renomét!!!!! Jó ez a 175,tisztes közép út! Eddig mindig azt kérdezték,hogy jövünk ki a 150-ből.Most meg értik az emelést,elfogadják! Majd ha nem,lépek én is tovább!Csak Szóljon a rádió!!Én ezt szeretem!Csak öregesen/juventus/nem /face/!!!!! Jó munkát továbbra is!!

Csaholó 2011.06.01. 07:51:19 / # 125539
Ezek után ne csodálkozz ha "NEM IRJA"!!! Óbudán nincs "kricsmi"már sajna! Kifejezetten vendéglátó ipariegység van,de az bőven!NEKI a tudásáért ennyi engedtessék meg!!!! Jobban jársz vele,mint kőzutálatnak örvendő főnökével,sőt olcsóbb is!! A vidéki cimek a "kollégáid"mobiljára tüntek!!!!
Oldalszám: 552