Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
arlequin 2011.06.19. 16:07:20 / # 125617
Hát sajnos nem. És a vagdalkozásodat sem. Sőtt! Szerintem most plusszos társaid közt is van, aki a fejét fogja. Most kapcsolok... Nem váltanál vissza 442-re? És maradhatnál itt benn. Joe!!!
arlequin 2011.06.19. 16:07:20 / # 125618
Hát sajnos nem. És a vagdalkozásodat sem. Sőtt! Szerintem most plusszos társaid közt is van, aki a fejét fogja. Most kapcsolok... Nem váltanál vissza 442-re? És maradhatnál itt benn. Joe!!!
Roby7704 2011.06.19. 16:06:58 / # 125616
Azért azt ne mondd,hogy a T2000-nél nincs munka!!Ott ha akarsz dolgozni,akkor tudsz is.Azmeg,hogy te miért jöttél el onnan az maradjon a Te titkod!Dee,ahogy hallom,hétköznap hajnalonta,egyre nagyobbak a szünetek nállatok!Igen,de még mielőtt KO lett vna,inkább léptünk!Sajnálom is az ott eltöltött időt."Te meg a hozzád hasonlok emelték fel Attikát,....." Ja akkor rád igaz az egy bolond százat csinál?!Benne vagy a százba!Ha más beleugrik a kútba,akkor te is!Ugye?
arlequin 2011.06.19. 15:55:50 / # 125615
Te bandzsó! Csak magaddal tudsz szembenézni, és kárálsz mint egy kotlós!!! Itt akiknek érvei vannak, azok azt megvitatják egymással. Te meg mezei módon, ( mentalitásodból fakadóan, gondolom) minden veled nem egy hajóban evezőre rátámadsz, és elkezdesz személyeskedni. Buta vagy, mint a tök. Dógozz, ne itt "nyalatkozz" bértollnok! Definiálnálak az egyszerű szinonimájának, de az kevés lenne hozzád!:((( Mióta taxizol? Mikor utált közénk a munkakanélküli központ? Azt sem tudod, kikkel vitázol, miközben igazolod, hogy csak a bugyuták örülnek ennek a helyzetnek. Próbáltál már előre gondolkodni? Mondjuk 2 évre? Vagy csak a jelené a,jövő???
bendzsoo 2011.06.19. 12:43:21 / # 125614
Azért csak érted az összefüggést.
bendzsoo 2011.06.19. 12:41:46 / # 125613
Te meg a hozzád hasonlok emelték fel Attikát, így nekünk már nem volt választásunk vagy ülünk órákat fuvarra várva bár büszkék lehetünk magunkra mert 230al járunk.Hát sok választást nem adtatok nekünk.
arlequin 2011.06.19. 06:27:11 / # 125612
Hajjak meg ha értem az ember! Mi köze a Maxinak a félkaruakhoz?:) De a többihez állása ugyan ez. Mondom én, nem látja a fától... Konkretice nem gépezek, de elgondolkodtam: Vajn a félkaru rablók, vagy a kétkarúak okoznak több kárt???
arlequin 2011.06.19. 06:13:57 / # 125611
Merthogy, Te tudod mi a juhhély. Nekem is te mondtad annó!!! No memorian? Vagy már leestem?:))) Nem fejre! Neked!!!:))) Hát igen a hat év elöny így lesz hátrány.:D
arlequin 2011.06.19. 06:10:05 / # 125610
Merthogy, Te tudod mi a juhhély. Nekem is te mondtad annó!!! No memorian? Vagy leestem?:)))
Roby7704 2011.06.19. 05:52:14 / # 125609
"Megmondom a frankot,hogy most fel emelték a tarifát.Jóval jobb........." Mivel jobb?!Qkkantsd meg a céged honlapjának a fejlécét!Mit is ír?Szerinted,pár hét múlva nem minden 2. fogja az arcodba tolni a VIP cardot?Ez a jó tarifa emelés:150HUF/km-ről 150HUF/km-re,mert ugye a plusnál lassan az utolsó csöves is VIP-es!!De vigyázz,mert ha most gondolod meg magad,hogy mégis lematricázol,akkor ugrott az uzsonna pénzed,mert van még 3 hónap plusod! :) Csináljátok,én meguntam!!A Plusnál,csak mínuszom volt"PEDIG NEM GÉPEZEM",csak dolgoztam!!A plus,csak Atikának plusz!!De annak nagyon.
arlequin 2011.06.18. 21:59:24 / # 125608
Tele vagy logikus összefüggő mondatokkal. Hát igen. 11-év 1 etika. Biztos nem korrektül csinálom. Még jó, hogy a segélyalapról írtam véleményt,csak nem látod a fától az erdőt!
bendzsoo 2011.06.18. 20:49:14 / # 125607
Hát nem tisztem bárkit és bármit meg védeni. Nem tudom,hogy te hol dolgozol igazából nem is érdekel.Én a T2000töl jöttem ide 3honapja.Megmondom a frankot,hogy most fel emelték a tarifát.Jóval jobb ez a cég nekem legalább is.Azok szoktak hisztizni akiktől a Maxi hoz nem lehet el menni kajálni mert ezek a palik etetik a félkarút.Lehet,hogy te az elsők között voltál akik ki vívták ezt a kört.Csak hát biztos,hogy ki rúgtak mert nem tudtál korrektül dolgozni.A Kártya lehúzó lassan mindenhol kötelező lesz.Ha meg tényleg be jön a néma címkiadás az meg nagyon jó.A tagdíj meg még így is a legalacsonyabb.Ez van.
volántaxis 2011.06.18. 12:50:46 / # 125606
What?
arlequin 2011.06.18. 10:41:46 / # 125605
"Alkottatok egy ördögi kőrt,amiből már nem lehet kitörni. Hiszen ha most tömegesen ott is hagynátok a céget, annak az ott maradók látnák a hasznát és oda lennének a gyönyörtől,hogy mennyi munka van. " És most mind ott vár, és drukkol magának!!! " Azért is én bírom tovább, és nekem lesz jó" Közben a feje felett tagdíjemelés,indiai származású lehúzás kártyával,segélyalappal... Mindenki öltözzön, és ha kész, kiáltsa együtt: JUHHHÉLY!!! "Volántaxis" topictársat megkérném: No comment:))) Ja bocs. Mindjárt vetkőzni kell "A" felvonulásra. Ugye ezért nem mennek ombudsmanhoz, hogy a heterók elb.szták az időjárást? Vagy, ők saját kezüleg rendelték, hogy túl ne hevüljenek? "Látjátok feleim..." Ők azért vonulnak hogy összébb melegedjenek, Ti meg el hidegülni akartok egymástól!?! Pedig már régen tudjuk: Egyseggben az erő!!!

zöldfülü 2011.06.18. 10:18:58 / # 125604
Fikazzatok ezt a hat honapos dolgot ,annak idejen a Radio Taxiban is meg csinaltak ezt a H CS meg 600 Tamas akkor mert nem volt teriteken ????

arlequin 2011.06.18. 10:15:35 / # 125603
Majd a hobbit, axisok is lépnek jobbra balra, oszt kiderül, ki a Gyűrűk ura?!? Hát igaz ami igaz... Van néhány zsákos... De azok nem azonosak a kis hobbit Frodóval!!!:((((
Dodi 2011.06.18. 07:15:31 / # 125602
[i]"mi a f...t csináljon az a taxis, akinek ott liheg a nyakában a bank, az apeh, és még sorolhatnám.?" [/i] Dolgozzon! Tudod a plus-on kívül is van ám élet!Mi indokolja ennek a cégnek a megszületését? Netán taxisok követelték anno,hogy legyen már egy olcsó tarifával működő cég ahol dolgozhatnának? A fenti kérdésed,nyilván költői kérdés akar lenni,ami sugallja a választ is. Lépjen be az a taxis a plus-hoz és majd egycsapásra minden gondja megoldódik!Nem liheg többé a nyakában a bank, az apeh, és még sorolhatnám.És persze,azt is sugallja,hogy a többi cégnél taxizgatók,csak hobbiból taxiznak Sokadszor mondom:ez az Oláhnak a biznisze nem a taxisoké.Belőle milliomost csináltatok, magatokból meg koldust. Alkottatok egy ördögi kőrt,amiből már nem lehet kitörni. Hiszen ha most tömegesen ott is hagynátok a céget, annak az ott maradók látnák a hasznát és oda lennének a gyönyörtől,hogy mennyi munka van. Ez persze oda vonzana másokat és ismét visszaállna a létszám. Ti már ezt nem tudjátok megoldani.Bármit megtehetnek veletek.(lásd:6 hónapos kritérium) Marad a TGFSZ,"aki" helyettetek is megpróbálja rendbe tenni a dolgokat.
arlequin 2011.06.18. 05:56:11 / # 125601
Segélyalap??? Ki szedi, hova kerül, ki kinek osztja, kinek mennyit, és ki látja, mennyiböl??? Vékony jég ez!!! Szegény Pampuska adogatott be eleget, aztán mi kapott, amikor neki kellett volna. ZZ, a hatosok pásztora megoldotta! Biztosítást kötött a jószágra, és ha gebasz van, akkor nem koldulgatás van. És nem mellékesen, még az a vád sem érheti,( meg senkit sem) hogy netán hozzányúlkált. Szerintem ennél korrektebbül ne is lehet!!! De hogy elöre beszedegetni...:(((
mármegint 2011.06.18. 02:41:50 / # 125600
Mindegyik cég kihasználja a taxisait,(kivétel a Penta, de ott csak éhenhalni lehet)Tökéletesen igaz, hogy mi tettük "naggyá", de ha nem mentünk volna oda, akkor most pár száz droiddal több lenne.-Persze az sokkal jobb. -Nekem csak az csípi a szememet, hogy itt fikázol. Minden cégnek van fóruma,(és ezért nagyon hálásak vagyunk neked)ahol kiengedheti a gőzt. Itt senki egy szóval nem bántotta a Pentát, vagy a Hatszor hatot, vagy a Budapest taxit,főleg az ő topikjukban.-Persze Te megteheted, csak hát rosszul esik.
tomajer 2011.06.18. 02:24:40 / # 125599
Ha nem mentek oda, ha nem teszitek naggyá, akkor ma nem tartunk itt!!! Ezt ti is tudjátok. Mentséget keresni persze lehet. De az nem változtatja meg a tényeket. Aki meg ráadásul aláírta a hat hónapot, az aláírta a szememben, a saját gyengeelméjűségét!!! Oszt lehet megsértődni!!!
Oldalszám: 552