Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
vasember 2011.11.20. 10:17:55 / # 126270
Szemét munka volt amit akkor tetetek !!Ha lehet ne irkálj ide! Irkálj a City blogba !!Ja nincs is City blog !!Vajon miért??
vasember 2011.11.20. 09:44:40 / # 126269
Valakik nagyon megvezetik!! Én is úgy érzem.Oláh vedd észre a benti csapatod tisztelet a kivételnek igenis megvezet téged!! Vegyük a ma estét nyomok öttel majd a drága telefonos az utasnak 15 percet mond!!! Miért!!Miért!!Miért csap be mind utast mind taxist!!! Oláh a lé a tét nekünk is neked is!!Ha nem teszel sürgősen valamit akkor nagy szívás lesz a vége !! A nagy Zoltánt végre nem halljuk !!!Hála istenek!!
góré001 2011.11.19. 20:57:49 / # 126268
Hát sajnos nem jól emlékezel most már semmire sem!! De ez nem is akkora baj! Szóval szegény Demeter Misi barátom semmit sem olvasott be soha sem mert nem ez vót a doga! Ő a barátom és neki a nagyon rossz fekete kávé főzése vót a dóga no meg az anekdotázás!Nagyszerű ember nagyszerű barát volt!!Na és nem a Volán kezdte hanem ahogyan említetted a City de ezt már a négyes verseny helyzet teremtette!!
666666 2011.11.19. 18:12:08 / # 126267
Tele a tökömnek bizony sok mindenben igaza van. Az enyém is tele van. 900 taxira éjszaka egy reklama sáv egy hisztis diszppel az bizony nem semmi. Pláne,ha a diszpnéni még rosszindulatú is. Többször kijelentette,hogy csak nyomkodjatok,akkor pláne nem enged be senkit.Többen várakoztak kamerás helyen. Hol érdekli őt az a 30rugós büntetés amit nekünk kell fizetni.

666666 2011.11.19. 16:59:14 / # 126266
T Góré Azért nem emlékszem olyan rosszul kedves Pál,mert határozottan tudom,hogy a Volántaxi 1991-ben vezette be az ingyencímreállást és várakozást. A Demeter Misibá olvasta be és mi alig akartuk elhinni,hogy a volán is beállt a sórba. Azt azért ismerd el Palikám,hogy ez nagy hiba volt.Sehol a világon egy fejlett országban nem tudsz ingyenkiálló taxit rendelni. Mi azok vagyunk ugye?...:))) A többi találmányotok,csak hab volt a tortán.
puccos 2011.11.19. 16:49:46 / # 126265
Te mit gondolsz? Hogy a "nagy " Oláh Attila majd elemezgetni meg elbeszélgetni fog a szürke egér taxisaival? Veled? Nem. Az Oláh Attila mára már egy fuvarszervező holding vezérigazgatója. Látod miből lesz a cserebogár? Ugyhogy ha nem tetszik a rendszer. Szia!

törölt felh. 2011.11.19. 15:57:08 / # 126264
T. Vezetőség! Ennyi tagdíjból tényleg csak ilyen szolgálatra telik??? 1-es Jankó / Brutál, az Ország legjobb diszpécsere, élmény vele dolgozni, tényleg respekt, klónozni kellene! / 2-es Pap Laci / rosszindulatú senkiházi hadarógép, aki arra azért odafigyel, hogy az általa kiadott autók tudjanak dolgozni, a többit leszarja / 4-es Hisztigép Edina! Kifejezetten katasztrofális volt a teljesítménye, egész este csak hisztizett és őrjöngött égette a kollégákat keményen, nem engedte el az 30 perces autókat, mert szerinte türelmesnek kell lenni, a diszpécserek meg őrjöngtek odaát mert nem volt szabad autó, majd amikor kiderült, hogy a kolega megégett annyit sem mondott, hogy bocsi! Bezzeg ha a Palijáról van szó, mi is a kódja, az aktuálisnak 767, na az mindjárt más, neki a címeket is jobban adja ha csövön van, meg a jobb elrendelésekre is 5 perccel nyom! / Tudom pont ott végzett :) / Na igen, lehet nekem is bekéne újítanom egy csajt a központból, hogy tudjak dolgozni! Aztán bekapcsolódott Annácska is a reklamába, mert a nagysága nem bírta, ott volt a vég,hülyébb mint a sokéves átlag! Nem is tudom minek tartják, mert semmire nem jó, a taxisok utálják, nem ismeri a várost de az észt azt tudja osztani, plusz cimkiadás közben elfelejti hol tartott ez lejön abbol ahogy az idöked dobálja össze vissza /cim 5 el 10 el negyed órával, negyed óra -husz perccel, ki nézi meg negyeddel, negyeddel, negyedóra-husz perc, idővel, negyeddel volt valaki???? / De aki nem hiszi járjon utána, kb két hete Annácska megkapta pest nagy számokat, abban a pillanatban a nagy számok elköltöztek Budára, a bátrabbak meg nyomtak a kis számon a Jankónál! 10 perc után észrevette és eltakarodott a csatornáról! De a szar nem is itt van, hanem a "profi telefonosoknál" Van három aki tényleg Profi Angi, Balázs, Mariann, és a többi, mert ennyi hülye utas nincs, nekem ezt senki ne magyarázza meg! Egy rakás nyomorékot felvettek, meg persze ott van a hisztigép barátnője is aki elbasz mindent, de hát úgy látszik csak ennyire telik! Hogy lehet az, hogy felütök egy címet 5-el odaérek 3-om perccel az utas vacogva beszáll, és elkezd üvölteni, mi tartott negyed óráig mikor 5 percet mondtak neki???? , hogy is van ez??? Kérdezem mikor rendelt , mutatja a telefonját, hogy 16 perce, nem jön össze a matek, vagy nagyon lassan dzsal a droton a petról ha 13 perc alatt jut el a telefonos gépéről a rendelés a diszpécser elé!!! Ha a reklamárol beszélünk , miért nem ültetnek oda egy profit, Pl a Mariannt aki egész este nyugodtan TUDJA kezelni a Taxisokat, a Zsuzsiért is kár! Hol a Forgo, miért lett cserejátékos???, mert ismeri a várost, nem úgy mint a hisztigép, aki bármit beolvas amit elétesznek! Mr. Attila Oláh, kérem elemezze a szolgálatát, mert valaki nagyon megvezeti! Esetleg beszélgessen a Taxisokkal, fogadóóra formában, hátha megtudja az igazságot is! Tisztelettel!

góré001 2011.11.19. 10:30:19 / # 126263
Rossz a memóriád !! Én már nem voltam citys amikor az ingyen kiállást bevezették!!Akkor én már budás voltam és nemsokkal rá megalakúlt a RÁDIÓTAXI ! Csak a hitelesség miatt!
nazoli 2011.11.19. 09:19:12 / # 126262
Szerintem mindegyiket érdekli. És mindegyiket ugyanaddig a pontig.
mármegint 2011.11.19. 02:37:57 / # 126261
látod,látod? Megint mellébeszélsz. Szerintem itt hagyjuk abba, mielőtt megbántanánk egymást
hiénakutya 2011.11.18. 19:13:39 / # 126260

vasember 2011.11.18. 18:08:50 / # 126259
Jól látod a dolgokat !!Ők tették tönkre a taxizást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem a mostani szerencsétlenek a bűnösök !!!
666666 2011.11.18. 17:55:05 / # 126258
T vasember Erről van szó.Régen úgy 20éve volános koromban mi voltunk az utolsók,akik ingyen álltunk ki a címekre és ketyegve várakoztunk. Aztán jött a nagy CUCÓ + a city és vége lett a bulinak.Lett ingyenkiállás,ingyenvárakozás és,ha hagytuk volna még tán ingyenfuvarozás is lett volna.Nem elhanyagolható azon kollégák felelőssége,akik aláigérve a tarifának jutottak előnyökhöz.Még ma is van utas,hogy odajön és úgy kezdi:-Mennyi lenne óra nélkül ide vagy oda?- Alkudjon a piacon.Ott is kiröhögik.Nem úgy mi. Ma is van bőven aki féláron is vállal,csak hogy legyen fuvarja. Egységben simán letőrhetnénk a telefonszám tulajdonosok egyeduralmát de be kell látni,ez nem mindenki érdeke. Sajnos....(((
vasember 2011.11.18. 17:31:18 / # 126257
oláh!! Csinálj valamit a központoddal !!!!!!!!!!!! Az utasok panaszkodnak !!!!Nem tudják elérni a központot !!!!!!!!!!!!!!Elegük van és ez érthető!!! Hála nektek havi 5000000ft-ért. A telefonosaid egyenlők a nullával !!!!

vasember 2011.11.18. 17:13:59 / # 126256
Ha valóban kelettis hiéna vagy,Akkor ismerned kell a briketet, Párkányit, bálnát, Fehér urat, stb.Ismered őket???
vasember 2011.11.18. 16:59:27 / # 126255
Nem te vagy a felelős !!Sajnos a kutyának rohadtul igaza van. Kik a felelősök ??Ti is tudjátok !Azon kollégák akik úgy 15-éve a plusz szolgáltatásért kevesebbet kértek !!
mexikope 2011.11.18. 16:52:59 / # 126254
Néha azt a tükröt meg is fordíthatná.
superbakker 2011.11.18. 16:52:15 / # 126253
latod,latod minek is beszelgetek en egy olyan emberrel aki a csaladjat kifogasnak hasznalja...
Rocktaxi 2011.11.18. 16:38:51 / # 126252
Hidd el a "hiéna" komoly. Csak tükröt tart nekünk, amibe szar belenézni.
666666 2011.11.18. 13:39:52 / # 126251
Igazad van,már nem is akarok veled találkozni. Miután rávilágítottál arra,hogy mindenért én vagyok a felelős,én adtam el a címeket és én tettem tönkre a taxizást.Most igazán érzem,hogy mit tettem.Nahát-nahát,kérek engedélyt meghunyászkodni. Komolyabbnak hittelek.Tévedtem. Bocs. )))
Oldalszám: 552