Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
vmiki 2015.04.21. 19:24:12 / # 338921

Szó sincs róla, elnézéseteket kérem de lefoglalt pár privi dolog a napokban.....nem csak Sárga Csodának, hanem Kekeckedőnek, Kibicnek (Kibic? Kibuc? mindegy hagyjuk...) és mindezekkel együtt úg egyáltalán fakadtam ki. Visszaolvasva pedig nem címeztem senkinek a választ....talán mentség talán nem.......nemmsokára válaszolok de előzetesben annyit már megjegyeznék: olvastátok a mai napon, hogy Hollandiában (amely ország ugye a legkevésbé tekinthető illiberálisnak, intoleránsnak, ahol szabadon lehet füvezni kocsmákban, ahol létezik az eutanázia, nos ott, a tulipánok földjén 10 milliós bírsággal üldözi a rendőrség a holland UBER-t???? Egy bírósági végzés alapján? Na erre a kabátra tessenek gombot varrni, Tisztelt Európai képviselők, Tisztelt minket nem képviselő hazai politikusnak nevezett, általunk megszavazott hatalomra kerülő piócák......tisztelt.....mindegy, hagyjuk, hogy kik..............nemsokára válaszolok..... 

Vin 2015.04.20. 03:09:13 / # 338880

Na,Sanyi,akarom mondani Miki,szó nélkül hagyod ezt? :'D

sárga csoda 2015.04.17. 15:35:07 / # 338863

Ha ezt rám értetted...akkor halkan jegyzem meg ,hogy több mint 20 évet gályáztam a bal 1-en....soha nem volt Astrám..és ha jobban megnézed Kb. annyi aktív látogatója van az oldalnak...mint tagsága a Metál barátotoknak.

Mennyien és mennyi idő alatt zúdultak fel a soraimat olvasva?

Addig lehetett volna itt bármit is csinálni ameddig a tabletes okosságot be nem vezették...(na én akkor hagytam abba).

Gondolom már érzi mindenki ,hogy a feje fölött is suhannak a csókosok szájába a címek...és minden hülye unalmában rohan taxikázni...

Szakmai tudás....Haladj a korral...feldughatod magadnak... SAJNOS:

Már 10 évvel ez előtt nem volt cégenként 10 ember akivel megállíthattuk volna a telszám bitorlók ámokfutását.

Te reméled ,hogy nem fogom megtapasztalni az amire taxizásom alatt VÁGYTAM!!???.....Összetartó erő. Kettőnk közül ki a birka?

Most már csak olyanról álmodozol ami soha nem fog létrejönni...mert hagytuk (nem csak rajtam múlott) elúszni a lehetőséget.

A FILLÉRBASZÓ JELZŐ IS SAJNOS TÖKÉLETESEN MEGÁLLJA A HELYÉT....mert miközben más demonstrált...a többség rohant a címekre....

Úgyhogy ha a szösszeneted nekem szólt akkor árnyékra vetődtél...ha pedig nem nekem szólt...elnézést kérek az erős szavakért...mert bár már (hál Istennek) váltottam...még mindíg dühít a sok,sok kihagyott ziccer.

vmiki 2015.04.17. 13:20:57 / # 338861

Hová lett ez e világ....meg kellett érnünk azt, hogy -akik az 1990-es blokádot végigvitték- a saját Taxis fórumonkon olvassunk olyan sorokat, amelyek egy volt munkanélküli, feketén taxizó mosdatlan szájából fröcsögő ficsúr hányásából erednek. Mert, keresett pár ezer forintot, a segély nem léte után, a szakadt Astrájával, midjárt kinyílt a csipája. Fikázva a taxisok összetartó erejét. No comment.

Annyi mindent tudnék most leírni a szakma tekintetében, hogy csak na. De inkább hagyjuk. Remélem, hogy nem fogod megtapasztalni azt az összetartást ami még egyszer létrejönne, mert akkor jobb ha otthon maradsz a saját testi épséged érdekében. Bátorkodom a szavaidból leszűrve a jellemed definiálni: kis köcsög. Mármint vagy. 5000-ren szeretnénk ízekre szedni de mi törvénytisztelő hivatásos gépkocsivezetők vagyunk akik szakmai tudás által tartjuk el a családunkat jó régóta s nem fogjuk a torta szeletét átadni néktek! Csak a testünkön kersztül. De Te ezt úgy sem érted...

sárga csoda 2015.04.15. 17:11:35 / # 338845

Ha ha.....fel lehet egyáltalán tüzelni őket?

A taxisok olyanok mint ennek a jobb sorsra érdemes országnak a népe....birka brigád!

...és eljön a pillanat amikor ez a sok parádés kocsisnak öltözött idióta az utazás végeztével átnyújt az utasának némi pénzmagot miközben sűrű nyelvcsapások közepette ,kedves nyájas mosollyal az arcán megköszöni az utazást...(telibehányt autó,részeg kötözködés,bántalmazás esetén több pénz üti az utas markát) Ha teli pofával merne röhögni azért 48 óra nem megváltható tiltás jár.

Az általad említett "retkes" himbilimbi pedig a telszám tulajok lába között van.....ami már nem is olyan "retkes"...sőt fényesre van......trallala

Jut eszembe...Metál barátotok él még?....És élvezitek?

666666 2015.04.15. 15:59:24 / # 338842

Na mi van uberes,Csak téged tudott feltüzelni.Más mindenki kussol.

tudomis(kibic) 2015.04.14. 20:18:54 / # 338834

...Hál Isti engem már nem érint ...

Akkor meg mi a retkes f@sznak  tüzeled a szegény taxisokat?!

sárga csoda 2015.04.14. 18:46:10 / # 338833

csak szólok.....ameddig nem lángol néhány "Űberfasza" lesipuskás autója...ameddig nem baszkodja szájba valaki az app magyar képviselőjét addig...nem fog történni semmi.....

Még mindig nem okultatok a szakma töketlenségéből?,

Hál Isti engem már nem érint

kekeckedő 2015.04.14. 17:28:12 / # 338831

Igen április közepe van.Lesz május meg július meg stb meg jövőre.

Ez itt magyarország.Itt lehet igérni,hazudni és nem betartani.Mondtam itt az uber kaszálni fog.Senki ez ellen nem fog tenni semmit.

vmiki 2015.04.14. 16:00:59 / # 338829

Nos, az Április közepe a szakmai csatornákon lejött üzenetet vagy ha úgy tetszik választ jelenti a hatalom részéről: türelem, megoldjuk. Pont.

Én csak bátorkodom felszólalni, hogy: 14-e van. (tudom: nem 15.)

Viszont egyre jobben idegesít az, hogy már kezdem autó-típus, szín, rendszám alapján felismerni újdonsült nem taxis kollégáimat éjszakáként a városban. Utasra várakozva. Vagy címre várva. Nem csak idegesít, hanem kifejezetten frusztrál. Egyre jobban. 

Csak ennyi a megjegyzésem. Annak ellenére, hogy valóban nem érint MÉG zsebbe menően a jelenség, MÉG MOST NEM. De rossz tendenciát látok s akkor már nem tudom mi lesz de TÜRELEM NEM az biztos.

Nem mellékesen semmi mást nem követelünk: csak egyenlő feltételeket. Konkrét, nemde? (Ki tudjuk nyírni még az Übert is de akkor tessenek visszaállítani a szabad versenyt.......tiszteségtelen vágy volna ez? Vagy inkább: betartjuk a játékszabályokat avagy nem. Aztán lehet  szemre hányni.........vagy tükörbe nézni....)

kekeckedő 2015.04.11. 15:43:43 / # 338796

Aha és az április közepe az mit jelent?

Mert,hogy a kutyát sem érdekli az uber működése.Max az igéret erejéig.Pifta szakit pont nem fogja érdekelni,no meg senkit sem.

Tegnap éjszakai utasom elmesélte,hogy ubert akart rendelni,de mivel a reg hosszú idő lett volna és ő sietett így a taxi mellett döntött.

Ma már valószínüleg regisztrált és nekünk megint volt egy utasunk.

Érezhetően csökken az utasok száma Bp-en.

vmiki 2015.04.11. 13:38:40 / # 338795

Engedelmetekkel folytatnám:

Sokkal fontosabb teendőink vannak a jövőnk tekintetében, mint egymást marni. Nevezetesen:

-Nem lehet Überelni az első számú közellenségünket, tudjuk, hogy türelmet kértek, csak megjegyeznénk: Április közepe van...

-Felmerült egy kérdés bennünk a tekintetben, hogy a tegnap éjjel történt, kifejezetten Taxisokat maceráló, szondáztató akció csak egy-két megtévedt Húsvéti kolléga avagy valamiféle erődemonstráció, megfélemlítés előszele volt......mert ilyenre még nem volt példa az elmúlt cirka 25 évben. Nem is mennénk bele a folytatásba de felhívnánk a figyelmet: politikai hovatartozástól függetlenül is tudunk kormányt dönteni vagy választást nyerni, tetszik vagy nem tetszik......ha és amennyiben üzengetnének nékünk......pedig a jogsérelmünket eddíg is a lehető legkorrektebben, politika-mentesen próbáltuk tálalni: mert több tízezer család megálhetésétől, hivatásáról van szó. Csak nekünk összefogás, mobilitás tekintetében valóban vannak előnyeink, amivel csak a legvégső esetben szeretnénk visszaélni. Vagy csak élni........

vmiki 2015.04.11. 13:11:32 / # 338794

Azért nagyon gyorsan abba kéne a szabadon hagyott céges fórumok médiafelületének abbéli kihasználását, hogy lejárassunk egy céget tudatosan, mert akad egy-két bunkó. Mindenhol. Ugye....

Máshol meg méginkább. Ugye...........

tomajer 2015.04.09. 06:41:33 / # 338776

A gyrosra váró taxis, akit három, dudáló 4-6-os pótló sem zavarhat meg

ittlakunk.hu
2015.04.08. sze., 17.53

Oszd meg másokkal!

(fotó: ittlakunk.hu) «
»

Pár napja sikerült megörökítenünk azt a taxist, aki a Széll Kálmán tér szélén a buszmegállóba parkolta le kocsiját, a lehető legközelebb a gyrososhoz. Annyira azért volt körültekintő, hogy nem ült be egy menüre, így az utcára nyíló pultnál adta le rendelését, az érkező 4-6-os pótló folyamatos dudálása közepette. Három busznak kellett kikerülnie a kocsit, majd dolgát jól végezve szállt be a taxis, de úgy láttuk, előtte még megnyomta a már üres busz ajtónyítóját. Gratulálunk!

tomajer 2015.03.27. 11:10:46 / # 338629

Én mindig:-)

Bao 2015.03.27. 10:59:34 / # 338628

Nekem 8.

Erre biztos kapsz majd hideget, meleget.

tomajer 2015.03.27. 10:39:54 / # 338626

Nna ez legyen a legnagyobb baj, hogy a technika megvicceli az embert.
Engem csak az érdekel én mennyit (és milyet) kaptam.  A többit végeredményben lesz@rom.

A bevezetéskor figyeltem, milyen tempóban pörögnek ki a címek.  Az ugye közelített a csúcsidőhöz, mert valami október lehetett.

Akkor tetszett, hogy percenként három négy címet is kiadott. De különben ez egy olyan tájékoztató adat, ami menet közben lehet fontos, hogy egyáltalán megy e.  mert ha nem mozognak a számok, az rosszat jelent.  Vagy a teljes rendszer behalt, vagy az én tabom van a másvilágon. 
Tehát, fontos hogy legyen számláló, de ügyet csinálni abból, hogy valamiért netán összezavarodott, és hülye adatokat írt ki???

Bao 2015.03.27. 10:26:49 / # 338625

Verbális...

A számok voltak állítólag hihetetlenek, mint írtam.

tomajer 2015.03.27. 10:13:24 / Módosítva / # 338622

Nem tudok róla.  Mondjuk sosem szoktam komolyan figyelni, mert egyik napzárásnál se vagyok autóban általában.  Jó délután néha.  A nappal, mostanában nagyságrendileg 1000 körül szokott zárni.  Vagyis ezer fölött, ez a pontos.  1000, 1100, 1200.

Decemberben voltak magasabbak.
De tegnap nem figyeltem.
A hajnalit meg ugye sose látom, mert hatkor ébredezek.

De milyen lázadás lehetett emiatt?

Bao 2015.03.27. 10:05:01 / # 338620

Valami ilyesmi volt, hogy a tab által mutatott kiadott címek száma megközelítette a szilveszterit vagy mégsem?

Oldalszám: 552