Hozzászólások száma: 927
Ugrás a hírhez Oldalszám: 47
Témakörök > Hírek fórumai > Valami nagy baj van a Taxi4-nél!!?????????????? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2009.02.17. 08:03:45 / # 115146
Szerintem a Palihoz vágyik vissza, hisz Rádiós szive volt mindig! Csak a haccázzal volt neki konfliktusa. Nna a Palinál, per pil. nincs ott a haccáz, tehát....:-)

r069 2009.02.17. 07:48:18 / # 115174
Azért ha kirúgnak a t4-től szóljál. Intézünk valami jó céget neked! HEHE
Anyuka 2009.02.17. 05:02:54 / # 115162
Tévedés szAsza! Itt majdhogynem mindenki (4500 embi) ugyanazt a filmet nézi, csak más árú jegyekkel:) Ki 54000-ért, ki 71000-ért, stb... de (és itt van igaza Kempesnek) lopott az összes kópia!!! Ja, és ha nem fizetsz a jegyért, a bünti mindenhol ugyanaz. Ki vagy zárva a vetítésről/ből:)
szAsza 2009.02.17. 02:34:39 / # 115161
Én másik filmet nézek :) Viszont badarságnak nevezni a vélemény-nyilvánítást... A központ nekünk, taxisoknak szolgáltat. Ezt kéne már felfogni. És igenis, meghallgatni, odafigyelni, ha valamit kritizálunk.

törölt felh. 2009.02.17. 02:01:22 / # 115160
Inkább vagyok a Góré hű csatlósa, mintsem a pálinkás butykos nyakát remegő kézzel szorongató, az elmúlt szép időkön merengő megkeseredett bukott reklamás. Azt még mindig olyan szép cékla színű az orcád már kora reggel Gyurka? De nem a csípős széltől.

rosszqtya 2009.02.17. 01:17:40 / # 115153
remélem rádszakad ez a jóság, főleg a 400-500 forintos fuvarokkal amikkel tele vannak a cégek! de rekordot még mindig a kuny d 1-> krisztina tér viszi 340el...

törölt felh. 2009.02.16. 23:02:45 / # 115159
Ez nem semmi írás!Gratula!
Pannon Puma 2009.02.16. 21:31:50 / # 115170
Nem hiszek a szememnek ! De megis nyugodhattok megvan a Horváth Pali utódja. Folyamatosan butít és ködösít hihetetlen. Biztos a taxis társadalom miatt teszi! A saját haszna, érdekei meg sem fordulnak a fejében, ez tök jó! - de ki hiszi ezt el ?
málna 2009.02.16. 21:24:14 / # 115124
:))))))))))))))))))))))))) Ügyes írás!
Kempes 2009.02.16. 21:17:36 / # 115168
1 taxi fuvarhoz, 1 utasra és egy müködőképes taxira van szükség. Ezenkivül néhány kisegítő vállalkozás közremüködésére. pl: - üzemanyag ellátó hálózat (benzinkút) - alkatrész és javitókapacítás- ezek amelyek elengedhetetlenek azután, mivel törvény előirja elköll tartani a taxiórás kisegítő vállalkozót. Amire biztosan nincsen szükség az a fuvarszervező. Taxisok áldásos segítségével, a 8 tarifátokkal, és szirre szarra adott kedvezményekkel elloptátok az utast az utcáról, ezt áruljátok nekünk, egyszerü orgazdák vagytok. Az elmúlt években, meg egymástól lopkodjátok, és a mi faszunkal veritek a csalánt. Egyszeri orgazdák vagytok. [font size=4]Ebül szerzett holmi, ebül vész el.

Kempes 2009.02.16. 21:11:29 / # 115129
én inkább orgazdának nevezném, lopott holmit árul mind.

málna 2009.02.16. 21:09:44 / # 115166
Pontosan így kéne lennie!Csak hogy én már cserepesre jártattam a számat evégett..Ahogy említettem,most valahol 24.000 Ft-nak kéne lennie átlagban a tagdíjnak.Plusz a felvett címek után mondjuk 100Ft/db.Ha több fuvart szerez,többet veszel fel,többet fogsz fizetni neki.Ha nem dolgozol,nem is eszel.De ha Te nem eszel,akkor ő se egyen!

törölt felh. 2009.02.16. 21:05:15 / # 115047
A TAXI 4 Kft. mai kibővített vezetőségi ülésén a már urh rádión és a TAXI 4 gépkocsijain ismertetett válságkezelő programról, az adó-, a tagdíjrendszer átalakításáról, a TAXI 4 Kft. új gazdaságpolitikáról beszélt öt percben Pásztor Gábor telefonszám tulajdonos és urh frekvenciabérlő hétfő esti, több televízióban, rádióban is elhangzott, majd a holnapi újságokban kivonatosan megjelentetendő beszédében. A cégtulajdonos utoljára 2008 nyarán, a fölényesen megnyert Buda kft. tulajdonrész rendezés után, de még a 2008 decemberében befizetendő tagdíjemelés kiszivárogtatása előtt beszélt a tévés nyilvánosság előtt a TAXI 4 Kft-re váró "gazdasági kiigazításokról". Most ismét elérkezettnek látta az időt, hogy az emberekhez szóljon. "Jó estét kívánok! Engedjék meg, hogy pár perce megszakítsam az esti készülődés szokásos menetét. Azért teszem, mert fontos dolgokról szeretnék beszélni Önökkel" - kezdte beszédét a képernyőn középre komponált szakember, majd így folytatta: "Tudom, hogy látták a tévében, vagy olvassák az újságokban és sajnos egyre többen érzik saját bőrükön is, hogy válság van. Gazdasági világválság. Válságtól hangos Amerika, Németország, Oroszország - az egész világ nyugattól keletig. Mi is veszélyben vagyunk. Igen, mi TAXI 4-esek is." Ezután mintegy nyilvános bocsánatkérésként, a legutóbbi tagdíjemelésre utalva a következőket mondta Pásztor Gábor: "Három éve elkövettem egy súlyos hibát, nem álltam ki Önök elé, hogy elmondjam: nem mehetnek tovább úgy a dolgok, mint korábban. Megtanultam a leckét." E felvezetés után a TAXI 4 cselekvési terveit ismertette nagy vonalakban a cégvezető, kérve a taxisokat, hogy ne ijedjenek meg, hogy ne próbáljanak elbújni, elmenekülni a gondok elől. "A válság úgy is utolér bennünket. A kérdés csak az, hogy reményvesztett, vagy tettre kész embereket talál" - fogalmazott kollégáira nézve a cégvezető. Pásztor Gábor a hallotaxi.hu oldalon is elhangzott Budataxisok részére fogalmazott egykori üzenetét zanzásítva bejelentette a tarifa, a transzferek, a tagdíj és a taxisok támogatáspolitikájának megváltoztatását, valamint a fővárosi taxi rendszer alapjaiban történő megváltoztatását. "Csökkentsük tarifát, hogy jobban megérje dolgozni. Évi hárommillió forintig az alacsonyabb kulccsal adózzunk jövedelmünk után. Így több marad a borítékban, a bankszámlán. A kieső árvételt pótoljuk azzal, hogy hiába emelik 3 százalékponttal az áfát, ti akkor is basszatok adót fizetni. Ezeknek? – tette fel a kérdést sokatmondóan körbenézve szaktársai között Pásztor Gábor. Ezeknek? Még mit nem! Lassan, fokozatosan vezessük be a tarifacsökkentést, de vigyázzunk, hogy ez igazi terhet csak a nagy vagyonokkal rendelkezőknek, a jövedelmüket eddig eltitkolóknak, meg a játékgépező linkóciaknak jelentsen" - mondta az tagdíjrendszer tervezett változásairól Pásztor. "Akinek csak lehet, annak inkább munkát adjunk, ne üres órákon át tartó ácsorgást. Munkát, mert a munka nemesít. Aki nem dolgozik, ne is egyék." - mondta a szociális és foglalkoztatási rendszer átalakításáról a cégvezető. "Az eddig mindenkinek egyformán járó juttatásokból, azaz a címekből pedig kevesebbet adjunk a nagyobb jövedelemmel rendelkezőknek" - biztosította Pásztor Gábor a vezetőkartársakat arról, hogy valóban csak a rászorulók részesülnek majd a támogatásokban. A TAXI 4 nyereségessének érdekében pedig azt közölte a cégvezető, hogy már idén kezdődően – első lépcsőben 2016-ig fokozatosan, kilenc év alatt, 10 szeresére emelik fel a tagdíjakat. Természetesen számla nélkül további kedvezmények igényelhetőek. "A válság megfékezése, TAXI 4 megerősítése nem egyszerű feladat. A tulajdonos tudja, mint kell tennünk. Tudja és teszi a dolgát. Határozottan és keményen. Önöktől azt kérem, hogy gondjaik bajaik között is felelősséggel és feltétlen odaadással gondoljanak az egész kollektívára, a nagy TAXI4 családra." - biztatta a tévénézőket a kormányfő. Beszéde végén megfontoltságot, határozottságot és erőt kívánt mindenkinek Pásztor Gábor: "Kérem Önöket, hogy tájékozódjanak, hogy milyen veszélyeket, kockázatokat jelent a válság. Legyenek megfontoltak, a cselekvésben meg határozottak. Ha így tesznek, ha így teszünk, akkor a dolgaink hamarosan jobbra fordulnak, a TAXI 4 megerősödve kerül ki a válságból. Köszönöm, hogy meghallgattak. Jó estét, jó éjszakát kívánok, és sok erőt, hogy holnap nekiláthassunk mindannak, amit elterveztünk, amit eldöntöttünk. Tegyük a dolgunkat négyesben

málna 2009.02.16. 21:03:46 / # 115132
Rendkívűl bölcs ember vagy Csubi..

Pannon Puma 2009.02.16. 21:00:25 / # 115175
Csak azért fizessünk amit kapunk ! Fizessünk utólag. Arra gondolok, hogy ha 1 fuvar 10 ft. akkor 100 fuvar 1000 ft. (ez csak példa!!!) Mindenki csak annyi fizessen amennyi szolgáltatást igénybevett! Ha ez a un. tulajdonosnak kevés, vagy oldja meg, vagy öntsön harangot. Elvégre vállalakozó vagy mi a vihar?

Tsobi 2009.02.16. 20:46:08 / # 115165
Nem fenyegetőztem,csak ráhagytam. Ha szerinte lehet,próbálja meg. :-) Ha valaki badarságokat beszél és makacsul ragaszkodik is hozzá,azzal nem tudok és nem is akarok szélmalomharcot vívni.

haraszt 2009.02.16. 19:46:12 / # 115145
Mi lenne, ha egyszer mi fenyegetőznénk? Komolyan kérdezem,a pohár már tele, csak egy csepp kell!

Kempes 2009.02.16. 19:40:40 / # 115158
Ennyit tudsz, az összes központban tulajdont szerzett, vagy hivatalt kapott férfimag iszogató kollégáddal egyetemben, ennyit tudsz. Fenyegetni.
Nevem senki 2009.02.16. 19:32:13 / # 115049
DDDDDDDDDDDD

Nevem senki 2009.02.16. 19:31:36 / # 115144
Azt szabad, hogy nem az anyja emlőjén, hanem az apja fa..án nevelkedett???

Oldalszám: 47