Hozzászólások száma: 927
Ugrás a hírhez Oldalszám: 47
Témakörök > Hírek fórumai > Valami nagy baj van a Taxi4-nél!!?????????????? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
ivive 2009.03.11. 23:04:34 / # 115467
Valaki (pl. chipmunk) elmesélné mit jelent az hogy "bértollnok" mert már kezdem nem érteni... és a sünpete meg a gyorsító, ha már itt tartunk...? Azért azt ne felejtsétek el, hogy a VIP (többek közt) attól is lehet VIP, mert mondjuk ki kell szolgálni az utast maximálisan és nem feltétlen attól mert zsír a fuvar. . Van hogy zuglóból megy zuglóba a kedves, mégis kitolják a címet! A gépész meg nem győz gazsulálni neki, de csinálja, mert lehet hogy legközelebb nem ilyet, hanem valami szaftosabbat tolnak rá. (Csinálná a tököm, komolyan! Eladták a lelküket ezek a "kollegák"?) Lili, attól hogy leírod a rendszámod még egy csomóan nem fogjuk tudni ki vagy, hiszen vannak itt nem Taxi4-esek is. Sőt megkockáztatom: nem taxisok is. Amikor azt írtam, hogy éjszaka nincsenek nagy furcsaságok, - ezzel céloztam arra is, hogy a "galádul" kiközvetített fuvarok felsőbb utasításra történnek, mert a "felsőbb erők" főleg nappal vannak odabent - Te azt írtad arra, hogy megfigyelted a reptéri címkiadást... stb, stb... a 165-tel kapcsolatban én gyanítom, hogy rágalom. Mikor történt ilyen? Azt írtad, többször is, egyre biztos emlékszel. Csak mert úgy gondolom, egy nyamvadt Budaörs nem olyan jó fogás, hogy a diszpi azzal fárassza magát, hogy figyelgesse mi a helyzet. Sorban kiadja a címet a drosztról és kész, nincs ebben semmi varázslat. Hm? A taxiból (csak az URH-ról fölvett címekből, illetve leintésekből) már rég nem lehet megélni. Ha nincs valami okosságotok, vagy más lehetőségetek akkor a csöves cégnek fogjátok vinni a csöves kaució nélküli csöves tagdíjat, de nem szép dolog oda rondítani, ahonnan esztek/ünk. Ha megkeseredtetek/tünk, elfáradtatok/tunk, akkor úgyis csomó minden szúrni fogja a szemeteket/ünket. Tanulni kéne, mást csinálni, bűnözni(?), tudomisén... vagy pedig van ez. Ez van. Az igazság meg odaát van.

rosszqtya 2009.03.11. 21:18:28 / # 115468
értelek én kérlek szépen, de ha már konkrét összeget írsz, akkor pontos legyen! :)) 208-229-240 :) itt is látszik, hogy nem a csökkentés a megoldás... a 6x6 soha nem volt olcsójános mégis megéltünk! ez után is megfogunk! :)
attus 2009.03.11. 17:15:21 / # 115466
Hmmm, az MB-Elitnél valahogy nem mernek ezzel a dumával próbálkozni!:D Ha a tagfelvételnél nem csak a plusz egy tagdíj számítana, nem kellene attól reszketni, hogy a "német autópályarendőr-matricás astra classic" viszi véletlenül a V.I.P utast! Ja bazz, most jut eszembe Magyarországon vagyunk, itt nem érdemes ésszerűen gondolkodnia senkinek!:-(
attus 2009.03.11. 17:09:08 / # 115465
Helló! Fogadj el tőlem egy jó tanácsot: -Lehet ezt a munkát(a tiédet)mindenki megelégedésére, úgy végezni, hogy közben nem próbálod védeni azt amit úgysem fogsz tudni! Ezek a visszásságok léteznek, és ezt a taxisok nagyon jól tudják, kár őket győzködni az ellenkezőjéről! Erre mondják, hogy "ha csöndbe maradtál volna..."! Vegyél példát egy nagyon közeli ismerősödről, aki ezt a munkát régóta a taxisták nagy megelégedettségére műveli!:) Jó melót! A "közeli ismerősödet" üdvözlöm!
kritikus 2009.03.11. 17:08:27 / # 115464
Nem érted a lényeget.Nem tudom mennyivel járnak,de nem az olcsó taxit választották hanem azt amelyik kb:40-50 ft-km dijjal többel megy.
chipmunk 2009.03.11. 16:24:01 / # 115463
Szeressük a bértollnokokat... Ma a taxisok nagy része azthiszem úgyérzi, hogy pont eleget befektetett már erre a szarra amit visszakap a cégtől ahova befizett! (nem keveset fizet mindenki a LEHETŐSÉGÉRT! ugye?) miért jut mindig eszembe a sünpete meg a gyorsító mikor ilyen hozzászólásokat olvasok???:D
rosszqtya 2009.03.11. 16:03:09 / # 115462
melyik dobókockásra, mert a 6x6nál nincs 235ös tarifa, jobb ha tőlem tudod...
rosszqtya 2009.03.11. 16:01:54 / # 115461
zsebikére gondolsz? :DD
rosszqtya 2009.03.11. 16:00:58 / # 115460
éppen erről elmélkedtem 1 hónapja... http://autozz.blog.hu/2009/01/17/miert_autozik_akinek_nem_telik_ra
rosszqtya 2009.03.11. 16:00:19 / # 115459
szombat éjjel nem kunszt! :))
Sixat 2009.03.11. 13:37:20 / # 115458
Köszönöm, hogy válaszra méltattál! ááám valami sántít, lásd alábbiak: 1. Valamiért mégse Te kapod a v.i.p fuvart. Ergo valamely kritériumnak mégsem felelsz meg. 2. Menedzseld a vállakozásod! Abból a pénzből amit behordtál a NULLÁRA a xar cégnek, már fizethetted volna a máshol a kauciót! Ha normálisabban akarsz vállalkozni, fektess be! 3. Szerinted a diszpécserközpont vezetőjének a nevére érkeznek a céges v.i.p megrendelések faxon vagy e-mail-en, ill. telefonon! Ugyan már, próbálkozz a P.G.-nél vagy az R.Z-nél! 4. Látom megint nem, olvasol végig 1 kérdést! A SAJÁT KONTÓJÁRA(!) azaz igen is kiadja a kivételezett címeket, MERT ha Te dolgoznál ott, és azt mondaná a munkaadód, hogy pl. "Ilike ezt a megrendelést a 43x,56x,71x vagy a 82x viheti!" Akkor Te azt mondanád, hogy "Ne kivételezzen már főnök uram, hiszen reptér első a német autópályarendőr-matricás astra classic miért nem ő kapja, én ebben nem veszek részt, ez a kérés galád módon ellenkezik az univerzum és az etikai kódex törvényével....." Ne értsd félre, tudom én jól, hogy szeretnél tisztességgel, nyugodtságban pénzt keresni (ezzel mindenki így van), de ha a körülmények és a szituáció hosszútávon nem eredményez pozitív változást a vállalkozásodban, akkor változtass rajta, mert az égbekiáltott elégedetlenkedés és vádaskodás nem fogja befizetni a hó végi számlákat!
chipmunk 2009.03.10. 13:14:16 / # 115457
Hááát igeeen:) Sose lehet tudni, mikor mit kell hadba állítani:)
zodiákus 2009.03.10. 12:33:36 / # 115456
Ja értem!Akkor ezért sárga rendszámos a Pásztor Gábor Mercedes W 211 gépjárműve! Mindig a mééééz!
chipmunk 2009.03.10. 12:18:31 / # 115455
Én is válszolnék... 1.)A VIP fuvar attól VIP, hogy nem két sarokkal arrébb megy a kedves, hanem minimum egy Pest megye táblán kívülre, de inkább tovább. És csak a kiválasztottaknak jár... 2.)Nem hiszem, hogy sokáig kell még várni, hogy legyen ott is kaució. Persze részletekben fizethetően:) 3.)Nem csak Te kérdezted, kérdezték ezt már évekkel ezelött is tőle, sosem érkezett egyenes válasz. Tudod mindenkinek kell egy ki mellékes, ő így oldja meg. 4.)Transzfer-leadó formájában.
iceman 2009.03.10. 11:16:31 / # 115454
Az ilyen (a képen látható terülj-terülj asztalkám) bulikra sem hivatalos a az alsó szint... nem is hallanak róla, csak hordják be a zsét a pilótának.
madár 2009.03.10. 10:52:52 / # 115453
Azért írtam, hogy piramisjáték-szerű elemeket tartalmaz a fuvarszervező cégek struktúrája. A régiek, a felsőbb szinteken állók kapják a mézet, aminek hasznából részesedik a pilóta, és az ő sleppje. • Az újak, a balga belépők, a kitaszítottak csak effektív befizetők, az ő megélhetésük nincsen biztosítva (ahogy sikerül), semmilyen felelősséget nem vállal irányukban a bevételük jelentős részét elszívó, terrorlegényekkel (kijelölt etikásokkal), és általánosokkal kormányzó Kft. • Ha viszont az alsó szinten lévők többet szeretnének keresni, kockáztatnak, akkor több büntetést is fizetnek be, tehát minden megtermelt bevételük büntetéskor extraprofitot juttat a pilótának. • A állandó körforgás biztosított a kreált kirúgásokkal, és alsóbb szinteken a megélhetés miatt űzött örökös kockáztatás miatt. • Tehát: kirúgják a szerencsétlent, befizet máshová; újabb extra profit egy másik pilótának… • Kaució (belépési díj) plusz hálózati tagdíj a pilótajátékok első számú jellemzője: Magas összegű csatlakozási, és fenntartási díj Általában nem, vagy egyértelműen nem akkora ellenértéket kap a jelölt, mint a belépési díj pl: klubtagság, információs csomag (nálunk ez értelemszerűen fuvar).
Lili 2009.03.10. 08:04:22 / # 115452
Azért ugy mellékesen érdekelne miben látod a paranoid képzelgéseket? Lehet, hogy Neked fáj az igazság? Normális biztosan nem vagyok, mert ha az lennék, nem állnék szóba akárkivel.Nem túltéjékoztatott, hanem nyitott szemmel és füllel járó vagyok.Szeretem tudni mi zajlik körülöttem. Azt pedig felettéb utálom, ha a zsebemből huznak ki pénzt.
kibic 2009.03.10. 07:31:04 / # 115451
Inkáb kapkodd a telefonokat ebben a nagy pörgésben.Ez itt egy taxis fórum!Te nem az vagy,úgyhogy fogalmad sem lehet róla,hogy csak túl élénk a fantáziája vagy igaz amit ide írt.Bár egy-két hozzászólás igyekszik alátámasztani, de gondolom azokat te nem olvastad. ha már ilyen nagy tudású, jól tájékozott vagy arról mesélj néhány szót miért pördülnek le a "drágább" taxik simán a ti diszkont taxijaitokról?
Tsobi 2009.03.10. 05:34:26 / # 115450
Látom Lili személyében újabb paranoid képzelgésektől szenvedő,csudi élénk fantáziával megáldott,túltájékoztatott,egyébként (hmm.. miért ne?) normális taxist köszönthetünk. :-) Üdv! :-)

Lili 2009.03.10. 02:03:33 / # 115449
1.)Mindjárt leirom a rendszámomat, és abból már tudhatod is.Beszélek nyelvet, de ez nem jelenti azt, hogy a kollegáim elől elvigyem a jobb fuvarokat.Mitől V.I.P.fuvar?Mert ölben kell vinni a kocsihoz? Vagy törölgetni kell a szemüvegéről a párát? Ugyanolyan bánásmódban részesitem a többi utast is. Tiszta az autóm, magam is az vagyok.Zenét kapcsolok igyekezve a korosztálynak vagy igénynek megfelelőt nyujtani.Ha melege van hűtök, ha fázik fűtök.Ha nem előz meg ajtót nyitok.Csomagot kocsiig, kocsitól viszem.Nem azért teszem ezt mert mondják,(ami engem felháborit, mert nem tételezi fel rólam a kultúrált viselkedést)hanem mert igy a természetes. 2.)Ha nem kellene máshol kauciót fizetni, rég nem lennék itt ennél a csöves cégnél.De az elveim nem engedik, hogy fizessek.Igy maradtam itt, pesze csak egyenlőre.Azért mert itt vagyok nem jelenti azt,hogy gusztustalanul bánjanak velem. 3.)A múlt év (októberében?)kérdeztem a Pólyát erről a kivételezéses eljárásról.Válasza a mai napig érthetetlen. Vagyis össze-vissza zagyvált mindent, összefüggéstelenül beszélt,de egyenes választ nem volt képes kinyögni. 4.)Itt a saját kardodba dőltél!! Hiszen nem állitasz kevesebbet, minthogy egyébként kivételez, csak most nem meri megtenni. Megnyugodhatsz,megteszi.Megteszi mert jövedelmező.Csak az lehet a kérdés, hogy milyen formában mutatkozik meg a haszon. Nem voltak nehezek a kérdések !
Oldalszám: 47