Hozzászólások száma: 397
Ugrás a hírhez Oldalszám: 20
Témakörök > Hírek fórumai > Ősszel drágul a taxi? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kékvér 2006.06.19. 10:52:21 / # 114050
Látod ott is kiálltatok valamiért,valakiért az a valaki meg idő közben egy senkiházi jellemtelen alak lett elárult 120ft-ért csak azért hogy őt hívják . Álljatok ki vezető nélkül egyesével együtt akkor talán lesz valami és amikor megkérdezik: mikor lesz vége ? Akkor ha minden elképzelésed megvalósul.Tudom hogy már fenik is abillentyűt erre amondatra azok akik "vicceskedni" szoktak, de arra kérem őket hogy hadjanak fel az egység morális pusztításával.
kékvér 2006.06.19. 10:28:05 / # 114049
Jó reggelt mindenkinek. Szeretném megkérdezni tőletek miért lett a taxi az élet temetője ? ? Emlékszem gyerek koromból hogy a TAXISOK hogyan éltek .Házat építettek a családjuknak, mentek nyaralni,a legjobb ruhákba jártak a gyerekeik. Egyszer megkérdeztem apukámat hogy a szomszédnak miért van pénze mindig? Erre azt mondta ő taxis. Ők ki is alltak magukért kihalás útján lehettél taxis.Mameg
Sas882 2006.06.19. 00:32:29 / # 114048
Példát kell venni a kormányról, ha a kiadásainkat nem tudjuk csökkenteni, akkor a bevételeinket kell növelni, drasztikusan.

Csumi 2006.06.18. 18:56:07 / # 114047
Szia! Sajna nem, elcseszték a gyógytornát, abszolut sikertelen volt, úgyhogy újra kellett kezdeni máshol, de itt nem csoportos a terápia, csak velem foglalkoznak....Azt mondták, már rég túl lennék rajta, ha úgy foglalkoztak volna velem, ahogy kell, és persze egyénileg, nem csoportosan...na majd meglátjuk... A sorba + azért beállok ha kell, rajtam ne múljon, de optimista nem vagyok....
Kovács Zoltán 2006.06.17. 19:39:14 / # 114046
Szia! És hidd el, egyre rövidebb lesz! Megy a sor körbe a téren, és mindíg kiáll valaki, mert éppen megintették, felvett egy tuti jó címet, vagy megcsörren a mobilja. Rég láttalak, jobban vagy már?
Csumi 2006.06.17. 18:05:46 / # 114045
...ez sor volt!!! ...csak marha rövid...

Csumi 2006.06.17. 18:04:09 / # 114044
Jól látom?.. nem csak én csömörlöttem meg?....Azért ha valakik értelmes célt tűznek a "zászlóra", és valami esély is van, hogy a kinek, mit, miért kérdésekre válasz is jöjjön, még be tudok mászni az autómba, hogy beálljak a sorba....Csak sor legyen!!! Ne káosz!!
Kovács Zoltán 2006.06.17. 17:56:34 / # 114043
Kedves Kollégám! Én egészen biztos vagyok benne, hogy azok ott fent tudják, mekkora a gond itt lent. Az ott fent az ő vállalkozásuk, nekik arra kell gondot fordítaniuk. Ezt igen eredményesen meg is teszik. Az ő vállalkozásuk teljesen rendben van. Nem barátai ők egymásnak, de mégis bizonyos alapokban meg tudnak egyezni a saját érdekükben. Nekik az a fontos! Ez itt lent pedig a mi vállalkozásunk, és ez nem megy a legjobban! Mi itt lent, szinte semmiben sem tudunk megegyezni. Meg is van az eredménye! Igazán nem értelek Téged, bár értékelem a tenni akarásodat. Azért nem értelek mert, ha ott voltál a tüntetésen, akkor láthattad, hogy csak 300-an voltunk ott. A többinek fontosabb volt tíz méterrel arráb a tutiban állni mint, inkább közénk csatlakozni! Ha pedig nem voltál ott, akkor a helyzet még rosszabb! Akkor, ott, megvolt a lehetőség a változtatásra, mégis hiányzott 6700 ember! Hidd el, nincs értelme megint kimenni az utcára, és lejáratni saját magunkat. Akkor is a TV-ben fontosabb hír volt egy hatlábú borjú születése mint mi! Én a részemről abbahagytam mindenféle érdekvédelmet, és kiáállást a kollégák mellett. Igyekszem úgy szervezni a munkámat, hogy az lehetőleg senkitől se függjön, főleg ne a fönt levőktől. Ezt tudnám Neked is tanácsolni a legnagyobb jóindulat mellett. Csúnyán hangzik, de csak a magad dolgával törődjál, csak a magad érdekeit nézzed, úgy mint azok ott fent, hidd el többre fogsz jutni! Ha esetleg megkeresel személyesen esetleg szóban mesélek neked még többet is. A tenniakarásodat fordítsd a Saját javadra!
Zaccmester 2006.06.17. 14:00:24 / # 114034
Szép napot, jobb híjján elvonszoltam magam melózni. Valahol kávézni szeretnének ;)

törölt felh. 2006.06.17. 13:55:21 / # 114042
Még nem tudom, gondolom tomajer is a helyes útat keresi:-)...vagy alszik:)
Zaccmester 2006.06.17. 13:51:50 / # 114033
Ühüm. :( Felírtak valami nyugtatót. Már ki is dobtam a receptet! :D Tök nyugodt is vagyok azóta... ;) Tehát semmi pánik, mehetünk tovább! Merre is?

törölt felh. 2006.06.17. 13:46:29 / # 114041
Idegkimerültség, majd jön a pánikbetegség, aztán szeva, már helyben is vagy:-)
Zaccmester 2006.06.17. 13:38:37 / # 114040
Nyugi Uram, nem könnyű engem eltemetni! :D Amennyiben mégis sikerül, akkor majd elvárom, hogy Te kattingass helyettem! :DDD Remélem számíthatok Rátok ;) U.i.: gondoltam rátok is, de a mentő ingyen volt, a taxi pedig "drága" lett volna ;D
törölt felh. 2006.06.17. 13:33:37 / # 114039
Kedves Zacc! Tűrhetetlen ez a hozzáállásod. Haldokolsz és se egy fénykép, se egy kis videó felvétel. Gondolom csak feküdtél a mentőbe és ránk nem is gondoltál! Máskor tessék vinni a fényképező gépet és megkérni a mentőorvost, hogy kattintgassa bátran!:-)))
Zaccmester 2006.06.17. 12:59:17 / # 114032
Ebben azért van valami. :( Csak majdnem taxizok, ma hajnalban mégis bevitt a mentő. Diagnosztika: idegkimerültség miatti epegörcs. Ettől aztán olyan ideges lettem, hogy le is léptem! :D Úgyhogy ne is idegesítsetek tovább, hanem próbáljátok már eldönteni mit-miért-mikor! ;) Most pedig meló, mert nincs idő meghalni sem, ezt Ti is pontosan tudjátok. Vagy a melóba döglünk, vagy a család éhen, lehet választani! Viszont bővíteni a két lehetőséget manapság? Hááát, nem igazán látok reményt rá... :(((

tomajer 2006.06.17. 11:34:28 / # 114037
Sajnálom, hogy lassan úgy tűnk, mintha ellendruker lennék:-( De az, az érzésem, nem olvastad el, a 154-es hozzászólást! Kérlek keress meg néhányat a tavalyi "Fixtarifás" tüntetés résztvevői, és szervezői közül. Javaslom pl. Kovács (Indián) Zoltánt. Hallgasd meg a vélemenyüket. (pedig ott volt cél, volt címzett, és volt ellenség) Az eredmény, mégis nulla:-( Csalódásokat gyűjtögetni meg..... Ha mégis nekifutsz, akkor természetesen az itteni nyilvánosság a rendelkezésedre áll, mi ott leszünk, és közvetítjük az eseményeket.

Palkó 2006.06.17. 10:40:27 / # 114038
Tüntetni azért kell, mert már máslehetőség nincs! Azt is eltudom képzelni, hogy "fent" nem is tudják mekkora a baj. Mit csinál az a sok "jóakarónk"? Én már többet nem bírok dolgozni! Mennyi kolléga betegedett bele? Nincs tovább, ha Mi nem csinálunk valamit, végünk. Lehet, hogy akkor is végünk van, de megpróbáltuk, több ezer családért kötelező mindent megtennünk.

törölt felh. 2006.06.17. 08:47:46 / # 114036
Miért kell tagdíjat fizetni, ha nem dolgozol? Nem minden cégnél van így, az előre bejelentett szabadság alkalmával nem kell, vagy törés, esetleg betegségnél sem. Viszont ha csak épp egy napot nem szándékozol kimenni, akkor is fizetni kell. Hogy miért? Mert hagyjuk hogy megtehessék velünk...ezt is. Erre régebben azt a választ kaptam az egyik cégvezetőtől, hogy azért, hogy amikor dolgozni akarsz, akkor legyen egy működő kozpont, és azért, mert te lébecolsz, attól a kiadásokat még fizetni kell. Ezen mindig jókat vidultam, mert elképzeltem egy szitut. Becsöngetek az egyik állandó utasunkhoz és közlöm vele, hogy kérek 2000 forintot. - Miért? Hiszen most nem is utaztam. - Ez igaz, de ettől nekem még fizetnem kell a kiadásaimat, hiszen azok túlnyomótöbbségben állandók. Így ha azt akarja, hogy majd amikor utazni akar legyen taxi, akkor most is fizetni kell. Engem nem érdekel, hogy maga itt lustálkodik és nem megy taxival sehova, tessék fizetni, ha nem, akkor tiltólistára helyezem. Mert ez úgye azonos azzal a magyarázattal, hogy nekünk miért kell akkor is tagdíjat fizetni, ha nem dolgozunk. Fizessen az utas is, akkor is, ha ő nem utazik:-)))
törölt felh. 2006.06.17. 08:40:09 / # 114035
Hát én a következő válaszokat gondolom helyesnek, de javítsatok ki ha nem így van. Miért kell Nekünk kétszer (300óra/hó) többet dolgozni? Mert sok cég van, így eloszlik a taxis, nagyobb gurulóval kénytelen dolgozni. Mert elavult a címkiadó rendszer és már rég a GPS rendszert kellene alkalmazni. Mert alacsony, nyomott tarifával dolgozunk. Miért kell hat napot fizetni annak, aki bérli az autót? Mert van olyan aki így is bérli, és amíg van kereslet, addig a kínálat nem változik. Miért kell nyugdíjasként is dolgoznunk? Mert sok cég van, így eloszlik a taxis, nagyobb gurulóval kénytelen dolgozni. Mert elavult a címkiadó rendszer és már rég a GPS rendszert kellene alkalmazni. Mert alacsony, nyomott tarifával dolgozunk. Miért nem tudunk 3évente újautóba ülni? Mert sok cég van, így eloszlik a taxis, nagyobb gurulóval kénytelen dolgozni. Mert elavult a címkiadó rendszer és már rég a GPS rendszert kellene alkalmazni. Mert alacsony, nyomott tarifával dolgozunk. Mert magasak az autóárak, hiszen amíg kereslet van, addig nem változik a kínálat[/i] [i]Miért kell tagdíjat fizetni, ha nem dolgozol? [/i] Nem minden cégnél van így, az előre bejelentett szabadság alkalmával nem kell, vagy törés, esetleg betegségnél sem. Viszont ha csak épp egy napot nem szándékozol kimenni, akkor is fizetni kell. Hogy miért? Mert hagyjuk hogy megtehessék velünk...ezt is. Miért kell SZJ, TB stb. fizetni, ha nincs bevétel? 1990-ben volt egy blokád. Miért van az, ha pénzt kérsz a jövedelemigazolásra azt mondják kevés, ha pénzt kell kifizetned ugyan arra az igazolásra azt mondják több van? Mert taxis vagy:-) De ez csak szigorúan szvsz!!!
Bao, a FŐNÖK! 2006.06.17. 08:28:45 / # 114031
Nagy poén! :( Itt az oldalak már értelmüket vesztik.
Oldalszám: 20