Hozzászólások száma: 439
Ugrás a hírhez Oldalszám: 22
Témakörök > Hírek fórumai > Túl vagyunk a TFTSZ által kezdeményezett érdekegyeztető tárgyalások első fordulóján A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
baupexim1 2009.03.30. 11:12:45 / # 111454
olvasgatom itt a hozzászólásokat...mint "kívülálló" jegyzem meg,hogy nem Forest topictársat kellene szidni a minimobilos jelene miatt(megjegyzem rég beszéltem Vele és nem tudom,mi az ottléte oka,valószínűleg nem jókedvéből szolgáltat ott),hanem el kellene ismerni,amit tesz. odamegy,kiáll,elmondja a véleményét...teszi ezt úgy,hogy a saját jövőjét kockáztatja ezzel,hiszen ha minden tárgyalás eredménytelenségbe fullad,akkor a fuvarszervező-telefonszámtulajdonosok megjegyzik maguknak,ki is volt az,aki fel mert lépni a taxisok érdekében...mert ismerjük el,a mi érdekünkben cselekszik... szvsz,a Fiúk mögé kellene állni minél többünknek(tudom Ricsi,sose lesz ilyen,de ha netán mégis) és segíteni a pár fanatikus kolléga munkáját ötletekkel,javaslatokkal,hisz nem maguknak akarnak jót,hanem mind a 6000 taxisnak...ha már az utópisztikus álom nem jön össze,a 3000 taxis közös összefogása:(

Bao 2009.03.30. 10:34:48 / # 111453
Booty time, booty time 'cross the USA! :DDDD

tomajer 2009.03.30. 10:31:51 / # 111452
Ha a Zolinak etikási ambíciói lennének szóvá is tenném.
cobretti 2009.03.30. 10:25:03 / # 111450
Szia Tamás! Érdekes, hogy a taxi4-nél annyira érzékeny voltál az etikás kolléga kinevezésére, aki még hiéna korában a Nyugati pályaudvarnál rendezte a területet, hogy kiléptél. Kicsit a barátaidra is lehetnél érzékenyebb, főleg ha velük gondolod megváltani a világot. Ugye tudod miről beszéleg, te kis válságkezelő?:-) Magam részéről további értelmét nem látom az itt megkezdett párbeszédnek, további sok sikert.
tomajer 2009.03.30. 10:24:49 / # 111451
Kikeztte, kikeztte? Aki visszaköpött:-) Most megkérjük a Zolit, hogy mielőtt válaszol számoljon el háromig!
attus 2009.03.30. 10:20:54 / # 111449
Nem lehetne, hogy kijelöljetek egy Kovács Zoli vs. Lengyel Sanyi köpködős topicot? Nem érdekel ki kezdte, de nem ide való szerintem.

tomajer 2009.03.30. 10:19:18 / # 111448
Hjaaaaajjjjjj:-( Ez egy mély, és elkeseredett sóhaj volt:-)
szega 2009.03.30. 10:17:44 / # 111447
Zoli, attus! Ezt írtam, hogy Ők soha nem fognak megszorulni, mert a taxis ugyan tönkre megy, de mindig lesz máááásik! Attus, ne hidd, hogy lesz olyan mértékű a tagdíj vagy a kaució, birka is lesz mindig:(( Nem tudod elképzelni hányan hívnak fel, hogy szeretnék elkezdeni taxizni, mit kell tennem? Először is orvoshoz menj el és nézesd meg magad:(( Annyian akarnak taxizni, hogy sose fogynak el. Urak az MGTSZ-ben megnyugodhattok, van utánpótlás!

cobretti 2009.03.30. 10:15:24 / # 111445
Kedves Kovács Zoltán! Biztosan meglapogatják a hátadat a rajongóid, hogy milyen fasza gyerek vagy, hogy ilyen keményen odamondogatsz mindenkinek. Csak ne hazudnál, de végül is mindegy, aki akkor ott volt a 6x6-nál tudja, hogy se a te, se más felvétele, de kirúgása nem az én dolgom volt. A stílus az ember(?) Ez is belőled böffent, nem is olyan régen... Kovács Zoltán válasz | 2008.06.13. 11:41:11 (135) Hej Cigány, Cigány! Tegnap sikerült szembesülnöm fuvarszervezésed legnagyobb csodájával. A BKV-val kötött csodáról beszélek. A többi telefonszámtulajdonos sem éppen Hamupipőke de, te mindközött a legnagyobb galandféreg vagy! A havi dézsmán kívűl még a visszapörgetést is a taxisokkal fizetteted ki. Az alapdíjat levonják a csekk végösszegéből! Hova fogsz még sűllyedni?! Nálad egy átlagos fuvar / 7km / 1414ft, a mi, szarért-hugyért tarifánkkal ugyanez, 1588ft. És még mi vagyunk az ár alá menők! És én ezeket a fuvarokat azonnal vissza is adom, nem vagyok hajlandó egy métert sem vinni őket. Csodálkozom a nálad rendszerben lévőkön, hogy egyáltalán valaki hajlandó ezért, akárcsak egy milimétert is mozdulni! Kérni szeretném az ottani diszpécsereket, hogy legközelebb jelezzék, ha éppen fost akarnak áttalicskázni! Te, mint tomajer csodafegyvere, aki majd a tárgyalóasztal mellet képviseled a szakma érdekeit?
tomajer 2009.03.30. 10:04:59 / # 111444
Jajj Zolika. Ennek a stílusnak, annyira de annyira semmi értelme:-( Senkinek nincs haszna abból, ha egymásnak esünk. Vagyis annak, aki Forestet kezdte ki ugyi, hogy milyen alapon meri képviselni a taxisok véleményét... nna annak van. Forestnek a többéves véleménye és tevékenysége alapján van.... az, hogy most hova kényszerült.... mint te is, nem tartozik ide. Nem kell felvenni a kesztyűt.
attus 2009.03.30. 10:02:51 / # 111443
Attól Imi, hogy egyre alacsonyabb árakkal pályáznak a tenderekre, és így egyre többet kell visszapörgetniük! Hidd el lesz az a tagdíj, és lesz az a kaució amire már a taxis is azt mondja NEM!!! A legújabb ilyen visszapörgetős infómat csak azért nem írom ide mert megígértem, hogy nem teszem! De bicskanyitogató a Km díj hidd el!:-(((
Kovács Zoltán 2009.03.30. 09:56:39 / # 111442
Szia Szega! A taxisok lassan teljesen tönkremennek. Utánnuk a fuvarszervezők fognak éhenhalni. És szerintem, már nincs sok hátra. Ezért próbáltunk meg egyezkedni. Ez így senkinek sem jó. De, van pár fantasztikusan nagy koponya: Dudás Zoltán, Lengyel Sándor (A felsorolás nem teljes. Ők csak a szóvivők.) akik még nem látják a bajt. A fizetésüket minden hónapban megkapják. Hol itt a baj?
attus 2009.03.30. 09:56:15 / # 111441
[font size=6]" Megítélésük szerint a taxis vállalkozók felelőssége igen komoly abban a tekintetben, hogy a piacon alacsony szolgáltatási díjjal jelen lévő társaságokhoz belépve életben tartják azokat. Lehetőséget biztosítva ezzel a piac vevőoldalának arra, hogy a szolgáltatás árait leszorítsa." Mikor először elolvastam nagyon csuklott a Zoli anyukája, másodszorra is, de azért sajnos ebben nagyon sok igazság is van! Kiegészítve azzal, hogy a TFTSZ-ben is van ilyen cég, úgyhogy igaz a mondás "bort iszik és vizet prédikál"!:-(
Kovács Zoltán 2009.03.30. 09:36:36 / # 111440
Kedves Lengyel Sándor! Az, hogy te minek tartasz, teljesen lényegtelen. ÉN FIZETLEK TÉGED, ÉS NEM FORDÍTVA! Az említett szórakozóhelynél pedig a 6x6-hoz történt belépésemkor tettünk egy szóbeli megállapodást. Nevezetesen: én megállhatok ott, de a cégtől más nem. Így léptem be a gittegyletedbe. A kettőnk között létrejött megállapodás után. Én ezt próbáltam csak érvényesíteni. Valahogy ezt a mi megállapodásunkat elfelejtetted közölni a Surányival. Ezért lettem kirúgva. Az Orbán legalább elismerte ezt, és a távozásomnál segédkezet nyújtott a pénzem visszaszerzésében. A Budától az általam írt,és felvállalt cikk miatt kellett távoznom. Ezen felül a Reif Zoli noszogatása volt erős hatással erre a történetre. Tényleg nem önszántamból váltottam. Ennyit a te korrektségedről, ami engem is érintett annak idején. A mai dolgaidről pedig csak annyit: CSÓKOLTATT A TAXI4 EGÉSZ KOLLEKTÍVÁJA, ÉLÜKÖN A PÁSZTOR GÁBORRAL! Igen, szerencsére van annyi megrendelésem hogy, ne kelljen csalnom, és el tudjam látni ezen a nyomott áron is a taxikázást. Attól hogy, én elfelejtelek vagy nem, te semmivel sem leszel több. Cak egy elöl nyálas, hátul turhás senkiházi.
ata8 2009.03.30. 09:35:17 / # 111439
Pontosan ezt szajkózom én is évek óta. A bent ülőktöl csak annyi kell: küldöm a taxit, tessék lefáradni. Ezzel a mondattal nagyon sok kényelmetlenségtől kímélnénk meg egymást. De évek óta ez mégsem megy. MIÉÉÉRT????
MCCCXCII 2009.03.30. 09:24:01 / # 111438
A szabály mit mond? El kell haladni a cím előtt. (Bár ez is sántít egy kicsit. Mert egy Váci utcai feladatos cím előtt hogyan haladok el? Ez is megér egy misét.) Tehát elhaladok a cím előtt, mert erre köteleztek. Beszólok, hogy eltoltak, majd valahol megállok. Ha a kedves utazni szeretne, majd odajön. Ha nem akkor veszítettem 600-800 forintot. De sokkal többet nyertem, mert egy csomó kiadástól megszabadultam. Nem került pénzbe a „körözés”, de talán megúsztam egy 30.000 forintos büntetést is. (Lásd a kamerákból készített kép alapján történő feljelentéseket.) Jó tudom, hogy így nem lehet megélni, de ha valaki utazni akar, mert kényelmes, vagy talán siet, akkor egyik nem elhanyagolható feltétel, hogy időben lemegyek a rendelt kocsihoz.
MCCCXCII 2009.03.30. 09:21:52 / # 111437
Ha jól értem, akkor már az ebéden túl vagy? :)))
tomajer 2009.03.30. 07:27:58 / # 111436
Megérkezett a hivatalos [b]EMLÉKEZTETŐ. Idézet: [/b] [i]" Az emlékeztető mindig arról szól, hogy aki lejegyezte mire emlékszik." üdv; dz[/i]

szega 2009.03.30. 04:10:21 / # 111435
állna=állnak
szega 2009.03.30. 04:05:49 / # 111434
Persze ehhez kellene egy tökös érdekképviselet, amely mögött tömegével állna a taxisok, akik, ha kell meg tudják mutatni az "erejüket". Nem olyan érdekképviseletre gondolok ami könyvelő irodává satnyult, ami még mindig az 1526-ban elért eredményeire hivatkozik vagy aminek a vezetője az első kudarc után átállt a "sötét" oldalra és "főtaxisnyúzóvá" avanzsált. Kell egy csapat, mondta Minarik Ede is és milyen igaz, hiszen "Egyedül nem megy". A közeljövő megmutatja majd, hogy a taxisok tudnak-e gondolkodni egy kicsit és fontos-e számukra a saját és a szakma jövője. Nem teadélutánokra kell járni, hanem végre egy irányba kellene fordítani a fejeket és megindulni, mert ez a langyos kakiban való ücsörgés sajnos csak egy felé vezet és aki kicsit is felelősen gondolkodik, nem arra tart.
Oldalszám: 22