Hozzászólások száma: 2330
Ugrás a hírhez Oldalszám: 117
Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
cbtaxi 2007.11.12. 17:48:35 / # 108097
:-D
csogu 2007.11.12. 17:47:48 / # 108096
Szóval aszondod, hogy az én kedvencem, Stanecli = Vámosi úrral? Mi is a kódja?:-))
csogu 2007.11.12. 17:42:47 / # 108095
Szavazás? Pillants jobbra, a boxhoz:-))
cbtaxi 2007.11.12. 17:37:36 / # 108094
Kedves Miklós! Először is hadd gratuláljak azért, hogy rendszeresen olvasod a Hallotaxit! Más cégvezetők tagadják, sőt azt se tudják, hogy mi az, (no comment:))) miközben szinte a bibliájuk. Ezzel kezdik a napjukat és ezzel is fexenek. Azért örülök, mert így nem kell Neked bizonygatnom: ez nem Citys lap. Szavaidból azt veszem ki (és javíts, ki kérlek, ha tévedek) hogy Te jobban szereted, ha nincs „elől” a CITY-S CENTER fórum. Kihangsúlyozod többször is, hogy a „cégünk belügye”. Szigorúan véve az, de mégsem. A mai világban az információ a fény sebességével járja körül a világot, és ha nincs lakat az emberek száján, akkor a hír szabadon áramolhat. Nem akarom azt hinni, hogy a City image védelmében képes lennél hallgatást parancsolni mindenről, ami a szövetkezetet érinti! Azt írod: „valakiknek érdeke ezt az ügyet melegen tartani. Vagy cégünket úgy feltüntetni, mint ahol gond van.” Mint régi fórumozó, jó pár konfliktus láttam kialakulni a csírájától kezdve. És jó párat sikerült (kéretlenül is) elfojtanom egy jól elhelyezett poénnal, élccel. A konfliktus gyökere, maga a rablás. Nemkar reakciója a maga részéről érthető, mégha az időpont és a hely megválasztása tapintatlan volt. „Ez a botlás, mennyire érinti a brifkómat?” „Megnyugtatlak, hogy Neked egy filléredbe sem fog ez a sajnálatos esemény kerülni.”(Vamos) Ha csak ennyit írt volna, meggyőződésem, hogy e fórum már rég a „szokott helyén” árválkodna. Nem nemkar kavarta fel az állóvizet, ezt Neked is látnod kell. Vamos Sandor fennhéjázó, felsőbbrendűséget sugalló kijelentései annál inkább:” Én a CITY 315 vagyok s Te a rádió nem is emlékszem hányas ,látod ez a nagy különbség” Enged meg,hogy sanyeszli egy korábbi remekművét is idézzem: [font size=4]Valoban Ti sosem lesztek CITY Taxisok. Mert taxisok sem vagytok. Bujtatott munkenélküliek vagytok Utáltok dolgozni azért jöttök az utcára hogy a drosztokon ezt a sok baromságot összehordjátok s alig várjátok hogy elmehessetek kávézni s keverni azt a bizonyossat. Sajnos mi Citysek erre nem érünk rá. Helyetettek védjük a szakma becsületét s visszük a fuvarokat. Nincs idönk arra figyelni ,hogy melyik Budás ,Rádiós... stb köszön nem köszön. [/font] Tisztelettel kérdezlek: Az ilyen fajta feszültségkeltés a City és a Vamos úr által lenézett többi taxitársaság között, szerinted megengedhető?Nem rontja a cég jó hírét?
cbtaxi 2007.11.12. 17:20:44 / # 108093
"A külsős "szurkolók" picit túllihegik a dolgot, senki nem írt itt olyat, hogy Téged a citytől ezekért a bejegyzéseidért el kéne távolítani. Tudomásom szerint ez szóba sem jött." Nem akarok hinni a szememnek!Tényleg leírtad ezeket a mondatokat? Lehetséges,hogy nem ugyanazt a fórumot olvassuk??????? Hadd segítsek! Idézetek Vamos Sandortól: „A probléma reméljük majd szerdán megoldódik!!!!!” Hidd el, nem közénk való. S engedd meg ,hogy ne indokoljam miért. Neked annyi!! Várom a szerdát!!!!!!!!!! Nem vagy Te való ide sem!!! De találtam Tőled is,engedd meg,hogy idézzelek! --0-- "Úgy látom, előbb-utóbb bele fog szaladni abba a hibába, amit úgy hívunk, hogy rontja a city megítélését, ezáltal sérti a szövetkezet érdekeit. De semmi probléma, kis városunkban úgyis túlkínálat van fuvarszervezési szolgáltatókból..." Tegyük föl szavazásra,hogy mit jelentenek ezek a mondatok?
csogu 2007.11.12. 16:01:04 / # 108092
SZia! Én Sanyeclira emlékszem, de nem fedte fel valós személyét, így nem tudom ki is ő valójában:-)
admissarius 2007.11.12. 15:15:24 / # 108090
te biztos, vagy abban, hogy soha semmi problémád nem volt sanyeszlivel??? gondolj csak vissza én még emlékszem rá mikor téged szidott, hogy már pedig te soha nem leszel citys amig ő ott van megjegyzem nem olvastam róla, hogy valaha az akartál lenni :) ez akkortájt volt mikor elmentél a rádiótól a főtaxihoz.
törölt felh. 2007.11.12. 13:51:25 / # 108091
OFF-olok egy kicsit. PÓKER VERSENY: Meglett hirdetve a II. TAXIS PÓKER VERSENY címen egy rendezvény a Hallótaxin és a Taxisok Világában is. Jól is hangzott a dolog sokan is voltunk jelen és egy ideig nem is volt fekete a leves. Na de aztán kiderült, hogy amit nem engedtek meg a szervezők egy FŐTAXISNAK (történetesen, hogy egy családtagja is induljon) azt megengedték egy CITY-isnek a fiának aki szép sorban ejtette ki a TAXIS PÓKER VERSENYEN induló TAXISOKAT. Amikor ezt szóvátettük, azt kaptuk a City taxi egyik felsőbb személyétől, hogy maradjunk csendben mert ez CITY TAXIS PÓKERVERSENY és a City taxi vezetői úgy döntöttek, hogy indulhat a Taxis csemetéje. Érdekes én azóta többször belelapoztam a Taxisok világába megnéztem itt a címlapon is és mindenhol TAXIS PÓKER VERSENYT olvastam nem pedig ezt : CITY TAXIS PÓKER VERSENYT ahova ha engedik mehet más társaságbeli is de a City-is kollégák előnyt élveznek. Hiába a BEST OF CÍMÉRT lehet így is küzdeni. Mondjuk igazából nem vártam mást mert egy másik rendezvényen ami történetesen FÖTAXI horgász versenynek lett meg hirdetve amin indulhatott más társaságbeli is. Azon képviseltette magát a City taxi csapata is. Igaz az ő csapatukban nem igazán taxisokból állt hanem az álltaluk meg hívott versenyhorgászok zöme tette azt ki. Na de hát mit várjunk el ha egy „családi” kollégák közti hétvégén így viselkedik a BEST OF az utcán és az üzleti életen is ezt feltételezhetjük róluk. ÚI: Nem City-is kolléga ejtett ki hanem Fötaxis /amiért még számolnia kell vélem -)))) / 1ébként még mielőtt valaki azt írná, hogy ez zárt City-is fórum gondolkozon el mint Micimackó szokott.

OLW 2007.11.12. 10:11:07 / # 108088
Úgy vélem, mindenki maga dönti el, egy adott probléma mely részletét tartja magánjellegűnek, vagy cégről lévén szó, belügynek. Utóbbi esetben, lehet, kisebbségben marad. Szigorúan ebben az esetre vonatkoztatva, úgy gondolom, az én véleményem áll közelebb a többségéhez. Elnézést kérek, most ki kell innen szállnom. Kellemes napot kívánok mindnyájunknak.
cbtaxi 2007.11.12. 10:01:47 / # 108087
Valóban.Írok reagálnak rá.Írnak,válaszolok. De ha valaki túlreagál valamit,az viszályt szül.(het) Mindannyian emléxünk az szoftver ügyre.Fizetni kellett 3 ezrével.Talán ezért gondolt más is arra,amire nemkar.Csak Ő ki is mondta.
attus 2007.11.12. 09:55:13 / # 108086
"Természetesen én csak a saját véleményemet írom." Sajnos ez ritka dolog manapság!:(
OLW 2007.11.12. 09:53:19 / # 108085
Úgy gondolom, rá is érvényesek. Más kérdés, hogy bármely megnyilvánulásra érkező reakció esetleg az érintettet meglepi. Nem árulok el túl nagy titkot, hogy személyes beszélgetés során én sem biztos, hogy végiggondolom minden esetben, milyen kifejezést is válasszak rosszallásom érzékeltetésére. Elképzelhetőnek tartom, bár úgy vélem JWT-nek írt hozzászólásomban eléggé részleteztem ezzel kapcsolatos véleményemet, elnézést az ismétlésért, hogy a hely megválasztását tartom hibásnak. Mindenkinek joga van nyilvános fórumon véleményét megjeleníteni, írtad Te is. Egyetértek, viszont ha írok azért teszem, hogy reagáljanak rá, vagy ha valaki reagál, nem lepődök meg. Egy utolsó megjegyzés. Természetesen én csak a saját véleményemet írom.
cbtaxi 2007.11.12. 09:39:21 / # 108039
Elnézést ha az elöbb lemaradt a köszönés. Üdvözöllek! "Ha érintettként a szokványosnál drasztikusabban fogalmazunk, lehet hiba, de, mivel meggyőződésből fakad, talán érdemes figyelembe venni." Egy kérdésem van! Ha a fenti -Tőled származó sorok- érvényesek Rátok, akkor ugyanilyen meggyőződésből és ugyan úgy érintettként ,miért nem érvényes nemkar kollégára is?

attus 2007.11.12. 09:30:48 / # 108038
Kérlek Benneteket,ne tulajdonítsatok nagyobb jelentőséget azoknak a dolgoknak,amelyek nem érnek annyit. Ugyanezt kérjük tőletek Mi is! További jó munkát neked és köszönjük a reagálást!
OLW 2007.11.12. 09:26:30 / # 108054
Igen, az. Ha szükséges, magyarázatképpen. Szerintem az. Hisztérikusnak tartom az időzítése, a helye, a szövegkörnyezete miatt. Az eset éjjelén, ammikor még a konkrét helyzet minden összetevőjének felmérésére sem volt mód. A "túlreagált" jelzőt pedig egyszerűen nyilvánosság elé kerülésre alkalmasabbnak tartom jó néhány, akár Benned is megfogalmazódott kifejezésnél. Üdvözöllek.

Tamás Miklós 2007.11.12. 09:25:36 / # 108037
Tisztelt Kollegák,Kedves Fórumozók! Rendszeresen olvasom a Hallotaxi topicjait. Amióta indult mindössze két esetben lett sláger,össznépi hozzászólás a cégünk belügye.Az első a sajnálatos késelés,amely egy angol túristát ért,a második nemkar Kollegám szerencsétlen elszólása egy megrendelővel kapcsolatban. Úgy érzem mindkettőt kellő mélységik,aprólékosan kiveséztétek. Most itt van az újabb,"hihetetlen" történet. Mint olvasom,már fent van az ENSZ emberi jogok idevágó alapszabálya,gondolom szerdáig felkerül a Hágai Nemzetközi Bíróság ilyen esetekre vonatkozó jogszabálya.Ez nem cinizmus. Kérlek Benneteket,ne tulajdonítsatok nagyobb jelentőséget azoknak a dolgoknak,amelyek nem érnek annyit. Már hallom a választ....emberi életekről,sorsokról akartok dönteni. Ez igenis fontos,mondhatjátok. Kezdhetném azzal,ez Citys belügy.Nem mondom,bár jól néznénk ki,ha valamelyik kollegánk ápolatlan küllemét a Hallotaxin üzengetve kívánná az etikai Bizottságunk lerendezni. A Kollegánkat behívta a REB.Mint hallom,Ti már tudjátok,ki lesz rúgva.Üzentek itt,ne tegyünk törvénytelenséget.Azt sem tudjátok/én sem tudom/,mi a témája a meghívónak.Megjegyzem,én úgy tudtam nem REB-re,hanem vezetőségire szól a meghívója. Amely testület a lehető legritkább esetben él fegyelmi jogával. Megkérdezhetném a többi cég etikai Bizottságának űléseire is hasonló figyelmet fordítotok? Úgy tudom van olyan cég,ahol hetente nagytermet bérelve,ítélkezik a testület. Hetente a taxis cégek között kb.20-25 kolléga ingázik.Rádióért,számláért, különböző etikai vétségért.Értük ki szól? Arra kérlek ismét Benneteket,kezeljétek kellő súlyán ezt az esetet.Én úgy érzem valakiknek érdeke ezt az ügyet melegen tartani.Vagy cégünket úgy feltüntetni,mint ahol gond van.Olvasva a többi fórumot,talán belátjátok,ezekkel a problámákkal több cég és tulajdonos boldogan cserélne. Köszönöm,hogy meghallgattatok.Ne vegyétek sértésnek,de zaklatott napokat élek magam is,így nem biztos ,hogy egyhamar újból időt tudok szentelni ezen oldalaknak. Részemről,az ügy jelentéktelen voltára tekintettel,az esetet lezártnak tekintem. /mert tényleg az,meglátjátok/ Kellemes hetet,jó munkát Kívánok Mindenkinek. Tamás Miklós

cbtaxi 2007.11.12. 09:18:53 / # 108036
És egy megjegyzés Vamos úr egy másik szösszenetére. Én mint régi fórumozó,veszem a bátorságot és rendre utasítalak! Neked itt semmi jogod utasítgatni senkit! Ide bárki beírhat,bárkinek válaszolhatsz,de utasítani...na azt nem teheted! Az etikán kiélheted a hatalomvágyadat,szerdán"kivégezheted" nemkart,de itt nem. Az hogy ki melyik cégnél dolgozik az nem feltétele annak hogy a City-s fórumba írhasson.

attus 2007.11.12. 09:10:39 / # 108023
Remélem azért vámos urat is megkérdezik, hogy akkor most ki volt rosszabb hatással a City Taxi imidzsére???

cbtaxi 2007.11.12. 09:06:54 / # 108079
"Hisztérikus kirohanásra nem meglepő a túlreagált válasz." Hmm..lássuk: [b]"Tudom elég ideges vagy a történtek miatt, de kérlek, ne kapd fel a vizet, hanem próbáld meg a helyzetet értékelni, és várom válaszodat. Ez a botlás, mennyire érinti a brifkómat?[/b] kérdezte Nemkar. Ez lenne egy hisztérikus kirohanás? De lássuk a "higgadt" reagálást Vamos úrtól: [font size=4]"Kérdezném Ki Vagy Te? S mióta vagy Citys? Egy ilyen esemény után hogy veszed a bátorságot,hogy ilyen dolgokat írsz itt le. Mint régi CITY-s veszem a bátorságot hogy rendreutasítsalak!!! "[/font] Elég éles a kontraszt a két beírás közt?
Bao, a FŐNÖK! 2007.11.12. 07:56:35 / # 108078
Két kedves hozzászóló! Még döntök ,hogy mi legyen! :D

Oldalszám: 117