Hozzászólások száma: 2330
Ugrás a hírhez Oldalszám: 117
Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.11.15. 09:30:35 / # 108178
Nem tudom mióta lapozzod a lapot(HALLOTAXI). De ha jól láttom ebből még Bogdáni úti találkozás lesz:-))))
Monka 2007.11.15. 09:24:37 / # 108177
Dehogy bántasz! Igazad van, kihámoztuk már a lényeget. Gondolom biológiailag is vannak benne ilyen többletek, hiányok!
törölt felh. 2007.11.15. 09:14:56 / # 108176
Nem akarlak megbántani de még mindig nem az a lényeg helyesen írsz-e hanem az,hogy helyeset írsz-e. 1ébként mint látjuk a kolléga is OFF-olja tehát kikapcsolni kivánja a Citytaxit:-)))
törölt felh. 2007.11.15. 09:12:47 / # 108175
Amint olvassom és személyesen is hallotam(TAXIS PÓKER VERSENY,ahol a City-sek nek minednt szabad címmel került megrendezésre)a megnyilvánulásodat szerinted a Citytaxi felsöbbrendű árja faj. Lenézztek mindenkit és a több ezer taxis szerintetek csak csaló szélhámos galád becstelen.Aki nem tudd az utasokkal bánni. "Addig állj féllábom mig a taxi4 "Best off kitüntetést kap." Tehát ezek szerint te ti Cityisek intézitek el ki kap BEST OF kitüntetést? Érdekes,hogy te honnan tudhatod elörre ki kapja a BEST OF matricát. "Mind amelett megemlíteném ,hogy nálunk a Cityben ugy szokás ha a címre érkezünk beszólunk a kedves utasnak.Ezért vagyunk best off-ok:-))" Aha azért adják a BEST OF címet mert beszólsz a kedves utasnak.Ez is érdekes. Elárulok 1 nagy titkot a JWT a XII.Alkotás út 50-ben van az irodám ablaka pontosan a Györi és a Csörsz sarkára nézz. Sok City-is érkezik rendelésre nap mint nap de be lépni az irodaházzba egyet sem láttam.Viszont szabálytalanul parkolni annál többet,hiába a BEST OF díjat nem ez határozza meg mint tudjuk.Hanem "a lány fekvésse".
ata8 2007.11.15. 09:10:04 / # 108174
Ahhoz képest,hogy itt osztja az észt,hálistennek elég régóta nem erősíti csapatunkat a tevékenységével. Csak hát Ő ilyen, szeret tüzet csinálni, és mindenkibe belerúgni párat. Nem tehet róla, a vérében van.
Monka 2007.11.15. 09:08:58 / # 108173
"Kolléga"! Az hagyján, hogy több van egy "f"-el! Néha kimarad egy "n", néha egy "y"! Ez általános iskolai tananyag.. Ez lenne Te 12x kommunikációs szinted? Vagy a 12 éveseké? Szed már össze magad ha ide írogatsz!!
csogu 2007.11.15. 09:00:12 / # 108172
Dehogy nem. Köretnek:-)
csogu 2007.11.15. 08:59:51 / # 108171
Best of-ot akartam írni, mert már egyszer ezért az f-ekért kaptam, csak Vámosi úr 2ff-je, elbizonytalanított....
attus 2007.11.15. 07:10:19 / # 108170
Akkor ez nem a Csogu. Ő nem rendelne zóna adagot! :D
nobody 2007.11.15. 07:07:25 / # 108169
Hi Everybody! "Best of" vagy "Best off"? Szerintem aki Best off-ot írkál, annak tényleg jobb lenne, ha kikapcsolna! :)

Nevem senki 2007.11.15. 07:05:38 / # 108166
Életszerűen: Ön rendelt taxit? Nem én egy zónapörköltöt rendeltem, uborkával:-)))
attus 2007.11.15. 07:02:37 / # 108165
"egy 12 szeres Best off-os Citytaxis" Sírva könyörgöm, legalább tanuljátok már meg leírni, ha már ki van ragasztva az ablakra: Best of A másik: ha hozzám este 9 után becsöngetne a paraszt, hogy itt a taxi, én biztos elküldeném melegebb éghajlatra!!! Ha meg bejönne egy étterembe és mindenkit végig kérdezne erről, akkor meg egyenesen kiröhögném! :D Könyörgöm maradjunk már életszerüek! Üdvözlettel egy csak 3x-os best of!
AVH 2007.11.15. 05:22:42 / # 108168
Végig olvastam az itteni munkásságodat. Okádtam tőle. Mielőtt megkérdeznéd ki vagyok elmondom: Én vagyok az a fórumlátogató akinek kifordul a bele mikor ezt olvassa Vamos Sandor.
csogu 2007.11.15. 03:03:08 / # 108163
Kellett neked megint a Csalogány utcában járni!! Hányszor mondtuk hogy ebből baj lesz!!? De neked beszélhet az ember:-)
csogu 2007.11.15. 03:00:11 / # 108164
Mind amelett megemlíteném ,hogy nálunk a Cityben ugy szokás ha a címre érkezünk beszólunk a kedves utasnak.Ezért vagyunk best off-ok:-)) Akkor már értem, hogy mi hol is hibáztunk eddig. Mi mindig az utasért szóltunk be:-))) Lehetne egy valóban kulturált kérdésem, amire komolyan érdekelne a válasza Vámosi úr!?? Szerintem tudok olvasni a sorok között és azt vettem észre, hogy ha nem is nyíltan, de mintha ön valóban nagyon büszke lenne erre a Best off díjra. Tényleg ilyen nagy megtiszteltetést érez ez miatt? Ami dicséretes lenne, de eddig ezt így ilyen formában még senkinél sem tapasztaltam. Válaszát (amennyiben érkezik) előre is köszönöm!
törölt felh. 2007.11.15. 00:25:36 / # 108162
Akkor most nekem több kérdésem nincs én befejeztem.

törölt felh. 2007.11.15. 00:19:07 / # 108161
Én nem emlékszem arra,hogy amikor kérek autót be jönnétek szólni,hogy ide értetek.Pedig naponta több autót is kérünk.Pedig kiemelt utas közönségnek számítunk nálatok!!!De igérem legközelebb fel fogom hívni a központott és a főnökötöknek (Tamás Miklós Úrnak) beszámolok arrol,hogy nem jöttetek be.Egyébként csak egy kérdés honnan tudod,hogy esettleg nem előrendelésen állt a 037-es kollega?Vagy csak mocskolódni akarsz?Maradok tisztelettel:Andrea Ps:Sosem tudhatod,hogy ki vagyok melyik cég fog miattad szerződést bontani!!!
különvélemény 2007.11.15. 00:07:56 / # 108160
Kedves Vámos Sándor!Szerintem jobb lenne ha nem kötekednél mert most már megint Te csinálod a tűzet!Az Inzert topicos társ azt kérdezte, hogy ki vagy a topicon,hogy bárkit is kioktas!!!KI is vagy TE?Tehát fejezd be,mert senki nem kíváncsi arra,hogy te mikor kibe kötsz bele.Az meg,hogy a 037-es hol állt a Csalogány utcában mi közöd hozzá?Honnan tudod,hogy utasért ment?Csak nincs berakva az urhdba az összes taxi társaság?Hogy amikor a Best Off-nak nincs munkája át vándorolsz más cégekhez?Ajaj:))Tehát ki kötekedik kivel?
Vamos Sandor 2007.11.14. 23:36:11 / # 108159
Kedves Inzert. Megit Te szólítottál meg mert nem nyugszol , úgy gondolom. Ha a memoriám nem csal akkor Te kötöttél belém. Te kezdted Hogy ki vagok én............?? Ha nem haragszol én inkább a megbízható kollegának hiszek mint Neked:-)) Addig állj féllábom mig a taxi4 "Best off kitüntetést kap. Ez még szerintem a Lengyel Sanyi barátomnak sem fordult meg a fejében:-)) S tényleg miért nem a saját problémáddal foglalkozol. Van ám ott bőven sajnos elég gond!! Mind amelett megemlíteném ,hogy nálunk a Cityben ugy szokás ha a címre érkezünk beszólunk a kedves utasnak.Ezért vagyunk best off-ok:-)) S mit látok ma este??? Na, sosem fogod kitalálni!!! A 37 es Rádios kollega, ugye ismered?Megérkezik a címre a Csalogány utcába s ül a kocsiba mint a makk ász ahogy mondani szoktuk!!Nem keresi ám a kedves utast. Nem szól be az étterembe. Na látod van még tanulni valód a szakma szépségeiről .S pláne egy volt etikás!!!. Ejnye bejnye!!! Ha válaszolsz kérlek olyan kulturáltan tedd meg ahogy ez Hozzád illik. Tisztelettel: egy 12 szeres Best off-os Citytaxis
törölt felh. 2007.11.14. 01:09:50 / # 108153
Kedves Megbízható! Úgy érzem olyan rádiótaxis vagyok amilyen az elmúlt jó néhány évben voltam. Az, hogy a tulajdonosi kör összeveszett a fejem (fejünk) fölött az egy sajnálatos dolog. Nem szeretném itt véleményezni. A mosolygós arcomat nem láthattad az újj rádiótaxis gyűlésen mert az csak pénteken indul. Ha nem akarsz emlékeztetni az aljasságaimra akkor ne tedd. Ha teszed akkor figyelj a részletekre és legközelebb teljeskörűen tájékoztasd név nélkül a nagyérdemű hallgatóságot. De mind ez csak akkor fontos ha tényleg a megtörtént dolgokról szeretnéd a nagyérdeműt tájékoztatni és nem csak engem szeretnél lejáratni. Szerintem nekem nincs miért szégyenkeznem főleg nem úgy, hogy Te hívod fel rá a figyelmemet. A best off-ról a véleményem pedig még mindíg a régi. Mindíg az a cég kapja ahol egy bizonyos szakember irányítja a munkát. Szerintem a következő években a taxi4 fogja hordani a kitüntetést. ui.: még mindíg nem tudom miért oktat ki akár kit is a 315-ös kollegád a topicon. még mindíg nem tudom Te ki vagy.
Oldalszám: 117