Hozzászólások száma: 2330
Ugrás a hírhez Oldalszám: 117
Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Doresz 2008.02.02. 10:54:05 / # 107714
Semmi gond, részemről elég az, hogy beírtam, én nem vagyok te :) Nem is értem, páran miért feltételezték ezt...
létrás 2008.02.02. 10:33:25 / # 107713
Kedves Doresz . Engem nem zavar a dolog,ha Téged igen akkor,segitenék tiszta vizet önteni a vödörbe.Mond meg mit tegyek, ugy lesz. Maradok kollegális alázattal
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.02. 07:47:35 / # 107710
Ja,és nagyon szívesen!!! Máskor is bevédlek! :(( :))

Bao, a FŐNÖK! 2008.02.02. 07:05:53 / # 107708
De mert megszűnt a pol. fórum ,te is visszafoghatnád magad,nem illendő egy ilyen makarenkóval hergelni engem!! :)
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.02. 07:00:23 / # 107707
Szia! Elgondolkoztam! Tisztellek annyira,hogy ezt a hozzászólásodat csak helyeselni tudom! Megkérném az ADMINT,hogy vegye ki nemkár ifjúkori képét a topikból és elnézést kérek érte! Köszi! :)
nemkar 2008.02.02. 06:44:56 / # 107705
Bocs! De, nem tudnád abbahagyni? Mire jó ez? Ne itt éld ki, hogy a pol. fórum megszűnt. Tudod, kedvellek, meg minden, de azért, csak az apád lehetnék. És, ha a fiam lennél, már rég másképp látnád a világot, a Makarenkói pofonomtól.-:))

Doresz 2008.02.01. 19:48:24 / # 107699
Szolgálati közlemény: Doresz nem egyenlő a létrás névvel ellátott felhasználóval :) Kedves létrás, itt nagyon kevernek minket.

Bao, a FŐNÖK! 2008.02.01. 09:45:38 / # 107626
nemkártól kaptam a fotókat! A Csajka:

törölt felh. 2008.01.31. 17:13:59 / # 107673
GRT a hozzáálláshoz.
csogu 2008.01.31. 11:17:13 / # 107663
Szia! Mit tegyen még? Nem szabad ilyen kérdést feltenni, mert nagyon kreatívak vagyunk az ötletekkel:-))
Tamás Miklós 2008.01.31. 10:52:27 / # 107662
Urak! Nincs ez egy kicsit túllihegve? Nem piszkálja senki,megint gyorsabban írt mint olvasott,majd elnézést kért.Mit tegyen még?Rajtatok kívül mindenki lerendezettnek véli a helyzetetet. Baonak!Így is hajszál híján VIP-s,ezzel az autóval örökre az lesz./Egy Csajka jobb lenne,de ez is szép/ Tamás Miklós

Bao, a FŐNÖK! 2008.01.31. 10:07:49 / # 107660

Bao, a FŐNÖK! 2008.01.31. 09:55:53 / # 107630
Szeretném elvenni az élét a nemkárt ért támadásoknak az előbbi hozzászólásommal! :)

Bao, a FŐNÖK! 2008.01.31. 09:53:58 / # 107629
Tisztelt Tamás Miklós! Tudtommal nemkár az átkosban egy ideig moszkvában teljesített szolgálatot. Ott a képen látható járművet hajtotta. Ami a mai napig a garázsában áll. A city taxinál kapna lehetőséget ezzel a kocsival,és ha igen akkor milyen kategóriában lenne? Üdv.:Bao

csogu 2008.01.31. 06:50:17 / # 107628
Jó reggelt! Első kérdésem: Honnan tudod te ilyen jól, hogy mi nemkar véleménye? Második kérdésem: Akkor lényegében, ha SVejk egy lyukas vödörrel átment a fronton, akkor sokkal ügyesebb volt, mint sok társa, akik elestek a fronton. Baj, ha Svejk az én szememben pozitív szereplő és ezzel azonosítok be valakit, miközben ki is fejtem az iránta táplált szimpátiám? Hiszen írhatnám azt is, hogy nemkar egy Einstein! Akinek tudományos munkássága tagadhatatlan, de mint ember egy forintot sem ért...már amennyit megtudhattam róla mint magánember különböző életrajzi művekből. Hiszen szinte mind1 (SZINTE!), hogy kivel azonosítanak be engem, a kérdés az, hogy annak, aki ezt megteszi, az a személy, akivel összehoz, milyen minősítésben szerepel a megítélésében. Igen, pontosan, nemkar letette védjegyét, egy olyan helyre skatulyázta be magát itt az emberek szívében, hogy abból kitőrnie nem lesz könnyű. Van, aki kedveli, van, aki elfogadja, van akinek a hátán feláll a szőr már csak a nickje látványától is. De hiszen ezzel szinte mind így vagyunk. Bármilyen meglepő, engem sem kedvel mindenki és ami ennél még hihetetlenebb, van aki kedveli tomajert:-)) Na igen, ez a kifelé kommunikáció ezzel jár. Mert eddig mi volt? Ült az ember az autójában és az alapján ítélték meg, hogy milyen a ruházata és nagypályás vagy sem...azt ennyi. Ennyiből csak nagyon felületesen lehet egy embert megítélni, sőt, szinte semennyire, mert nem tudhatjuk mi is lakozik benne. Viszont itt a neten kifelé kommunikálsz. Sok olyan dolgot kiírsz magadból, amit különben magadban tartanál. Kiírod, olvassák és ez alapján kirajzolódik bennük egy kép az egyénről. Mint amit feljebb írtam már. Az én szememben Svejk (nemkar) egy jóindulatú ember, aki nem mindig tud a ráerőltetett szabályok szerint (társadalmilag elfogadott kereteken belül) élni, véleményezni. Na és ami nekem humoros az nem biztos, hogy másnak az. Ebben igazad van, de hááát ilyen a világ. Mindig a humor tárgya az, aki nem nevet a "viccen", sőt, a poén egyenesen sértheti. Ma nemkar, holnap te, aztán utána lehet én jutok erre a sorsra...viszont minél komolyabban vesz valaki egy viccet, annál inkább válik nevetségessé...a végén már a "poéngyárosnak" meg sem kell szólalnia, elég ha az alany megjelenik és már mindenki vidul rajta. Na, szóval csak lazán, nem kell ennyire véresen komolyan venni, no meg ha nemkarnak ez gond, majd jön és kifejti véleményét...már alig várjuk:-))
888 2008.01.31. 04:29:49 / # 107607
Hát, nem tudom te ki vagy, de a véleményem megvan rólad, az biztos! Visszaolvasva, te egy főmufti lehetsz, különben nem mernéd a kollégádat, nagy nyilvánosság előtt, így pocskondiázni. Hogy, te milyen remegő gyomorral nyitod meg ezt a topicot, a kutyát nem érdekli. Viszont, hogy hangot adsz, az igen. Igen-igen visszataszítóak a megnyilvánulásaid. Te benne, csak a rosszat akarod látni, és ráadásul a többiekkel el is akarod hitetni. Megpróbáltak leállítani téged, de nem, te csak szajkózol itt, és el akarod érni, hogy itt mindenki elfogadja, amit írsz és hajbókoljon neked. Elárulom, nálam nem jársz sikerrel. Tán több Karinthyt, Peterdit, Kárpátit, Kishontot…stb kéne olvasnod, és még több Hofit hallgatnod, vagy nézned, hogy tisztában légy az élc, vagy vicc fogalmával. Más: Te tényleg úgy gondolod, hogy az itt beírt szurka-piszkák hatására fognak a nagymegrendelők elpártolni a citytől? Ha én nagymegrendelő lennék, akkor előled menekülnék. Mondd meg nekem, szerencsétlen nemkar mit ártott a citynek? Vannak számadataid? 1-2-3…stb milliót? Ugye, hogy nem tudsz lépni. Itt a te nickneved zavarna a legjobban, és nem az, amit egy topictárs ír. Különben is, Tamás Miklós és nemkaron kívül senki sem írt semmit egyetlen egy esettel kapcsolatban. Csak fikázni, és vádaskodni tudsz. Te miért nem írtál? Vagy csak a seggnyaláshoz értesz? Egy épkézláb gondolatod nem volt. Remegő gyomorhoz, meg még annyit, hogyha ma, Bp-en minden Multi olvasná ezt a honlapot, akkor a továbbiakban egyetlen taxis cégre sem lenne szükség. Miért pont a cityt hegyezed ki? Gondolod, hogy egy ember beírása miatt, csődbe fog menni a City? Ajánlom neked olvasásra: Karinthy Frigyes: Utazás a koponyám körül című kisregényt.
888 2008.01.31. 03:39:17 / # 107606
Ami a te szemedben szimpatikus, lehet, hogy máséban nem az. Az én szememben Svejk, egy félkegyelmű, idióta, aki egy lyukas vödörrel átment a frontvonalon. Na most, nemkarnak lenne ennyi esze? Próbáltad már nemkart félkegyelműnek nevezni? Főleg idiótának? Mit kapnál tőle! Ahogy olvasom, itt már teljesen mindegy, hogy nemkar mit ír. Ha van sapkája az a baj, ha nincs, akkor meg az. A legnagyobb meg az, hogy a City nagyhatalmú urai meg nem azt nézik, hogy mit írtak, hanem azt, hogy ki. Születik majd egy új etikai szabályzat, mi szerint nem csak túlszámlázásért, meg mit tudom én mi, miatt lehet valakit kirúgni, hanem Internet helytelen használata miatt is. Na ez a szép ránk mért jövő. Szép, mi? Írdd le amit gondolsz, azt betörik a fejed. Úgyhogy, ne utasítsál vissza semmit, hanem gondold át, hogy amit te humorosnak gondolsz, azzal egy kollégádnak ártasz, mert az ellen oldalt tüzeled fel.
cbtaxi 2008.01.31. 02:35:51 / # 107605
Csogu kérdése: [b] [i] [font size=2]"Mit ér meg nektek, hogy ne nemkar legyen az illető??:-))" [/font] [/i] [/b] OLW válasz [b] [i] [font size=2]Jó estét kívánok! Szeretném emlékezetedbe idézni a Macskafogó 1. klasszikus rakparti jelenetét, az idézet így kezdődik: Négy Gengszter Vezére: "Na idefigyelj, Te....." DDDDDDDDDD [/font] [/i] [/b] És így végződik: "Nem kapsz két nagy pofont!" :)))
KILENCES 2008.01.31. 00:23:07 / # 107597
Összekeversz ! Nem baj . Pacsi. He He .............
OLW 2008.01.31. 00:07:50 / # 107596
Hallgatlak.... -DDDDDDDDDDDDDDDD

Oldalszám: 117