Hozzászólások száma: 2330
Ugrás a hírhez Oldalszám: 117
Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rocktaxi 2009.09.20. 15:44:18 / # 108888
Nem hiszem, hogy számít bármit is, de én sem!! :-))
attus 2009.09.20. 15:36:47 / # 108887
Ebben azért van egy kis túlzás! Például én sem szeretnék!:-)
attus 2009.09.20. 15:34:57 / # 108886
Csak egyszer próbálnátok utas fejjel gondolkodni?!!! Az utas leszarja, hogy honnan érkezik az autó, az utast az sem érdekli, hogy szövetkezeti tag vagy, esetleg éppen "vezényelhető", és tojik a belső szabályokra is!!! Legnagyobb bűn???? Kívánom neked, hogy a részeges pirike vágja a hajadat, aki nem tud egyenesen lenyírni két centit, csak mert Ő már régen vágott, és most Ö a "soros"!:-) Ha Én ugyanannyiért az E-osztályos mercédeszt választanám az ezeréves 'F' Astra helyett, vagy a goromba sofőr helyett a jópofát, ne tehessem meg??? Elvagytok ti tévedve, nem kicsit! Fuvarlenyúlás? Bull shit! Az alapállapot az, hogy az utas megtalálja a taxit fuvarszervező iroda nélkül is! Az, hogy a hiénák tevékenysége szánt szándékkal engedélyezve van, még nem ad egy fuvart sem senkinek a tulajdonába!
csogu 2009.09.20. 14:06:23 / # 108885
Nem-nem, abszolút nem...nem ellenkeznék csak úgy...csak végig gondoltam amit írtál és ez jutott eszembe :-)
City315 2009.09.20. 10:23:40 / # 108884
Tudsz olvasni? Visszaolvastad az utóbbi 3 oldalt? Elnézést ,hogy a mocskolodásaikat idáig bírtam s reagáltam.
City315 2009.09.20. 10:21:04 / # 108883
Most ennek a beírásodnak csak az volt az értelme ugye ,hogy kicsit ellenkezz:-)) Megtaláltad a dolog lényegét. Csak ennyi a mondanivalód? Tudod mit ,igazad van az is BŰN!!! Igazad van: MEGBOCSÁJTHATATLAN!!!!
ata8 2009.09.20. 09:11:32 / # 108882
754,315,enemy,stb. Biztosak vagytok ti abban,hogy ezt itt, és ilyen módon kell kitárgyalni????????????????? Az ember, ahonnan eszik, oda nem sz...k.

csogu 2009.09.20. 07:15:25 / # 108881
A legnagyobb bűnt követted el ami a taxisvilágban undorító dolog. Szerintem más sokkal undorítóbb...amikor az egyik taxis a másik taxis munkaeszközében tesz kárt. Szerintem az megbocsájthatatlan.
Olcsó János 2009.09.20. 05:51:16 / # 108880
U.i.: Még mindig mindenki Citys akar lenni!!!

Olcsó János 2009.09.20. 05:38:32 / # 108879
Hát akkor kezdjük! Gondolom a hozzászólásom végén elhelyeztek majd engem is a City vezetésének seggnyalóinak táborába, de „megmondva az őszintét”(klasszikus) leszarom, hogy mit gondoltok. Elsősorban azoknak írok, akik csak olvassák ezt a sok állatságot. Rögtön a végén kezdem. Enemy. Úgy tűnik, hogy te vagy az ügyeletes felkérdező. Egyébként tök hülye vagy! És ráadásul – ahogy Nagy Feró mondaná – buta is, mint a”főd”! A szőrösről prédikálsz? Ember. Egy olyan embert hozol fel példának, aki elmókázott egy hidegkúti birodalmat. Aki a fél városnak tartozik. Aki az utasokat meglopta. Ezekről neked nem mesélt? Sose legyen jobb spanod. Verekedni tud meg gépezni. Óriási! Minden ellenségemnek ilyen társat kívánok!!! Figyeled az utóbbi idők történéseit. Nagyon helyes. Figyeld továbbra is! Azt hiszem, hogy a REB szabályzatot még életedben nem olvastad el. Néhány pontjának a megváltoztatására javaslatot még nem tettél. Vagy igen? Tulajdonos vagy? Voltál már Közgyűlésen? Vagy csak az észt osztod! Ismered az esetek hátterét vagy csak a Tulipánból szerzed az információidat? Ki van megfélemlítve? Igaz van, akinek félnie kell. Aki büdös azt kirúgják. Aki kisajátít egy állandó megrendelőt azt kirúgják. Aki gusztustalanul dolgozik azt kirúgják. Aki becsapja az utast azt kirúgják. Akinek trükkös a rádiója azt kirúgják. Te félsz? Akkor azt javaslom, hogy minden nap „fürggyé” le! Sose beszélj le fuvart állandó megrendelővel! Dolgozz minden nap tisztességgel, becsülettel! Sose csapj be utast! Legyen mindig tiszta a rádiód! Ha így teszel, akkor nem kell többet félelemben élned. Mint ahogy senki másnak sem, aki hasonló képen éli a mindennapjait. Azt meg, hogy ki mikor tér vissza majd eldönti az „ezerfejű” cézár”. Ha érted mire gondolok. „Sokan átlátunk a szitán.” Ezt inkább hagyjuk. A te beszűkült tudatoddal olyan szitán tudsz csupán átlátni, aminek az lenne az eredménye, hogy az ilyen „szőrös félék” még mindig a City minőségét rombolnák. Arról sem érdemes beszélni, hogy te kikkel beszélsz a gép mellet és hogy nekik mi a véleménye. Végül jó szándékkal ajánlom figyelmedbe azt az aforizmát, ami egy „nagy embertől” származik és ami az elkövetkezendő időkben nagy hasznodra válhat. „Nem olyan nagy baj, ha a téma ismerete befolyásolja az ember véleményét.” Kedves 1442 vagy ha már kiderült 754. Laci! Menjünk sorba. Szavazóbázis. Ha úgy van, ahogy te gondolod és a többséget felháborítaná ez a döntés, akkor az én értelmezésemben maguk ellen dolgoznának. Vagy nem? Képbe helyezlek. A többséget igenis felháborítja, hogy a Somlóiból negyed órával valaki fényes nappal beleüt egy Nagytétényi 300 „mittudoménhányba”. Vagy szerinted ez normális? Beszélhetünk arról, hogy joga van hozzá, amíg a pontrendszer erre lehetőséget ad. De nem érdemes. Ugyanis ez már túl van azon a határon, amit a mindennapi munkánk során felmerülő akadályok miatt szankcionál a REB szabályzat. Tudjuk, hogy milyen sérelem ért, de azért megakasztani minden apró snecit csak azért, hogy hangoztassuk, hogy mekkora nagy horgászok vagyunk nem a legnagyobbak erénye. Laci. Lehet, hogy nem voltál ott azon a Közgyűlésen, amikor ezt a kérdést tárgyalták? Való igaz, hogy ezt a téma majd minden alkalommal felmerül. Neked, mint egykori REB elnöknek különösen kéne figyelned a terület ügyeit. Te, aki mindig is híres voltál a szabályok ismeretéről és kényesen ügyeltél a paragrafusok betartására, neked kéne a legjobban tudnod, hogy ezzel kapcsolatban mi is a helyzet. Mert helyzet az van. Éppen ezért szomorúsággal tölt el, hogy pont te nem emlékszel. Az utolsó verdikt ugyanis az volt, hogy valóban elutasította a „nagyhatalmú” tagság a közlekedési szabálytalanságok szankcionálását. DE! Ugyanakkor felhatalmazta a REB-et, hogy a kirívó esetekben igenis járjon el. Ennek a mértéknek a meghatározását viszont a Bizottság megítélésére bízta. Próbálnak megfelelni a általános erkölcsi normáknak. Ez olyan nagy baj? Szerintem nem. Tudod Laci, ERKÖLCS! ??????? Ennyi. Tetszik, nem tetszik, ez van. Majd, ha nem tetszik, akkor szóvá lehet tenni a megfelelő fórumon. Meggyőződésem, hogy a többség megelégedettségére működik ez a rendszer. Ez a City. Ha tetszik, ha nem. „Miről beszélek? Arról, hogy ha a regnáló hatalom "szavazóinak" kell megfelelni, akkor semmi sem drága, hiszen ők biztosítják a további hatalomgyakorlást, viszont, ha az "ellenzék" kezdeményezéséről van szó, úgy a lehető leghatározottabb ellenállást kell tanúsítani, máskülönben veszélybe kerülhet a mandátumunk és az ehhez köthető "egyéb javaink" gyakorlása...” Laci te hallod-e? Hallod-e más szavát? Bűn-e, ha a „hatalom” a tisztességnek akar megfelelni? Szerinted bűn! Szerinted bűn az, hogy a hatalom azt mondja: Ne nyomj bele a Somlóiból egy Campona utcába 15 perccel? Komolyan ez a pitiáner ügy csapta ki nálad a biztosítékot? Tudom, hogy nem. Csak hát ezen keresztül bele lehet rúgni azokba, akik neked sérülést okoztak. Neked is azt javaslom, hogy jobban válogasd meg az informátoraidat. „Végül, ahogyan a mostanában történteket figyelem, az is könnyen lehet, hogy kirúgják, mert visszaadott egy címet, amire nem ért oda...” Laci. Őszintén. Mit figyelsz? Mit tudsz figyelni? Kirúgnak valakit, mert visszaad egy címet? Ejnye- ejnye! „egyszerűen meg kell szervezni, hogy a beszámolók ne legyenek elfogadva. Akkor mehet a levesbe az egész galeri.” Laci, Laci. Mit kell megszervezni? És ha megy az egész galeri, akkor mi van? Újra 140.000 címünk lesz? Nem lesznek menő rádiók? Nem lesznek koszos autók? Nem lesznek lenyúlások. Tudod? Újra fürdeni fognak a Citysek? Újra be fog járni a REB elnök a vezetőségi ülésekre és nem a barátnője kezét fogja fogdosni egész délután? Tudod? Soha többet nem fog a REB elnök leszámlázni útvonal bemérést a fizetésén felül. Újra City Taxis leszel? Ha engem kérdezel, soha. Nem vagy képbe Laci! Neked is elmondom. Nem olyan nagy baj, ha a téma ismerete befolyásolja az ember véleményét. Mi fáj? Szerinted egy „jóindulatú” kolléga jelezte a problémát. Szerintem meg a jó ízlés. Az igazságérzet. Tudod? Pedig van olyan is. A többséget nem zavarja. Csak téged. Tudom jól, hogy nem ez zavar téged. De akkor meg minek ennyire okoskodni? Megmondani a frankót. Most úgy gondoltad, hogy jó alkalom nyílt arra, hogy felvilágosítsd a tudatlanokat. Megváltóként érkezz a sötétségbe. Elkéstél. Megváltók már vannak elegen. Te sokadik vagy a sorban. Bármennyire is fáj a kutya sem figyel rád! Azt javaslom, hogy költözz össze Enemyvel. Jól meg fogjátok érteni egymást.

mew 2009.09.20. 04:35:01 / # 108878
Én továbbra is azt mondom, ezeket a fórumokat csak regisztrált taxisok olvashassák, utasok ne, mert ezekkel a vitákkal vagy belső hírekkel elég nagy visszatetszést lehet kiváltani a kivülállókból.

City315 2009.09.19. 23:07:22 / # 108877
Nem akartam hozzászólni ezekhez a bődületes baromságokhoz. Most is csak azért teszem mert bármi történjék a Cityben, csak a 315 minden baj okozója. Valóban tudatom a tisztelt nagyérdeműekkel immáron 3 éve nem is taxizok, szerencsére. Hogy van pofád a számomat a szádra (billentyűdre )venni 754? Mi közöm van az 502-hőz? Hogy kerülök én ebbe a történetbe? Én fenyegettem volna meg? Szánalmas hazugságokkal eteted a kollégáidat. De ha már annyira belejöttél az írogatásba meséld el a kollégáidnak: ismerjenek meg mennyire gerinctelen ember vagy. Meséld el azt a történetet amikor a kedveseddel aki a City telefonosa volt Te mag a Reklamációs és etikai bizottság elnöke mint tudjuk.Hogyan loptátok a kollégák elöl a címeket!!! Ha valaki nem tudná Te vagy az SMS báró a Citysek így hívnak!!!!SZERENCSÉRE MÁR CSAK HÍVTAK!!! A legnagyobb bűnt követted el ami a taxisvilágban undorító dolog.LOPTAD A KOLLÉGÁK ELŐL A FUVART!!!! Csak azért nem lettél kirúgva mert az akkori elnök a sógoroddal akart kiszúrni. Te osztod itt az észt? Ugye nincs pofád a közgyűlés elé jönni Októberben? Elmondom ,semmi esélyed!!! Csak talán ez a gusztustalan nicknevű " nomen est omen" enemy fog támogatni. Sok sikert a további taxiséletedhez. Kicsit megismernek az új kollegáid legalább. Engem meg nyugodtan lehet tovább mocskolni ,azt is mondhatnám le...rom!! Én nyugodtan s egyenes gerinccel alszok!!! Megígérhetem az aljas hazuságokra továbbra is reagálni fogok mert természetesen a tulajdoni hányadomról nem mondtam le,tehát mint tulajdomos azt hiszem, jogom van észrevételeimet megosztani másokkal.
enemy 2009.09.19. 21:31:08 / # 108876
Sejthettem volna... Az őszi közgyűlésen visszatérsz? Sokan átlátunk ám a szitán, én akikkel beszéltem mind azt mondják, hogy legalábbis érdekes, ahogy kicsináltak.
1442 2009.09.19. 21:21:43 / # 108875
Ja, és bocsánat, hogy az utolsó kérdésedre is válaszoljak: nyár közepéig én voltam a city754. Üdv, és jó reggelt!
1442 2009.09.19. 21:19:31 / # 108874
Szia kedves mz/x! A reakciód alapján gondolom, citys lehetsz, de azok közül, akik nem vibrálnak együtt a történésekkel. Ha éppen tudni akarod, hát elmondom Neked (de utána is érdeklődhetsz), hogy az egyik kollégád egy hajnali előkét (XXII. ker. Campona u.) vett fel 15 perccel, majd mikor úgy látta, hogy nem ér oda negyeden belül, visszaadta. A Szabályzat szerint ezért egy rosszpont jár, ugye. Ugye??? Mivel az előrendelés idejére rajta kívül nem volt más, megkapta és az előrendelés idejére oda is ért. (El is vite a Kedvest a Törley-hez...) Ezt a Szabályzat megengedi, ugye. Ugye??? Mondhatni, mindennapos eset. Ugye??? Ezt követően valamely "jóindulatú" kolléga jelzése alapján a REB eljárást kezdeményezett, és Moha bá' tájékoztatását alapul véve megállapították, hogy a kiindulási helyről a KRESZ szabályainak betartásával nem lehet 15 percen belül a címet elérni; ERGO a kolléga etikátlanul vette fel a címet! Ezért 12 nap NEM MEGVÁLTHATÓ letiltást kapott! NÉZZ UTÁNA, HA NEM HISZED! Mondjuk annak is utána nézhetnél, de nem csak Te, hogy hány közgyűlési határozat született a múltban azzal kapcsolatban, hogy a REB foglalkozzon-e a közlekedési szabálysértésekkel? Segítek: legalább háromszor (de lehet, hogy keveset mondok) szavazott a T. Tagság ebben a témakörben és mindannyiszor úgy foglalt állást a Legfelsőbb Fórum, hogy a REB ne foglalkozzon ezzel a kérdéssel!!! Maradt a régi szállóige: "meg kell mérni!" Ezeket a közgyűlési határozatokat (is) magasról figyelmen kívül hagyva a REB az utóbbi időben elkezdte a kollégákat szankcionálni "kollégákkal szembeni etikátlan magatartás" miatt. Kérdéseim: milyen szankció jár egy címvisszaadásért? Ha a REB úgy gondolja, hogy "majd ők azt tudják", akkor miért nem vonul ki a City Taxi a Hősök Terére, és miért nem égetitek el ünnepélyes keretek között a REB Szabályzatok példányait? Meddíg tűri a T. Tagság, hogy uralkodjon felette egy kiszámíthatalan, saját és közvetlen baráti körének érdekeit kiszolgáló "etikai bizottság"?
mz/x 2009.09.19. 20:42:49 / # 108873
Micsoda? Miket irkálsz te itt? Címvisszaadásért 12 nap ülő? Ezt nem godolod komolyan!! Honnan veszel ilyeneket és ki vagy te, hogy a Cityről ilyeneket terjesztesz?
1442 2009.09.19. 19:46:07 / # 108872
A fő baj az, hogy a legtöbben nem is tudják, milyen ügyekben milyen határozatok születnek. A POS-on megjelenő általánosokat vagy el sem olvassák, vagy nem is tudják, miről szólnak. Egészen addíg, míg nem ők maguk, vagy közeli barátjuk az érintett, csak azt gondolják: "na végre, megint kirúgtak valakit, annyival is több jut nekem!" Amikor meg ők találják magukat házon kívül, csak pillognak és csodálkoznak, hogy miért nincs szerencséjük? Aki meg "képben van", persze hogy nem mer szólni. Pedig nem is nagyon kell, egyszerűen meg kell szervezni, hogy a beszámolók ne legyenek elfogadva. Akkor mehet a levesbe az egész galeri.
enemy 2009.09.19. 18:46:37 / # 108871
Igazad van, tényleg csak viccnek szántam, amit a REB Szabályzatról írtam... Én is figyelem az utóbbi időben történteket, az "etikai bizottság" által hozott döntéseket. Közük nincs a Szabályzathoz. A bizottságnak se, meg a döntéseiknek se. A hatalom végrehajtó erőszakszervévé váltak, egyetlen céljuk nekik is minél tovább hatalomban maradni. A tagság nagy része meg van félemlítve, pár kirúgással megmutatták, nekik mindent lehet. Ezek után ki merne ellenük felszólalni?
1442 2009.09.19. 15:01:28 / # 108870
Jó a humorod, de aki a minap egy címvisszaadásért egy rosszpont helyett 12 napot kapott, gondolom, nem kapott röhögőgörcsöt. Sőt, tegnap azt kérdezte tőlem, hogy nálunk hogy lehet boldogulni, mert a 315 megfenyegette, hogy már szólt egy pár jó szót az érdekében "odabenn". Végül, ahogyan a mostanában történteket figyelem, az is könnyen lehet, hogy kirúgják, mert visszaadott egy címet, amire nem ért oda...
enemy 2009.09.19. 13:54:27 / # 108869
Kettős mérce? De hisz a City mindíg is attól volt az ami, mert itt ezt nem alkalmazták. Van egy REB Szabályzat, amit a Közgyűlés fogadott el, és ami mindenkire egyformán vonatkozik. Vagy nem?
Oldalszám: 117