Hozzászólások száma: 4330
Oldalszám: 217
Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
czila 2006.09.12. 14:34:19 / # 97419
Az indián rezervátumban Ülő Bika fekszik a földön,fülét az aszfaltra tapasztva suttogja: Chevrolet...hétéves...fehér...floridai rendszámmal...horpadt lökhárító...négy sápadtarcú... A körbenálló túristák: -Ezt mind hallja? -Dehogy,...alig két perce,hogy átment rajtam.

törölt felh. 2006.09.12. 13:25:30 / # 97410
A kisunoka megkérdezi a nagypapát, hogy mi az, hogy átlag. Nagypapi mond egy példát: - Te 8 éves vagy, én 80, tehát mi ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, mely a legszebb férfikor. Viszont szeretkezni te sem tudsz, meg én sem!

kovi_ubi 2006.09.12. 12:25:29 / # 97413

Fox 2006.09.12. 00:18:42 / # 97412
Mivel ölünk meg egy nagy kék elefántot? -? -Nagy kék elefántölővel. Mivel ölünk meg egy kis kék elefántot? -Kis kék elefántölővel? -Nem. Hanem megvárom ameddig megnő aztán nagy kék elefántölővel. Mivel ölünk meg egy nagy zöld elefántot? -? -Addig ütöm ameddig kék nem lesz és nagy kék elefántölővel. Mivel ölünk meg egy kis zöld elefántot? - Megvárom ameddig nagyranő addig ütöm ameddig kék nem lesz és nagy kék elefántölővel Budapest egy kész állatkert: A Lánchídnál van két oroszlán. A zebrán átmegy egy jaguár, abból kiszáll egy ürge, felvesz egy tyúkot, megcsinálják a nagy disznóságot, és már jöhet is a gólya. -Hogy hívják a fáradt zselét? -Üldögél. Orvos sétál a temetőben. A sírásó odaszól neki: - Leltározunk, dokikám?

utolsó senki 2006.09.11. 17:42:39 / # 97411
Na ezek azután jutottak eszembe,hogy a Szigeten beszélgettünk!Szóval megvolt az indíttatásom...
törölt felh. 2006.09.11. 14:13:04 / # 97409
Iskolakezdés idején

törölt felh. 2006.09.10. 10:44:15 / # 97408
De hülye vagy édesfiam:-DDDDDDD
utolsó senki 2006.09.10. 08:13:32 / # 97407
X Rádió,kívánságműsor:-helló,1 lassú számot kérnék!-OK,haaattszáááázkiiileeeencveeeennyooooolc!

utolsó senki 2006.09.09. 17:48:28 / # 97405
3 részeg döglik 1 árokban,az 1ik hatalmasat szellent,mire a mellette fekvő:-egészségedre!-a 3.:-nekem is töltsetek!

utolsó senki 2006.09.09. 17:44:03 / # 97406
A róka: a róka ravasz állatnak van kikiáltva,de valójában 1 jó vadász 7oo méterről távcsöves puskával simán lelövi.Ilyenkor cseszheti a ravaszságát!

utolsó senki 2006.09.09. 08:55:12 / # 97404
A taxis fia kérdezi az apját:-apa,én kitől örököltem az eszem?-biztos anyádtól,mert az enyém még megvan!!

utolsó senki 2006.09.08. 16:29:50 / # 97403
Két taxis beszélget:-te,ezek a mai tanárok nagyon hülyék!A fiam dolijára 1est adott,és ráírta,2o hiba.Most mondd meg,ennek még a 2o hiba is kevés...

utolsó senki 2006.09.08. 16:25:56 / # 97402
Két taxis barkobázik a droszton:-pöndörödik?-igen!-kunkorodik?-igen!-hát az csak a dezoxiribonukleinsav lehet!

nátloz 2006.09.07. 21:31:15 / # 97401
Ez vicc vagy,csak a reklám helye?

Fox 2006.09.07. 19:42:52 / # 97375

törölt felh. 2006.09.07. 13:51:38 / # 97400

pako948 2006.09.07. 11:20:46 / # 97399
Az Édesanya belép kislánya szobájába.A szoba üres,az ágyon egy boriték.Az anya felbontja: Drága Édesanyám! Sajnálom de ezúton kell közölnöm hogy elmentem hazulról,új kedvesemmel. Ő egy igaz szerelem.Szép atestét borító tetkó,vonzók a piercingjei,és szuper a motorja. Ez nem minden.Terhes vagyok,és Abdul azt mondja,hogy majd gyönyörű életet élünk az Ő országában. S mivel rájöttem hogy a marihuana voltaképpen hasznos,füvet fogunk termeszteni barátaink számára. Bizom benne hogy a tudomány felfedezi az AIDS gyógyszerét,már csak azért is hogy Abdul jobban érezze magát,hiszen annyira megérdemli. Anya ne aggódj tudok magamról gondoskodni,hisz már 13 éves vagyok.Remélem hamarosan meg tudlak látogatni,hogy megismerd unokádat. Szerető lányod Ui.: Amit irtam baromság.A szomszédban vagyok.Csak azt akartam tudd vannak az életben rosszabb dolgok is mint a szekrényen található év végi bizonyítvány.

utolsó senki 2006.09.07. 07:43:41 / # 97398
A strandon megszólal a hangosbemondó:-Achtung,achtung!Egy német kisfiú várja szüleit a gyerekmedencénél!

törölt felh. 2006.09.06. 13:10:04 / # 97396

törölt felh. 2006.09.06. 00:02:26 / # 97395
Magasságmérés Beküldés ideje: 2006-04-11 Beküldo: Peter Az alábbi történet a Koppenhágai Egyetemen esett meg, egy fizika vizsgán: A kérdés így hangzott: "írja le, hogyan mérhető meg egy felhőkarcoló magassága egy barométer segítségével!" Az egyik hallgató válasza: "Fogsz egy hosszú zsinórt, rákötöd a barométer tetejére, majd a barométert lelógatod a földig. A zsinór hosszúságának és a barométer magasságának összege megegyezik a felhőkarcoló magasságával." Ez az eredeti magyarázat azonban a vizsgáztatót meglehetősen feldühítette, így a vizsga nem sikerült. A diák azonban nem hagyta magát, mivel szerinte a válasza abszolút helyes volt. Az egyetem vezetősége így kijelölt egy független bírát, aki megállapította, hogy bár a válasz helyes volt, ám semmiféle fizikai ismeretet nem tükrözött. A probléma megoldására behívatta magához a hallgatót, és hat percet adott neki arra, hogy szóban bebizonyítsa, a fizikai alapismeretek birtokában van. A diák öt percig szótlanul ült, a homlokát ráncolva gondolkodott. A vizsgabiztos figyelmeztette, hogy vészesen fogy az idő. A diák ekkor megszólalt, és megjegyezte, hogy annyiféle magyarázatot tud, hogy nem tudja kiválasztani, melyiket is adja elő. A biztos nógatására aztán belekezdett: "Nos, az első ötletem az, hogy megfogjuk a barométert, felmegyünk a felhőkarcoló tetejére, és ledobjuk onnan. Mérjük a földet éréséig eltelt időt, majd a kérdéses magasságot kiszámítjuk a 'H = 0.5g x t négyzet' képlettel. Viszont ez a módszer nem túl szerencsés a barométer szempontjából. Vagy pedig abban az esetben, ha süt a nap, megmérhetjük a barométer magasságát, és az árnyékát. Ezután megmérjük a felhőkarcoló árnyékának hosszát, és aránypárok segítségével kiszámíthatjuk a magasságát is. De ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akor egy rövid zsinórt kötve a barométerre, ingaként használhatjuk azt. A földön és a tetőn megmérve a gravitációs erőt, a 'T = 2 pi * négyzetgyök(1 / g)' képlettel kiszámíthatjuk a kért magasság értékét. Vagy, ha esetleg a felhőkarcoló rendelkezik tűzlétrával, akkor megmérhetjük, a barométer hosszánál hányszor magasabb, majd a barométert megmérve egyszerű szorzással megkapjuk a kívánt eredményt. De ha Ön az unalmas, bevett módszerre kíváncsi, akkor a barométert a légnyomás mérésére használva, a földön és a tetőn mérhető nyomás különbözetéből is megállapítható a felhőkarcoló magassága. Egy millibar légnyomás különbség egy láb magasságnak felel meg. Itt az egyetemen mindig arra buzdítanak bennünket, hogy próbáljunk eredeti módszereket kidolgozni, ezért kétségtelenül a legjobb módszer a felhőkarcoló magasságának megállapítására az, ha a hónunk alá csapjuk a barométert, bekopogunk a portáshoz, és azt mondjuk neki: "Ha megmondod, milyen magas ez az épület, neked adom ezt a szép új barométert'." A történet csattanója, hogy ezt a renitens diákot Niels Bohr-nak hívták, és ő a mai napig az egyetlen fizikai Nobel-díjas dán fizikus.

Oldalszám: 217