Hozzászólások száma: 4330
Oldalszám: 217
Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Neduddgi 2006.09.25. 00:31:27 / # 97486

száguldás 2006.09.24. 14:41:48 / # 97485
Szervezett bűnőzés!!!!!

tomajer 2006.09.24. 10:42:26 / # 97483
8 tipikus női kérdés, amitől irtóznak a férfiak 1. Kövér vagyok? Amit valójában tudni akar: A nők túlsúlyosnak hiszik magukat - köszönhetően az eléjük példaként állított csontkollekcióknak. Tehát folyamatosan igazolást keresnek az alakjukhoz. Az őszinte, de rossz válasz: Attól függ hol: a melledre még férne pár deka, amit a fenekedről nem állíthatnánk. Suta, átlátszó válasz: Drágám, olyannak szeretlek, amilyen vagy A nő úgy érti: kövér vagy. Helyes válasz: Kövér? Dehogy! Semmiképpen nem szeretném, ha úgy festenél, mint azok a taszítóan sovány modellek. Isteni alakod van és bármit fölvehetsz! 2. El akarsz venni feleségül? Amit valójában tudni akar: A szerelem megcáfolhatatlan bizonyítására vágyik. Az őszinte, de rossz válasz: Miért kérded, hiszen így is olyan jól működik kettőnk között minden. A nő úgy érti: bár jó a kapcsolat, de semmi komoly. Suta, átlátszó válasz: Persze, de a szüleim nagy esküvőt szeretnének, és még évekig eltarthat, amíg összejön rá a pénz. A halogatási taktika csak ideiglenesen működik, feszültséget okoz és újabb kérdéseket vet fel. Helyes válasz: Őszintén szeretlek, de a házasságot nem tartom a szerelem zálogának/ nem fogok megnősülni/ még nem értem meg a házasságra. Inkább feleljen őszintén, minthogy hiú reményeket táplálna. 3. Elég szexisnek találsz? Amit valójában tudni akar: Anélkül, hogy drága fehérneműket vásárolna és szex közben a kinézete miatt aggódna, szeretné tudni, hogy a férfi szexbombának látja. Az őszinte, de rossz válasz: Jó, hogy kérded. A zsíros éjszakai krémed szörnyen kiábrándító. Suta, átlátszó válasz: Hogyne, te vagy az egyetlen nő, aki felizgat! Nincs az a naiv nő, aki ezt elhiszi. Helyes válasz: Egyenesen megőrülök a szeplőidért/ hajadért/ melleidért/ gödröcskékért a derekadon stb. Az igazság némi hízelgéssel átszőve - jó megoldás! 4. Léptél valaha félre? Amit valójában tudni akar: A nő legnagyobb félelme, hogy partnere notórius félrelépő. Ha előző kapcsolatában követett el egyetlen egyszer félrelépést, a nő attól retteg, hogy meg fog ismétlődni. Az őszinte, de rossz válasz: Mutass egyetlen férfit, akivel egyszer sem fordult elő? Suta, átlátszó válasz: Csak egyetlen egyszer fordult elő, és annak sem volt semmi köze az érzelmekhez. A nőknél a megcsalás az megcsalás. Helyes válasz: Persze - 17 éves ostoba kölyök voltam és kissé felöntöttem a garatra. Az ifjúkori botlásokat minden nő kegyesen megbocsátja. 5. Akarsz tőlem gyereket? Amit valójában tudni akar: A biológiai program szól a nőből, aki tudni szeretné, hogy beteljesítésében a férfi mellette vagy az útjában áll-e. Az őszinte, de rossz válasz: Jaj drágám, az éjjel-nappal tartó bömbölés megöli a szerelmi életünket! Szóval csak a szex jár a fejében... Suta, átlátszó válasz: Kár volna a testedet terhességi csíkokkal, túlsúllyal és lógó mellekkel eltorzítani Ez a hozzáállás nem jön be annál a nőnél, aki nem akar örökre a férfi játékszere maradni... Helyes válasz: Igen vagy nem. A férfi fontolja meg jól a válaszát, mert a legtöbb nő hosszútávon tervez és nem tisztességes áltatni. 6. Volt-e mással jobb az ágyban, mint velem? Amit valójában tudni akar: Mivel nőtársaik szeretkezési szokásairól nincs elképzelésük, minden nőnek kétségei vannak a teljesítményét illetően. Kétségeiket tisztázandó tudni akarják, hányadán állnak a konkurenciával. Az őszinte, de rossz válasz: Az ágyban igen, viszont a szexbombák nem váltak be konyhatündérként. Egy nőnek soha nem szabad mással való szexuális tapasztalatokról beszámolni, mert nem fog tudni szabadulni a gondolattól - még az ágyban sem. Suta, átlátszó válasz: Soha senki sem volt olyan készséges velem az ágyban, mint te! Kissé degradáló, lealacsonyító érzetet kelt a nőben, aki sokkal inkább titokzatos és különleges szeretne lenni. Az önbecsülését lerombolhatja! Helyes válasz: Veled élvezem a legjobban, és már alig várom, mit tartogatsz ma estére. Igaz vagy sem - ezt kell válaszolni. A nő alig várja majd, hogy újra "bizonyítson". 7. Hány nőd volt előttem? Amit valójában tudni akar: Úgy van vele, mint a nővére ruháival - senki sem visel szívesen lehordott cuccokat. Az őszinte, de rossz válasz: Voltak páran, de lehettek volna többen is! Szóval nem ő az utolsó! Suta, átlátszó válasz: Nem számoltam. A nő úgy érti: számtalan volt. Vagyis nyilvánvalóan túl sok. Helyes válasz: Volt néhány, de ugye te sem szeretnéd, ha kezdő volnék. Ez megállja a helyét, hiszen a nő élvezheti a tapasztalatok gyümölcsét. 8. El tudnád képzelni, hogy beleszeress egy fiatalabb nőbe? Amit valójában tudni akar: A nő időtlen szerelemre vágyik, mert tudja, hogy az idő ellene dolgozik. Ezért szeretné bebiztosítani magát, noha erre nem létezik biztosíték. Az őszinte, de rossz válasz: Honnan tudjam? Suta, átlátszó válasz: Isten ments, egy éretlen gyereklányba - soha! Soha ne mondd, hogy soha - ezt a nők is tudják! Helyes válasz: És te mit tennél, ha egy ropogós, izmos fiatal fiú próbálna meg elcsábítani? Ezt a választ valószínűleg több kérdés nem fogja követni.

utolsó senki 2006.09.24. 09:14:45 / # 97482
Megkérdezi a taxis a szőke csajt:-szia,mi a neved?-Carmen,mert szeretem az autókat és a férfiakat!És neked?-izéé...Beerfuck!

Fox 2006.09.22. 12:39:06 / # 97479

Fox 2006.09.22. 12:28:19 / # 97477

Fox 2006.09.22. 11:26:42 / # 97481
Pár lóerő... :-)

Fox 2006.09.22. 11:05:29 / # 97480

kovi_ubi 2006.09.21. 07:31:39 / # 97471
Nem írok semmmmmmmmmmmmmmmmmmit,GYÁSZOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nemkar 2006.09.21. 01:19:17 / # 97473
Ezt nem ide írtam, de mégis jó.-íddddd

nemkar 2006.09.21. 01:18:09 / # 97472
Tegnap óta a helyzet, nem változott semmit. Az előttem szoló válasza jó: Máté Péter - Ő Mikor folytatjuk?

törölt felh. 2006.09.20. 18:40:24 / # 97469
Azért előre ne rendeljbe semmit, erre az összegre számítva:-))
törölt felh. 2006.09.20. 18:32:56 / # 97468
Hú, én ma kaptam egy emilt, hogy nyertem 750000 eurót valami swisslotto.ch-n. Beírtam a keresőbe a levél pár szavát. Lett is néhányezer találat. Még a nyereményhez tartozó referencia-számok is ugyanazok voltak. Lehet, hogy mégse nyertem? :-)
törölt felh. 2006.09.20. 18:26:35 / # 97467
Kaptam egy ilyen sms-t: Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre küldtem nekik egy ilyen választ: "Még egy ilyet kapok és megb * m anyádat a ravatalon!" erre jött egy válasz: "Ön sikeresen leiratkozott hirlevelünkről."

czila 2006.09.18. 14:43:13 / # 97461
VAJON MIÉRT?

czila 2006.09.18. 14:32:49 / # 97460
Jól van na!PICIT erős volt a kávé.

czila 2006.09.18. 14:27:52 / # 97451
Ő kicsit "MÁS" mint társai.

Fox 2006.09.18. 06:03:13 / # 97453
uj lanyos haz nyilt a varosba :)

Fox 2006.09.18. 04:49:01 / # 97458

Fox 2006.09.18. 04:46:18 / # 97457
Egy kolegina autója :-)))

Oldalszám: 217