Hozzászólások száma: 4581
Ugrás a hírhez Oldalszám: 230
Témakörök > Hírek fórumai > A Főváros és a többiek... tárgyalásainak eredménye. (Fővárosi taxirendelet) A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
péterapó 2013.11.20. 15:13:04 / # 95414
Messze van és egyre távolodik. A szakmai hozzá nem értés az eget verdesi. Senkiházi élősködők osztják az észt ..és okozzák a kárt. Nem vicc,inkább tragédia,hogy ez az idióta,értelmetlen sárgítás - egyéb hajmeresztő kártékonyságok -ellen nem tudtatok keményen fellépni A jogalkotással okozott károkért kártérítés jár. Nem hallottam,nem láttam nyomát annak,hogy jogi útra tereltétek volna ezt a tébolyt ami taxi ügyben folyik Magyarországon Taxis összefogásnak nyoma sem látható jelenleg,lehet mutogatni miért nem. Természetesen magára senki nem mutatna. A megszállók kitűnően végzik a dolgukat a gazdaság,szolgáltatások területén....az istenadta nép hallgat mint a sír. Én 3.14 ft/km.....49 ft/óránál kezdtem... 8-8-3-nál hagytam abba a taxizást.Állíthatom jobban meg tudtuk védeni saját érdekeinket,mint most ti teszitek. Ébresztő !!!
tomajer 2013.11.19. 20:20:00 / # 95413
[b][url=/news/view/2761]Dolgozik a TGFSZ Budapest Taxi fixtarifa kikerülő kedvezmény-rendszere[/url][/b]

hiénakutya 2013.11.14. 12:22:44 / # 95412
Nem, azt Szabó Györgynek hívják, de a "cég" az ugyanaz. hetvenkilenc
donkihóte 2013.11.14. 12:09:31 / # 95411
"Volner szerint a kormány „fejős tehénnek” nézi az autósokat" Ez nem az a tag, amelyik aggódik a biztonságunkért, és plexifalat vetetne velünk?
hiénakutya 2013.11.14. 10:58:43 / # 95410

tele5ös 2013.11.13. 21:50:02 / # 95409
Én egy valamit nem értek! Ki áll a TGFSZ mellet? Elvárják hogy tegyen ezt azt. De ki áll mögötte?

69 2013.11.13. 21:13:49 / # 95408
Nem teljesen mindegy? Akor kellett volna odaállni,mikor még lehetett volna tenni valamit, de csak nyomkodtatok,örültetek,hogy több a munka! Ebbe belerokkant a Rendelet és a TGFSZ is! Egyik sem ér semmit!!!
exec 2013.11.13. 16:16:38 / # 95407
Kérdés: A TGFSZ melyik álláspontot képviseli hivatalosan? 1.Csendes címkiadás. 2.urh(félcsendes)

hiénakutya 2013.11.12. 19:20:59 / # 95406
Adjatok számlát! :-Dp hatvankettő

tomajer 2013.11.12. 12:05:18 / # 95405
Október 31-éig: tíz társaság minősítése volt sikeres, és kapta meg a BKK előzetes hozzájárulását; két társaság minősítése folyamatban van, miután felszólították őket hiánypótlásra, minősítésük rövidesen befejeződhet; egy társaság pedig a hiánypótlásra felszólításnak nem tett eleget, ezért előzetes minősítést nem kapott. [b]Minősített és regisztrált fuvarszervezőként tevékenykedhetnek az alábbi társaságok: a Főtaxi Autóközlekedési és Szolgáltató Zrt.; a Taxi Plus Europe Kft.; a Reklámtaxi Fuvarközvetítő Kft.; az RT5 Taxi Holding Kft.; a Taxi4 Kft.; a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet; a Városi Taxi (Centrum Taxi Szolgáltató Kft.); a 6X6 Taxi Közelekdési szolgáltató és Kereskedelmi Kft.; a TOP Taxi-2000000 Kft.; és a Tele 5 Taxi Hungary Kft.[/b]

tomajer 2013.11.11. 16:52:29 / # 95404

hiénakutya 2013.11.09. 11:07:41 / # 95403
Bizony, minden vizsga előtt kell csináltatnod tanúsítványt a gázossal, ha jól emlékszem tán ötezer és 30 napig érvényes. Viszont, ha már úgyis menned kell, egy jótanács: egyúttal a szűrőt is cseréltesd ki; azt évente egyszer ajánlatos. Mondjuk ez így nem ötezer lesz. Tulajdonképpen, ha fiatal és jó állapotú az autód, és két vizsga között nem hagyod lepusztulni, akkor elég, ha havi tízezret félreraksz vizsgára és az azzal kapcsolatos költségekre. Taxizni jó. harminchat
beretva 2013.11.08. 22:38:31 / # 95402
Talán még nagyobb baj, hogy most, besárgítván, olyan szag van a kocsimban, mintha Triple Secet innék minden piros lámpánál. 1982-es, megbuggyant palackozásút. Meg zöldnél. Sőt. De ez majd elmúlik, mint minden. Viszont ma 10:45-kor, amikor kiderült, hogy nincs nálam a FOS-terminálom (mindig otthon hagyom ezt a szart, sosem fogok megbarátkozni vele), hiába mondtam, hogy fél óra múlva visszaérek,azt mondták, már ne fáradjak back. (Az a szemüveges bárisnya beszélt le, akit a Rumbachból ezer éve ismerünk – és aki ma leugatta egy kolléga fejét egy tetovált nyakról, amiért szóvá merte tenni, hogy "se telefon, se fax, se táviratcím ezen az elátkozott helyen – csoda hát, ha freskókon üzennek?") Kint azért dolgoztak a zöld utcaseprő-mellényes szellemi állományúak – meg kell mondjam, nem is lassan, és hatékonyan. De hát ki megy ilyen helyre pénteken. Én. Volt azért értelme: kiderült (egy szintén beszopódott kolléga röfizte el, nem citálom pontosan), hogy a több mint egy éve beszerelt gázcuccomhoz azonnal szereznem kell bizonylatot, szintén pénzért, igaz, ez majd csak a vizsgához kell. Ami megint tolódott, péntekről – jó esetben – hétfőre. És a pecsétem holnap éjfélkor lejár. Nem mintha közlekedni akarnék addig ezzel az autóval, de hétfő reggel legalább az Asztalosba be kéne transzportálnom magam. Ami viszont pozitív csalódás volt: a Bárczy István utcai ügyfélszolgálaton azonnal fogadtak, és vissza is köszöntek. Jó, némileg rontotta az ügyfélkedési élményt, hogy bankkártyáról hallani sem akartak, átzavartak a Károly krt.–Király utca sarkára, az OTP-hez, fizetni, vagy a Bajcsy-postához. Viszont visszaérve soron kívül megkaptam az igazolást, amit csak csipetnyit csökkent csinovnyikteljesítményileg, hogy kutya nem volt a helyiségben rajtam kívül. Szeretném, ha a mai kormány tagjai gyakran és hevesen megdugnák a mai fővárosi önkormányzat arra kijelölt tagjait, és viszont: mindezt úgy, hogy örömet okozzanak egymásnak, és mindenkinek, akit érint (persze csak addig, míg ez a gyakorlat a politikai körülmények együttállásából is adódik). Jó lett volna megtudni e témában a BKK első emberének véleményét is, de nem nyilatkozhatott, mert Tarlós István szájkosarat helyezett rá. Hm. Itt valami tényleg készül.
hiénakutya 2013.11.08. 08:23:15 / # 95401
Következő rész kilencvenkilenc - én nyertem

törölt felh. 2013.11.06. 19:36:26 / # 95400
FONTOS! November 1. és április 15. között csak téli gumin guruló autók közlekedhetnek Ausztriában, és ezt ellenőrzik is. Burgenlandban, a magyar határ mentén is fokozott ellenőrzést ígért a helyi rendőrség. Wolfgang Bachkönig szóvivő ezt mondta az M1 híradójának: “A legmagasabb büntetés ebben az esetben ötezer euró lehet, de ez függ az időjárási viszonyoktól. A rendőrség minden esetben figyelembe veszi az adott körülményeket. Kevésbé veszélyes esetekben, mint a talaj menti fagy, a büntetés mértéke húsz és harminc euró között mozog.” További nehézséget okozhat a nyári gumival autózóknak, hogyha lebuknak, akkor nem mehetnek tovább, amíg nem cserélik le a gumikat. Aki pedig nyári gumival okoz balesetet, azt további súlyos büntetésre ítélik.

SALAMON 2013.11.06. 18:25:24 / # 95399
A
alelölülő 2013.11.06. 17:37:54 / # 95398
bekaki degeneráltjai most az urh-kódszámokat vakartatják le a kocsikról. Hogy ez miért zavarja őket, ki tudja. Egy reklamáló utas nyilván könnyebben megjegyzi az akárhány-karakteres tevékenységi engedélyszámot. A telefonos eddig meg tudta mondani az utasnak, hogy milyen kódszámú kocsi jön érte, ezután legfeljebb annyit, hogy figyeljen jól, sárga lesz.

hiénakutya 2013.11.06. 16:23:07 / # 95397

mercedes 2013.11.06. 02:35:01 / # 95396
Nem érünk rá vakarozni!
Brian May 2013.11.05. 16:04:21 / # 95395
Ma délelőtt voltam megint. Éppen festettek-).
Oldalszám: 230