Hozzászólások száma: 3209
Oldalszám: 161
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfeleségek ide! TAXIS PASI VERSENY!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Zaccmester 2006.02.16. 18:49:00 / # 78430
bocsánat, helyesbítek: féltékenységi kérdőrevonások száma a helyes szóösszetétel ;)

Zaccmester 2006.02.16. 18:47:27 / # 78429
Bizonyos forrásokból úgy hallottam, hogy a taxisok párjai az átlagnál házsártosabbak, többet veszekednek, ráadásul a féltékenységi kérdőrevonások is jóval magasabb az átlagnál. :((( Ez lenne a valóság???

törölt felh. 2006.02.16. 18:18:35 / # 78428
Szavazat összesitése után az állás: 1-versenyző:02 2-versenyző:05 3-versenyző:10 4-versenyző:02 5-versenyző:03 6-versenyző:00 7-versenyző:01 8-versenyző:02 9-versenyző:02 10-versenyző:06

törölt felh. 2006.02.16. 18:13:42 / # 78427
Azért én most összesitek egyet!!!

visitor 2006.02.16. 16:40:11 / # 78425
Azzal hogy elmondta a kollega a baját """kért""" segitséget. Nem megvettem a kollegát sőt jó,hogy meg tudta oldani,volt kire számitani. Amit leírtam az alátámasztja milyen emberek vannak a taxis társadalomban.Nézz a dolgok mögé.
Szipaj 2006.02.16. 14:09:06 / # 78424
Tessék egészségügy! A lányom sajnos hétvégén beteg lett, de annyira , hogy semmivel nem lehetett levinni a lázát. Elrohantam vele Csepelen az ügyeletre. Több mint 15 percig vártunk arra, hogy az ajtóig elkecmeregjen az éjszakás nővér. Majdnem, hogy nekem kellett felállítanom a diagnózist, igaz sejtettem, hogy a gyereknek mandula gyulladása lesz , de mivel ilyen beteg még soha nem volt ezért rohantam éjszaka vele. Tehát mint kiderült sajnos felkeltettem az álmából a nővért, ezért rám szólt, hogy nem bírta volna ki hétfőig a gyerek . Ezután közölte velem, hogy a drága doktor Úr alszik és most ő keltse fel? Mondtam , hogy jó lenne. Ez megint 15percbe telt mire felébredt. Ki írta a receptet, és következett a gyógyszertár. 10 percig csengettem az éjszakai ügyeleten mire ott is felébredtek, és másik 20 perc volt mire a patikus össze tudta szedni a 3 fajta gyógyszert! Tudnék mesélni olyan esetet is mikor a körzeti orvos a tudásának csúcsán van és egy garat rákos beteget mandulagyulladással kezel közel 1,5 hónapigt! De.... Vannak elhivatott orvosok akik segíteni akarnak, és nővérek is csak sajna tág a zsebük, és amíg az ember nem tölti meg a zsebüket addig szóba sem állnak a betegekkel. Tehát vannak jó orvosok /igaz kevesebben/ és vannak jó növérek is, de rosszak is. És megértem őket , mert mindenki a pénzből él.
tomajer 2006.02.16. 14:03:37 / # 78421
Szerintem a kollega kiléte, huszadrangú a téma szempontjából. Pláne, ha már kimászott a bajból, és minden rendben vele. Viszont a jelenség fontos. Bevallom, én eddig nem hallottam arról, hogy az autóbérbeadók, ilyen eszközöket használnak. Így talán már értem, hogy mi lehet azokkal a fiúkkal, akik szépen lassan csúsznak lefelé, pedig dolgoznak. (sokkal többet mint én)
Szipaj 2006.02.16. 13:42:50 / # 78419
Nem kért segítséget csak az aki segített rajta látta az arcát és feltűnt, hogy miért nem dolgozott pár napig. És mint minden ember életében eljön az a pillanat, hogy valakinek elmondja a baját! És volt két ember aki úgy gondolta, hogy ezt a bajt kezelni, kell és a kolléga nagy bajban van, így a segítségére siettek! Ez a kolléga nem játék gépezik, csak próbál jutni egyről a kettőre és sajnos rossz dologba nyúlt amiből egyedül nem tudott volna kijutni soha.
Szipaj 2006.02.16. 13:34:03 / # 78418
Szia Teca! A kolléga nem beteg csak próbál élni. Tudtommal nem csak beteg kollégáknak szoktak gyűjteni! Erre is tudnék példát írni! Remélem te soha nem jutsz ilyen sorsra! Szeretem mikor valaki így osztja az észt, és nem gondol bele, hogy lehet hogy holnap ő kerül bajba, ne legyen így. Most nem arról van szó, hogy változtasson munkát, mert..... Szerintem ha valaki a 24 órából 18-20 órát dolgazik akkor nem munka kerülő, vagy szebben fogalmazzak nem megy el a munka temetésére! Soha nem írtam, hogy a barátom! Képzeld el volt autója tudtommal! Gondolom a hozzá értő épelméjű ember aki taxizni óhajt az tudja, hogy nulla forinttal nem lehet elkezdeni taxizni! Súgok neked valamit , az uzsorástól nem a taxira kért kölcsönt! Ha jobban oda figyeltél volna amit írtam, akkor nem irtál volna ekkora butaságokat! Koldulni ő sem ment! Én szégyelném magam a te helyedben, hogy ilyen jó indulat szorult beléd! Tudom mindíg lesznek ilyen emberek mint te, de ez elég baj! A TV/nem a televízió/ nem azzal foglalkozott volna , hogy ő milyen számlát nem tudott ki fizetni : Hanem az uzsorással, hogy ilyen embereket elkerüljenek azok akik autó bérlésre kényszerülnek. Szerintem, ha legközelebb valamihez hozzá szólsz inkább olvasd el kétszer mi lett leírva! Örülj neki, hogy te mint közalkalmazott , ami hangzatos munka, de igaz fekopik mellette az állad havi fizetésért dolgozol. Az egészségügyben is aki úgy áll a munkához megbecsüli a betegeket az képzeld el megtudja keresni a kis plussz keresetét!
Szipaj 2006.02.16. 13:13:34 / # 78417
Szívesen megadom a z ember nevét de fórumon kívül! Annyit elárulok róla, hogy gyáli emberke!
visitor 2006.02.16. 09:57:58 / # 78416
Sziasztok! Ássunk a mélyére a dolgoknak, mert aki nincs benne a taxizásban, az sosem fogja tisztán látni a hátteret. Mióta az eszemet tudom én is autóban élek, és sajnos velem is megesett egy két szomorú dolog. Nekem is lezúzták az autómat gtk-ra, és a vétkes, nem ismerte el: a mai napig pereskedünk. Sajnos nekem sem volt annyi félretett pénzem, hogy ujjat vegyek. De azért okulásul egy két "lehetőség" a szakmából: Ismerek jónéhány Bt-t és KFT-t, segítenek a munkában maradásban, vannak közöttük tisztességesek, és "kevésbé tisztességesek" is. A kevésbé tisztességes esetekből több tanulság is leszŰrhető: - Szerencsétlen taxis alól kiveszik az autót, mert annak részleteit a tulajdonosa nem fizeti ki, és elviszi a végrehajtó. Jó esteben kaphatsz egy másik autót. - Azért hogy dolgozhass az autó tulajdonosának ki vagy szolgáltatva, nem érdekli miből, és hogyan, csak fizesd ki a díjat. - Sok helyen fizetett verőlegények vannak, hogy az esetleges csúszásokat "kiverjék" az ember fejéből... itt legfeljebb haladékot kaphatsz: újabb 48 óra az élet - A bérleti díj kamatozik.. lehet csúszni a pénzzel, de a tartozás sajnos viharos gyorsasággal növekszik, észre sem veszed és már a pénz 5-6szorosát is visszafizetted, de még miníg csak a kamatot csengeted - Ha megszorulsz kaphatsz kölcsönt egy olyan cégről tudok de ott kell dolgozz náluk.. az eljárás hasonló mint az előbb: sosem érsz a végére. Aki egyszer megszorul, azt nem eresztik a hurok. A taxistársadalom etikásairól kevesebb jót lehet elmondani, mint rosszat, de szerencsére vannak még olyan helyek, ahol az etikások tényleg jól végzik a munkájukat. A taxizás egy életforma, nem biztos hogy ki tudsz szálni, lehet hogy nem is akarsz. Nem minden taxis lehet az alapján megítélni, ami az utcán történik. Van ugyanis egy hányaduk, akinek nem a család a számlák, a törlesztések fizetése az elsődleges szempont: őket elkapja a játékszenvedély, a játékgépek imádata. Ők a keresetüket rendszerint bedobják a gépbe, ha veszít továbbál, ha nyer azt is eljátsza. Ha elfogy a pénze, akkor kimegy, megcsinál egy-két fuvart, majd a pénzből visszamegy játszani. A nap végére a keresete egyenlő a nullával, igy aztán se törlesztés, se család, se számlák. Csak a tartozás gyűlik iszonyatos ütemben. Na ők nem valók taxisoknak./DE sehova sem!!/ Nem ítélem el a kollégát, azért, mert segítségre szorul, segítséget kért és kapott, nem biztos, hogy csak a kaland kedvéért taxizik, lehet hogy hivatásnak tekinti. Összetartás kellene legyen köztünk,és tudni kellene segíteni!!!!!!!!!
nuska 2006.02.16. 07:02:53 / # 78389
nah télleg menek. itt a váltáska szombaton jövök, addig ne tessék felébreszteni! Pusz mindenkinek! A.

nuska 2006.02.16. 06:56:37 / # 78382
te még mindíg itt vagy? :D jah aki állandóan kávézik! úgy könnyű! :) nincs szánkóm :( A bmf-en csinálták gaydaggyerek évfolyamtársaim, h kimenet a havas utakra kocsival szánkózni. édesek. mi? ha összetörik a kocsi apa majd vesz újat. de ha elütnek vkit???

Zaccmester 2006.02.16. 06:54:03 / # 78415
Nem Neked kell a horogra ülni, elég a szánkót ráakasztani... :D Szép napot!
nuska 2006.02.16. 06:41:17 / # 78414
nah tessék. itt már megin mindenki eltünt? lassan menek én is aluszni. :) legközelebb szombat este leszek, ha érdekel vkit. ha nem akkor is :) No Pá lányok! És pasik is!

nuska 2006.02.16. 06:27:31 / # 78413
na tessék! Aszittem a zaccos elmenet sörözni, a többiek meg itt se voltak, erre tessék! micsoda forgalom. :D Köszönöm az ajánlatot, de csak a jobb boraimat és pezsgőimet hoztam el, de a lakótársaim kiakadtak, h nem fér be a szekrénybe. értitek? szekrényben. állítva. panel hőmérsékleten...lehet, h megiszom őket, mielött tönkremennek ;) vonóhorgon szánkózni? :O ejeje hol jár az eszed? Fox! tessék bekjelentkezni emberi időben és akkor itt is leszek. megszoktam, h a többi fórumon 1 óra után eltünik mindenki, oszt 6ig elő se kerülnek. ilyenkor tanulok, olvasok, ugyh nem naon nézek a netre.

Fox 2006.02.16. 01:31:07 / # 78412
joejt!
Zaccmester 2006.02.16. 01:30:33 / # 78411
Feladtam, dobok 1 hátast. Jó éjt!

Zaccmester 2006.02.16. 01:29:07 / # 78410
És? Éjszaka a legtutibb szánkózni. Nem látod hol a vége... :D
Fox 2006.02.16. 01:28:04 / # 78409
Szerintem ejszakas.. ugyhogy az alvas tolodik nappalra.. Nincs szerencsed ;)
Oldalszám: 161