Hozzászólások száma: 477
Oldalszám: 24
Témakörök > Droszt Híradó > Horváth Pál mindenfórumú tiltakozó topicja A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Horváth Krisztián1 2011.12.09. 09:28:27 / # 74481
Mondtam már hogy maradj ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Néha célravezetőbb csöndben maradni!!!!!!!!!!! Velem beszélget!
góré001 2011.12.09. 09:21:40 / # 74480
Málna! Én is tiszta szívből gratulálok az életed ilyen mértékű változásához!Mostantól fogod a világot másképp látni!Én sok sok héttel hónappal ezelőtt írtam , hogy sajnállak benneteket mert belehajtanak olyan dolgokba aminek kétes a kimenetele és még pénzt sem kaptok rá csak a saját pénzeden a saját magánidőd munkaidőd rovására tehetsz a közért!Mert a vizslató szemek azt kérdezik mire költöd az én 500-1000 Forintos tagdíjamat!Neki nekik eszükbe sem jut , hogy a tárgyalásokra el kell jutni az benzin nélkül nem megy , hogy az időt a munkádtól a családodtól veszed el amit nem keresel meg amit ezalatt elköltesz az mind mind a család megélhetésének rovására megy! Nehéz ez a dolog és egyensúlyban is tartani mert aki a mai taxizásban jól megél az nem kér tőled semmit!Aki nem törődik a közös érdekkel csak a sajátjával a családjával az sem kér, aki meg lecsúszott ki ezért ki azért az meg tőled követel miközben órákat tölt a tulipánban rángatja a gépet és még ki mindent csinál.Megváltozott a világ megváltoztak a körülmények és ezt sokan nem a nagy többség de nagyon sokan nem akarják tudomásul venni!Ők nem akarnak a szokásjogaikon változtatni viszont azt elvárják tőled hogy az ehhez kapcsolódó körülményeket változtattasd meg számukra! Így baromi nehéz mert belehajtanak egy olyan helyzetbe amiben nem tudsz nyerni előbb vagy utóbb rájössz mindenhol csak szembe szél fúj!És akkor meghasonulsz! Sajnos szerencsétlen helyzet és sajnos a megszavazott változások borzalmas helyzetet teremtenek a Taxizásban de ezt már nem lehet leállítani nem lehet megállítani tán itt ott még finomodhat de ennek itt és most vége!Sok sok ember, és család esik áldozatául hidd el!Ennél még az is jobb lett volna ha végre azok a taxisok akik mindenkinek mindenért tartoznak de még mindig valaki ad nekik kocsit lehetőséget előbb vagy utóbb kiesik , mint ez hogy szinte a 90% így jár valószínűleg én is!Végre közel kerültem a mai helyzetemben egy saját autóhoz de már most 10 éves!Kifizetem sokat dolgozok érte és kidobhatom mert csak családi autónak lesz jó! Szóval nehéz dolgok ezek és én arra mindenképpen büszke vagyok amit kis ténykedésem alatt a közjóért tenni tudtam nem volt az sem egyszerű bizony évekbe került de meglett tőlem tehetségemből erőmből ennyire tellett!kevés sok ki ki döntse el te már tudod fel tudod mérni mennyire nehéz ez! Sajnos a kibicnek semmi de semmi nem drága!Az meg hogy engem itt támadnak tegyék legalább kiengedik a gőzt én legalább itt vagyok névvel elérhetőséggel és bár nekem is vannak súgóim azok mások azok toleránsabbak türelmesebbek mert tudják nem rajtam nem rajtuk vagy nem csak múlnak a dolgok .Remélem az elkövetkező reményeim szerinti 3 év elég lesz arra hogy az arra érdemesek fenn maradjanak a cél meg van az idő bár rövid de meg van most már mindenkin ki kin múlnak a dolgok!

Horváth Krisztián1 2011.12.09. 09:18:37 / # 74479
Így van,és nem volt egyszerű dolgozni velük,de azt hiszem mondhatom hogy valamelyest sikerült,ha mondhatom!
Horváth Krisztián1 2011.12.09. 09:05:32 / # 74478
Azért nem lenne baj ,ha nem értenél félre!! Sose néztem le a taxisokat és egy másodpercig nem állítottam azt ,hogy nem vagy okosabb nálam vagy akár az öregnél!Sok okos intelligens taxissal találkoztam az évek alatt!! Magát a szót is gyűlölöm amikor azt hallom hogy droid!!!! Nem mondtam azt h nincs rátok szükség!Igen van! Amit én közölni szerettem volna az az hogy lehet rossz irányból kezdtetek neki ,és túl agresszívan!Szerintem célra vezetőbb lett volna először megpróbálni a taxisok fejében lelkében rendet tenni! Hisz ha mi nem vagyunk erre képesek akkor miért gondolod azt ,hogy ők egyáltalán akarnak?Egyébként természetesen bár mikor szívesen leülök veletek csak nem gondoltam hogy bennetek érdekelhet az én véleményem! Azt azért ne feledd,hogy én az vagyok a családból aki alkalmazott kicsi pont nem hiszem hogy bármit is számítana amit én gondolok. Csak dolgozom! Az anyagi lehetőségeidet megértem de ezt akkor is tudtad ,amikor belevágtál! Biztos vagyok benne,hogy ha el tudnátok érni a taxisok számára hasznos dolgokat akkor megértőbbek lennének és még talán áldoznának is a jobb jövő érdekében. Remélem megérted ,hogy ez nem a személyeskedésről szól! Remélem a csabikát elküldted a.......!
málna 2011.12.09. 00:37:48 / # 74477
Nekem kezd most már gyanús lenni, hogy Te és Édesapád azt hiszitek én vagyok az, aki elhozza az Armageddont. Sőt. Tovább mennék, a testvéred is felhívott...Ugyanígy az állóvíz felkavarásáról szólt a dolog. Fűzzek ehhez kommentárt? Én nem adtam fel semmit sem. El lett indítva, fel lett építve. Másnak is kell lehetőséget adni, rengeteg okos taxis van köztünk, még ha le is vannak nézve többek által.. Apukád úgy csinálta 23 évig, hogy volt mellette egy állandó pénzbevételi forrása..Úgy könnyebb, mint a családtól elvinni a pénzt és az időt az érdekvédelemre. És miféle hajóról írsz, no meg torpedóról..? Fenntartom a személyes beszélgetés lehetőségét, bár úgy látom az iménti mondataid után, hogy felesleges lenne.. Köszönöm a gratulációkat, jó munkát kívánok! Üdv, Tibi
baupexim1 2011.12.09. 00:11:56 / # 74476
szépek voltak
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 23:46:29 / # 74475
Gondolom a T5-ös tarifákra emlékszel!
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 23:44:55 / # 74474
A jelenről nem beszélek mert üzleti titok! A múltról annyit, hogy amikor a Pásztor Gyuri alkalmazottja voltam az ottani taxisok nem fogadtak túl kedvesen ,és úgy néztek rám mint egy véres rongyra!Többek között a te kollégád is!Pedig nem adtam rá okot nem ismertek,értük dolgoztam ,de igen Horváthnak hívnak. A Gyuri rossz döntése előtt pár héttel kértem meg az 5ös Gyurit és a Cainkó Zolit, hogy hívja be azokat a kollégákat akiknek szúróm a szemét,hogy elszámoltassanak!!!!!Én szerettem volna nem volt mit takargatnom!Az általam kötött cégek 2 év alatt 142 milliót a vendéglátósok + nem emlékszem pontosan de sok tízen ezer plusz címet hoztak nekik!!Ez megtörtént sokan voltak abban a szobában! Ne ítélj ismeretlenül ne cselekedj a következmények ismerete nélkül ,harcolj ha kell és ne futamodj meg,és ismerd be ha hibázol!!!! Belevágtál valamibe aminek komoly következményei lehetnek!
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 23:11:16 / # 74473
Nos gratulálok a gyerekekhez!!! Nekem is van egy gyönyörűségem!!!!!Aki életem értelme erőt adó forrása! Elég hamar feladtad! Az öreg 23 évig tekerte! Egyébként állj meg az utcán bármelyik Max-os mellet persze aki régi és ismer! Kérdezd tőle,hogy mit kapott tőlem! Büszke vagyok rá ahogy itt gondolnak rám,és beszélnek rólam! Gondolod becsületes dolog a megtorpedózott hajót elhagyni?
málna 2011.12.08. 22:34:20 / # 74472
Ne haragudj, de ez eléggé érdekes felvetés a jelenlegi munkahelyed szempontjából. D az is meglehet, én látom rosszul.
málna 2011.12.08. 22:32:02 / # 74471
Most már gondolom, hogy miket hallottál... Azokat én is visszahallottam. Értelmes ember vagy, magyar vagy, így tudhatnád, ez nálunk a legjobb félelemkeltő eszköz. Az álló víz felkavarása valóban jár meglepetéseke és félelmekkel..Ezekkel találkozhattál Te is és hidd el, megkaptuk mi is. Önérzetes vagyok, sokszor sértődékeny is, ez nem vitás. Valóban felhúzom magam azon,. ha valaki kételkedik a szakszervezet erkölcsi felelősségén és a benne lévő emberek tisztaságán. Ennek megőrzése érdekében jöttem elő a peres eljárással, amelyet Édesapádnak nem kell bemutatnom..Fordított helyzetben így döntene Ő is, én így gondolom. Sajnálom, ha csalódást jelentettem a tv képernyőkön, de hátha megnyugvást jelent a számodra, jövőre felhagyok eme ambícióimmal, mivel kétgyermekes családapa lettem. Lesz más, aki átveszi a stafétabotot. Elmondanám még egyszer..Itt senki sem dönt (TGFSZ) önmagától! Minden döntés és megnyilvánulás mögött taxisok döntése van, nem pedig önjelölt gondolkodásmód. De azért kérdezz nyugodtan bármikor én válaszolok.
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 21:43:12 / # 74470
Még egy gondolat lehet célra vezetőbb lett volna a taxisokat győzködni! NE DOLGOZZ ÁR ALATT!
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 21:26:49 / # 74469
Szállj ki ebből most légy szíves!!!!!!!!
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 21:25:22 / # 74468
Kedves Zsolt! Remélem elfogadod a tényt,hogy sokan vagytok,és nehéz ennyi embert fejben tartani. Ezzel nem azt mondom,hogy kevésbé vagy fontos, de a Tiborral,és a másik kollégáddal, segítőddel akinek most nem jut eszembe a neve (sajnálom a névmemóriám sosem volt jó,és ez nem a tisztelet hiány miatt van!)talán több kontaktom volt ennyi!Kérdés? Vezetői magatartás a mutogatás? Igen országunk vezetői mesterfokon űzik,ezért van az ,hogy én akkor fogok először választani menni amikor egy olyan párt fog születni ,aki a munkájával ,terveivel,céljaival fog kecsegtetni és nem az fogja minden energiáját kitenni hogy bűnösöket keressen a múltban! Mint írtam hosszú évekig győzködtem apámat mint vezetőt ,lehet ilyen ,olyan de ne itt prédikáljon ,acsarkodjon.Remélem te mint vezető nem követed ezt a példát. Egyébként bátor gyereknek tartom magamat ,ahhoz hogy kendőzetlenül elmondjam a véleményem bárki arcába. Kevés alkalom volt amikor írtam itt,de csak addig amíg párbeszéd volt!
góré001 2011.12.08. 21:18:15 / # 74467
Halló Urak!! Én is itt vagyok ! Ne nélkülem rólam hanem velem ha lehet! A fiam a fiam ne vele háborúzzatok velem én mindig ide toltam a pofámat és ide is fogom mert nem kell gyáván megbújnom egy szaros nick név mögött! Remélem az nem baj , hogy adom a nevemet remélem az nem baj ha nem hazudozok és remélem az nem baj ha nem is hagyom magamat! Sajnos nem csak nekem kéne itt megválaszolni a megvezetteknek hanem mindenkinek aki benne van! Ennek az egész HALLÓTAXINAK egy szakmai lapnak és nem egy bulvárlapnak kellene lennie. Itt kellene a szakma minden csínját - bínját megbeszélni ép ész érvekkel ütköztetni megfuttatni az ötleteket azaz egy igazi virtuális fórumnak lennie !Ehelyett folyamatos mocskolódások hazugság halmazok egymás címkézése anyázások mennek nap estig természetesen szigorúan arctalanul névtelenül demokratikusan! Bízony nagyon nem lennék büszke arra a konszenzusos levélre bizony tetszik nem tetszik lerendezi a taxis szakmát tán egy életre! Nem lehet már kiszállni belőle! Ez már így marad ha fene fenét eszi is! Erre nem büszkének kell lenni hanem akinek van benne keze annak legalább azt mondani BOCS !!( bár már annak sincs értelme!) Az nem véletlen hogy az a topik ahova csak a szapulás miatt de feltettem szinte meghalt!Tán mindenkinek tetszik vagy felütötte a fejét a rémület!! Bizony sajnos legalább 3 ezer taxis kárvallottja lesz és annak család tagjai! Ki önkéntes ki nem ki önjelölt ki nem nem ez a kérdés az a kérdés ki tud az asztalra olyan dolgot letenni ami jó amit elfogadnak ami előre visz ami nem öl meg családokat!Lehet hazudozni de az idő gyorsan múlik és hamar itt a 2015 01.01 az a forduló pont ott elválik a szar a víztől( remélem 2015 és nem már 2013!!!!talán ez még sikerült!)Tehát lehet mocskolni mindenkit a Pluszosokat akik ma 3 csatornán dolgoznak és nem itt rinyálnak lehet a maxosokat akik könyörögnek egymásnak hogy valaki elmenjen a címre lehet utólag sajnálni a PENTÁT akik mindenüket bele tették szinte nem vittek haza semmit és 5 millát még hátra is hagytak mert nem támogatta senki őket csak pofával meg hajrá előttem előre!!!Meg lehet szidni a telszám tulajokat ( lehetsz te is miért nem ??)meg lehetne mutatni ! DE MINDEN HELYZETET CSAK A TAXIS TART FENT !! Alámész van cím szól a rádió mész pedig az etikások szívják a véredet de mész elment a sziget - mész pedig januárban februárban ott fogsz a sorban rinyálni Megszűnt a zóna lett fő mész pedig le komonistáztad szóval hajrá előre az óra a vissza számlálás elindult!! TIKK- TAKK !!!Csak ne formáljatok - V - betűket mert ez már egy véresen komoly harc és ez a harc lesz a végső!!!

Horváth Krisztián1 2011.12.08. 21:09:39 / # 74466
Egyébként igen mosolyogni szoktam minden taxisra akit ismerek és köszönni is szoktam ,sőt el is beszélgetek velük ,ha úgy kívánják. Anyukám így nevelt.Azon kívül én nem szoktam ítélkezni,csak ha nagyon nyomós okom van!!!
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 21:09:09 / # 74465
Egyébként igen mosolyogni szoktam minden taxisra akit ismerek és köszönni is szoktam ,sőt el is beszélgetek velük ,ha úgy kívánják. Anyukám így nevelt.Azon kívül én nem szoktam ítélkezni,csak ha nagyon nyomós okom van!!!
baupexim1 2011.12.08. 21:09:05 / # 74464
be szép kód :o
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 21:08:39 / # 74463
Horváth Krisztián1 2011.12.08. 21:02:38 / # 74462
Nos kedves Málna! Gondoltam ,hogy ugrasztani fogok,és igen gondoltam rá,hogy megkereslek benneteket, hogy megkérdezzem mi a célotok? Mert azok amiket itt címszavakban leírtál azok szép dolgok,viszont a mi kis kormányunk nem arról híres,hogy figyelembe veszi mi kis népességünk akaratát! Szóval le tettem róla ,egyrészről mert taxis nyomorító dinasztia nevét viselem ,másrészről mert nem láttam értelmét!Lehet furcsa,de napra készebb vagyok mint gondolnád, és olyan helyekről is kapok információt ahonnan lehet ti nem. Nem a személyetekkel van bajom hanem azzal ahogy fejjel mentetek a falnak!! Sajnos ti és a Metál úr elindítottatok egy folyamatot amit idáig halogattak lehet azért mert macerás társadalom vagyunk lehet azért mert nem szerettek volna dolgozni!Nem tudom,de hagytak élni.Remélem tiszta szívemből hogy tévedek,és fars információkat hallottam. Minden esetre érdeklődéssel várom a rendeletet! Nézz körbe egy kicsit és vedd észre,hogy senki fia ebben az országban nem tudta befolyásolni őket se ésszel sem hatalommal,sem pénzel. Ez lehetett Izraeli mágnás Kaszinós csilliárdos ,kisebbség vagy szakszervezetis: pedagógus ,orvos mindegy. Vannak fontosabb kérdések az országban mint mi! Ne feledd mi amúgy is fekete seggűek vagyunk! Nem hiszem ,hogy okos és célravezető dolog volt fenyegetően torokra ugrani nekik. Még egyszer remélem ,hogy baromságokat írok,és ezeket a szép álomba illő dolgokat ti eléritek csak nehogy rémálom legyen a vége!!!! Jó munkát!
Oldalszám: 24