Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.07.04. 15:49:45 / # 71145
Miért nem beszéled ezt meg az Andrissal? Ha nem akar felhívni, akkor meg szólj be a központba, hogy addig tiltsák le, amíg nem hív fel téged...ez nem tiltás, hanem sima kérés csak:-))))
törölt felh. 2006.07.04. 15:45:55 / # 71142
Ez igaz de amikor a Rádióhoz kerültem úgyebár kellet egy urh készülék és mivel a 374 felvételiztetet megkérdztem töle nem-e tudd ebben segiteni.Tudott.Emlitette van neki egy maxon tipusu készüléke 60.000ft ért amit elkért mint laikus odaadtam neki a pénzt mivel úgy tünt valami féle elöljáró lehet az R.T-nél.Mondta csak másnapra lesz meg a készülék,ebben nem volt hiba reggelre egy kollégával odaküldte az urhát a Bebekebe.A problémák itt kezdodtek mert a gyári szám nem volt rajta és nem akarták beszerelni de a közben járására beszerelték.Telt múlt az idő céget váltotam ahol átkellet állitani az urhát de ismét akadályokba ütköztem mert szerintük lopot és ők ilyet nem igazán szerélnek.Hiába hivtkoztam a 374re akor semm állitoták át.Szerncsére ott volt egy Főtaxis etikás aki aláiratott velem egy papir,hogy nem én loptam az urh-át.De ezért beleirtam kitöl is vettem nehogy nekem legyen bajom belöle.

törölt felh. 2006.07.04. 15:43:07 / # 71131
Szia:-) Nem hívtál, én meg ott őrizgettem a számot egész éjszaka:(

BUFI 2006.07.04. 15:41:28 / # 71154
Jóregg mindenkinek!

törölt felh. 2006.07.04. 15:36:24 / # 71144
Miért "szívsz" az András miatt a mai napig? Már nem a Rádiónál vagy...
törölt felh. 2006.07.04. 15:31:44 / # 71141
Elöljárobban annyit a konkrét sztorit nem ismerem.De a leirtakból kiderül,hogy a 374 Andris a befolyását vetette latba olyan dolgokért aminek a taxizáshoz semmi köze sincsen és ez elég elitélendő.Én ismerem mind a két felet a Csoguban még nem csalodtam és amit mondott az mindig úgy is volt hát a 374 miatt a mai napig is szivok.

törölt felh. 2006.07.04. 15:05:02 / # 71140
Ezt kikérem a magam részéről és minden olyan kollégám nevében, aki tud taxizni:-)))
dudi 2006.07.04. 15:02:45 / # 71134
azt meg elfelejtí hogy pár éve ugyanojan taxis volt mínt mí

törölt felh. 2006.07.04. 14:58:25 / # 71153
Hát elég rossz erre úgy reagálni, hogy esetleg ezt a fia is olvashatja, hiszen nálam a család szent, de tényleg nem ártana neki egy önértékelés...
dudi 2006.07.04. 14:55:25 / # 71152
szia csogu a 374 soha nem fog megváltozni azt hiszi ő a urísten míndenbe beleszol csak egyszer falnak fog űtkőzni.

törölt felh. 2006.07.04. 14:21:53 / # 71151
Örülök hogy messze esett az alma a fájától:-) Totál jó meglátásaid vannak:-) Jól írod például, hogy a mai világban ez megváltozott. Manapság a fiatalabbak oktatják az idősebb embereket. Miért is van ez így? Mert ők nőttek bele egy új világba, ők nem hordoznak magukban rossz, beidegződött tulajdonságokat. Viszont abban is igazad van, hogy a kellő tiszteletet meg kell adni! Igen, addig, amíg ez kölcsönös. Utána nem, hiszen mint azt mondtam, a kor az egy állapot. Maximum ha nagyon tisztelettudó vagy, akkor elmész mellette, nem is veszel róla tudomást...hiszen pont elég baj az neki, hogy így kell élnie, ilyen téves eszméket, valótlan ideológiákat követve. Én is így cselekszem...addig, amíg ezzel nem él-élnek vissza és nem rajtam akarják gyakorolni a rég elveszett hatalmukat. Nem veled van a gond, nem azzal van a gond, hogy te segítséget kértél...főleg hogy az apukádtól...ezt értsd meg. Én nem is ezt nehezményeztem. Hanem az eljárást. Szerinted ha egy másik kolléga betelefonálna, hogy XY-t tiltsák le addig, amíg vele nem beszélt, mert neki egy kellemetlen szitut okozott, vagy simán tartozik, akkor ezt megtennék? Nem, nem tennék meg. Apukádnak megtették, mert neki ott erre hatalma van. Vagyis a "hatalmát", az eljárási jogkörét vetette latba, hogy a fiának egy civil ügyben segédkezzen. Mint apa megértem, mint etikás elítélem.
kicsi374 2006.07.04. 14:12:58 / # 71150
Tisztelt CSOGU! Teljesen igazad van,a kor nem mérvadó,mégis amióta világ a világ az idősebb okítja a fiatalabbat,talán...mégegyszer mondom talááán,többet tud az életről! Ez már magában alap tiszteletet követelne,a mai világban ez megváltozott, én mégis úgy tartom,a kiinduló pont ott van,hogy az idősebbeknek kéne páldát mutatniuk a felnövekvő nemzedéknek! Ha másért nem is,hogy ne válljanak ugyan olyanná! Én a rossz neveltetésemnek köszönhetően,még mindig inkábba feljebbvalójának a ráhatását kérem az ügyben,mint hogy éppen a munkaezsközét rongáljam meg....például!!!

Zolika 2006.07.04. 14:11:48 / # 71149
Palitól nehezebben fogjátok a pénzt megszerezni!
kicsi374 2006.07.04. 14:07:46 / # 71148
Amint látom a magánéleti "szálkák" miatt áll itt a bál! :) Én nem tartozom senkinek!!! S a "góré"-nem magának kérné a pénzt,max a cég illetve a dolgozója érdekében! Jóhír!!!,persze ha még van olyan! S ahogy kivenném pár (nem 1-2) taxis ismerősöm szavaiból,mindenki az elismerésre hajt,a megbecsülésre. Akár Taxis,akár útmunkás. Mindenki dolgozik,akkor egy senkiházi ne mocskolja a taxisok hírnevét holmi 20 ezer forintért! Nekem a részem az ügyebn,hogy általam ismerte meg a két fél egymást,így az üzleti átverés rajam csattan... köszönöm:ennyi.....
Zolika 2006.07.04. 13:55:01 / # 71146
"Lajoska ügye azóta elhagyva a mindenki által másnak látott 374-es kolléga hatáskörét Horvát Pál Úr-nál tart!!!" Horváth Pál úr akkor intézkedjen tartozás ügyben, ha ő maga nem ebben a cipőben jár majd! Bagoly mondja verébenek, tartozol!
törölt felh. 2006.07.04. 13:06:54 / # 71143
Szép napot neked is! A lényeget értem és megtisztelő hogy megosztottad ezt az információt, amihez lényegében semmi közünk. Amivel én foglalkoztam...csak tudnám, hogy mi a fenéért...hogy valakinek magánéleti (és igen, a benzinkúton a tartozás nem céget érintő) gondjai miatt, miért van a cégnél számotadási kötelezettsége? Mint te is leírtad, nem oda ment és tankolt majd meglógott, vagy ilyesmi, amiben némi céges vetületet még bele is lehetne erőszakolni, hanem simán egy üzleti ügy, ami miatt nem vehetett fel addig címet (vagyis addig tiltás alatt állt), amíg a kedves papádat nem hívta fel. Most képzeld el ezt fordítva! Te egy taxissal megismerkedsz, majd addig nem dolgozhatsz, amíg nála nem jelentkezel, mert épp nem fizettél ki neki egy cd-t..és meg teheti, mert az Ő apukája meg a MOL-nál vagy épp a számodra aktuális kútnál kinevezett főnök. Hogy reagálnál erre? Na meg szép is lenne a világ, meg szerintem kapásból megoldódna a létszám stop, ha az a taxis nem vehetne fel címet, aki tartozik valakinek is. Élen apukáddal meg velem, ott figyelnénk ki a fejünkből. Tudod ez, amikor valaki a hatalmát más, magánéleti ügyek rendezésére használja fel, semmi másnak sem hívják, mint hatalommal való visszaélés. De ne merüljünk bele. A kort meg hagyjuk, de tényleg. Én 36 éves vagyok..leszek...semmivel sem vagyok több vagy kevesebb..de inkább több mint te, aki fiatalabb vagy. Ez apukád szövege, hogy a kort becsülni kell. Nem kell!!! Meg kell adni kölcsönösen a tiszteletet, de a kor az csak egy állapot és ha hülyeséget teszek, akkor engem nyugodtan egy 20 éves is kioktathat...igen, mert joga van hozzá!!! Főleg ha érintett. Tudod a korral való hivatkozással azok jönnek CSAK (és ez tapasztalat), akiknek más egyebük sincs...!!! Sose tisztelj senkit sem csupán a kora miatt!!!..ezt meg én tanácsolom neked:-)) További szép napot!!
kicsi374 2006.07.04. 12:35:11 / # 71139
Nos, szép napot minden olvasónak! Igazából egyáltalán nem szeretnék többet foglalkozni a taxisok világával,mint,hogy tisztázzak egy icipici tényt! Amint a mindenki által ismert "csogu", (nekem foggalmam sincs ki és mi féle ember "Ő"), kifejtette,hogy az ANDRÁS (374) a pici fiacskája végett letiltott egy kollégát NEM HELYTÁLLÓ!!! S mielőtt elfelejteném! Előzmény: a 690 es Lajos,kedves,odaadó emberke odaédesgette magát a kútra ahol dolgozom! Segített nekünk és mi is neki (hitel másnak nincs!!! Neki még ez is belefért,mígnem egyre ritkábban igyekezett kiegyenlítgetni a számlát....) ezt az ügyet ott a kúton rövidre is zártuk. Mivel a kollégáim is megkedvelték,ahogy CSOGU is említette közös üzletekbe bonyolódtak...abmiből egy most 22. évében járó fiatal fiút be nem húzott az állnok,alamuszi csőpe. Telefont kért tőle,megvételre....azóta is fizeti! :( Mit tudtam lépni az ügyben? A Lajoska a mobiltelefonját azóta bizonyára kártya nélkül haználja,mert azóta elérhetetlen volt. Hát megkértem a legközelebbi Rádió taxis ismerősömet (IGEN AZ APÁMAT),hogy járjon már el az ügyeben. Mit tehetett? Üzenetet hagyott a Lajoskának,miszerint addig nem vehet fel címet,míg nem TELEFONÁL NEKI!!!! TELEFONÁL!!! Nem letiltva lett!!! Max egy kérést kellett teljesítenie!!! Valami csoda folytán egyből megcsörrent a telefon!!! Lajoska ügye azóta elhagyva a mindenki által másnak látott 374-es kolléga hatáskörét Horvát Pál Úr-nál tart!!! Úgy éreztem ezt jobb,ha tisztába tesszük!!!!! Kedves CSOGU....,amiről nem tudsz (talán a korodhoz méltóan nem illene),nem hiszem hogy vélekedned kéne és leginkább nem személyeskedni olyannal akivel még sosem találkoztál!!! Köszönettel: ifj. Farkas
manofülecske 2006.07.04. 10:22:14 / # 71137
Na akkor randi ott ! ;- ))))))))))))))))))
törölt felh. 2006.07.04. 09:29:14 / # 71126
Látom ez már megtetted:-) Én is ott (is) válaszoltam:)

törölt felh. 2006.07.04. 09:25:51 / # 71138
Az elején írtam, hogy nem Rádiós problémaként kezelem, cégtől független, de persze, menjünk át oda, mert akkor ez egyértelmű is lesz:-) Manofülecske, ha megtisztelsz a válaszoddal, akkor kérlek azt oda megejteni:-)
Oldalszám: 202