Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
taxiné 2006.03.29. 12:43:52 / # 69232
Kedves Csogu! Én is megpróbálok a jóra visszaemlékezni, mert tény jó volt és mégegyszer ilyen munkahelyem nem lesz, mint amikor oda kerültem a taxihoz. Ennek köszönhetem, hogy megismertem mostmár a férjemet Zsoltit. De egy év eltelte után szeretném elmondani a véleményemet és nem magamban tartani, mert ha azt bántják akit szeretsz az talán még jobban fáj, mintha téged bántanak. Én megvédem a férjemet, bár ő is megtudná magát de tudjuk milyen forró fejű. Ha lenne internete akkor biztos ő is megvédené magát!!!!!
tizedes 2006.03.29. 12:42:42 / # 69231
Bufi nem fog visszajönni, annál ő többre tartja magát.
tizedes 2006.03.29. 12:41:24 / # 69230
Elgáncsollak majd felsegítelek és ezért hálát várok el. Ez a te kedvenc Palid.
törölt felh. 2006.03.29. 12:38:41 / # 69229
Félreértettél. Nem mondtam én semmi olyat, ami ellenkezik a te mondandóddal, csak úgy tartottam korrektnek, ha jelezem, én is szorultam segítségre és kaptam is a Palitól. Mostanában többször hallom azt, hogy a Rádió taxinál most jól megy. Én erre mindig csak azt válaszolom, és így is gondolom, hogy ennek igazán örülök, mert sokk barátom maradt ott, és akkor azoknak most biztos jobban megy. Mondjuk neked nehezebb a dolgod, mert ott a Zsolti és én magamról tudom, hogy milyen idegesítő, ha te akarod végezni a feladatod, de nem tudod, mert nincs mit. A végén már totál kiborultam, az idegösszeroppanás kerülgetett, ekkor beláttam, nincs más lehetőségem, mint váltani. Megtettem, nem bántam meg. De viszont nem felejtem el azt a sok kellemes évet, amit ott töltöttem, a rosszra meg próbálok minél kevésbé emlékezni.
tomajer 2006.03.29. 12:34:25 / # 69228
Eszem ágában nincs polémiába bocsájtkozni a Rádio Taxiról, és hogy ma a taxisok miért kerülnek bajba. Egyszerüen bosszant, ha olyasmi is egy ember fejéhez van vágva, aminek az ellenkezője igaz. És hogy kedves taxiné asszonynak is válaszoljak egyben: egy ember szempontjai másodlagosak, akkor amikor segít.
taxiné 2006.03.29. 12:32:11 / # 69227
Én nem bántottam soha a Palit, addig amíg ő nem bántotta azokat az embereket akiket szeretek. Amúgy pedig nem egy lány ment el anno a cégtől sírva és idegileg kiborulva, mert sajnos nem tudtuk mit hozhat a holnap. Volt, aki kórházba is került, mert teljesen összeomlott idegileg. Akkor mond meg,hogyan rejtsem el a haragomat?
csendes 2006.03.29. 12:31:36 / # 69226
Igazad van nem a csend a megoldás. Zsoltit üdvözlöm és beszéljen a Bufival, csak ő mentheti meg a céget.
tizedes 2006.03.29. 12:29:06 / # 69225
Nem ismered te a Palit ha ezt állítod.
taxiné 2006.03.29. 12:28:35 / # 69224
A Zsolti tudja és nem érdekel mit mond rólam a Horváth mert nem azt nézem mit mond, hanem azt, hogy ki mondja. Ha ide ültetnéd a Zsoltit ő is ezt írná elhiheted. Amúgy pedig megkérdezhetsz még sok más embert, akik nincsenek a cégnél, hogy hogyan is zajlott mindez. Nekem tiszta a lelkiismeretem és vállalom azt amit ide írok.
törölt felh. 2006.03.29. 12:24:35 / # 69223
Nem tudok erre mit mondani. Sajnálom, hogy így van. Sajnálom azokat akik nem élnek meg ott, de látod, amikor már nekem is totál végem volt, akkor léptem, de nem másokat károsítottam meg. Ezzel arra szeretnék utalni, hogy nyílt "titok" volt az utcán, hogy bent szándékosan bomlasztják a céget. Megértettem az elkeseredettségüket, csak igazságtalannak tartottam a módszert.
törölt felh. 2006.03.29. 12:23:33 / # 69222
Nem hiszem el csak ez lenne a Pali szándéka, lekötelezettjei legyenek. Úgy látom nagyobb itt a harag egyes emberekben mint az hogy a dolgok mögé nézzenek. Tessék elgondolkodni mindezen!!! Vannak hibáji a Palinak /mint minden embernek// de nem érdekből segit. Túl mentek azért nagyon bizonyos határokon!!!!
csendes 2006.03.29. 12:20:31 / # 69221
Megtévesztésben tartja a kollegákat a Pali, mindig azzal jön hogy most lesz jobb.
csendes 2006.03.29. 12:19:16 / # 69220
Zsolti tudja hogy te mit irogatsz ide? Félek baj lesz abból amikor a Pali jön és lehazug senkiháziz majd téged. Ennek a cégnek egy előnye van. Tudjuk a telefonost és a beülőst is tolni rendesen. Ebből csináljuk meg a pénzünk. Ez más cégnél nem lehetséges mert ott van etikai bizottság. Azt nem értem hogy egyáltalán hogy van még utasunk. Viszont örülök neki hogy elsőkézből megerősíted az információinkat amit mi az utcán hallunk a bentiektől.
taxiné 2006.03.29. 12:10:53 / # 69219
Erre csak annyit mondanék, hogy a Pali azért segít oly lelkesen az embereken, mert lekötelezettjei lesznek és ezért mindig ugráltathatja őket amikor csak akarja, mert sosem fognak neki nemet mondani. Nem önzetlenül segít, hanem érdekből. A Palinak nincsenek barátai. Olyan emberekkel van körülvéve akik kihasználják vagy akiket ő barátainak hisz, de csak azért vannak mellette mert anno segített nekik. Akkor miért nem segített a Pali mikor több százezer forinttal tartozott embereknek és kajára nem volt pénz nemhogy a számlákra???? Szerencséje, hogy még senki nem ment el a munkaügyi bíróságra és jelentette fel.
taxiné 2006.03.29. 12:06:30 / # 69218
Kedves Csendes! Két és fél évig dolgoztam a rádió taxi központjában olyan emberekkel akik tényleg értették amit csinálnak. Lassan elszálíngózott mindenki és azon vettem észre magam, hogy egyedül maradtam olyan telefonosokkal és diszpécserekkel, akik az utcáról kerültek be és teljesen új volt számukra minden. Be lettek tanítva és jól csinálták amit csináltak, de aztán ők is leléptek. Érdekes, hogy pont a Forgó Béla állít valótlan, aki másnak a telefonba azt mondja, hogy nem kap fizetést. Teljesen elképedtem mikor ezt olvastam. Mészáros Zolit nem ismerem, mert ő már akkor jött mikor én nem voltam ott. Most hogy a Zsolti pár napig bent volt a központban ő is csak folyamatosan a panaszt hallotta a diszpécserektől és a telefonosoktól. Nem egy lány kénytelen másodállást vállalni, hogy megéljen.Mikor egy éve én kiléptem akkor is azt mondta a Pali, hogy pont most adom fel,mikor a cég felfelé ível, azóta szerintem még rosszabb a helyzet mint volt. Mi még anno kiálltunk egymásért, most meg mindenki újjal mutogat a másikra, hogy ki mennyi pénzt kap vagy éppen nem kap. Sajnos nap mint nap szembesülnöm kell ezekkel a tényekkel mivel akaratlanul is hallok innen onnan valamit. Sok taxisnak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik a központban talán még a központot sem látták belülről.
törölt felh. 2006.03.29. 12:05:47 / # 69217
Csatlakozom tomajerhez, én személyesen többször is kaptam segítséget. Viszont az is igaz, hogy nem nyerőgépeztem, nem ittam és nem csajoztam, nem azért kerültem bajba. Viszont az kétségtelen, hogy a Pali mindig segített.
tizedes 2006.03.29. 11:58:14 / # 69216
Tudjuk a Pali ajtaja mindig nyitva amióta valaki akinek tartozott beszakította. Arról mesélj miért kerültek bajba azok a kollegák akiken a Pali segített? Biztos sok volt a munka ők meg inkább kúrváztak játékgépeztek és nem dolgoztak.
tomajer 2006.03.29. 11:53:37 / # 69215
Hé halló! Nem nagyon szoktam itt megszólalni, de azért álljon már meg a menet! Sok mindent lehet a Paliról mondani, de azt, hogy ha valaki bemegy hozzá, hogy bajban van, azon ne próbálna meg segíteni, igazán nem! Személyeesen is ismerek olyanokat akiknek segített, de ha megnézitek a szemle fotóit, akkor az etikások kezében időnként feltűnik egy lezárt doboz, nna abban is éppen egy bajbajutott kollegának gyüjtöttek!!! Jó lenne tényleg legalább egy picit ragaszkodni az igazsághoz.. Tudjátok, akinek csak egy mondatáról bebizonyosodik, hogy nem igaz, az egész mondandója megkérdőjelezhető:-(
visitor 2006.03.29. 11:53:27 / # 69207
Hidd el van ott !!!

visitor 2006.03.29. 11:51:53 / # 69214
Támogatást cimén kapják a tagdijat, a kaukciót,a tiltás lovét..Nem elég??? "rendes ruhában dolgoznátok tiszta autóval""" Felháboritó mit képzelsz!!!!!
Oldalszám: 202